|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię w maju :)
kurcze szkoda z ta walizką
![]() a nie chciałabyś zestawu do cery mieszanej? bo widze ,że szukasz effaclar duo a ja mam 1/3 opakowania duo + żel nawilżający Lancome 50/100 ml do cery mieszanej i tłustej + maska black head na wągry nowa + bioderma sebium i avene cleance na pare użyć ( kremo-żele nawilżające cere mieszaną i tłustą) z szminek mam estee lauder ona ma odcień taki morelowo -koralowy http://www.mywomenstuff.com/2009/06/...-sunlit-coral/ bardzo mi zależy na podkładzie
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2012-05-07 o 19:54 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
coś za dekoloryzator i przyspieszacz opalania?
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
chciałamPeeling do ciała Evelline ale już chyba nie ma
hmmm to może Lioton ?---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- jeśli Tobie też pasuje to zapraszam na pw |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
A dobrałabyś coś u mnie oprócz kremu Barwy za podkład Gosh??
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Pasuje mi taka wymianka jeśli Tobie też, to poproszę o dane do wysyłki
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
A może coś jeszcze wpadło Ci w oko? Może masz jakieś życzenia? Coś z PL potrzebujesz? Bo chętnie te 50ml przygarnę
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Mam też 2 sample matujące Light Neutral i Medium Neutral nowe po 1gram słoiczki ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Perfum Hally ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Super, ja Ci za ten zapach zaproponuje taki zestaw: *Podkład MatującyPharmaceris WSZYSTKIE MINERAŁY Annabelle Minerals: *Podkład Kryjący Mineralny 1 gram Nowy -Medium Neutral 2x *Podkład Matujący Mineralny 1 gram nowe -Light Neutral -Medium Neutral *Podkład Rozświetlający 1 gram nowe słoiczki -Light Neutral -Medium Neutral *Korektory nowe 1 gram -Light -Medium *Róż 1 gram nowy słoiczek -Nude Co Ty na to? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam , ale będę zaglądać
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
czego szukasz za dekoloryzator? chętnie wymienię.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Sporo rzeczy.
![]() Np. peeling ryżowy do biała Bandi- jest super, poczytaj recenzje. dużo lakierów do paznokci- chętnie wymieniłabym np. China Glaze Concerate Catwalk, ale mam też koło 100 innych. Z błyszczyków w czerwieniach mogę zaproponować Ci my secret, kobo. Mam też bronzer do policzkó Virtual, taki duży. Z podkładów mam Rimmela Wake me up, Under twenty w dwóch odcieniach, Rimmela w słoiczku. Poza tym pół szafy kosmetyków, chętnie poszukam.
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Wymieniłabym się za produkty do stóp, jednak nie wysyłam za granicę ;(
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, korektor masz zaklepany, a jak tylko wrócę z imienin prześlę Ci fotki reszty.
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie glownie paletki dobrze napigmentowanych cieni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

jeśli Tobie też, to poproszę o dane do wysyłki