|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń MAC, TBS,
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za: -emulsja nawilżająca Cetaphil (zużyta w max. 5% , kupiona w październiku 2011) -nowy szampon z wyciągiem z owsa Klorane, 100 ml ? |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u ciebie mac vex i tempting?
sory za wpis w starym watku, zmien link w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- szkoda ![]() to tylko vex mi sie podoba, moze masz cos jeszcze z macowym brazow. bezy szarosci na zbyciu? |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Urban Decay,Mac,Bioderma,Inglot ,elf,OPI,Kobo,TBS, Cetaphil, Vichy, L'oreal
Podoba mi sie
-cienie Kobo: 207, 212, 260- kupione w czerwcu 2011 -inglot 118 i 446, 358 -fioletowy kajal do oczu firmy Sleek, kolor Odyssei- użyty raz, kupiony w lipcu 2011 - maslo owocowe tbs ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- a Ty jak
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za miniaturę OPI Flower-to-flower?
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- to ja chętna jestem jeśli jesteś na tak, to zapraszam na pw |
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Urban Decay,Mac,Bioderma,Inglot ,elf,OPI,Kobo,TBS, Cetaphil, Vichy, L'oreal
a co byś chciała za podkładzik ?
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cien zostal otwart max poltora mies temu
moglABYM oddac za kajal sleek i wszystkie wklady inglot i kobo ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- a najlepiej poprosze o foto wkladow mac i inglot takie ladne i wyrazne wkladow jakie masz
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
mogę ci go porównać z nc20 lub nw20 ale to jutro jak wrócę z pracy, w tej chwili jest zbyt ciemne światło żeby oceniać
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
masz tu porównanie BM z Maciem NC20 i NW20
BM jest jakby trochę jaśniejszy od nc20 no i mniej kryjący oczywiście, nc20 wydaje się taki jasny dlatego że nałożyłam go ność dużo (porównuje z studio finish bo podkładziki mam tylko ciemniejsze)podoba mi się też Paint Pot, oj moja droga ale kusisz! (wybacz za kiepską jakość, ale bateria w aparacie mi siadła )
Edytowane przez indywidumm Czas edycji: 2012-01-10 o 13:49 |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
-perełki rozświetlające różane- Hean- sprawdzony kolor, nieużywane praktycznie kupione w sierpniu 2011,
-kokosowe masło do ciała The Body Shop 200 ml, otwarte we wrześniu 2011 roku, zużycie max. 20%, użyte 3 razy -pokrzywowa mgiełka do włosów, Barwa- zostało 60% z 200ml, kupiona w czerwcu 2011, Znajdziesz coś u mnie za wszystko lub część? (teraz zostało już niewiele, ale jutro powinnam zdążyć zrobić mała dokładkę)
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-01-10 o 18:55 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal jesteś chętna na róż loreala?
Wpadł mi w oko pomarańczowy paint pot i jeden wkład maca (na pierwszym zdjęciu po prawej)
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Nie mam niestety nic z Twojej wish, a podobają mi się masła TBS. Czy zechciałabyś zajrzeć do mojego wątku i sprawdzić, czy byś dla siebie czegoś za jedno z nich nie znalazła?
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Hej interesuje mnie wiec:
--MAC paint pot Moss Scape, mam go z wymianki, kupiony ponad rok temu, zużycie widoczne na zdjęciu, + 1 wkład - w odcieniu fioletu ew rózu -które to-pogubiłam sie czy inglot czy kobo
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
może znajdziesz cos u mnie?
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, np.
Oh so special, inglot 390 cetaphil vichy normaderm krem może coś u mnie?
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, ale on jest w rezerwacji i prawdopodobne jutro poleci w świat
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem że u mnie nic nie znalazłaś?
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
paletka cieni Wet'n wild odcień Comfort Zone ? Mam dodatkowo poza wątkiem kilka nieużywanych lakierów china glaze ale w jaskrawych odcieniach. |
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
i jak? i jak? mam też jc szmineczkę ravishing
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
tylko
baza pod makijaż Bell Perfect Skin, raz użyta, otworzona w październiku 2011 chyba ze masz cos z wish ? ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ladzajaca.html czy to to ?
bardzo przepraszam za błędy ortograficzne ! http://www.suwaczki.com/tickers/zem3cwa1wu9i2qk0.png wymianki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886 Edytowane przez aakkzzii Czas edycji: 2012-01-12 o 14:49 |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie, czy taka wymiana:
maseczki + serum Eveline za: perełki + masło TBS + mgiełka Cię interesuje? ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Powiedz, czy mogłabym dla Ciebie coś ewentualnie znaleźć jeszcze poza wątkiem(coś jeszcze poza wish... ), zrezygnowałabym również z mgiełki
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
A w czym mniej więcej powinnam poszukać?
Mam na pewno nówki produktów z czarnej oliwki Bielendy, nówki żeli p/p Adidasa (man i woman) - tak na już pomyślałam, żel wyszczuplający Bielendy (ale to już w wątku)? Czy coś z zupełnie innej beczki?
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
baza silikonowa z Daxa (80%), brązowy cień do powiek Manhattan (min 90%), jasny perłowy cień Miss Sporty (miźnięte może 5 razy), pęseta Ewa Schmitt, Ruby Rose czarna kredka z kohlem (użyta 2- 5 razy).
Mogę się ewentualnie zdecydować i dokupić jakiś pojedynczy cień z Inglota......
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
jutro w świetle dziennym zrobię ci lepsze porównanie kolorków i się zdecydujesz
a jeśli nawet kolorek byłby trochę za ciemny to możesz zainwestować w jaśniejszy kolorek, nawet w mniejszym opakowaniu i wymieszać je razem Szmineczka nie wychodzi na bardzo pomarańczową to zdj: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1301842389
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, nic
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dostalam 4 paletki sleeka wiec narazie cieni mi starczy za p moge oddac benefita i 2 puste paletki 5inglot
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

), zrezygnowałabym również z mgiełki