kiedy zostanie podana lista recenzentek? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Forum eksperta Therm Line

Notka

Forum eksperta Therm Line Zapraszamy na forum Eksperta Therm Line. Na Wasze pytania czekają specjaliści z zakresu biochemii, technologii żywności i żywienia oraz dietetyki i zdrowego stylu życia.

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 15:27   #31
diana171615
Rozeznanie

Dot.: kiedy zostanie podana lista recenzentek?

Cytat:
Napisane przez mamamichałka Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta.Też z niecierpliwością czekam na wyniki.Fajnie byłoby się zakwalifikować...od połowy lutego i tak wzięłam się za siebie,wprowadziłam kilka nowych zasad w swoje życie-np.100 dni bez słodyczy,2 litry wody dziennie,zdrowe odzywianie...jestem na etapie szukania,czytania i uczenia się jak jeść ,kiedy jeść i co jeść...no i zaczęłam trening Turbo Fire-polecam...Miło byłoby dostać suplementacje-tym bardziej,że wiem,że działa bo 4 lata temu przed swoim ślubem duzo trenowałam i brałam Therm Line i ładniutko schodziłam z centymetrów.

to gratuluje, a który wariant Therm Line brałaś? i ile schudłaś?
diana171615 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:23   #32
mamamichałka
Zadomowienie

GG do mamamichałka

Cytat:
Napisane przez diana171615 Pokaż wiadomość
to gratuluje, a który wariant Therm Line brałaś? i ile schudłaś?
Wiesz co już nie pamiętam-bo to 3,5 roku temu-ale jakiś podstawowy-musiłabym zerknąć na stronę ich to po opakowaniu poznam..Ile schudłam?coś ok.10 kilogramów.Wstrzeliłam się wtedy w moją wagę idealną,i przyszło mi to z łatwością.Ale oczywiście ćwiczenia,ćwiczenia i rozsądek w żywieniu też..
Stary 2012-02-23, 19:04   #33
diana171615
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamamichałka Pokaż wiadomość
Wiesz co już nie pamiętam-bo to 3,5 roku temu-ale jakiś podstawowy-musiłabym zerknąć na stronę ich to po opakowaniu poznam..Ile schudłam?coś ok.10 kilogramów.Wstrzeliłam się wtedy w moją wagę idealną,i przyszło mi to z łatwością.Ale oczywiście ćwiczenia,ćwiczenia i rozsądek w żywieniu też..

10kg to imponujący wynik. I jak to jest nie raz się zastanawiam, przytyc jest tak łatwo wystarczy zaledwie tydzień a schudnąć multum czasu i wyrzeczeń...
Stary 2012-02-23, 19:24   #34
siekierrra
Raczkowanie

A ja jestem tą szczęściara, że do słodyczy akurat mnie nie ciągnie :P
Ale mięsa nigdy nie wyrzucę z jadłospisu.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
10kg to imponujący wynik. I jak to jest nie raz się zastanawiam, przytyc jest tak łatwo wystarczy zaledwie tydzień a schudnąć multum czasu i wyrzeczeń...
Oj bez przesady. Odchudzanie wcale nie musi być katorgą i wiecznymi wyrzeczeniami.
Mi udało się już troszkę schudnąć i wcale tego czasu nie zaliczam do czasu wyrzeczeń. Oczywiście należy zrezygnować z wielu rodzajów pożywienia, ale jest tyyyyle rzeczy dobrych i zdrowych, że bycie na diecie nie jest ani frustrujące, ani polegające na wiecznym byciu głodnym
Stary 2012-02-23, 19:26   #35
diana171615
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siekierrra Pokaż wiadomość
A ja jestem tą szczęściara, że do słodyczy akurat mnie nie ciągnie :P
Ale mięsa nigdy nie wyrzucę z jadłospisu.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Oj bez przesady. Odchudzanie wcale nie musi być katorgą i wiecznymi wyrzeczeniami.
Mi udało się już troszkę schudnąć i wcale tego czasu nie zaliczam do czasu wyrzeczeń. Oczywiście należy zrezygnować z wielu rodzajów pożywienia, ale jest tyyyyle rzeczy dobrych i zdrowych, że bycie na diecie nie jest ani frustrujące, ani polegające na wiecznym byciu głodnym

