![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
Witam
![]() Zasady wymiany (tak dla jasności sprawy - żeby się miło współwymieniało ![]() - ja odpisuję u Ciebie, Ty proszę pisz u mnie; - moje kosmetyki są w stanie bardzo dobrym, przechowywane zgodnie z zaleceniami producenta; - o wszystko zawsze możesz spytać - nie ma żadnego problemu; - informacje adresowe wysyłam na PW; - rzeczy do wymiany pakuję w sposób minimalizujący ewentualne straty w kosmetykach, zrób tak samo; - przesyłka tylko priorytetem poleconym; - oznaczenia: wymienione, rezerwacja, dokładka, Dla jakich cudeniek łatwo ulegnę ![]() podkłady mineralne i BB dla mocno jasnej cery o żółtym odcieniu, mineralne róże, brązery, cienie, Mam jeszcze wiele innych kosmetyków niz niżej wspomniane, którymi dla specjalnie interesujących mnie rzeczy chętnie się podzielę (zawsze możesz spytać) ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- PERFUMY: [/COLOR]Calvin Klein Man 1,2 ml Calvin Klein Shock 15ml Calvin Klein Free 1,2ml Calvin Klein Beauty 1,2ml Calvin Klein Eternity 1,2ml Davidoff Adventure 1ml buteleczka z sephory Diesel Fuel for life 1ml nie cała próbka Givenchy Ange ou demon 1ml (x2) saszetka Gucci Pour homme 1,7ml Guerlain L’istant de Guerlain Pour Homme 1ml Hugo Boss Pure 2ml Kenzo L’eau per Kenzo 1ml Shiseido Zen for Men 1ml Sisley Eau d’Ikar 2ml (x2) Versace Crystal Noir 1,6ml (x2) Yves Saint Laurent La nuit de l’homme 1,5ml KOSMETYKI DROGERYJNE: Biotherm Rides Repair Intensive Wrinkle Reducer -krem 1ml (x2) Clarins Lift-Fermete – liftingujący krem do ciała próbka Clinique Anti-blemish spot treatment – żel punktowy 15ml – zużycie 1/10 Clinique Moisture surge extended thirst skin relief 50ml – zużycie 1/5 Clinique Superdefense krem 50ml – zużycie 1/5 Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz Clinique Turnaround – koncentrat tubka 7ml – nowa Clinique Turnaround – koncentrat saszetki 1,25ml (x4) Clinique Trzy kroki – żel/tonik/krem 2 zestaw saszetek Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) Estee Lauder Perfectionist CP+ 1,5ml L’Occitane Crème ultra riche visage (z masłem Shea) połowa z 50l NoniCare maseczka oczyszczająca nowa NoniCare maseczka regeneracyjna nowa NoniCare De Luxe – krem do mysia twarzy nowy Oriflame Optimals – mleczko do mysia twarzy 200ml – użyty 3razy05 2013 Oriflame Pure Nature Aloe Vera & Arnica – żel do mycia twarzy 150ml – nowy 04 2013 Oriflame Pure Nature Aloe Vera & Arnica – krem do twarzy połowa z 75ml 05 2013 Organique odżywczo-nawilżająca kula do kąpieli LEN nowa 12 2013 Sephora Base lissante Smoothing primer 1,5ml Sisley Soin Global Revitalisant – krem dla mężczyzn 3ml (x2) Ziaja Ulga – kremowy olejek myjący do twarzy i ciała 200ml – użyty dwa razy Ziaja kokosowa terapia skóry i zmysłów – balsam do ust nowy Yves Rocher Les Gestes D’Institut – podwójna maseczka oczyszczająca KOSMETYKI APTECZNE: A-derma Exomega – krem do ciała 5ml (x3) Auriga Cernor XO – krem 4ml (x2) Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Avene Diroseal – krem dom skory z rozszerzonymi naczynkami 5ml Avene krem z filtrem 20 5ml Avene krem z filtrem 50+ 5ml Avene Lotion nettoyante – łagodny żel oczyszczający 5ml Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) AZ Medica Sangre de drago 75ml – użyty kilka razy 04 2014 Bioderma Cicabio – naprawczy krem wygładzający 40ml – użyty 2-3 razy 12 2012 Bioderma Cicabio – naprawczy krem wygładzający 2ml Bioderma Sensibio Eye – krem pod oczy 15ml – użyty kilka razy Bioderma Sensibio Forte – krem 5ml Galenic Cauterets – żel oczyszczający do twarzy 5ml Inside Prebiotine – pro biotyczny krem redukujący zmiany trądzikowe na dzień 2ml La Roche Posay Cicaplast – preparat przyspieszający regenerację naskórka 40ml – użyty 3 razy 02 2013 La Roche Posay Effaclar – żel do mycia twarzy 125ml – nowy 06 2013 Lierac Arkeskin+ - creme fluide visage 5ml (x3) Lierac Arkeskin+ - creme riche visage 5ml Lierac Apapisance – krem przeciw podrażnieniom 3ml Lierac Anti- Dessechment – nawilżający balsam do ciała 7ml (x2) Lierac Hydra-chrono – przeciwzmarszczkowy krem nawilżający 5ml (x2) Lierac Nuxuriance – krem przeciwzmarszczkowy na dzień 2ml (x2) Nuxe Exfoliant Doux Aromiatique aux 3 Roses – delikatny peeling do twarzy i dekoltu 4ml (x2) Nuxe Masque Doux Aromatique aux 3 Roses – maseczka oczyszczająca 5ml Nuxe Contour des Yeux Prodigieux – krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 2ml Nuxe Creme Fraiche Concentree de Baute – krem nawilżająco energetyzujący do skóry suchej I bardzo suchej 2ml Nuxe Crème Nirvanesque Enrichie 2ml Nuxe Crème Merveillance – przeciwzmarszczkowy krem do twarzy 2ml (x2) Nuxe Nuxuriance – krem przeciwzmarszczkowy 2ml (x2) Plante System Aknorm – żel do mycia twarzy 2ml (x3) Plante System Aknorm – maseczka oczyszczająca 2ml Plante System Bio – krem nawilżająco-regenerujący Pharmaceris Octopirox – krem kojący do twarzy 30ml – użyty kilka razy 05 2012 Vichy Aqualia Thermal Light – nawilżający krem kojący 1,5ml (x3) Vichy Aqualia Thermal Rich – nawilżający krem kojący 1,5ml (x2) Vichy Lipidiose 1 – nawilżające mleczko do ciała 7ml (x5) Vichy Lipidiose 2 – odżywczy krem-fluid do ciała 7ml Vichy Liposyne – preparat antycellulitowy 7ml (x2) Vichy Normaderm – krem na noc 5ml Vichy NeoVadiol – krem przywracający gęstość skóry 1,5ml (x4) Vichy Nutrilogie 2 – krem do skóry bardzo suchej 1,5ml (x2) Vichy Oligo25 – żel krem nawilżający do skóry pozbawionej blasku 1,5ml (x7) Vichy Myokine – krem intensywnie korygujący zmarszczki 1,5ml (x8) Vichy Skin set – stabilizujący krem nawilżający 1,5ml (x2) Vichy Thermal Fix 2 – krem nawilżający 1,5 ml (x4) KOSMETYKI NATURALNE / ORGANICZNE: Alepia Huile Admirable (olej wspaniały) 110ml – zużycie malutkie 01 2013 Bi02You Organic eye contour seabuckthorn cream 5ml Dudu Osun - mydło afrykańskie - duża kostka użyta dwa razy Hesh Neem Tone – maseczka do twarzy 100g – użyta 1 raz Lavera Handcreme 1ml 02 2013 Lavera Natural Liquid Foundation – podkład Ivory 02 1ml Logona Age Protection – zestaw – krem na dzień, krem na noc, serum próbka 3-saszetkowa 08 2012 Logona Pro- krem nawilżający 1,7ml 08 2012 Omnia Botanica Creama Lenitiva Viso – krem nawilżający dla cery wrażliwej – bratek, lukrecja połowa z 50ml Pharmatheiss Granatapfel – krem do rąk 2ml Sweet Coton Netessance Soin Jour - krem przecizmarszczkowy 3ml Weleda Wildrose – wygładzająca emulsja nawilżająca 1,5ml Weleda Granatapfel – serum ujędrniające do twarzy 1,5ml Weleda Granatapfel – ujędrniający krem na dzień 1,5ml Weleda Granatapfel – ujędrniający krem na noc 1,5ml KOSMETYKI AZJATYCKIE: Innisfree canola honey serum 1ml Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta Innisfree olive real cleansing foam próbka od producenta Innisfree the green tea seed serum próbka od producenta SkinFood Black Raspberry Eye Cream próbka od producenta SkinFood Royal Honey Hydro Cream próbka od producenta Missha Night Revolution próbka od producenta BB KREMY: Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarowego opakowania Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania KOSMETYKI MINERALNE: Lumiere finisher - Silk Powder Sand sample Lumiere podkład Luminesse Light Neutral sample Lumiere podkład Flawless Face Fair Beige sample Lumiere podkład Flawless Face Fair Warm sample Lumiere podkład Flawless Face Light Neutral sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Beige sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Warm sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Neutral sample Lumiere podkład Cashmere Light Beige sample Lumiere podkład Cashmere Light Warm sample Lumiere podkład Cashmere Light Neutral sample Lucy Minerals podkład Original Cream sample Lucy Minerals podkład Original Snow white sample Jopa podkład Full coverage Lightest #1 sample Lili Lolo podkład Butterscotch sample Pixie podkład Cover de Luxe Faylinn1 sample Meow Pumpered Puss – 1- Sleek Ocicat sample EDM Finishing dust odsypka z pełnowymiarówki KOLORÓWKA: Clinique podkład Perfectly real makeup – shade24 1,5 ml Lavera podkład Natural liquid foundation – Ivory 02 1ml Joko podkład Soft Touch – luxurious silky foundation – J160 30ml – użyty 3 razy Smashbox Halo Hydrating 1 mała odsypka z Sephory Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy Oriflame szminka Visions po teście paskowym Oriflame szminka Disco Fever po teście paskowym BIOCHEMIA KOSMETYCZNA: Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody puder bambusowy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła kwas salicylowy 20g nowy 09 2013 Mazidła kwas alfa-liponowy 5g użyty 1 raz 04 2013 Mazidła kwas migdałowy 10g nowy 10 2014 Mazidła karagenian 10g użyty 1raz 01 2013 Mazidła mother of pearl 10g nowy 05 2012 Mazidła ekstrakt z ananasa 10g użyty 1 raz 06 2012 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła lipodermina 5g Mazidła spirulina ml - próbka Mazidła bromelaina 1g - próbka Mazidła colostrum 0,5g - próbka Mazidła skrobia kukurydziana Dry Flo 5 ml - próbka Mazidła ekstrakt z soi 1g - próbka MAM SPORO WIĘC SIĘ PODZIELĘ (odsypki/odlewki z moich używanych): Biochemia Urody olej kokosowy Mazidła maseczka trójalgowa Mazidła peeling algowy Mazidła alginat Mazidła algi bioferment Mazidła alantoina Mazidła mocznik Mazidła alfa-arbutryna Mazidła niacynamid (wit B3) Mazidła keratyna hydrolizowana Mazidła jedwab hydrolizowany Mazidła vitasource Mazidła trikenol Mazidła fenomulus Mazidła ekstrakt z ananasa Mazidła ekstrakt z arbuza Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z papaji Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty Mazidła ekstrakt z owsa Mazidła ekstrakt z centella asiatica Mazidła olej z amarantura Mazidła olej z nasion truskawki Naturalne Piękno proszek jedwabny Soma maseczka z acerolą i witaminą c Soma ekstrakt Gotu-kola Soma ekstrakt z lukrecji Soma Mother of Pearl Soma puder perłowy Fitomed mikronizowane ziele skrzypu większe odlewki z : olej lniany olej z wiesiołka WYMIENIONE: Mazidła olej z nasion czarnej maliny 5 ml Mazidła olej z nasion czerwonej maliny 5ml Mazidła olej z nasion truskawki 5ml Mazidła olej z nasion czarnej porzeczki 5ml Mazidła olej z nasion bawełny 5ml z Jagabrz: Sephora Creme legere tres hydrante 2ml Shiseido Shiseido Men – krem nawilżający 7ml Shiseido Shiseido Men – żel pod oczy 2ml Yves Rocher Minceur cafe vert – kuracja wyszczuplająco-liftingująca 5ml (x3) Yves Rocher Minceur detox– żel detoksykujący 5ml Avene Lotion micellaire 400ml - nowy z Tova1: Biochemia Urody olej kokosowy Mazidła maseczka trójalgowa Mazidła peeling algowy Mazidła alginat Mazidła algi bioferment Naturalne Piękno proszek jedwabny Soma maseczka z acerolą i witaminą cSoma ekstrakt z lukrecji Soma maseczka z acerolą i witaminą c Mazidła olej z amarantura Mazidła ekstrakt z ananasa Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z papaji Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty Mazidła keratyna hydrolizowana Mazidła jedwab hydrolizowany Mazidła olej z zielonej kawy 5ml Mazidła olej z orzecha włoskiego 5ml z aneta12182 Lioele Triple the solution próbka w słoiczku Dr Jart Silver label próbka w słoiczku Skin79 Oriental Gold próbka w słoiczku z fiolka85 SkinFood Red Bean 1 próbka w słoiczku Innisfree Eco Natural Cover 1 odlewka z pełnowymiarówki Skin 79 "pomarańczowy" - odlewka z pełnowymiarówki Mazidła Jedwab hydrolizowany Mazidła olej z orzecha włoskiego Edytowane przez mirrera Czas edycji: 2012-05-11 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za olej wspanialy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : BU Hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła ekstrakt z ananasa 10g użyty 1 raz 06 2012 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła olej z nasion czarnej maliny 5 ml Mazidła olej z nasion czerwonej maliny 5ml Mazidła olej z nasion truskawki 5ml ? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
z mineralow mam same probki i ten jeden big Pixie o ktorym napisalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za: Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła olej z nasion czarnej maliny 5 ml Mazidła olej z nasion czerwonej maliny 5ml Mazidła olej z nasion truskawki 5ml Mazidła olej z nasion czarnej porzeczki 5ml Mazidła olej z nasion bawełny 5ml Mazidła olej z zielonej kawy 5ml Mazidła alantoina Mazidła mocznik Pozdrawiam, Magda
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Biochemia Urody peeling enzymatyczny 12 razy użyty (do kiedy ważność?) Lili Lolo podkład Butterscotch sample Calvin Klein Beauty 1,2ml Kenzo L’eau per Kenzo 1ml ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za
Biochemia Urody puder bambusowy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 i oleje z mazideł? ![]()
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
wypisze jutro jesli pozwolisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Mazidła olej z zielonej kawy 5ml Mazidła maseczka trójalgowa Mazidła peeling algowy Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z papaji Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z ananasa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowało mnie to:
Shiseido Shiseido Men – krem nawilżający 7ml Shiseido Shiseido Men – żel pod oczy 2ml Yves Rocher Minceur cafe vert – kuracja wyszczuplająco-liftingująca 5ml (x3) Sephora Creme legere tres hydrante 2ml Avene Lotion micellaire 400ml - nowy
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
Clinique Anti-blemish spot treatment – żel punktowy 15ml – zużycie 1/10 Organique odżywczo-nawilżająca kula do kąpieli LEN nowa Avene Lotion micellaire 400ml - nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Avene krem z filtrem 20 5ml Avene krem z filtrem 50+ 5ml Calvin Klein Shock 15ml Calvin Klein Free 1,2ml Calvin Klein Beauty 1,2ml Calvin Klein Eternity 1,2ml EDM Finishing dust odsypka z pełnowymiarówki Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody puder bambusowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
z jaśniejszych mam tylko Blushe i Lucy Minerals - poza wątkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz Yves Rocher Les Gestes D’Institut – podwójna maseczka oczyszczająca Avene Lotion micellaire 400ml - nowy Lumiere podkład Flawless Face Fair Beige sample Lumiere podkład Flawless Face Fair Warm sample Lumiere podkład Flawless Face Light Neutral sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Beige sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Warm sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Neutral sample Lumiere podkład Cashmere Light Beige sample Lumiere podkład Cashmere Light Warm sample Lumiere podkład Cashmere Light Neutral sample Biochemia Urody puder bambusowy Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła skrobia kukurydziana Dry Flo 5 ml - próbka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
Bioderma Sensibio Eye – krem pod oczy 15ml – użyty kilka razy Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy? ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Oszust internetowy
|
hej czy znajdziesz cos u mnie? prosze odpisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać moje 4 kosmetyki za te, które wymieniłam...
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
może znajdziesz coś u mnie za :
Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody puder bambusowy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O rany, to uwaga bo będzie mega długa lista
![]() ![]() Clinique Turnaround – koncentrat tubka 7ml – nowa Clinique Turnaround – koncentrat saszetki 1,25ml (x4) Clinique Trzy kroki – żel/tonik/krem 2 zestaw saszetek Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) Perfectionist CP+ 1,5ml Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Alepia Huile Admirable (olej wspaniały) 110ml – zużycie malutkie 01 2013 Innisfree canola honey serum 1ml SkinFood Royal Honey Hydro Cream próbka od producenta Missha Night Revolution próbka od producenta Lioele Triple the solution próbka w słoiczku SkinFood Red Bean 1 próbka w słoiczku Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarowego opakowania Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania Lumiere podkład Luminesse Light Neutral sample Lumiere podkład Flawless Face Fair Beige sample Lumiere podkład Flawless Face Fair Warm sample Lumiere podkład Flawless Face Light Neutral sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Beige sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Warm sample Lumiere podkład Veena Velvet Fair Neutral sample Lumiere podkład Cashmere Light Beige sample Lumiere podkład Cashmere Light Warm sample Lumiere podkład Cashmere Light Neutral sample Lucy Minerals podkład Original Cream sample Lucy Minerals podkład Original Snow white sample Jopa podkład Full coverage Lightest #1 sample Lili Lolo podkład Butterscotch sample Pixie podkład Cover de Luxe Faylinn1 sample Meow Pumpered Puss – 1- Sleek Ocicat sample Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła olej z nasion czarnej maliny 5 ml Mazidła olej z nasion czerwonej maliny 5ml Mazidła olej z nasion truskawki 5ml Mazidła olej z nasion czarnej porzeczki 5ml Mazidła olej z nasion bawełny 5ml Mazidła olej z zielonej kawy 5ml Mazidła olej z orzecha włoskiego 5ml Biochemia Urody olej kokosowy Mazidła olej z amarantura Mazidła olej z nasion truskawki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To zapraszam na PW
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody olej kokosowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład joko i szminkę celia ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie? Pytam ogolnie ( choc tego nie lubie) poniewaz sama nie znam sie na naturalnych miksturach, ale chcialabym sie poznac, dlatego jesli cokolwiek przypadnie Ci do gustu zaczne wczytywac sie w skladniki ktore oferujesz.
Edit: na pewno interesuje mnie hydrolat oczarowy, jakies oleje... Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-04-22 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Oj,jaki piękny wątek
![]() ![]() Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) Myokine – krem intensywnie korygujący zmarszczki 1,5ml (x8) Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz Clinique Turnaround – koncentrat tubka 7ml – nowa Clinique Turnaround – koncentrat saszetki 1,25ml (x4) Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) ...i wiele innych dobroci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.