![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bobbi brown Mac HR Lily Lolo Benefit Keune Hakuro BU ZSK i inne [styczeń]
COś za:
peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] masło babassu [ zostało ok. 35 g z 40g, ważny 03.2013] lecytyna sojowa [otwarta ale cała, 10 g, ważna 03.2012] ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
[wszystkie kosmetyki świeżo wymieszane, przechowywane w lodówce] żel hialuronowo-peptydowy [ zostało ok. 58 ml z 60 ml, trwałość 6-8 msc] serum azelo-oliwkowe [ zostało ok. 50%, trwałość 6 msc] peeling perłowy drobnoziarnisty [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] ECOSPA hydrolat rumiankowy [zostało ok. 95 ml ze 100 ml, ważny 08.2013] ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie interesuje mnie korektor Benefit, może coś dobierzesz??
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- ok, rozumiem ![]() u Ciebie wypatrzyłam jeszcze glinkę czerwoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
tylko ten Benefit widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
sory, kurde tyle tych widomości ze czasem zapominam odpisać, a nie chciałbyś może innego kolorka z ten różyk ? mam jeszcze smut i goldmine
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- są to wkłady ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- ok, dam ci znac dziś myślę że pod wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ryjku niestety taka wymiana nie będzie mi się opłacac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja jestem jak najbardziej chętna na ten korektor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, a ja nie zdazylam wyslac dzisiaj
![]() W sobote ewentualnie w pon Ci wysle ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Bo jutro 6 stycznia wolne, swieto trzech kroli i poczta nieczynna. Przepraszam Cie bardzo, walcze z nowotworem i po prostu jestem jakas nieogarnieta ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Ja tez dzisiaj na uczelni sie dowiedzialam ![]() Na pewno wysle i napisze, jeszcze raz Cie przepraszam ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
jesteś w stanie jeszcze chwile poczekac z moją odp czy masz inną chętną na róż ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać tez Inglota
![]() pędzel jest w bardzo dobrym stanie- prałam go tylko raz po pierwszym użyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
bon już dziś wymieniłam za perfumy,
u Ciebie podoba mi się bardzo: Benefit high brow lifting pencil ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- dostałam ją w zeszłym roku na gwiazdkę, nie mam w zwyczaju przetrzymywać gwarancji na urządzenia małe agd, jakoś nic mi się nigdy nie psuło więc zazwyczaj nie patrzę i wyrzucam z pudełkiem ![]() jeśli chodzi o cenę- z siostrą robimy sobie prezenty zazwyczaj w okolicach 100zł więc pewnie więcej za nią nie dała. Niestety ja mam rozjaśniane włosy i nie katuję ich lokówką i prostownicą, użyłam ją dosłownie 2-3 razy na jakieś mega okazje ![]() real zdjęcie jestem w stanie zrobić dopiero w poniedziałek ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- jeszcze dokładnie ją sprawdzę w poniedziałek, zrobię real fotkę i dam Ci znać ![]() Próbki mogę dorzucić, zarezerwuj dla mnie do poniedziałku kredkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Ryjku wstępnie jestem zainteresowana BB Ivory
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Rozumie , będe robila dokladki moze na cos sie skusisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- mam jeszcze cien sephora universal beige n 08 uzyty kilka razy jest jeszcze wzorek ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- zastanawiam sie nad wymiana Mac nylon zuzycie doslownie minimalne nie widac ubytku i naked lunch zuzycie około 5 % - wklady do palety ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- ok, postaram sie zrobic foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
hej
no nie wiem może na jakiś kosmetyk , coś do domu - ponieważ ja nie skorzystam z niego więc może komuś sie przyda ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za chociaż jedna z tych rzeczy:
żel hialuronowo-peptydowy serum azelo-oliwkowe peeling enzymatyczny?
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
U mnie była dokładka, więc może znajdziesz coś za cienie MACa i Bobbi Brown?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
nie szukam niczego szczególnego za bon , ale raczej nic mi się nie przyda , dziekuję
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Ryjku naked lunch jednak zostawie sobie, moze zobacz co Ci pasuje u mnie jeszcze pzdr
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- to ja sie dobrez zastanowie nad tym cieniem ok, daj mi czas do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ryjku przepraszam ale nie wysłałam dzis paczuszki..co prawda bylam dziś na poczcie popołudniu ale kolejka była chyba na godzinę stania
![]() wyśle przesyłkę jutro przed południem, wtedy zawsze jest jakoś luźniej.. mam nadzieję że się nie gniewasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi sie peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki]
ale to troche za malo jak na produkty Sanoflore |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
super, jutro na 100% wyśle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
cienie kupowałam sama lub przez znajomą w salonie MAC w Arkadii
Naked Lunch A20, smut A26 ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- o matko, sprawdziłam kody i okazuje sie ze masz racje, smut kupowałam gdzies na początku zeszłego roku w salonie mac i nawet mi do głowy nie przyszło ze juz w salonie był wiekowy ![]() pozdrawiam moze nastepnym razem nam sie uda ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- tak wiem teraz, jak kupowałam to moja wiedza była duzo mniejsza, pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej kolczyki sa robione przeze mnie
niczym się nie różnią od tych ze sklepu - oryginalny swarovski+ srebro pr 925 no sorry różnią się ceną bo ja je sprzedaje normalnie za ok 1/3 czy 1/4 ceny salonowej 1 para to ok 50zł ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- interesiuje mnie Juxt [kupiony przeze mnie, ubytek ok.1%] - ale ktore kolczyki? ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- jaki jest kod eyelinera? nie masz juz zadnych wkladow mac? ew inglot? ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- hmm to podoba mi sie crystal wklad, i ew eyeliner bobbi + te 2 pary gum nic. nie oddalabys tego za te 2 pary kolczykow? ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- niestety ale niemam zawieszek juz ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Tak nr 15 to również swarovski + srebro pr 925 za nr 3 bym chciala wklad mac i 1 opakowanie gum a za nr 3 i 15 eyeliner bobbi i wklad mac ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- czy kolczyki nr 3 chcesz na biglach srebrnych pr 925 czy srebrnych pr 925 pozłacanych 24k z?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
paczuszka poleciała dzis przed południem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
na ktorych biglach bys chciala? srebrnych czy srebrnych pozłacanych?
no mnie najbardziej interesuje bobbi i wklad ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- ok one sa na pozłacanych-te mgdały tylko niewiedziałam czy ew takie chcesz czy Ci zmienic na srebro czyste ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
no to teraz to niewiem
bo wklad to za malo a eyeliner za duzo troszke
![]() |
#59 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Coś u mnie za Bobbi Brown ivory??
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Miałam kilka propozycji co do cienia ale na razie je odrzuciłam i zaczekam na Twoją odpowiedź
![]() Podoba mi się sporo z naturalnej pielęgnacji: - peeling enzymatyczny BU - masło babassu - ekstrakt na naczynka - ekstrakt na włosy - hydrolat rumiankowy - masło avocado, może być nawet 50g - ekstrakt z lukrecji - glinka czerwona, nawet odsypka - próbka John Masters - próbka Ombre Rose - próbka Teint de Neige Co moglabyś oddać?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.