![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
STYCZEŃ - szukam ISO E SUPER _ oddam flaszki za flaszki
NIEAKTUALNE
Witajcie, Mam wielką potrzebę poznać: - ISO E SUPER (wspólne zakupy się nie udały a zanim sama zamówię na PA to chcę wiedzieć co kupuję ![]() ![]() - Molecule O1 oraz 02. Wystarczy parę ml do testów ![]() nieaktulne dołożone na wymianę Posiadam również parę flaszek na zbyciu, które bym chętnie wymieniła na inne w oryginalnej flaszce w podobnej objętosci: 1) YSL Parisienne - - ok. 25/50 2) Cacharel Liberte - ok. 20-23/50 3) Kenzo Kashaya - ok. 65/125 4) Bvlgari Eau Parfumee Extreme - ok. 5-7/50 5) Trussardi PYTHON - ok. 28/30 ( w kartoniku) nieaktualne (cup of tea) 6) Alexander McQuinn My Queen - ok. 45/50 7) Ungaro Apparition - ok. 65/90 8) Eau de Rochas ok. 7-8ml/30 9) Giorgio Armani Night for her ok. 15ml/30 (butelka jest zupełnie nieprzezroczysta więc oceniam na ucho i wg ciężaru) 10) L Lolita Lempicka ok. 65ml/80 Chętnie przyjmę w zamian: 1) Perles de Lalique 2) Jose Eisenberg (wsio oprócz J'ose) 3) Fan di FENDI 4) Kenzo - Le monde est beau lub Ca sent beau 5) Michał Szulc Salel 6) Juliette has a gun - Lady Vengeance lub Citizen Queen 7) Thierry Mugler - Alien (wszystkie wersje Sunessence lub Eau Luminescente) 8) Thierry Mugler - Angel liquer de parfum 9) Stella McCartney - STELLA, Stella in two peony 10) Gucci ENVY i wiele innych ![]() ![]() Dodatkowo mam odlewki w atomizerach, które niestety są kompletnie nie z mojej bajki i pomimo usilnych prób nie polubiliśmy się: 1) C&G Sequoia - ok. 8/10 - nieaktualne rezerwacja twitter 2) C&G Avignonn - 10 ml (bez 2 psików) - nieaktualne - leci do gibikrudawy 3) Diptyque Feu de Bois - 10 ml (bez 2 psików) 4) Costume National 21 - ok. 8/10 - nieaktualne - Pola49 5) L'Artisan Safran Troublant - 5 ml (bez 3 psików) - nieaktualne Pola49 6)Femme de Mont Blanc - miniatura 4ml/5ml - nieaktualne Cup of tea 7) Eau de Givenchy - minaitura ok.2,5 ml - nieaktualne Cup of tea 8) Annick Goutal DUEL - odlewka ok. 2,5 ml (atom.plast) - nieaktualne Pola49 9) Valentino Rock'n Rose - próbka fabryczna 1 ml 10 Aquolina Pink Sugar - próbka fabryczna ok. 1,5 ml 11) Givenchy Very Irresistible - ok. 15ml/75 - nieaktualne 12) Roberto Cavalli Woman - ok. 22/40 ml - nieaktualne To mój pierwszy raz - zapewniam, ze wszystkie zapachy to oryginały, a odlewki pochodzą ze wspólnych zakupów na wizażu. Sama niestety nie mam możliwości robienia odlewek, ale posiadam jeszcze mnóstwo innych próbek więc proszę pytać. Zapraszam serdecznie ![]() Edytowane przez grazynka11 Czas edycji: 2012-03-08 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ - szukam ISO E SUPER _ oddam flaszki za flaszki
Cześć , mam ISo, mogę odstąpić kilka ml na testy.
U Ciebie podoba mi się odlewka Avignon, może zerkniesz na moją listę wymiankową ( w blogu)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za:
1) YSL Parisienne - - ok. 25/50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
super za ISO - wystarczy dosłownie 2 ml
![]() ![]() a za Avignion to najchętniej bym wzięła Mauboussin albo Molinard Ambre ale masz ich po 20 ml więc chętnie dołożę inną odlewkę -do twojej decyzji ![]() PS. czy one są w oryginalnych flaszkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
i mauboussin i ambre są w oryginalnych flachach, ale bez pudełka,
beż żalu zamienię któreś z nich za avignon jeśli chcesz wkleję zdjęcia i myślę, że dokładek żadnych nie trzeba, cenowo CdG są sporo wyżej. Edytowane przez gibikrudawy Czas edycji: 2012-01-29 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
u Ciebie podoba mi się Avignon i Safran T.
