Chłopak w wieku 13 lat? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 21:50   #31
blaskskonca
Raczkowanie

Dot.: Chłopak w wieku 13 lat?

Widać, ze Ekstaza jest również młodziutka. Nie potrafi się wczuć w problemy młodszych, bo wg niej to dziecinada. Nie zauwazy tylko, ze mając te 16 lat jej problemy zapewne również nie są katastrofą.
Też można byłoby się posmiać z Ciebie. 30 latka mogłaby się pośmiać ze mnie, ale do czego to prowadzi?
Zrozumie to w koncu, tak samo jak autorka będzie sie smiala ze swojego problemu. Uroki mlodosci

Edytowane przez blaskskonca
Czas edycji: 2012-01-29 o 22:01
blaskskonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 22:33   #32
Pani_Kredka
Raczkowanie

Każdy ma problemy stosowne do wieku... A tak poza tym to w wieku 13 lat niektóre dziewczyny grają w słoneczko.

W gimnazjum "chłopaka" ma się dla szpanu i nie wolno sie naśmiewać z problemów typu "inne dziewczyny już miały, a ja nie", bo od czegoś takiego biorą się właśnie kompleksy.
Pani_Kredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 22:52   #33
201604181004
Konto usunięte

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;31928537]Popieram, na każdym etapie życia są inne problemy, ja umieram ze śmiechu jak sobie przypomnę, czym się martwiłam mając lat 13 [/QUOTE]

To prawda. Koniec świata, nie dostanę glanów, żaden chłopak z długimi włosami mnie nie zechce i te sprawy
Całkiem normalne w tym wieku. Autorko wątku nie martw się, na pewno cię ktoś zaprosi do tańca na dyskotece szkolnej, na pewno ktoś się tobą zainteresuje. Nie wiem czy teraz ale kiedyś na pewno. Jak nie masz nikogo na oku to przecież nie będziesz się rzucać na pierwszego lepszego! Sami przyjdą. Ja miałam chłopaka w tym wieku, z resztą jak większość osób; łączyły się w parki rozpadały się po miesiącu więc potem przychodził bunt na wielką nieszczęśliwą miłość i w ogóle . A w tym wieku byłam raczej krąglejsza, potem się wyciągnęłam do góry. Więcej uśmiechu na pewno ktoś się tobą zainteresuje .

A dzięki ekstazie poczułam się strasznie staro - pamiętam że zachowywałam się tak samo w jej wieku . I również próbowałam dowieść jaka ja jestem dorosła a problemy innych są śmieszne, bo moje jedyne są słuszne. Więc wizażanki, to kolejny problem i etap życia który należy potraktować pobłażliwie .
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 23:02   #34
kasieńka:)
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ekstazaa Pokaż wiadomość
Nie koleżanko, rocznikowo mam 17lat (specjalnie dla Ciebie słownie SIEDEMNAŚCIE). Więc chyba nie jestem, aż taka stara jak to powiedziałaś, a już na pewnie nie łohoh 20 parę lat! Ogarnij nieco kochana, bo myślę że od takich problemów służy portal zapytaj.onet.pl czy jak to szło. A żyć jej to nie daje? - No nieźle widzę, chyba Ty też masz takie OKROPNE doświadczenia z młodości, serio współczuję. Pozdrawiam
Piszesz, że nie jesteś stara, a bo masz 17 lat? A te co mają 20- parę to już łohoho
No to w takim razie połowie wizażu już tyłek trupem śmierdzi

kasieńka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 23:10   #35
201703160948
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasieńka:) Pokaż wiadomość
sorry za off top, ale nie mogę, od dłuższej chwili cieszę się do ekranu
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 23:22   #36
WhiteCherry
Zakorzenienie

co za temat! w sam raz dla mnie, bo ostatnio złapały mnie sentymenty i wspominanie czasów szkolnych

mam 22 lata, gdy wspominam siebie z czasów chociażby 6klasy podstawówki - byłam bardzo zakochana w koledze z klasy! wszystkie z kumpelami do niego wzdychałyśmy, ale na dyskotekach szkolnych zawsze najwięcej kawałków przetańczył z moją kumpelą z ławki a na wycieczkach szkolnych graliśmy w butelkę

w gimnazjum już wśród moich znajomych rozpoczęły się poważne związki, niektóre trwają do dziś (!!), niektóre zakończyły się ciążami

