![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń Dior YSL Mexx & dużo MINERAŁÓW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
konkretnie chciałabym:
róż LushBlush, kolor Obsessed, woreczek strunowy róż Taboo Blush, kolor Exhibitionist, woreczek strunowy róż Blush, kolor Cat Lover, woreczek strunowy róż Dolphin, PINK Inc. , woreczek strunowy róż Future, Ghost Stories, woreczek strunowy róż/bronzer/rozświetlacz Margay z linii Wildcats formuła Pampered Puss, 1Sleek Mau formuła Purrfect Puss, 1Sleek Abyssinian formuła Pampered, 1Sleek Abyssinian formuła Purrfect Puss, 2Frisky Abyssinian formuła Purrfect Puss, 1Sleek Siamese formuła Purrfect Puss, 2Frisky Siamese formuła Purrfect Puss, 2Frisky Manx czegóż byś pragnęła za powyższe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
cos za
Paletka Sleek Oh So Special rozważam oddanie, będę wybredna (nie ma na zdjęciach) "Piątka" Diora - paleta 5 cieni Diora, 809 Petal Shine, zużycie widoczne na zdjęciach - myślę, że 10-15%. Kasetka nieporysowana, zawiaski wyłamane, lusterko całe. W zestawie oryginalne etui na kasetkę i oryginalny kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Tak, jak najbardziej chętnie oddam Ci INIKĘ - proszę potwierdź ile czego z Twoich rzeczy, które mnie interesują jesteś skłonna oddać w zamian
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
1. The Body Shop - Żurawinowy żel pod prysznic Cranberry joy - 250 ml, nowy 2. Narciso Rodriguez for her - f, a 3. Nuxe - Suchy olejek z drobinkami złota, 10ml miniatura, użyty raz 4. Nuxe, Creme nirvanesque x 2 5. Nuxe, serum merveillance x 2 Co byś powiedziała na pozycje 3-5 a do tego1 lub 2? ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
La Roche Posay, Anthelios XL Tinted Fluid SPF 50+ użyty testowo 2 razy Lekki fluid do twarzy barwiący 50ml IsisPharma, Glyco-A 12% AHA (Peeling kosmetyczny) 30ml, nowy w kartoniku KALLOS CREME AL LATTE- mleczna odżywka 1000ml, nowa z folią na wieczku |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
zanim potwierdzę chciałam zapytać skąd pochodzi Inika? jakie jest zużycie i data ważności?
a już doczytałam że 15% zużycia ![]() czy możesz napisać jaki efekt daje ten rozświetlacz? Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-01-04 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właściwie to początkowo nie zamierzałam się jej pozbywać, ale tylko za nią mogłam dostać szampon John Masters, na którym mi bardzo zależało - stąd odlewka 15%, bo ja użyłam tylko kilka razy, oszczędzałam na wyjątkowe okazje ![]() ![]() Jeśli chodzi o efekt to może porównam do High Beam właśnie bo ten najlepiej znam. Więc INIKA jest na pewno dużo gęstsza, ma postać kremu, i dużo bardziej wydajna - używa się jej tyle co łebek od szpilki, dosłownie. Po roztarciu daje efekt glow, nie ma drobinek brokatowych, glow jest powiedziałabym w ciepłej tonacji - w kontraście do High Beam, który określiłabym jako raczej chłodny. Wydaje mi się, że leciutko przyciemnia skórę, dlatego sprawdza się świetnie na policzkach (kości policzkowe), ale mniej pod łukiem brwiowym (chyba, że masz ciemną skórę, ja mam bardzo jasną). Chyba tyle, mam nadzieję, że pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
generalnie jestem skłonna oddać wszystkie rzeczy, które wymieniłaś,
ale chciałabym zrobić małą odsypkę cienia orchid dla siebie, jeśli się zgodzisz... trochę się zastanawiam nad tą wymianą, bo też mam kilka rozświetlaczy... w takim razie czekam na datę ważności i dogadamy się później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-01-04 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za oh so special ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=cynaamonka;31390920]L
COŚ U MNIE? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie, Sleeka oddam tylko za coś z Wish.
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- [QUOTE=kisssek;31403396] Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Tak, wiem. Czy to znaczy, że nie chcesz go oddać? Nie jestem perfumiarą, wybacz jeśli to głupie pytanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ależ nie o to chodzi, po prostu próbeczka ma o wiele mniejszą wartość niż żel pod prysznic tbs, a napisałaś 'albo albo' także wolałam się upewnić
![]() Mogę oddać 2. Narciso Rodriguez for her - f, a 3. Nuxe - Suchy olejek z drobinkami złota, 10ml miniatura, użyty raz 4. Nuxe, Creme nirvanesque x 2 5. Nuxe, serum merveillance x 2 i jeszcze jakieś próbki np contour des yeux prodigieux nuxuriance night ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za balsam z Sephory lub balsam do ust/maselko z BS?
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdziłam - EXP. 08 2012 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
kurcze trochę krótka data, nie zużyje go
![]() nie wiem co zrobić czy masz jeszcze jakieś inne rzeczy na wymianę, może coś z mojej listy poszukiwanych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi zależy na Orchidzie, a z części innych rzeczy mogłabym zrezygnować gdybyś np chciała wziąć tylko połowę tego rozświetlacza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
taka wymiana nie jestem zainteresowana, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
mogę wymienić wszystkie te rzeczy, które się Tobie podobają tylko chciałabym dla siebie coś co rzeczywiście będę używać
a może Yves Saint Laurent Touche Blush chciałabyś oddać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
To ja jestem chętna na wszystkie najjaśniejsze podkłady Meow (chyba, że któryś wpada w róż) + sampel lucy fair + może jeszcze jakieś jasne próbki mineralnych podkładów?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-01-04 o 22:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycję, mnie u Ciebie wpadło w oko Krem Miraculum La Rose do twarzy na dzień 10 SPF, 50ml, zużycie 10%, trzymany w lodówce, otwarty pod koniec października La Roche-Posay Effeclar Duo 3x5ml nowe wpa
![]() |
![]() |
#59 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Mnie również
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2012-01-04 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.