|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ - Bobbi Brown, Estee Lauder, Bourjois, zapachy, włosy, pielęgnacja
Nic dla siebie nie widzę, dzięki
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ - Bobbi Brown, Estee Lauder, Bourjois, zapachy, włosy, pielęgnacja
niestety nic
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic ;( chyba ze masz jakies odlewki jeszcze?
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
A czy możliwa jest wymianka za kosmetyki?
---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- podaje mój właściwy podpis bo nie wiem czemu nie przełącza https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592686 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
E. Arden Green Tea za Rumeur?
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Tylko Green Tea ma pęknięcie na korku - nie będzie Ci to przeszkadzać? z racji tego pęknięcia dołożę do tego jakąś odlewkę - jakie zapachy lubisz? |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
To może odlewka w atomizerze
- Mandarine&Basilic Guerlain? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...silic-edt.html Albo: - Glow J.Lo - Still J.Lo - Eau de Shalimar - Clean Fresh Shower Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2012-02-10 o 13:42 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
przypominam się
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Kusi mnie u ciebie Moulin Rouge za Winter Delice...mogłabyś napisać mi coś więcej o tym zapachu? Do czego toto podobne
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic
|
|
#43 |
|
Chimay
|
coś za Bingo Spa, szampon borowinowy 7 ziół (rozmaryn, szałwia, nasturcja, łopian,cytryna, sosna, rukwia) - 300 ml - 4 użycia?
odp u mnie
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
oooo Ty, podstępna
![]() Kartoniki bardzo chętnie bym od Ciebie przejęła Poivre zostawiłam sobie jednak na tylko minimalna ilość, że już nic nie da się odlać Chyba, że masz gdzieś sampla, to tyle mogłybyśmy jeszcze odpsikać?
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-19 o 00:14 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że OK
![]() A nie dobrałabyś sobie jeszcze czegoś za: Penhaligon's Elixir, pół samplerka Florascent Parfumeurs, Tishka - 3 ml ?
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli miałabyś atomka, do którego by to odpryskał, to niech "stracę"
![]() Jeżeli nie - to ja mam, ale ostał mi się tylko a5
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-20 o 15:34 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
OK
Tylko tak zapytam, pasuje Ci wymiana tak gdzieś w okolicach piątku? Zbyt dużo ostatnio chorowałam i straszny młyn będę miała w pracy do czwartku ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- no to jesteśmy umówione
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Nic, dzięki
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Niestety nic |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
bardzo mi przykro, ale z tej listy nie widze nic.. może poza wątkiem masz jakieś zapaszki? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- nie znam żadnego, ale jeżeli są świeże, a nie killery to możemy sie wymienić ![]() generalnie mam na myśli: -infusion de Rose Prady, ok. 6 ml /10, -Aqua Allegoria Lavande Velours - 3,5 ml/8 lub całe 8 ml jeśli coś mnie wybitnie zainteresuje ![]() -do 5 ml Prady Infusion d'Iris -Clean Fresh Laundry, z wymianki, dwa sample po 2,5 ml, opróżnione w różnym stopniu, ale razem będzie ok. 3-3,5 ml zapachu ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- to moze tak 5 ml Irisa + 3,5 lawendy za Printemps i 1 clean ![]() yyy angel ma juz ci mowie 1,5 ml.. wiec moge dac ci lys i violet
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
to mi się podoba - Histoires de parfums, Moulin Rouge 1889, 8,5 ml w atomku
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- za wsystkie tsy plus - mogę zrobić samle po 2ml: Balenciaga L'Essence i Givenchy Poesie d'un Parfum d'Hiver Cedre d'Hiver z własnych flakonów. Co ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- piątka Balenciagi w szklanym atomku? a dorzucisz coś? ;-) ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- hmmm... no to raczej mi się nie opłaca taka wymiana [ode mnie Pivonia Magnifica 9/10ml + Chloe Love 5ml + Balenciaga L'Essence 5ml + Poesie d'Hiver 2ml --- w zamian tylko za 8ml 1889? chyba, że coś zweryfikujemy?] ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- może odleje ci fiolkę 4ml pivoine? ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- OK Idę na PW zatem. |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie szminki Estee Lauder,ale nie widze tych kolorów na stronie EL
,możesz jakiś link przysłac do fotek
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
tak masło jest z prawdziwego zdarzenia, zbite w mase, nie jest to zaden balsam. Pochodzi z upraw Fair Trade dzieki czemu wiadomo ze nie były do pracy wykorzystywane dzieci.
Mogłabym masła oddac 50-100 gram. Mam jakis pojemnik wiec nie musiałabys mi dosyłac. Podkladu niestety nie oddam, kosztował dosc duzo i chhciałabym za niego cos innego, chociaz mogłabym sie moze nad nim zastanowic jesli bys mi dokladnie opisała wraz ze zdj te bransoletki - czy sa w jakis sposob uszkodzone, z jakiego metalu, maja rysy? POdklad tak jak napisałaś wpada w zolty odcien
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Odlewkę Guerlaina chętnie przyjmę, jeśli dorzucisz coś jeszcze, to masło pójdzie do Ciebie.
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ok, mydełko lawendowe brzmi dobrze
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję ale nic nie znalazłam póki co. Pozdrawiam serdecznie
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Napisałaś "cenie my secret" i teraz nie wiem czy chodzi Ci o tej jeden cień, czy może o któreś inne (np essence)?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

,możesz jakiś link przysłac do fotek