|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - wymiana zapachowa
Coś u mnie za:
Currara Taboo - 25/50 ml ? |
|
|
|
|
#33 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Oooooooodpisaaaaałaaaaaam mmmmmmmm
( u siebie)
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkłady Lumiere podkłady Meow podkłady Adorned with Grace Minerals podkłady Blushe, Sweetscents, Lucy Minerals, Mad, Lauress i Joppa Minerals czekaja w kolejce na zdjęcia i publikację. Najbardziej kremowe są Lucy Minerals. Lumiere i Adorned. A tu zeswatchowane cienie (beże i średnie brązy): Cienie firmy Lucy Minerals Cienie Everyday Minerals - beże i jasne brązy Cienie Blushe |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam po Innocenta
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za innocent?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541859 poza wątkiem mam jeszcze 30ml moschino happy fizz - bez kilku psików ok 12 ml chanel coco mademoiselle EDP w atomizerze
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
przyszłam zapytać o innocenta
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety pełnowymiarowy podkład mam tylko light warm Lumiere, myślę że do średniej karnacji może być za jasny
|
|
#41 |
|
Wieczne Kutango
|
niestety nic. Pozdrawiam
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś za Amethyst? ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Hej Sensous należy do mojej mamy i wymienię tylko na konkretne zapachy, najchętniej na Flowerbomb, ewentualnie Elle Intense a jeszcze ewentualniej na Jimmy Choo
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Hej odlewek nie lubię a czy możesz oddać coś z zapaszków w flaszkach?
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- To może napisz mi co byś mi oddała
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Burberry London EDP (w ubranku w kratkę) ok. 20/30 ml, feler atomizera - spadająca końcówka, ale psika bez zastrzeżeń a pod korkiem się trzyma; ? |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
A może dorzuciłabyś Innocent? Mogłabym wtedy bez problemu oddać meteorki, a jeszcze mogłabyś sobie coś dobrać (poza wątkiem mam tylko odsypkę Teint Beige).
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A może oddasz mi:
Burberry London EDP (w ubranku w kratkę) ok. 20/30 ml, feler atomizera - spadająca końcówka, ale psika bez zastrzeżeń a pod korkiem się trzyma; Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603294 |
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
Hmm... szczerze mówiąc nie bardzo bym chciała odlewać z Elle, ale poza wątkiem mam jeszcze kilka innych zapachów, z których mogłabym zrobić odlewkę (tudzież mam już zrobioną). Jeśli chcesz to wymienię Ci jakie mam ; ) A Allure, a i owszem, zawsze chętnie przygarnę.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia Londona w pierwszym poscie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Zdjęcie cyknę jutro, zużycie meteorków to ok. 15%, pryszcze trochę się wytarły, środkowa część mniej więcej w połowie jest jeszcze pokryta fioletem (w tej wersji pośrodku jest fioletowe kółko), puderniczka bez żadnych oznak zepsucia, ale zdjęcie i tak poślę ; )
Odlewki (pytaj o pojemności jak Cię coś zainteresuje): Dolce Vita, Addict, Coco Mademoiselle EDT, Boudoir, Brit EDT, Parisienne, Royal Muska, Hypnotic Poison, Elixir des Merveilles, Juicy Couture, Feminite du Bois, w sumie chyba tyle, jakbym miała jeszcze jakieś inne to pewnie same mniejsze pojemności. |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#57 |
|
perfumove love
|
Oho, rozebrałaś Londona, ubrałaś z powrotem?
Nie wiem jak Ci się to udało, miałam na myśli zdjęcie np. z tyłu położonej na boku flaszeczki, ale okej To ja jestem chętna. Jeśli chcesz wymienić swoje London na moje Womanity to zapraszam na PW. |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się Innocent, może dobierzesz jakąś odlewkę? mogę zrobić z Juicy Couture 10ml.
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem chetna na zestaw Kogucikowy i poznalabym wreszcie ta slawna Currare ![]() Moze wyszukasz cos u mnie? Oprocz rzeczy z watku wymiankowego - moge zrobic odlewki zapachow z listy blogowej
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

( u siebie) 

Nie wiem jak Ci się to udało, miałam na myśli zdjęcie np. z tyłu położonej na boku flaszeczki, ale okej