![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: STYCZEŃ - Gaultier, Yves Rocher, Matrix, Goldwell, Guerlain, L'Oreal Profession
:
COKOLWIEK LUB WSZYSTKO CO MASZ DO WŁOSÓW LOREALA ORAZ: Golldwell Sun Reflects maska do włosów - regeneruje włosy poddane działaniu słońca, soli i chloru wody morskiej i basenowej 200 ml zostało 70% * Golldwell Sun Reflects spray z filtrem do włosów 150 ml zostało 85% * Goldwell Color szampon do włosów koloryzowanych, normalnych i cienkich 10 ml saszetka * Goldwell Color odżywka do włosów koloryzowanych, normalnych i cienkich 10 ml saszetka * Goldwell Rich Repair szampon do włosów suchych, zniszczonych i wymagający szczególnej pielęgnacji 10 ml saszetka * Goldwell Rich Repair odżywka do włosów suchych, zniszczonych i wymagający szczególnej pielęgnacji 10 ml saszetka * Marion regenerująca maska ożywiająca kolor włosów farbowanych w odcieniu czerwieni saszetka 40 ml x2 COS U MNIE ZA TO?
CIUCHY: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=658833 nieaktualna ale jeszcze kończe tam rozmowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post35451762 Edytowane przez cabron Czas edycji: 2012-01-08 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ - Gaultier, Yves Rocher, Matrix, Goldwell, Guerlain, L'Oreal Professio
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ - Gaultier, Yves Rocher, Matrix, Goldwell, Guerlain, L'Oreal Professio
hej, no więc poza szamponem l'oreal delicate color (on się nadaje do wszystkich farbowanych, nie tylko odcieni czerwieni?) oraz saszetek goldwell przyjmę również chętnie mini peeling marokański z yves rocher oraz
AA Cera Wrażliwa maseczka odżywcza do cery suchej i normalnej 10 ml x 2 ![]() Byłabym skłonna oddać: Gehwol med - Krem do stóp antitranspirant tubka 50 ml nowy Lush - Glogg - żel pod prysznic o zapachu grzanego wina z przyprawami 100 ml - tylko przetestowany, ważny do 19.01.2012 EDM - Natural reflections light - puder wykończeniowy, pozostało ok. 20% daj znać, czy propozycja Tobie odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
* La RochePosay Hydreane Riche krem nawilżający -skóra sucha i bardzo sucha 15 ml NOWY * Beauty Formulas ogórkowe chłodzące płatki pod oczy 12 sztuk NOWE * Bioxsine ziołowy szampon przeciw wypadaniu włosów - włosy suche, normalne 300 ml zostało około 70% * Rene Furterer Fioravanti balsam ułatwiający rozczesywanie i nadający blask włosom szorstkim i matowym 15 ml NOWE * L'Oreal Professionnel Nature maska Re-Naitre do włosów uwrażliwionych, osłabionych 200 ml NOWA * Golldwell Sun Reflects maska do włosów - regeneruje włosy poddane działaniu słońca, soli i chloru wody morskiej i basenowej 200 ml zostało 70% * Golldwell Sun Reflects spray z filtrem do włosów 150 ml zostało 85% ?
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
a co proponujesz za to co chcesz ode mnie tzn pryzmy , Lancaster Sunlight Makeup Infinite Bronze Blush Variations Natural KLIK - O TEN CHODZI TAK? , krem i tonik?
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Wstępnie jestem na tak mam tylko pytanie czy te tonery La Rich'e Directions należy nakładac na włosy rozjaśnione czy można nałożyć na włosy już zafarbowane w odcieniach czerwieni?
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ - Gaultier, Yves Rocher, Matrix, Goldwell, Guerlain, L'Oreal Profession
Nie absolutnie nie mam zadnego kosmetyku dluzej niz 36 m-cy na moim watku wymiankowym, ale jak rezygnujesz z wymiany, to trudno.
Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2012-01-09 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
hmm jedyne co by mi się przydało to vichy purete thermale, nie wiem czy taka mała wymiana Cie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
pomyślałam i mam propozycję jako że dzis wąchałam u znajomej Voile d`ambre wiem że to nie zapach dla mnie niestety a co powiedziałabyś na taki zestaw:
Lancaster, krem i tonik za: * Joanna szamponetka 05 porzeczkowa czerwień 35 g * Vitality's 7.64 intensywna czerwień 100 ml NOWE * La Rich'e Directions toner kolor Coral Red 88 ml NOWY * La Rich'e Directions toner kolor Poppy Red 88 ml NOWY * T.Mugler Angel EDP zostało nie więcej niż 5/15 ml jeśli ci nie odpowiada negocjujmy dalej bo bardzo zależy mi na tych farbach czerwonych ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- jak znam życie to przeoczyłam po prostu bo nie mam innego wytłumaczenia a na czerwieniach każdych mi zależy dołożyłabyś mi Matrixa ew. dobierz coś , lojalnie mówię że nie przeliczałam cenowo bo jak na czymś mi zależy to nie mam takiej potrzeby ![]() za pryzmy chciałabym najlepiej coś z wisha bo są cudne i trudno bedzie je ode mnie wyrwać ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- śliczne odcienie , biorę wszystkie ![]() Iwostin, ELIXINE multiaktywne napinające serum na szyję i dekolt SPF15 40ml - Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- za vichy mogłabym przygarnąć : Marion regenerująca maska ożywiająca kolor włosów farbowanych w odcieniu czerwieni saszetka 40 ml x2 * Goldwell Deep Reflects odżywka do włosów ciepła czerwień 200 ml NOWA Vichy Pure Thermale 3w1 preparat do demakijażu twarzy i oczu 100 ml NOWY co ty na to? ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- muszę uciekać dziecko położyć spać ale jutro będę to dogadamy całą wymiankę, proszę jeśli możesz napisz wersje końcową co za co bo się namnożyło tego troche ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- zgadza się ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
coś za * L'Oreal Professionnel Vitamino Color szampon chroniący trwałość delikatnych kolorów 250 ml NOWY
i oba cienie Kobo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- ja jestem chętna na taka małą wymiankę ![]() a ile próbek mogę za wybrać?
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
cos za palisander albo któryś Tesori D'Oriente?
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za * T.Mugler Angel Rose około 35/100 ml tester bez korka???mam mleczko do ciala z i coloniali prawie pelne?
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się trochę próbek zapachowych i odsypki róży EDM, może znajdziesz u mnie coś za nie?
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
hej, etrę wymienię za jakiegos wisha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
w tym momencie nie znalazłam nic za forda. może masz jakąś niszę lub vintage spod lady? jeśli tak, odpisz u mnie.
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Moze coś za AROMATICS ELIXIR?
Poza wątkiem mogę zaproponować odlewkę ok.9 ml Cinema YSL edp, odlewkę Bossa Deep Red, Dolce & Gabbana, Anthology, 10 La Roue de la Fortune-odlewka albo całość ok18/20 ml Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-01-20 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.