![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w kwietniu
Mam u siebie kabuki essence, wycofany, trochę używany, ale niewiele
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
hej w oko mi wpadlo dosc sporo:
fm miracle płatki kolagenowe pod oczy - zostało 4 z 5, data ważnosci 04-2015 paski na wągry, zostało 3 Podkład Bourjois healthy mix 52 - zostało ok 10-15% Puder prasowany Inglot 04 - ubytek ok 50% czy jest ciemny?
![]() |
#36 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Pytałaś kiedyś u mnie o Chanel (z serii Les Exclucif) Bois Des Iles 5ml. Jeśli nadal jesteś zainteresowana, to chętnie wymienię się za próbkę/tester podkładu Lancome Adaptive kolor 01 Beige Albatre 10ml z ubytkiem testowym.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
tak, ale za moschino
![]() za winter delice dałam ok 40 zł. a podkład kosztuje 59 zł w Rossmanie.. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- boże.. ja na prawde mam za dużo mam głowie ostatnio ![]() sorki.. wymieniałam te rzeczy hej w oko mi wpadlo dosc sporo: fm miracle płatki kolagenowe pod oczy - zostało 4 z 5, data ważnosci 04-2015 paski na wągry, zostało 3 Podkład Bourjois healthy mix 52 - zostało ok 10-15% Puder prasowany Inglot 04 - ubytek ok 50% czy jest ciemny? a nie tylko HM jak myślałam ![]() daj mi chwile przejrze jeszcze raz wątek na spokojnie przepraszam ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- może zaczniemy od początku? ![]() po przejrzeniu spodobało mi się: -Perfuma FM, zapach Lancome Miracle (różowy), kupiona nie pamiętam kiedy -Ziaja HerbikaPlant żel pod oczy szałwiowy - -płatki kolagenowe pod oczy - zostało 4 z 5, data ważnosci 04-2015 -paski na wągry, zostało 3 z6 -Podkład Bourjois healthy mix 52 - zostało ok 10-15% -Puder prasowany Inglot 04 - ubytek ok 50% -korektor w płynie Inglot, zielony, ubytek znikomy -Odżywka do paznokci Inglot 10 W-Bond Treatment - zużycie minimalne i teraz poszukaj czegoś u mnie (ja wole większe wymianki) i powiedz mi prosze co robi ten zielony korektor? jeżeli nie nada sie na sińce pod oczami to nie kce ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- to korektor niet, bo dzięki Bogu tego problemu nie mam ![]() no nie bardzo będzie się to opłacało ![]() ![]() to może zostańmy przy 1 wersji żeby nie kombinować ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- oki
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje, ale nic dla siebie nie wyszukałam.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
hej, jesli nadal jestes zainteresowana etui na pedzle, to posiadam takie duze na 32 pedzle zamykane na zatrzaski?daj znac oka
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
lecę na lokówkę, ale nie sądzę, byś chciała ją oddać za pędzel
![]() _ więc może pędzel + coś innego? dodałam teraz parę nowych rzeczy. _ dodałam parę, nie wiem, czy czytałaś. jeśli tak, to wybacz ![]()
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2012-05-21 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
okulary przeciwsłoneczne Frido, kupowane u Optyka za ok. 200zł, więc nie oddam łatwo. Oprawki lekko mienią się na ciemnoczerwono
cos u mnie ?masz moze zdjecie ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
AA Winter Delice - odlewka 10ml bez psików testowch?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety Signorina zniknęła z wątku bardzo szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam dokładki, może teraz wypatrzysz coś za lokówkę
![]() _ tak to chyba już zostanie, no cóż, trudno ![]()
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2012-05-25 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic nie znaalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za mleczko Avene?
![]() |
#57 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję za radę co do żelowego inglota, nie wpadłabym na to
![]() w zamian podbiję chociaż wątek.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Mój wątek kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=619469 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na Perles
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, ale nic nie widzę dla siebie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.