Mogę odstąpić ok 5ml -10ml ISO, do 10ml Sale 01, do 5ml BC kamyka 7,5 ml Folies de Saisons delires Automne (w atomku) wraz z miniaturą 4ml Watch Micallefa i sporo innych pytaj co chcesz może akurat mam ![]() nie za bardzo jeszcze wiem, jak założyć watek wymiankowy ( zadanie na jutro) więc jak coś to proszę na PW Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2012-01-29 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Alexander McQueen My Queen - ok. 45/50 ? Poza wątkiem mam jeszcze Jesus Del Pozo in Black i wkrótce będę mieć do wymiany - Naomi Campbel Cat Deluxe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Wpiszę się u Ciebie, bo w tamtym wątku jest zawsze tłoczno
![]() Czyli tak: za 1) C&G Sequoia - ok. 8/10 5 ml Anioła Likierowego i jeśli masz chęć na sampla t4t i Eau d'Iparie, to służę, jeśli nie, to szukam dalej ![]() Chyba, że znajdziesz coś z tej listy: Do sampla, po 2 ml: AP Maitresse Lempicka Si Euphoria edp Burberry Baby Touch Notorious Gap Close Incanto Shine Incanto Heaven Moschino Glamour Currara Taboo (pachnie Smokiem ![]() YR Tendre Jasmin Innocent Rock A*men L Lempicka YSL Opium Poesie de Chine ok. 2ml sampel YSL Opium Orchidee de Chine ok. 2ml sampel YSL Opium eau d'ete ok. 2ml sampel YR Vanille Bourbon stara wersja 2 ml sampel La Perla J'aime la nuit ok. 3-4/10 ml Kenzo Winter Flowers 2 ml sampel Bvlgari Jasmin noire 2 ml sampel Mugler Angel Le rose 2 ml sampel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za
YSL Parisienne - - ok. 25/50 2) Cacharel Liberte - ok. 20-23/50 ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587916 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za Liberte? Poza watkiem mam Naomi Campbell Winter Kiss ok 27,28/30ml i odlewki Smell bent Reindeer Games ok 9/10ml i Slava Zaitsev Maroussia ok 2,5-3ml
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2012-01-30 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
hej, interesuje mnie MyQueen i Avignon. Mogłabym wymienic oba na Asje , może byc? ( 50 ml my queen kosztuje na allegor od 89 zł , Asje kupilam w zeszlym tygodniu za 145 zł wiec mysle ze to uczciwa propozycja) jestes zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jeżeli nie jesteś zainetersowana taką wymianą daj znac , mam innych chetnych na Asje , pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem zainteresowana wymianą na Asję ale niestety Avignon już zajęty - jeśli respektujesz na inną odlewkę do My Queen to chętnie dodam. ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Jestem chętna na wymianę tzn. za Avignon poproszę Molinard Ambre + parę ml ISO - jeśli się zgadzasz, to prosze o PW (ale odpowiem dopiero po 18-ej) - oczywiście zgadzam się na wysyłkę do ciebie jako pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Safran mogę wydać np. za 5 ml Sale - chętna bylabym też na Folies ale ty byś musiała sobie coś u mnie dobrać ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nie oddam 50 ml flakonu Fendi za Phytona
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=grazynka11;31962764
Jestem chętna na wymianę tzn. za Avignon poproszę Molinard Ambre + parę ml ISO - jeśli się zgadzasz, to prosze o PW (ale odpowiem dopiero po 18-ej) [/QUOTE] Zgadzam się na wszystko , juz lecę z PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witam, dziękuję, ale Alien już nieaktualny.., pozdrawiam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
potwierdzam dokonane ustalenia:
Pola49: Safran + Duel + Costume National za Sale + Folies de Saison Automne + Do Son Diptyque + dwa sample fabryczne sample każdy po 0,5 ml Sonoma Scent Studio Rose Musc i Winter Wood Gibikrudawy: Avignon za Molinard + Iso (do mnie wymianka już trafiła ![]() Cup of tea: Python + minatura Montblanc + miniatura Givenchy za Fendi Theorema Dziękuję wszystkim i zapraszam - coś jeszcze pozostało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
niestety nic.. chyba ze masz cos jeszcze w zanadrzu ?
![]() zainteresowal mnie McQueen ale za niego chetnie dalabym pink sugar ;D
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
za pink sugar dziękuję (zęby mnie po nim bolą)
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- mówi sie trudno ![]() ![]() (ale wg mnie Flora to kwieciuch a GbyG to zapach z klasą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.