![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowe porządki:)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
Bielenda ALOES delikatny żel do mycia twarzy 150g, 08/2014, zużycie ok 50% Farmona Dermacos żel głęboko oczyszczający, data ważności 06/2014 zużycie ok 45% Oczar żel łagodząco-kojący doskonale wzmacnia ścianki kruchych naczyń 50ml, data ważności 07/2013, nowy nieużywany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% oraz balsam Tołpa? ![]() zapraszam do moich dwóch wątków ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
Essence kredka do oczu long lasting 01 black fever, użyta 2 razy Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% ? Poza wątkiem mam olej z krokosza barwiarskiego, hyrdolat migdałowy i hydrolat lawendowy bułgarski oraz półprodukty z zsk ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy;
E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz Eveline Big Volume Lash, użyta kilka razy Almay nearly naked loose powder light 100 (ciepły transparentny beż) z czystym oryginalnym puszkiem, użyty raz to mi się podoba, za lancome jednak nic nie widzę...
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Blondie Lily Lolo?
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lily lolo?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Sporo rzeczy mi się u Ciebie podoba, znalazłabyś coś za :
Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% lub Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz os u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie? bo podoba mi się kilka rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; i Avene żel do mycia twarzy ?
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej mi zalezy na podkładzie Lily Lolo oddala bys mi go za podkład edm ? Moge do tego jeszcze cos dorzucic
![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-04-12 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu,
Avene Cleanance żel do mycia twarzy 250ml, data ważności 08/2012 zużycie jak na zdjęciu Bielenda ALOES delikatny żel do mycia twarzy 150g, 08/2014, zużycie ok 50% Farmona Dermacos żel głęboko oczyszczający, data ważności 06/2014 zużycie ok 45% Oczar żel łagodząco-kojący doskonale wzmacnia ścianki kruchych naczyń 50ml, data ważności 07/2013, nowy nieużywany cos u mnie? odpisz u mnie,proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Moge dorzucic korektor a bare minerals jest swietny, ale dla mnie za ciemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Dabur Vatika krem do stylizacji włosów (lemon tea tree, almond) 140mlzużycie ok 20%, data ważności 10/2013 Tołpa Body Pro kreator gładkiej skóry ujędrniający balsam wygładzający 200 ml, zużycie ok 30% Soraya mleczko do ciała sceniczne silnie ujędrniające 25+ 400ml, zużycie ok 40% Delia Dermo System ekskluzywny jedwab do ciała 200ml, użyty 2-3 razy Bielenda ALOES delikatny żel do mycia twarzy 150g, 08/2014, zużycie ok 50% Corine de farme tonik oczyszczający 200ml, data ważności 07/2012, zużycie jak na zdjęciu Corine de farme mleczko do demakijażu twarzy i oczu 200ml, zużycie ok 50%
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
tamte rzeczy sa w mojej wish
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy;
E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz Almay nearly naked loose powder light 100 (ciepły transparentny beż) z czystym oryginalnym puszkiem, użyty raz Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% Coś u mnie? Mogę zrobić odlewki BB kremów mam: Misha oraz Skin 79
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
W takim razie odsypka Meteorytów za Lily Lolo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Hydrolatu migdałowego mogę odlać 50 ml, oleju z krokosza jakieś 10 ml, co do reszty tak jak w wątku
![]() 6. Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek 6. ZSK - ekstrakt z soku granatu - 6 g 7. ZSK - zestaw witamin all-in-one - odsypię 10 g 9. ZSK - glinka biała "porcelanowa" - 10 ml hyrdolat migdałowy olej z krokosza barwiarskiego za to co chciałam u Ciebie czyli: Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% ? chyba że masz inne propozycje ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Mogę dołożyć próbki
![]() Jeśli sesa odpadnie, to podoba mi się jeszcze E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy i Essence baza pod cienie I stage, użyta 2-3 razy ![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
hej. Coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
cos za
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz Max Factor podkład nawilżający Smooth Effect creamy ivory 45, 30ml, zużycie ok. 20%; The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Tołpa Body Pro kreator gładkiej skóry ujędrniający balsam wygładzający 200 ml, zużycie ok 30% ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- wołalabym odzywke bananową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
hej hej kochana znajdziesz coś u mnie? podoba mi się sporo rzeczy
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606298 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.