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2012-01-29 o 23:26
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 23:27   #37
201604181004
Konto usunięte

Pamiętam jak w szóstej klasie podstawówki dostałam od kolegi czerwoną różę. Przemaszerowałam z nią całą drogę do domu jak dyrygent ze swoją pałeczką.
Jak pastuch ze swoją szpicrutą.
Nie no coś pięknego

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
mam 22 lata, gdy wspominam siebie z czasów chociażby 6klasy podstawówki - byłam bardzo zakochana w koledze z klasy! wszystkie z kumpelami do niego wzdychałyśmy, ale na dyskotekach szkolnych zawsze najwięcej kawałków przetańczył z moją kumpelą z ławki
ach co do dyskotek szkolnych! dawno temu... Boże nie wiem ile miałam lat, pojęcia nie mam specjalnie na dyskotekę szkolną kupiłam koszulkę z napisem Brasil (naaaaajmodniejsza, wieś straszna, takie bazarowe jeszcze z zamkiem z przodu ) ach jak mnie zaprosił.
Normalnie tango brazylijskie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 23:27   #38
201703160948
Konto usunięte

Ach, ja mam sentyment do gry we flirt towarzyski na materacach w 5 klasie
Stary 2012-01-29, 23:29   #39
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Pamiętam jak w szóstej klasie podstawówki dostałam od kolegi czerwoną różę. Przemaszerowałam z nią całą drogę do domu jak dyrygent ze swoją pałeczką.
Jak pastuch ze swoją szpicrutą.
Nie no coś pięknego
ja pamiętam, jak taki chłopaczek z innej klasy (nie znaliśmy się, jedynie z widzenia ) napisał do mnie list! i przekazał dziewczynom, z którymi moja klasa miała wf, żeby mi dały.
pamiętam tylko tyle, że one go przeczytały i się śmiały w szatni, ja jedynie pocztą pantoflową dowiedziałam się, że jakiś list krążył, ale do dziś go nie otrzymałam

o rany, to były czasy
Stary 2012-01-29, 23:31   #40
201604181004
Konto usunięte

ojej
Tak, ja pamiętam jak publicznie wygarnęłam łącznie ze spoliczkowaniem mojemu ówczesnemu lubemu (nadal podstawówka) co o nim myślę. Potajemnie odprowadzał do domu po lekcjach swoją koleżankę z klasy

Moje dziecko będę trzymać w klatce i wyprowadzać w kagańcu
Stary 2012-01-29, 23:40   #41
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
ojej
Tak, ja pamiętam jak publicznie wygarnęłam łącznie ze spoliczkowaniem mojemu ówczesnemu lubemu (nadal podstawówka) co o nim myślę. Potajemnie odprowadzał do domu po lekcjach swoją koleżankę z klasy

Moje dziecko będę trzymać w klatce i wyprowadzać w kagańcu
normalnie telenowela brazylijska!

a pamiętacie poczty walentynkowe ? my z kumpelami zawsze umawiałyśmy się która której ma wysłać, żeby nie było obciachu, że nic do nas nie przyjdzie w efekcie dostawało się kilka kartek, z czego połowa od koleżanek

drugi hit: w gimnazjum w 1 klasie byłyśmy z koleżankami ''zakochane'' w chłopaku z 3 klasy, kiedyś kumpela przyniosła aparat do szkoły i robiłyśmy mu zdjęcia na przerwach (niby z ukrycia, ale tylko nam tak się wydawało ). nie chcę wiedzieć, co sobie o nas myślał.

i wy się dziwicie, że dziewczyna w wieku 13 lat ma takie rozterki!

ja dziecko będę wyprowadzać w kagańcu do gimnazjum, jak przypomnę sobie swoje ... istna patologia, aż dziwne że na ludzi wyszłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 23:43   #42
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
a pamiętacie poczty walentynkowe ? my z kumpelami zawsze umawiałyśmy się która której ma wysłać, żeby nie było obciachu, że nic do nas nie przyjdzie w efekcie dostawało się kilka kartek, z czego połowa od koleżanek
ja pracowałam w poczcie walentynkowej bo czynnie działałam w samorządzie.
Jak przyszedł ten co mi się podoba i dał nam walentynkę to ją otworzyłam i przeczytałam, nie była do mnie ale i tak przekazałam ją adresatowi .

