|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń: Wymienię perfumy na kolorówkę :)
Cytat:
![]() Się zdzwonimy jutro co do spotkania i wąchania
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
hmmm a co byś chciała ? może ten krem cucumber bo nim byłaś zainteresowana i tą mini szminke ck ?
![]() czy wolisz inaczej ?
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję, ale nic
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje to co mam w wątku
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam zdjęcie tropicali
ubytek widać na zdjęciu, jest niewielki zrobiłam jeszcze zdjecie zawiasu, niestety urwał sie jak próbowałam zrobić fotencje chciałam to "wieczko" bardziej odchylić i niestety jeden zawiasik padł (ah, ta kobieca delikatnosc ) nie przeszkadza to w każdym razie w użytkowaniu cieni..mam welurek do cieni, kartonik niestety wyrzuciłam.. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem jak najbardziej chętna na wymianę, chetnie cos dorzucę w ramach rekompensaty za zawiasik
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
chcieć bym chciała, ale meteoryty są 2x droższe niż to co zostało
, to jest nowa wersja więc to Teint dore---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ---------- zlota to w nich nie ma ani ksztyny ---------- Dopisano o 05:25 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ---------- tam jest kilka złotych kulek, ale to nie daje żadnego złotego efektu niby maja ożywiac i ocieplac twarz, ale te brązowe kulki to jest chłodny, zimy a nie cieply brąz szczerze to ja jakoś nie widzę różnicy pomiędzy poszczególnymi kolorami, ale ja jakoś nie lubię się z kulkami, to już moje 10 pudło, które wydaje ![]() najlepiej idź i pomacaj na zywo tu masz dobre foto http://cforcraving.blogspot.com/2012...-03-teint.html
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
a może coś innego zamiast tego lakieru ?
z lakierów mogę oddać najchetniej ten ostatni taki jasny pomarańczowo perłowy---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- z sephorowych lakierów mam jeszcze do oddania spoza wątku czerwony z lekkimi drobinkami ten kolor też chętnie oddam , bo czerwonych mam kilka
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie wymienię Murakamiego(wersja kieszonkowa) i "jak zostać królem" na wodę lipową Provence Sante
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Z perfum najbardziej lubie aliena i black cole ,ale mogą być różne byle nie pudrowe
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
nie musza być niszowce
![]() a nie masz Flowerbomb, albo Lalique Le Parfum albo jakiegoś innego cukrowego kilera, moga być odlewki, nawet je wolę, bo flakony cięzkie ![]() ja pudr lubię, i wetiwer i herbatę i cukier, generalnie tylko kwiatkó nie lubię w każdym razie na pewno się dogadamy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2012-01-31 o 21:50 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
to czekam
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
a chętnie, i jeszcze taka uwaga: puszek jest niestety z drugiej strony też trochę upaprany, bo mi się na odwrót włożył
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Hej . Kusić mnie można raczej cięższymi zapachami -killerami,kadzidlakami, słodkościami też.Kocham starocie i wszelkie cudaki
Ja z tych co kochaja poisona klasyka, opium , habanitę itd Nie lubię przejrzystych świeżaków. Chętnie oddam tą Asje w dobre rece . Tak długo polowałam na flakon,a po uzyciu globalnym to na mnie samo mydło ((Nie znam Un parfum d'Ailleurs et Fleurs więc chyba się nie skuszę. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnę pustynno-drzewnego Lagerfelda za Roses and More
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
hej hej, czy nadal jesteś zainteresowana Roses and more za Lagerfelda? odpisz proszę u mnie wątku.Dziekuję
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Aa ja głupcio myślałam że to nieaktualne bo widzę zę Lagerfelda masz "wyszarzonego" -Still ostatnio bardzo polubiłam, bo to śliczny chłodny earl gray - czy coś innego zamiast Still znajdziesz? Chyba - wersja B - że poczekasz aż skoczę do douglasa i powącham Kapsule- jeśli mi się spodoba chętnie oddam Stilla. W Douglasie najwczesniej byłabym w nastepnym tygodniu, póki co siedzę w leśnej głuszy
daj znać
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
witaj,
może znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2012-02-25 o 14:59 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

Chyba że masz inne cienie jakieś w zanadrzu?

chciałam to "wieczko" bardziej odchylić i niestety jeden zawiasik padł (ah, ta kobieca delikatnosc