![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
hej, podoba mi się sporo rzeczy, głównie bb krem Innisfree, poza wątkiem też mam sporo rzeczy więc może coś by się ukręciło?
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za oleje 5ml?
moja wymiana: ciuchowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=641972 książkowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34906355 kosmetyczna- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36090681 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Mam mini mini watek ale masz to co mnie interesuje (oleje
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610487 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) Avene Lotion micellaire 400ml - nowy Bioderma Cicabio – naprawczy krem wygładzający 2ml Bioderma Sensibio Eye – krem pod oczy 15ml – użyty kilka razy La Roche Posay Effaclar – żel do mycia twarzy 125ml – nowy 06 2013 Vichy Aqualia Thermal Light – nawilżający krem kojący 1,5ml (x3) Vichy Lipidiose 1 – nawilżające mleczko do ciała 7ml (x5) Vichy Normaderm – krem na noc 5ml Vichy Oligo25 – żel krem nawilżający do skóry pozbawionej blasku 1,5ml (x7) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Skin79 Oriental Gold próbka w słoiczku Biochemia Urody puder bambusowy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 odlewka Biochemia Urody olej kokosowy lub za któryś/ część z nich?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dużo masz tych cudeniek naturalnych, ale niestety mam już spore ich zapasy i muszę powykańczać to co mam, więc niestety nic dla siebie nie wybiorę. Pozdrawiam.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
to tak wstepnie ;p
Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta Dr Jart Silver label próbka w słoiczku Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarowego opakowania Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania Meow Pumpered Puss – 1- Sleek Ocicat sample Lavera podkład Natural liquid foundation – Ivory 02 1ml Smashbox Halo Hydrating 1 mała odsypka z Sephory Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml ale ogolnie pewnie tez bym cos znalazla z polproduktow, jakies algi, olejki, moze kwasy bo się zaczęłam kwasić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znalazłabyś coś u mnie za Clinique trzy kroki, Ziaja płyn do mycia twarzy i ciała, Ziaja balsam do ust, próbki Nuxe ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 201 Mazidła olej z zielonej kawy 5ml MAM SPORO WIĘC SIĘ PODZIELĘ (odsypki/odlewki z moich używanych): Mazidła alantoina Mazidła niacynamid (wit B3) Mazidła olej z nasion truskawki Soma maseczka z acerolą i witaminą c
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Interesuje mnie coś tego co poniżej ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz coś w moich wątkach za:
Skin79 Oriental Gold próbka w słoiczku Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania Mazidła olej z orzecha włoskiego 5ml Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła maseczka trójalgowa Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko kilka rzeczy. Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Może znajdziesz coś jeszcze u mnie albo oddam więcej korat-2 i equilibrium z meow. Mnie się spodobały Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania Skin79 Oriental Gold próbka w słoiczku Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania Dr Jart Silver label próbka w słoiczku SkinFood Red Bean 1 próbka w słoiczku Lioele Triple the solution próbka w słoiczku ( w jakich odcieniach są te kremy? ) Mazidła jedwab hydrolizowany Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła olej z orzecha włoskiego 5ml Mazidła olej z nasion truskawki
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Clinique Superdefense krem 50ml – zużycie 1/5
Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) Ziaja kokosowa terapia skóry i zmysłów – balsam do ust nowy Avene krem z filtrem 20 5ml Avene krem z filtrem 50+ 5ml Nuxe Masque Doux Aromatique aux 3 Roses – maseczka oczyszczająca 5ml Mazidła kwas migdałowy 10g nowy 10 2014 cos u mnie?
![]() |
#48 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przyjmę:
Olej wspaniały Weleda Wildrose – wygładzająca emulsja nawilżająca 1,5ml Weleda Granatapfel – serum ujędrniające do twarzy 1,5ml Weleda Granatapfel – ujędrniający krem na dzień 1,5ml Weleda Granatapfel – ujędrniający krem na noc 1,5ml Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła olej z nasion czarnej maliny 5 ml Mazidła olej z nasion czerwonej maliny 5ml Mazidła olej z nasion truskawki 5ml Mazidła olej z nasion czarnej porzeczki 5ml Mazidła olej z nasion bawełny 5ml Mazidła olej z zielonej kawy 5ml Mazidła olej z orzecha włoskiego 5m Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Coś za?
PERFUMY: Calvin Klein Eternity 1,2ml KOSMETYKI DROGERYJNE: Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) Yves Rocher Minceur detox– żel detoksykujący 5ml KOSMETYKI APTECZNE: Galenic Cauterets – żel oczyszczający do twarzy 5ml Inside Prebiotine – pro biotyczny krem redukujący zmiany trądzikowe na dzień 2ml La Roche Posay Effaclar – żel do mycia twarzy 125ml – nowy 06 2013 Lierac Apapisance – krem przeciw podrażnieniom 3ml Plante System Aknorm – żel do mycia twarzy 2ml (x3)
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
![]() Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta Lioele Triple the solution próbka w słoiczku Dr Jart Silver label próbka w słoiczku Skin79 Oriental Gold próbka w słoiczku
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za bb creamy - wszystkie jaśniutkie w beżowej tonacji
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
wymiana na 3 sample jest nieopłacalna, zamierzałam też dołożyć odsypki cookie sheet i snooze bar (róże EDM) i może olej arachidowy. Wtedy pewnie coś bym dla siebie znalazła, za 3 sample jednak się nie wymienię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Hej podoba mi sie hydrolat oczarowy i oleje z mazidel.
A powiedz mi do czego używasz tyh ekstraktów, którymi możesz się podzielić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() -Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) -Estee Lauder Perfectionist CP+ 1,5ml -Bioderma Sensibio Eye – krem pod oczy 15ml – użyty kilka razy - kiedy był otwarty? -Bi02You Organic eye contour seabuckthorn cream 5ml -Natural Liquid Foundation – podkład Ivory 02 1ml -Weleda Wildrose – wygładzająca emulsja nawilżająca 1,5ml -Innisfree canola honey serum 1ml -Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta -Innisfree olive real cleansing foam próbka od producenta -Innisfree the green tea seed serum próbka od producenta -SkinFood Black Raspberry Eye Cream próbka od producenta -SkinFood Royal Honey Hydro Cream próbka od producenta -Missha Night Revolution próbka od producenta -Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta -Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania -SkinFood Red Bean 1 próbka w słoiczku -Lavera podkład Natural liquid foundation – Ivory 02 1ml -Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 -Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty -Biochemia Urody puder bambusowy -Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie -Mazidła kwas salicylowy 20g nowy 09 2013 -Mazidła ekstrakt z ananasa -Mazidła ekstrakt z arbuza -Mazidła ekstrakt z truskawki -Mazidła ekstrakt z papaji -Mazidła ekstrakt z cytryny -Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży -Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty -Mazidła ekstrakt z owsa -Mazidła olej z amarantura -Mazidła olej z nasion truskawki Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
a odlewka neroli - ile ml wchodzi w grę?
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Niestety mam tylko jeden bb pelnowymiarowy w dodatku koncowke, wiec nie mam z czego zrobic odlewek ;< moze podklad bare minerals fairly light by Cie zainteresowal ?
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Korektor lumiere i ten bare minerals, o ktorym pisalam. I peeling bursztynowy z bu jeszcze mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
hydrolatem neroli figami mango proszkiem różanym Co byś za nie chciała? Może jeszcze spirulinką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
kwasów jeszcze trochę mam w domu, co najwyżej może migdałowy na zapas, bo tonik z nim mi świetnie wszystko zalecza (ale przy codziennym stosowaniu podrażnia ;/)
kurcze, to co, jak tą wymianę dogadać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.