![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ - Bobbi Brown, Estee Lauder, Bourjois, zapachy, włosy, pielęgnacja
Nic dla siebie nie widzę, dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ - Bobbi Brown, Estee Lauder, Bourjois, zapachy, włosy, pielęgnacja
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
niestety nic ;( chyba ze masz jakies odlewki jeszcze?
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
A czy możliwa jest wymianka za kosmetyki?
---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- podaje mój właściwy podpis bo nie wiem czemu nie przełącza https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592686 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
E. Arden Green Tea za Rumeur?
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Tylko Green Tea ma pęknięcie na korku - nie będzie Ci to przeszkadzać? z racji tego pęknięcia dołożę do tego jakąś odlewkę - jakie zapachy lubisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
To może odlewka w atomizerze
- Mandarine&Basilic Guerlain? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...silic-edt.html Albo: - Glow J.Lo - Still J.Lo - Eau de Shalimar - Clean Fresh Shower Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2012-02-10 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
przypominam się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Kusi mnie u ciebie Moulin Rouge za Winter Delice...mogłabyś napisać mi coś więcej o tym zapachu? Do czego toto podobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#43 |
Chimay
|
coś za Bingo Spa, szampon borowinowy 7 ziół (rozmaryn, szałwia, nasturcja, łopian,cytryna, sosna, rukwia) - 300 ml - 4 użycia?
odp u mnie
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
oooo Ty, podstępna
![]() Kartoniki bardzo chętnie bym od Ciebie przejęła ![]() Poivre zostawiłam sobie jednak na tylko minimalna ilość, że już nic nie da się odlać ![]() Chyba, że masz gdzieś sampla, to tyle mogłybyśmy jeszcze odpsikać? ![]()
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-18 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że OK
![]() A nie dobrałabyś sobie jeszcze czegoś za: Penhaligon's Elixir, pół samplerka Florascent Parfumeurs, Tishka - 3 ml ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli miałabyś atomka, do którego by to odpryskał, to niech "stracę"
![]() Jeżeli nie - to ja mam, ale ostał mi się tylko a5 ![]()
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-20 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() Tylko tak zapytam, pasuje Ci wymiana tak gdzieś w okolicach piątku? Zbyt dużo ostatnio chorowałam i straszny młyn będę miała w pracy do czwartku ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- no to jesteśmy umówione ![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Nic, dzięki
![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
bardzo mi przykro, ale z tej listy nie widze nic.. może poza wątkiem masz jakieś zapaszki? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- nie znam żadnego, ale jeżeli są świeże, a nie killery to możemy sie wymienić ![]() generalnie mam na myśli: -infusion de Rose Prady, ok. 6 ml /10, -Aqua Allegoria Lavande Velours - 3,5 ml/8 lub całe 8 ml jeśli coś mnie wybitnie zainteresuje ![]() -do 5 ml Prady Infusion d'Iris -Clean Fresh Laundry, z wymianki, dwa sample po 2,5 ml, opróżnione w różnym stopniu, ale razem będzie ok. 3-3,5 ml zapachu ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- to moze tak 5 ml Irisa + 3,5 lawendy za Printemps i 1 clean ![]() yyy angel ma juz ci mowie 1,5 ml.. wiec moge dac ci lys i violet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
to mi się podoba - Histoires de parfums, Moulin Rouge 1889, 8,5 ml w atomku
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- za wsystkie tsy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- piątka Balenciagi w szklanym atomku? a dorzucisz coś? ;-) ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- hmmm... no to raczej mi się nie opłaca taka wymiana ![]() [ode mnie Pivonia Magnifica 9/10ml + Chloe Love 5ml + Balenciaga L'Essence 5ml + Poesie d'Hiver 2ml --- w zamian tylko za 8ml 1889? chyba, że coś zweryfikujemy?] ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- może odleje ci fiolkę 4ml pivoine? ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- OK ![]() Idę na PW zatem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie szminki Estee Lauder,ale nie widze tych kolorów na stronie EL
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Niestety nic . Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
tak masło jest z prawdziwego zdarzenia, zbite w mase, nie jest to zaden balsam. Pochodzi z upraw Fair Trade dzieki czemu wiadomo ze nie były do pracy wykorzystywane dzieci.
Mogłabym masła oddac 50-100 gram. Mam jakis pojemnik wiec nie musiałabys mi dosyłac. Podkladu niestety nie oddam, kosztował dosc duzo i chhciałabym za niego cos innego, chociaz mogłabym sie moze nad nim zastanowic jesli bys mi dokladnie opisała wraz ze zdj te bransoletki - czy sa w jakis sposob uszkodzone, z jakiego metalu, maja rysy? POdklad tak jak napisałaś wpada w zolty odcien
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Odlewkę Guerlaina chętnie przyjmę, jeśli dorzucisz coś jeszcze, to masło pójdzie do Ciebie.
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ok, mydełko lawendowe brzmi dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję ale nic nie znalazłam póki co. Pozdrawiam serdecznie
![]()
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Napisałaś "cenie my secret" i teraz nie wiem czy chodzi Ci o tej jeden cień, czy może o któreś inne (np essence)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.