|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń -Mac, ecotools, Benefit, Biotherm....
witaj, podoba mi się krem biotherm aquasource, zajrzysz do mnie, może coś znajdziesz w zamian???. mam oprocz tego, co w wątku, hydrolaty (oczarowy, pomarańczowy -po połowie), kilka olejków - wiesiołkowy, avocado, arganowy, tamanu, kocankę z Biochemii i ZSK. z naturalnej pielęgnacji mam jeszcze odlewkę żelu gorvita aloes w opakowaniu zastępczym (świetne recenzje na kwc), poza tym tusz loreal architect 4d. jeśli coś Cię zainteresuje daj znać u mnie. pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś w moich wątkach w zamian za:
Biotherm Aquasource krem zel do skóry normalnej i mieszanej 15 ml, nowy, zafoliowany ? |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
coś za pędzel?
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Nutriextra 100 ml plus Purette Phermale 3 w 1 i w saszetkach moge oddac
La Roche Hydraphase Intense - tez ale musiałabym policzyc ile saszetek mi zostało ,bo troche sie rozeszło,ale jeszcze troche mam napewno a moze znalazłabys jeszcze cos za tusz?dla wiekszej wymianki?
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej chciałabym smuta
ale też nylona, benefita i ecotoolsa do bronzera bym mogła przygarnąć
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
policze wieczorem saszetki i dam znac na pw
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
BENEFIT Theye're real ! mascara - nowa, pudelko tekturowe nie otwierace, kupiona w S. w listopadzie proszę )
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie mam, mogłabym je ściągnąć przez znajomych z Azji, ale to mi się trochę nie opłaca, bo peeling jest dość drogi
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Pędzel EcoTools bazę ArtDeco Mac Smut Mac Nylon |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czy udało Ci się zrobić zdjęcie cieni mac ?ja jednak na razie nie wybieram się do salonu maca [trochę mi nie po drodze, jest tylko w 1 miejscu w moim mieście]... |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Art Deco baza pod cienie nowa, nie otwierana ?
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Olu no niestety nic, a kulek już nie chcesz, kupiłas czy ci się odechciało
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego oddajesz pedzel ecco do bronzera?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chcesz to z azjatyckich rzeczy na miejscu mam nowy marvel gel ginvera, kupowałam podwójne opakowanie
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
wg kodów smut jest z 2006
bardzo podoba mi się ten zestaw, ale nie wymienię się, gdy ten cień jest przeterminowany, aż o tyle lat szkoda bo myślałam, że się wymienimy ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- no trudno przynajmniej już wiemy, że trzeba sprawdzać kody już w salonie [pierwsza cyfra to miesiąc a druga to rok, jeszcze muszę się douczyć jak to jest z dwucyfrowymi miesiącami ]
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to ja rezerwuję dla Ciebie ginverę
a nie masz więcej cieni mac? bo dobrałabym sobie więcej właśnie do smuta a nie jestem do końca do pozostałych w wątku przekonana albo wolną paletkę mac najchętniej ;] ale ogólnie to na pewno piszę się na wymianę, więc wymyślę coś mam nadzieję szybkp ![]() ewentualnie może chciałabyś wymienić tą paletkę czwórkę i cienie?
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2012-01-12 o 05:45 |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tusz benefit?
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
effaclar już wymieniony, może znajdziesz coś jeszcze innego? daj znac u mnie, pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
a na ile wyceniasz swoje cienie? bo w sumie tylko one mnie interesują i nie wiem ile powinnam ich sobie zażyczyć ;] paletkę czwórkę chętnie wezmę
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- ja kupiłam ją przez znajomych w dwupaku za około, po przeliczeniu, 150zł, także połowa tego mogę Ci też dorzucić maseczki w płatach beauty friends ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- jeszcze mogę dorzucić moje poprzednie opakowanie zanim dostałam zapas, jest go od 1/3 do 1/2, ciężko określić, bo te opakowania są napowietrzone i miękkie. mogę też zrobić próbkę maseczki pomidorowej tony moly tomatox ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- co byś powiedziała, poza smutem, na dwa cienie + paletka? chętnie bym capnęła w całości całą paletkę z czwórką, ale nie chcę naciągać,a nie wiem czym kusić ;] aha, mogę poszukać jakbyś chciała próbki tego peelingu misshy
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
oj, szkoda, bo pilnie mi kurde paletka potrzebna ;] jeśli za dużo sobie zażyczyłam to powiedz, dla mnie nie ma problemu. osobiście ginverę bardzo polecam, bo w efekcie jest bardzo podobna według mnie do misshy, delikatnie ale skutecznie ściąga cały martwy naskórek i brud.
nie mniej na smuta oczywiście i tak jestem chętna ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- jednak w sumie nie, paletka jednak niepotrzebna, ale cienie;]
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
mogę dać sheet mask, probki misshy poszukam. to co, pw?
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
mam green tea, collagen i q10, szukam misshy ale jej bede miala jedna probke
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

ale też nylona, benefita i ecotoolsa do bronzera bym mogła przygarnąć
)