Oczywiscie jesli posiada się wiedzę co jeść, jak łączyc produkty bądx mieć osobę , która się na tym zna to tak. Bo samemu trudno jest do tego wszystkiego dojść. Często także stres i nieprzyjemne sytuacje życiowe ciągna nas do tego, co złe, tłuste , słodkie i niezrowe i ja tak mam. Tzn miałam bo walcze z tym i mam nadzieje, że mi się uda bo nie mogę być więźniem własnego ciała i jestem tym co jem.
Stary 2012-02-23, 19:49   #36
siekierrra
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiscie jesli posiada się wiedzę co jeść, jak łączyc produkty bądx mieć osobę , która się na tym zna to tak. Bo samemu trudno jest do tego wszystkiego dojść. Często także stres i nieprzyjemne sytuacje życiowe ciągna nas do tego, co złe, tłuste , słodkie i niezrowe i ja tak mam. Tzn miałam bo walcze z tym i mam nadzieje, że mi się uda bo nie mogę być więźniem własnego ciała i jestem tym co jem.
Powiem tak:
ważyłam więcej.
wiedzę, którą mam o zdrowym żywieniu mam TYLKO z internetu, jest tego milony, wystarczy usiąść i poczytać.
Na jesieni dużo spraw prywatnych mi się posypało, bardzo to przeżyłam, a mimo to nie zajadałam stresu.
I choć mam przed sobą więcej niż za sobą, dam Wam radę:
jeść zdrowiej i mniej
więcej się ruszać
.
Ot całą filozofia.

Edytowane przez siekierrra
Czas edycji: 2012-02-23 o 22:04
siekierrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:27   #37
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

a ile już schudłaś? no pochwal się
oj nie ma się czym chwalić na razie....

od najgorszego momentu, gdy zauważyłam, że waga mnie przeraża to schudłam do teraz 2 kg, ale to nic....

przede mną min 8-9kg
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 07:26   #38
diana171615
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

od najgorszego momentu, gdy zauważyłam, że waga mnie przeraża to schudłam do teraz 2 kg, ale to nic....

przede mną min 8-9kg
ważne , ze zaczęłaś wogóle ! 3 mam kciuki.

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Cytat:
Napisane przez siekierrra Pokaż wiadomość
Powiem tak:
ważyłam więcej.
wiedzę, którą mam o zdrowym żywieniu mam TYLKO z internetu, jest tego milony, wystarczy usiąść i poczytać.
Na jesieni dużo spraw prywatnych mi się posypało, bardzo to przeżyłam, a mimo to nie zajadałam stresu.
I choć mam przed sobą więcej niż za sobą, dam Wam radę:
jeść zdrowiej i mniej
więcej się ruszać
.
Ot całą filozofia.

To miałaś dobrze i widać, że jesteś silna kobietą. Ja takiego nawyku nigdy nie miałam ale przezyłam dość dużo jak na siebie i cała się rozsypałam. Zjadałam wielkie ilości słodyczy, fast foodów, białego pieczywa, makaronu, ziemniaków i mam. Później dostawałam moralniaka jak to sie mówi i robiłam coś jeszcze gorszego - dzień, dwa głodówki po czym tyłam, tyłam i jeszcze raz tyłam. Oczy dopiero mi otworzył program na wiżażu Therm Line i bardzo dobrze. Źle się czuję we włanym ciele i zrobię naprawdę wszystko by to zmienić z głową, zdrowo i an stałe!
Stary 2012-02-24, 16:12   #39
_Niezapominajka_
Przyczajenie

Udział w konkursie jest płatny? tzn w razie dostania się do grona recenzentek trzeba zapłacić za preparat?
_Niezapominajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 23:20   #40
aanemone
Raczkowanie