Cytat:
ja dziecko będę wyprowadzać w kagańcu do gimnazjum, jak przypomnę sobie swoje ... istna patologia, aż dziwne że na ludzi wyszłam
cheers
Stary 2012-01-29, 23:51   #43
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
ja pracowałam w poczcie walentynkowej bo czynnie działałam w samorządzie.
Jak przyszedł ten co mi się podoba i dał nam walentynkę to ją otworzyłam i przeczytałam, nie była do mnie ale i tak przekazałam ją adresatowi .
ja bym schowała

Cytat:
cheers
ogółem moje gimnazjum było dziwne, wiele było sytuacji śmiesznych ;-), ale i ciężkich, np. mój kolega popełnił samobójstwo, moja koleżanka zginęła w wypadku (pamiętam do dziś jak nauczyciel powiedział rano, że ''znowu jej nie ma, a klasówka"); ciąże moich kumpel z klasy, które zakończyły edukację na gimnazjum , ustawki za szkołą, dziewczyny się umawiały i później latały tipsy na przerwach scenariusze jak z ''Galerianek''

istna patologia, ale to taki mały offtop

wróćmy do autorki tak więc ja nie widzę nic dziwnego w pierwszych miłościach okresu późna podstawówka/gimnazjum

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2012-01-29 o 23:52
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 23:55   #44
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
na wycieczkach szkolnych graliśmy w butelkę

w gimnazjum już wśród moich znajomych rozpoczęły się poważne związki, niektóre trwają do dziś (!!), niektóre zakończyły się ciążami
o taak, butelka na całowanie to już chyba w podstawówce

ja jestem właśnie żywym przykładem na to, że z takiego dziecinnego 'chodzenia' w wieku 15 lat, można stworzyć naprawdę fajny dorosły związek już 6 lat
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 23:59   #45
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość

ja jestem właśnie żywym przykładem na to, że z takiego dziecinnego 'chodzenia' w wieku 15 lat, można stworzyć naprawdę fajny dorosły związek już 6 lat
znam 3 pary, które zaczęły w połowie gimnazjum i są ze sobą do dziś (22 lata) ;-)
Stary 2012-01-30, 00:06   #46
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
znam 3 pary, które zaczęły w połowie gimnazjum i są ze sobą do dziś (22 lata) ;-)
i wtedy zna się drugiego człowieka od podszewki, bo w zasadzie razem się dojrzewa.
a to pozwala uniknąć wielu problemów w przyszłości

dlatego ja uważam że 'chłopak' w wieku 13 lat to super sprawa, z samymi babami-przyjaciółkami się przeciez nie da wytrzymać

pamiętam jak w 6 podstawówki, przyszedł do mnie do domu mój chłoptaś z kolega, nachylił się nade mną i zaczął mnie łaskotać, w tym momencie weszła moja mama, ten spadł ze mnie jak poparzony i takim wystraszonym głosem do mojej mamy: "prosze pani, nic nie zaszło'
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 12:48   #47
Krystaliczne szczescie
Zadomowienie

