|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Black Cashmere, ALIEN, J. CHOO, HERMES, Fendi, Sisley -LUTY
Ta minipaletka Sephory mi się podoba
|
|
#32 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrz no ja nigdy nie sadzilam ze na allegro mozna kupic te atomki, widzialam na watku perfumowym jakies wspolne rzuty atomkow wiec myslalam ze to tylko gdzies hurtowo sie zamawia...
Kupilam zapasik wiec bede mogla odleweczki wczesniej przygotowac moge jeszze zaproponowac odlewke envy me gucci luk blasycNej euphorii---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Aha no i nie ma najmniejszego problemu, umowimy sie jakos po weekendzie, mi faktycznie bardziej pasuje po poludniu bo rano nie bardzo mam z kim maluszki zostawic Z odlewek w takim razie 3 ml chloe intense, 4 stelli ( atomki mam 4 mililitrowe), daj znac jesli ccesz gucci lub euphorie, jeszcze vere wang edp moge odpsikac
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety kochana zle mnie zrozumialas_ dopiero ty mi uswiadomilas dzis ze atomki mozna na all dostac wiec zamowilam, z tym ze pewnie tez dopiero najwczesniej w czwartek beda
Chyba ze umowimy sie na czwartek i jesli bede miala atomki to na popoludnie odleje, jesli nie to po odlewki sie zglosisz po weekendzie? Ja tylko jutro nie dam rady, rano mam z maluchami rehabilitacje, po poludniu szczepienia a wiecZor pewnie bedzie placz i marudzenie poszczepionkowe wiec sie z domu nie rusze
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz u mnie coś w zamian za: - odlewkę SOIR DE LUNE SISLEY i/lub So Elixir Yves Rocher EDP? |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze
za odlewke i korektor nie oddam meteorkow chyba ze masz jakis fajny podklad poza watkiem ,,,chyba ze za sama odlewke Sisleya chcialabys tez jakas odlewke |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
incanto jest w sephorach ?
wąchałam ostatnio fergamo ale inny zapachczy jest podobny do attimo ? baza do wzięcia
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm a moze masz jeszcze jakis zapach poza watkiem
??
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu nam nie wyszlo
ale moze nastepnym razem sie uda |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, obawiam sie ze dzis jeszcze nie bede miala atomkow bo listonosza juz widzialam a mi nic nie przyniosl- no i dostalam dopiero maila od sprzedajacego z potwierdzeniem wysylki
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Magdamo pozwól, jeśli Ci się nie spieszy bardzo, że przypomnę sobie Soir de Lune w perfumerii i dam Ci odpowiedź. Bardziej chciałam wymienić Chloe za konkretny flakon, niż odlewki, ale też niespecjalnie pamiętam SL - pytając o odlewkę chciałam sobie ten zapach przypomnieć (być może mnie zachwyci), bo sporo zachwytów na jego temat przeczytałam na wizazowym KWC, więc sama rozumiesz
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Soir de Lune bym jeszcze chciała
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Mam atomki
w weekend bede odlewac wiwc daj znac kiedy mozemy sie spotkacAha jesli chcesz to moge zabrac obie elle i sobie wybierzesz ktora wolisz
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Elle EDP 25/50ml ?
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na Elle. Ale nie wiem czy coś wybierzesz, bo z zapachów nie mam nic w tej pojemności.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
cos za lanvin
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
ELLE EDP - 25/50ml - w kartoniku, niestety korek zaginął, z wymianki z przemiłą Gramourous
![]() cos u mnie? |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nic, pozdrawiam, M.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze elle oddajesz a ja za nia troche tesknie
moze bys sie skusila na ange ou demon givenchy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Glam-Kasiu
wystawiłam Elle, ale wcale nie chcę jej oddać bardzo mi podpasowała, wystawiłam tak po prostu, żeby zobaczyć, jakby mnie coś mocno skusiło to bym zamieniła. Ange ou Demon, to jesnak upełnie nie moja bajka, onmnie po prostu dusi. A jak porównanie Jimiego i FB? dla mnie mocno na korzyść Jimiego, ale wiem, że większość zdecydowana woli FB. POzdrawiam, M. a masz jeszcze Jimiego?
Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2012-02-11 o 08:26 |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez dusi aod
mam edt, myslalam ze bwdzie dusic mniej, ale niestety....Jimmiego mam i nie oddam fajny jest Ze super alternatywa dla bombki na cieplejsze dni Przpomina mi troche so elixir z yves rocher, mialam kiedys miniaturke- przetestuj sobie jak bedziesz w ogrodach bo cenowo znacznie korzystniejszy a jakosc i trwalosc bardzo przyzwoita
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, lubię, ale nie tak bardzo jak Jimmiego. Jimmy dlamnie ma boską bazę, taką powiedziałabym klasyczną w lekkiej wersji. Jest dżo bardziej znośny jak FB.w tabletki witaminy C czuję w obu
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

za odlewke i korektor nie oddam meteorkow chyba ze masz jakis fajny podklad poza watkiem ,,,chyba ze za sama odlewke Sisleya chcialabys tez jakas odlewke

??
ale moze nastepnym razem sie uda
mam edt, myslalam ze bwdzie dusic mniej, ale niestety....