GG do aanemone

Cytat:
Napisane przez _Niezapominajka_ Pokaż wiadomość
Udział w konkursie jest płatny? tzn w razie dostania się do grona recenzentek trzeba zapłacić za preparat?
nie, z tego co wyczytałam nie (:
Recenzentki na ogół dostają coś ale w zamian tworzą swe recenzje i na tym taki wspaniały układ polega(:

aanemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 08:25   #41
diana171615
Rozeznanie

Nic nie trzeba płacić.
Stary 2012-02-25, 13:51   #42
CatGirl92r
Rozeznanie

Cytat:

przede mną min 8-9kg

Dobre i 2kg Kochana Też mam stracenia 8-10kg.
Życze Tobie i sobie wytrwałości Ja sama zaczynam moje odchudzanie z płytą Jillian Michaels 30 day shred Ćwiczenia 30 dni po 30 min , mają 3 stopnie trudności (po 10 dni na każdy level). Wcześniej ćwiczyłam sama ale mi sie ćwiczenia szybko zaczeły nudzić więc teraz będe ćwiczyć z Jillian
CatGirl92r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 15:11   #43
Daria1232
Przyczajenie

Witam was dziewczynki jako ze jestem nowa na forum chciałabym sie zapytać jakie macie postanowienia co do zrzucenia ile kg i wogóle jak czesto chodzicie na basen / siłownia i czy bierzecie jakies suplementy? pozdrawiam
Daria1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 15:21   #44
Garadiela
Zadomowienie

marzenie- -10 kg ale pewnie nie realne Nie chodze na silownie na razie,od poniedzialku bede miec stepper wiec na nim sie pomacze plus cwiczenia na brzuch i uda i hantelki na receMysle ze bedzie ok
Poki co biore Fosanic i wydaje mi sie ze zlecialam troche w cmSpodnie bynajmniej sa luzniejsze

https://wizaz.pl/Mikroreklama
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:21   #45
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CatGirl92r Pokaż wiadomość
Życze Tobie i sobie wytrwałości Ja sama zaczynam moje odchudzanie z płytą Jillian Michaels 30 day shred Ćwiczenia 30 dni po 30 min , mają 3 stopnie trudności (po 10 dni na każdy level). Wcześniej ćwiczyłam sama ale mi sie ćwiczenia szybko zaczeły nudzić więc teraz będe ćwiczyć z Jillian

ja poznaję się ze swoim przyjacielem A6W już 4 dni za mną - ufff, a ile zostało to pokazuje mi suwaczek

Cytat:
Napisane przez Daria1232 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki jako ze jestem nowa na forum chciałabym sie zapytać jakie macie postanowienia co do zrzucenia ile kg i wogóle jak czesto chodzicie na basen / siłownia i czy bierzecie jakies suplementy? pozdrawiam

ja mam postanowienie, że codziennie do Świąt coś ćwiczę
i różnie - aerobik, bieganie, spinning, basen no i brzuszki

no i jedno z najtrudniejszych postanowień - 0 słodyczy lub przynajmniej minimum! na razie się trzymam, bo mam motywację

jedziemy ze znajomymi do Egiptu w maju, więc trzeba zrobić wrażenie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:47   #46
annuszka901
Raczkowanie

Witam Was w ten sobotni wieczór
Zastanawiam się jakie samopoczucie/uczucia towarzyszą Wam?No bo przecież już za dwa dni zostaną ogłoszone wyniki!
Ja się cieszę,że opuści mnie w końcu ta niepewność,niecierpliwość ...A być może zastąpi je radość-z jakiego powodu-wiadomo!
Trzymam kciuki za Was,i za siebie :-D
Chcę już poniedziałek!

annuszka901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:59   #47
kasiulka06111986
Przyczajenie

no to już niedługo mi pozostało jeszcze 10-12kg a 17 już za mną powodzenia życzę
Stary 2012-02-26, 07:10   #48
diana171615
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Daria1232 Pokaż wiadomość
witaj ja chciałabym z 8 kg zrzucic, zapisałam sie na siłownie najlepiej 6x w tyg ale czasami 5;p

biore cla z zieloną herbatą, proteinovą Olimp

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
Napisane przez annuszka901 Pokaż wiadomość
Witam Was w ten sobotni wieczór
Zastanawiam się jakie samopoczucie/uczucia towarzyszą Wam?No bo przecież już za dwa dni zostaną ogłoszone wyniki!
Ja się cieszę,że opuści mnie w końcu ta niepewność,niecierpliwość ...A być może zastąpi je radość-z jakiego powodu-wiadomo!
Trzymam kciuki za Was,i za siebie :-D
Chcę już poniedziałek!
a juz 1 dzień;p ale co bedzie to bedzie, jedna niewiadoma to pewne !
Stary 2012-02-26, 13:59   #49
kornelka15
Przyczajenie

Witam was
Ostatnimi czasy załamałam się stając na wagę, w ciągu roku przytyłam 10 kilo i nijak nie mogę tego zrzucić, cały czas walczę z dzikimi napadami głodu :/ jest to bardziej głód psychiczny niż fizyczny, jedzenie sprawia mi wielką przyjemność.
kornelka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:29   #50
diana171615
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kornelka15 Pokaż wiadomość
Witam was
Ostatnimi czasy załamałam się stając na wagę, w ciągu roku przytyłam 10 kilo i nijak nie mogę tego zrzucić, cały czas walczę z dzikimi napadami głodu :/ jest to bardziej głód psychiczny niż fizyczny, jedzenie sprawia mi wielką przyjemność.

oj mi też, kocham pyszne jedzonko
Stary 2012-02-26, 16:13   #51
siekierrra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kornelka15 Pokaż wiadomość
Witam was

Mam tak samo... uwielbiałam jeść; jadałam nie z głodu, lecz dla relaksu, po prostu ot tak.
Tak jak już mówiłam, odchudzanie zaczyna się w głowie.
To jest moje tak naprawdę pierwsze poważne podejście, ale powoli widzę efekty, a to naprawdę motywuje.
Stary 2012-02-26, 16:39   #52
Daria1232
Przyczajenie

Laski nie wiecie kiedy bedzie podana lista recenzentek ? i w jaki sposob
Daria1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:12   #53
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olimp Labs Pokaż wiadomość
Siekierrra, zgłoszenia przyjmujemy do najbliższej niedzieli, czyli do 26 lutego. Lista Recenzentek zostanie opublikowana 27 lutego na wizaz.pl, a dokładnie link znajdziesz na tej stronie.
Daria, info na pierwszej stronie wątku

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:47   #54
claudyn
Raczkowanie

Ja też bardzo ciekawa jestem, moim zdaniem wybór będzie w drodze losowania, bo prawda jest taka, ze nie da się racjonalnie wybrać na podstawie tak ubogich danych. Np. Ja przy mojej wadze jestem słonikiem bo mi Bozia poszczędzila wzrostu, natomiast bardzo wysoka dziewczyna z taką wagą okrawa o anoreksję... No czekamy na wyniki, fajnie by było zostać testerem bo jestem w posiadaniu innego produktu jakiejs mało znanej firmy i lipa totalna. Może to mnie wspomoże bo mam 1,5 mca na wyrobienie zgrabniutkiego ciałka!

Nowy kierowca
claudyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 21:19   #55
siekierrra
Raczkowanie

claudyn,158cm i 56kg i...słoniątko? Toć masz BMI 22,4- wręcz idealne. No nie mam pytań..
Stary 2012-02-26, 23:25   #56
mmmww777
Raczkowanie

cześć wszystkim ja też nie mogę się doczekać wyników - życzę Wam i sobie też - powodzenia!

Cytat:
Napisane przez CatGirl92r Pokaż wiadomość
słyszałam i czytałam tutaj na wizażu dużo pozytywnych opinii o Jillian i jej programach ćwiczeniowych.. fajnie że jest jakieś urozmaicenie (np co 10dni inne ćwiczenia) - myślę że zacznę też to robić

Cytat:

ja poznaję się ze swoim przyjacielem A6W już 4 dni za mną - ufff, a ile zostało to pokazuje mi suwaczek

ja mam postanowienie, że codziennie do Świąt coś ćwiczę
i różnie - aerobik, bieganie, spinning, basen no i brzuszki

no i jedno z najtrudniejszych postanowień - 0 słodyczy lub przynajmniej minimum! na razie się trzymam, bo mam motywację

jedziemy ze znajomymi do Egiptu w maju, więc trzeba zrobić wrażenie
niby takie postanowienia nie są "najlepsze", ale lepsze "każde" niż żadne ja w sumie mam podobną motywację hihi

mam jeszcze pytanie - każda z nas będzie miała założyć własny wątek czy piszemy na zbiorczym? pytam, bo nie zrozumiałam tego do końca

Edytowane przez mmmww777
Czas edycji: 2012-02-26 o 23:26
mmmww777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 06:00   #57
diana171615
Rozeznanie

a to na pewno bedzie jasne tym, które się zakwalifikuja ale pewnie osobny
Stary 2012-02-27, 08:41   #58
dorrotka86
Raczkowanie

Cytat:
z ta bieżnią to super pomysł, sama się zastanawiam nad zakupem bo tez mam lekki problem z dojazdami na fitness. samochodu nie mam a nie zawsze się chce w pluchę. Lecz na raz wydac ponad 1000zł to troche dużo. trzeba liczyc się także z tym, ze w klubie otrzymamy fachową pomoc od trenerów i często poznamy osoby, które tak samo mają problemy z ciałem jak i my i jest raźniej.

A co do dukana to... podstawowym produktem jest mięso! Im więcej mięsa tym więcej kg w dół, twarogi i chude produkty mleczne to tylko urozmaicenie, alternatywa. Nie można się żywić wyłącznie tym bo nigdy nie zdobedzie się upragnionych wyników. Sam dukan tak mówił nie raz więc w tym tkwił problem.

Co do dietetyka to tez byłam, miałam diete i ok 500zł poszło w błoto. Nic mi to nie pomogło, a takie rzeczy szanowna P. Dokror mi mówiła, które od lat sama wiedziałam. Chyba źle trafiłam...
dawno mnie nie było tutaj... bieżnię polecam, mimo ceny. chyba, że się mieszka gdzieś blisko np. lasu, czy stadionu ja teraz mieszkam w centrum dużego miasta i co prawda mam blisko park, ale nie mogę się przemóc, by tam biegać. zanim się przeprowadziłam, mieszkałam w miasteczku otoczonym lasami i do tego lasu miałam minutę drogi, do tego obok stadion z bieżnią. lepiej się biega po leśnych ścieżkach, niż po parku, gdzie bez przerwy natyka się na ludzi i jest się obserwowanym dlatego bieżnia, mimo swojej ceny - dla mnie ma kolejny plus, tutaj w mieście

wiem, że mięso u Dukana to podstawa, ale kiedy zaryzykowałam te 2 lata temu - wyniki diety i spadku wagi, mimo braku mięsa, były świetne (przypomnę - 10 kg w krótkim czasie). teraz, drugi raz - już mi to nie idzie tak dobrze. nawet w fazie uderzeniowej nie miałam już takiego efektu, jak poprzednio. inna sprawa, że teraz brakuje mi silnej woli, żeby w 100% wypełniać założenia diety... ale trzeba się w końcu wziąć za siebie i zawziąć

500 zł? dużo... a jaką dietę miałaś? ja dostałam kiedyś dietę 1000 kalorii i stosowałam ją krótko, bo byłam na niej wiecznie głodna ale dietetyczka nic mnie nie kosztowała (udało mi się załapać na Fundusz).
dorrotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:37   #59
annuszka901
Raczkowanie

A więc to już dzisiaj...Nie mohę się doczekać...masakra.Co chwila sprawdzam stronę,na której mają być podane wyniki i trafia mnie,bo jeszcze ich nie ma....:-/
Nerwus ze mnie straszny

annuszka901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:51   #60
isiaczekk
Zakorzenienie

Nie jestes sama
isiaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Forum eksperta Therm Line

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości