![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak w wieku 13 lat?
Widać, ze Ekstaza jest również młodziutka. Nie potrafi się wczuć w problemy młodszych, bo wg niej to dziecinada. Nie zauwazy tylko, ze mając te 16 lat jej problemy zapewne również nie są katastrofą.
![]() Też można byłoby się posmiać z Ciebie. 30 latka mogłaby się pośmiać ze mnie, ale do czego to prowadzi? ![]() Zrozumie to w koncu, tak samo jak autorka będzie sie smiala ze swojego problemu. Uroki mlodosci ![]() Edytowane przez blaskskonca Czas edycji: 2012-01-29 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Każdy ma problemy stosowne do wieku... A tak poza tym to w wieku 13 lat niektóre dziewczyny grają w słoneczko.
W gimnazjum "chłopaka" ma się dla szpanu i nie wolno sie naśmiewać z problemów typu "inne dziewczyny już miały, a ja nie", bo od czegoś takiego biorą się właśnie kompleksy.
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;31928537]Popieram, na każdym etapie życia są inne problemy, ja umieram ze śmiechu jak sobie przypomnę, czym się martwiłam mając lat 13
![]() To prawda. Koniec świata, nie dostanę glanów, żaden chłopak z długimi włosami mnie nie zechce i te sprawy ![]() Całkiem normalne w tym wieku. Autorko wątku nie martw się, na pewno cię ktoś zaprosi do tańca na dyskotece szkolnej, na pewno ktoś się tobą zainteresuje. Nie wiem czy teraz ale kiedyś na pewno. Jak nie masz nikogo na oku to przecież nie będziesz się rzucać na pierwszego lepszego! Sami przyjdą. Ja miałam chłopaka w tym wieku, z resztą jak większość osób; łączyły się w parki rozpadały się po miesiącu więc potem przychodził bunt na wielką nieszczęśliwą miłość i w ogóle ![]() ![]() A dzięki ekstazie poczułam się strasznie staro - pamiętam że zachowywałam się tak samo w jej wieku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to w takim razie połowie wizażu już tyłek trupem śmierdzi ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
co za temat! w sam raz dla mnie, bo ostatnio złapały mnie sentymenty i wspominanie czasów szkolnych
![]() mam 22 lata, gdy wspominam siebie z czasów chociażby 6klasy podstawówki - byłam bardzo zakochana w koledze z klasy! ![]() ![]() ![]() w gimnazjum już wśród moich znajomych rozpoczęły się poważne związki, niektóre trwają do dziś (!!), niektóre zakończyły się ciążami ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-01-29 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Pamiętam jak w szóstej klasie podstawówki dostałam od kolegi czerwoną różę. Przemaszerowałam z nią całą drogę do domu jak dyrygent ze swoją pałeczką.
Jak pastuch ze swoją szpicrutą. Nie no coś pięknego ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Normalnie tango brazylijskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Ach, ja mam sentyment do gry we flirt towarzyski na materacach w 5 klasie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pamiętam tylko tyle, że one go przeczytały i się śmiały w szatni, ja jedynie pocztą pantoflową dowiedziałam się, że jakiś list krążył, ale do dziś go nie otrzymałam ![]() ![]() o rany, to były czasy ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Tak, ja pamiętam jak publicznie wygarnęłam łącznie ze spoliczkowaniem mojemu ówczesnemu lubemu (nadal podstawówka) co o nim myślę. Potajemnie odprowadzał do domu po lekcjach swoją koleżankę z klasy ![]() Moje dziecko będę trzymać w klatce i wyprowadzać w kagańcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a pamiętacie poczty walentynkowe ? my z kumpelami zawsze umawiałyśmy się która której ma wysłać, żeby nie było obciachu, że nic do nas nie przyjdzie ![]() ![]() drugi hit: w gimnazjum w 1 klasie byłyśmy z koleżankami ''zakochane'' w chłopaku z 3 klasy, kiedyś kumpela przyniosła aparat do szkoły i robiłyśmy mu zdjęcia na przerwach (niby z ukrycia, ale tylko nam tak się wydawało ![]() i wy się dziwicie, że dziewczyna w wieku 13 lat ma takie rozterki! ![]() ja dziecko będę wyprowadzać w kagańcu do gimnazjum, jak przypomnę sobie swoje ... istna patologia, aż dziwne że na ludzi wyszłam ![]()
![]() |
![]() |
#42 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak przyszedł ten co mi się podoba i dał nam walentynkę to ją otworzyłam i przeczytałam, nie była do mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() istna patologia, ale to taki mały offtop wróćmy do autorki ![]() ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-01-29 o 23:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem właśnie żywym przykładem na to, że z takiego dziecinnego 'chodzenia' w wieku 15 lat, można stworzyć naprawdę fajny dorosły związek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to pozwala uniknąć wielu problemów w przyszłości ![]() dlatego ja uważam że 'chłopak' w wieku 13 lat to super sprawa, z samymi babami-przyjaciółkami się przeciez nie da wytrzymać ![]() pamiętam jak w 6 podstawówki, przyszedł do mnie do domu mój chłoptaś z kolega, nachylił się nade mną i zaczął mnie łaskotać, w tym momencie weszła moja mama, ten spadł ze mnie jak poparzony i takim wystraszonym głosem do mojej mamy: "prosze pani, nic nie zaszło' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Ja miałam chłopaka w wieku 11 lat
![]() ![]() ![]() Noszenie plecaka pod klasę, przynoszenie mi maków i mleczów z łąki, pisanie listów,odprowadzanie do domu,kupowanie chipsów za 50 gr (maczug) i jedzenie ich razem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha a tak serio, ja zaczęłam swoj związek, tak związek, w wieku 13 lat. Przetrwał prawie 7 lat więc nie uważam że 13latki trzeba od razu odsyłać do lalek i roweru. Owszem są różne nastolatki, jedne w tym wieku wciąż zyją w przedszkolnym przekonaniu że chłopaki to zło ble i fuj a inne traktują ich jak kompanów do rozmowy, spacerow itd. Więc dajmy im żyć i nie krytykujmy. Mam brata, aktualnie ma 14lat. Dziewczyny nie ma ale ma mnostwo koleżanek z którymi spędza dużo czasu. Póki to wszystko jest bezpieczne i nie narobi galimatiasu w zyciu takiej 13latki to uwazam że powinna robić to co uwaza. A to że kieruje się tym co robią inni to cóż, chyba taka natura nastolatek.
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Jak miałam 13 lat to większość moich koleżanek już miała chłopaków, po raz pierwszy zaczełam się z kimś zadawać jak miałam 15, ale będąc 13latką było mi niezmiernie przykro, że wszyscy kogoś mają a ja nie
![]()
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja pamietam jak po rekolekcjach chodzilismy do ejdnego kolegi całą paczka grac w butelke. Ahhh to byly czasy ![]() ![]() chcialabym mec znowu nascie lat. Wszytsko bylo łatwiejsze. teraz z akzdym dniem, miesiacem, rokiem zauwazam jakie powalone jest to zycie
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
ja też.. ja też..
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, aż mi teraz przykro, że ja nie miałam wcześniej chłopaków, nikt nie kupował mi Maczug ani nie przynosił mleczów z łąki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Słuchaj dziewczyno, masz 16 lat ale 13 letnią dziewczynę wyśmiałaś z jej problemem. Ja jestem starsza od autorki o 10 lat ale bez problemowo cofam się w czasy podstawówkowo- gimnazjalne, staram się zrozumiec młodszą dziewczynę, bo każdy wiek rządzi się swoimi prawami, wiedzą na dany temat bądź, co częstsze, jej brakiem. Ty ją tak zjechałaś, że miałam wrażenie, że pisze to stara zgorzkniała baba, a tu się okazało, że to 16 latka, która jest już taaaaka dorosła i taaaaka dojrzała, i pewnie z namiaru doświadczenia, zapomniała to, co było nie dalej jak 3 latka wstecz. I podaruj sobie te personalne wycieczki, bo Twoja osoba mi delikatnie mówiąc bimba, ja wyraziłam swoje zdanie na temat założony przez autorkę, mam całkowicie odmienne zdanie niż Ty i ok, tu dyskutuje się na każdy temat, każdy ma swoje zdanie, i prawie każdy potrafi to uszanowac, bez obrażania kogokolwiek. Istnieje też coś takiego jak wymiana argumentów, ale chyba masz z tym problemy, skoro zarzucasz mi śmiesznośc, no tak, ton mojej poprzedniej wypowiedzi był prześmiewczy, bo nie będę się spierac z kimś, kto myśli, że wszystkie rozumy pozjadał, tym bardziej, że wypowiadasz się taaaak poważnie na temat związków w których sama masz zerowe doświadczenie. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Musze Wam powiedziec, że w super stronę się ten wątek rozwinął ![]() Kiedy wspominam moje młodsze lata, mam ubaw jak mało kiedy, z własnej głupoty. Boże, poczta walentynkowa, ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() Nigdy nie byłam romantyczna ![]()
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Myśmy jedli lody kolorki na jęzorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dziewczyny, miałyście wymyślone jakieś ksywki na chłopaków, w których się kochałyście? ![]() Ja pamiętam kilku. 1. Chłopak, który często jeździł na rowerze, miał okulary, nie wiem nawet jak miał na imię. RIO (skrót od Rower I Okulary) ![]() 2. Damian D***** --> DeDe Reporter (DD od inicjałów) 3. Mateusz Ż** --> Mały Żuk (tez od inicjałów) Wiecie, to tak żeby nikt nie wiedział o kim rozmawiam z koleżankami. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Oczywiście że tak
![]() Arielka, bo miał długie włosy, dodatkowo była to ksywa żeńska więc jak mówiłam ale Arielka wygląda dzisiaj cudownie to tylko koleżanki wiedziały o czym mówię ![]() Hmmm co tam jeszcze, przypominam sobie jeszcze, koleżanka miała ukochanego o nazwisku Zdun, więc mówiłyśmy na niego piecyk - że taki gorący i w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.