Ja miałam chłopaka w wieku 11 lat Ach... co to był za związek
Noszenie plecaka pod klasę, przynoszenie mi maków i mleczów z łąki, pisanie listów,odprowadzanie do domu,kupowanie chipsów za 50 gr (maczug) i jedzenie ich razem...
na wizażu od 2009r...
Krystaliczne szczescie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 13:21   #48
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Piszesz, że nie jesteś stara, a bo masz 17 lat? A te co mają 20- parę to już łohoho
Muszę się wygiąć i powąchać

haha a tak serio, ja zaczęłam swoj związek, tak związek, w wieku 13 lat. Przetrwał prawie 7 lat więc nie uważam że 13latki trzeba od razu odsyłać do lalek i roweru. Owszem są różne nastolatki, jedne w tym wieku wciąż zyją w przedszkolnym przekonaniu że chłopaki to zło ble i fuj a inne traktują ich jak kompanów do rozmowy, spacerow itd. Więc dajmy im żyć i nie krytykujmy. Mam brata, aktualnie ma 14lat. Dziewczyny nie ma ale ma mnostwo koleżanek z którymi spędza dużo czasu. Póki to wszystko jest bezpieczne i nie narobi galimatiasu w zyciu takiej 13latki to uwazam że powinna robić to co uwaza. A to że kieruje się tym co robią inni to cóż, chyba taka natura nastolatek.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 14:37   #49
Ekstazaa
Rozeznanie

Cytat:
Masz jakieś problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego, czy bardziej to podchodzi pod problem z osobowością? Bo to co napisałaś, raczej jest śmieszne. Napisałaś poprzednio, że pewnie mam ponad 20lat, podczas gdy ja mam mniej. Więc dostrzegasz coś takiego jak kontrast? Czy raczej nie bardzo? Nie ośmieszaj się, pisząc tak o innych użytkowniczkach.
Ekstazaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 15:34   #50
Annabel89
Zakorzenienie

Jak miałam 13 lat to większość moich koleżanek już miała chłopaków, po raz pierwszy zaczełam się z kimś zadawać jak miałam 15, ale będąc 13latką było mi niezmiernie przykro, że wszyscy kogoś mają a ja nie

Annabel89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 16:01   #51
Alessaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krystaliczne szczescie Pokaż wiadomość
Ja miałam chłopaka w wieku 11 lat Ach... co to był za związek
Noszenie plecaka pod klasę, przynoszenie mi maków i mleczów z łąki, pisanie listów,odprowadzanie do domu,kupowanie chipsów za 50 gr (maczug) i jedzenie ich razem...
haha u mnie bylo tak samo

ja pamietam jak po rekolekcjach chodzilismy do ejdnego kolegi całą paczka grac w butelke. Ahhh to byly czasy

chcialabym mec znowu nascie lat. Wszytsko bylo łatwiejsze. teraz z akzdym dniem, miesiacem, rokiem zauwazam jakie powalone jest to zycie
Alessaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 16:59   #52
201703160948
Konto usunięte

Cytat:
Masz jakieś problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego, czy bardziej to podchodzi pod problem z osobowością? Bo to co napisałaś, raczej jest śmieszne. Napisałaś poprzednio, że pewnie mam ponad 20lat, podczas gdy ja mam mniej. Więc dostrzegasz coś takiego jak kontrast? Czy raczej nie bardzo? Nie ośmieszaj się, pisząc tak o innych użytkowniczkach.
Chamska jesteś, koleżanko. Wybacz, ale ostatnie zdanie i Ty powinnaś wziąć sobie do serca
Stary 2012-01-30, 17:10   #53
Krystaliczne szczescie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alessaaa Pokaż wiadomość
haha u mnie bylo tak samo

ja pamietam jak po rekolekcjach chodzilismy do ejdnego kolegi całą paczka grac w butelke. Ahhh to byly czasy

chcialabym mec znowu nascie lat. Wszytsko bylo łatwiejsze. teraz z akzdym dniem, miesiacem, rokiem zauwazam jakie powalone jest to zycie
Zgadzam się z Tobą,a szczególnie z pogrubionym
na wizażu od 2009r...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 17:32   #54
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z Tobą,a szczególnie z pogrubionym
ja też.. ja też..
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 17:32   #55
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również.

Wiecie co, aż mi teraz przykro, że ja nie miałam wcześniej chłopaków, nikt nie kupował mi Maczug ani nie przynosił mleczów z łąki.
Stary 2012-01-31, 13:58   #56
kasieńka:)
Rozeznanie

Cytat:

Słuchaj dziewczyno, masz 16 lat ale 13 letnią dziewczynę wyśmiałaś z jej problemem. Ja jestem starsza od autorki o 10 lat ale bez problemowo cofam się w czasy podstawówkowo- gimnazjalne, staram się zrozumiec młodszą dziewczynę, bo każdy wiek rządzi się swoimi prawami, wiedzą na dany temat bądź, co częstsze, jej brakiem. Ty ją tak zjechałaś, że miałam wrażenie, że pisze to stara zgorzkniała baba, a tu się okazało, że to 16 latka, która jest już taaaaka dorosła i taaaaka dojrzała, i pewnie z namiaru doświadczenia, zapomniała to, co było nie dalej jak 3 latka wstecz.
I podaruj sobie te personalne wycieczki, bo Twoja osoba mi delikatnie mówiąc bimba, ja wyraziłam swoje zdanie na temat założony przez autorkę, mam całkowicie odmienne zdanie niż Ty i ok, tu dyskutuje się na każdy temat, każdy ma swoje zdanie, i prawie każdy potrafi to uszanowac, bez obrażania kogokolwiek. Istnieje też coś takiego jak wymiana argumentów, ale chyba masz z tym problemy, skoro zarzucasz mi śmiesznośc, no tak, ton mojej poprzedniej wypowiedzi był prześmiewczy, bo nie będę się spierac z kimś, kto myśli, że wszystkie rozumy pozjadał, tym bardziej, że wypowiadasz się taaaak poważnie na temat związków w których sama masz zerowe doświadczenie.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
o taak, butelka na całowanie to już chyba w podstawówce

Pewnie, że można U mnie już ponad osiem lat ! Ale ten czas zasuwa...

Musze Wam powiedziec, że w super stronę się ten wątek rozwinął
Kiedy wspominam moje młodsze lata, mam ubaw jak mało kiedy, z własnej głupoty. Boże, poczta walentynkowa, jakie ona w tedy emocje wzbudzała

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Ja również.

Wiecie co, aż mi teraz przykro, że ja nie miałam wcześniej chłopaków, nikt nie kupował mi Maczug ani nie przynosił mleczów z łąki.
Karolynka, ale nie martw się, ja raz dostałam bukiet jakiś kwiatków z łączki, i na pogotowiu wylądowałam bo sobie nimi oczy zatarłam
Nigdy nie byłam romantyczna

kasieńka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 14:09   #57
Krystaliczne szczescie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Ja również.

nie martw się,te maczugi i tak mi nie smakowały,także nie ma czego zazdrościć

Cytat:
na wizażu od 2009r...
Stary 2012-01-31, 14:15   #58
201604181004
Konto usunięte

Cytat:

Myśmy jedli lody kolorki na jęzorki na trzepaku...
Stary 2012-01-31, 14:20   #59
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Karolynka, ale nie martw się, ja raz dostałam bukiet jakiś kwiatków z łączki, i na pogotowiu wylądowałam bo sobie nimi oczy zatarłam
Cytat:
No dobra, czuję się podniesiona na duchu.

A dziewczyny, miałyście wymyślone jakieś ksywki na chłopaków, w których się kochałyście?

Ja pamiętam kilku.
1. Chłopak, który często jeździł na rowerze, miał okulary, nie wiem nawet jak miał na imię. RIO (skrót od Rower I Okulary)
2. Damian D***** --> DeDe Reporter (DD od inicjałów)
3. Mateusz Ż** --> Mały Żuk (tez od inicjałów)
Wiecie, to tak żeby nikt nie wiedział o kim rozmawiam z koleżankami.
Stary 2012-01-31, 14:25   #60
201604181004
Konto usunięte

Oczywiście że tak
Arielka, bo miał długie włosy, dodatkowo była to ksywa żeńska więc jak mówiłam ale Arielka wygląda dzisiaj cudownie to tylko koleżanki wiedziały o czym mówię

Hmmm co tam jeszcze, przypominam sobie jeszcze, koleżanka miała ukochanego o nazwisku Zdun, więc mówiłyśmy na niego piecyk - że taki gorący i w ogóle
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości