|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
A ja jeszcze w starym napisałam
![]() W takim razie witam się w nowym wątku ![]() Swoją drogą wstrzeliłyśmy się z nazwą wątku, akurat w pierwszy dzień wiosny ![]() Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-03-20 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Burczy mi już przerazliwie w brzuchu...czekam az Elroy wstanie i pędzimy do sklepu
![]() Każdy w sklepie zagląda mi do wózka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||||||
Zakorzenienie
|
A mój Domek w spacerówie ani nie zakwili, nie spi, ale jeździ zainteresowany, cos tam sam do siebie gada, piszczy, krzyczy, ogląda się za psami i ściaga sobie buty, którymi potem rzuca a matka zbiera
![]() Blondynko jejku i Was tez dopadło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Domek przysyła ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Ojej to sie wkopałaś ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- O ja niegrtzeczna, witamy się oczywiście w kolejenj części ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja za 1,5 roku będę w wiejskich klimatach żyła ![]() Wiecie co, pokłóciłam się wczoraj z mężem (o ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Stronczek dobra robota ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To przeprowadzacie się na wieś? Bo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Hejo
witam w nowym wątku ![]() klikam z pracy ale ciiiii ![]() i nieskromnie dziękuje za wybranie mojego tytułu
#40 |
Zadomowienie
|
Igor wlasnie sie obudzil po porannej drzemce
uciekam.. musze mu jakis obiad zmontowac a potem spacerek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Bry Kuny
![]() a ja ostro cytuję w starym wątku ![]() Brumku faktycznie dużo tego ma Twój mąż biedny bardzo ![]() ojjj jak twój brzuch, proszę napisz mi że wszystko dobrze bo ostatnio cały dzień ściskałaś poślady z mojej winy i teraz mam wyrzuty że jeszcze brzuś ![]() Justynko na też na chemie już zresztą na wszystko mi ręce reagują nawet na oliwkę Żbika a ja idiotka nie mogę się powstrzymać i drapię się jak nie normalna do krwi ![]() Adaś trzymam mocno aniu napisz jak już wrócicie jak było! ![]() któraś mi pisała że mam nie iść spać poszłam i się nie opłacało ![]()
#42 | ||||||
Zadomowienie
|
I my jesteśmy
![]() kurcze, poszłam z małą razem na drzemkę, spałyśmy ponad dwie godziny i czuję się jakbym spała maksymalnie pół ![]() Odpowiadam ze starego wątku: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja jak zamawiałam jakąś paletkę cieni z neta to ewidentnie wyglądało to tak, jakby koperta była otwierana. Co więcej! Cienie były w kartoniku, który też był otwierany ![]() ![]() Dla solenizantów! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no widzisz-trzeba nas częściej słuchac, a nie tylko czasami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jesteśmy i my!
Teliczku ten tytuł był chyba najfajniejszy ![]() ![]() U nas wieje okropnie dzisiaj... ![]()
#49 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, przeprowadzamy sie na wieś ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() A widzisz, trza się było mnie posłuchać ![]() Cytat:
![]() Gotuję Radkowi dzisiaj buraczki. W osobnym garnku tylko kurcze pokroiłam je, żeby szybciej były gotowe i cały sok puściły, takie blade są. Dodać mimo wszystko takie? Kto mi powie? A tego wywaru z buraczków nie dodawać co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Mamad nie zacytowało mi wczesniej. Cóż to za przemądrzała cioteczka
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
no tak było trzeba zrobić, ale naiwnie pomyślałm, ze tym razem nastąpi cud...
![]() ![]() ![]() nawet maść już nie działa na te ręce ![]() na wsi jest super!!! Lili no było trzeba posłuchać niech mnie ktoś pacnie w łeb i będzie spokój Teliku możesz podać mi te linki do SB co i jak ?może też spróbuje ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Shira_83 Czas edycji: 2012-03-20 o 09:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej irytuje mnie to, że ludzie na wsi żyją życiem innych. Wiedzą co kto kiedy kupił, zrobił, gdzie był... ![]() Mnie np. ostatnio doszły słuchy, że budujemy willę za 2 mln ![]() ![]() Tam w ogóle każdy wielbi księdza, a to taki zwykły biznesmen, wyciąga kasę od wszystkich jak idzie, nie patrzy czy ktos ma czy nie ma. A powiedz coś zlego na niego to Cię tam wyklną ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Spróbuj claritine sobie łyknąć ![]() Lili ja dodawałam normalnie buraki, bez tej wody ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
bry,
oo, nowy wątek ![]() u nas noc jako tako...Fifiego męczył katar i nie mógł spać przez to.. teraz ma drzemkę. a przed chwilą myślałam że będe płakać razem z nim-żeby mu sie lepiej oddychało chciałam skropic maskotkę nad jego łóżeczkiem i kropelka oilbas oil wpała do jego oczka ![]() lece poczytac stary jeszcze watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co to jest claritine? Lili daj tego buraka bez wywaru a następnym razem ugotuj całego w skorupce ![]() ojj biedny maluch dobrze, ze już po strachu buziaczki w oczko ![]()
![]() |
#57 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() też to zauważyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Dominik to jest świetny ![]() ale się nie przywitałam na nowym wątku, więc , witam ![]() a swoją droga śniły mi się dzisiaj w nocy myszy, co to znaczy?? dokładnie jedna siwa, i ja goniłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Natka, Shira dzięki. Ten badziew jest jeszcze twardy więc idę po nowego buraka i ugotuję go wg wskazówek Żbikowej mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby tylko tak plotkowali... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.