|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczeń! wszystkowątek zbiórkowy
może coś za
12.Pharmaceris płyn micelarny sensi micellar 200 ml nowy 4.Sephora spray dodający objętości włosom z guaraną.Użyty 3 razy. 7.Biovax-odżywka w sprayu z cynamonem-150ml ubytek widoczny. zapraszam do obu wątków |
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos za pink sugar?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za chociaz czesc z ponizszych?
10.Dermika peeling enzymatyczny-zostało 3/4 opak. 12.Pharmaceris płyn micelarny sensi micellar 200 ml nowy 3.Błyszczyk Delia diamentowy nowy 2.Joanna balsam do wlosów naw-reg.miód proteiny mleczne-NOWE 3.Max Factor-nailfinity 549 red passion użyty 3-4 razy.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Może maska Dr.Irena Eris cleanology za mleczko i odlewkę 10 ml? Co o tym myślisz? Gdybyś coś jeszcze wybrała z moich wątków to chętnie przygarnęłabym coś do demakijażu.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
7.Biovax-odżywka w sprayu z cynamonem-150ml ubytek widoczny. 7.Isa dora-light touch concealer-korektor w pędzelku- 08 blond beige<(jasny beige nie wpada w róż) użyty tylko raz. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u Ciebie pare pozycji, znajdziesz coś u mnie?
odpisz prosze u mnie, bo nie śledze wątków.
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
tanita pianka do depilacji 200 ml nowa bez zatyczk Pharmaceris-płyn do zmywania makijażu oczu ubytek widoczny Chusteczki nivea do cery wrażliwej nowe. 5.Loreal chusteczki derma genesis nowe Tanita-plastry do depilacji twarzy-zużyty jeden paseczek na probę. Maybelline płyn do demakijażu oczu-nowy 125mlx3 12.Pharmaceris płyn micelarny sensi micellar 200 ml nowy Bic maszynki do golenia x2 nowe. killys utwardzacz z keratyna do paznokci uzyty raz |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
coś bym miała w zanadrzu z tej listy
a możesz powiedziec cos wiecej o tym zapachu ?Aqualina Pink sugar EDT 50 ml uzyłam kilka razy widać na zdjęciu ?? to taki słodki odurzający zapach ? czy jaki ? ja tez nie lubie kwiatowych zapachow...
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
4.Chusteczki nivea do cery wrażliwej nowe.
5.Loreal chusteczki derma genesis nowe x2 Maybelline płyn do demakijażu oczu-nowy 125ml 2.Joanna odżywka do włosów wzmacniająca ze skrzypu i rozmarynu-NOWE 7.Biovax-odżywka w sprayu z cynamonem-150ml ubytek widoczny. cos u mnie./? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- no mi sie podoba 4.Chusteczki nivea do cery wrażliwej nowe. 5.Loreal chusteczki derma genesis nowe x2 Maybelline płyn do demakijażu oczu-nowy 125ml 2.Joanna odżywka do włosów wzmacniająca ze skrzypu i rozmarynu-NOWE 7.Biovax-odżywka w sprayu z cynamonem-150ml ubytek widoczny. 2.Bic maszynki do golenia x2 nowe.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() 2.Tanita pianka do depilacji 200 ml nowa bez zatyczki 2.Pharmaceris-płyn do zmywania makijażu oczu ubytek widoczny 11.Maybelline płyn do demakijażu oczu-nowy 125ml 12.Pharmaceris płyn micelarny sensi micellar 200 ml nowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590619 |
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzis zalozylam nowy watek. Zagladnij proszę - bede wdzięczna za odpowiedź u mnie. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie?
12.Pharmaceris płyn micelarny sensi micellar 200 ml nowy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
hej, poza micelem i eris podoba mi się jeszcze tołpa reduktor zmęczonch nóg
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo rzeczy mi się u Ciebie podoba. Zanim zacznę wymieniać sprawdź, czy zainteresuje Cię cokolwiek u mnie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A więc tak:
4.LRP lipikar lait i syndet 15 ml nowe 1.Elixine krem pod oczy preventica 25+ nowy w pudełku 3.Pharmaceris Emoliacti krem na dzień z spf20-jest świetny i nie jest tłusty bardziej odżywczy ja wolę lżejsze użyłam go kilka razy 12.Pharmaceris płyn micelarny sensi micellar 200 ml nowy 14.SVR rubialine krem zielony została połowa opakowania Co chciałabyś oddać za te 2 wody? :Roza:
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
To może coś z tego:
3.Flos lek żel bionawilżający użyty kilka razy.ma uszczerbek na opakowaniu ale nic się nie wylewa 1.Tołpa reduktor zmęczonych nóg drenujący-3/4 opakowania-użyłam ze 3 razy ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi raz się przypominam. Czy nadal interesują Cię rzeczy u mnie?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, nie będę czuła się pokrzywdzona
![]() Wody i tak by stały bezużytecznie, a staram się ograniczyć ilość kosmetyków do tych niezbędnych. W takim razie chętnie przygarnę jeszcze FlosLek. Czyli co, finalizujemy transakcję?
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do demakijażu interesowałby mnie płyn Maybelline, tylko już nie mam co za niego dorzucić, jeśli nic więcej nie wpadło Ci w oko. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.