![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj- wiosenna wymiana u Wisienki :)
Najbardziej zależy mi na eyelinerze z Inglota, zalotce i lakierze z Revlonu. Znalazłabyś coś za to wszystko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Szczerze mówiąc nie wiem jak dodać załącznik do PW, więc wrzucam zdjęcia tutaj. ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Oczywiście. Pomadka wg producenta ma kolor beżowy, ja bym powiedziałam że wpada w lekki pomarańcz. Na ustach jest całkiem matowa. Niestety zdjęcie chyba zawsze trochę przekłamie :/
![]() Edytowane przez Odonate Czas edycji: 2012-05-10 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Tutaj jest ta pomadka na stronie Yves Rocher: http://www.yves-rocher.com.pl/makija...trwala_pomadka
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Jeśli jesteś zdecydowana na wymianę moich próbek La Roche Posay za swoją resztkę Colorstaya to są Twoje. ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
A ta pomadka jest bardziej kryjąca, czy "błyszczykowata" (taka półtransparentna)?
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Ok. Właściwie nie wiem, czy będzie mi pasowała, jako rudzielcowi, ale nie zaszkodzi sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Mogę zaryzykować ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie
1. pędzel skośny do różu, Inglot 3P, pędzel jest praktycznie nowy, użyty jakieś 2-3 razy, włosie naturalne 17. czarny liner w płynie Inglot, nr 25, używany sporadycznie, poj. 4 ml 21. tusz do rzęs Maybelline colossal volume , czarny, jest już pod koniec terminu ważności, myślę, że zostało go troszkę mniej niż połowa, na spróbowanie może się przydać 22. pędzel flat top, elf, użyty raz do podkładu i uprany 12. błyszczyk Pease , Milky lips, nr 603, użyty dwa, trzy razy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi,nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
witam, coś u mnie za:
22. pędzel flat top, elf, użyty raz do podkładu i uprany 19. lakier do paznokci Revlon, kolor 029 peach pearl, właściwie nie jestem pewna czy chcę go oddać, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę pytać ![]() 2. puder brązujący Miss Sporty, kolor nr 001 Sun Kissed, kupiony i otwarty w listopadzie, ważny 30 miesięcy od otwarcia, poj. 6,2 g, nieużyty ani razu, jedynie "maźnięty" lekko palcem dla sprawdzenia koloru odpisz u mnie ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
1. pędzel skośny do różu, Inglot 3P, pędzel jest praktycznie nowy, użyty jakieś 2-3 razy, włosie naturalne
2. puder brązujący Miss Sporty, kolor nr 001 Sun Kissed, kupiony i otwarty w listopadzie, ważny 30 miesięcy od otwarcia, poj. 6,2 g, nieużyty ani razu, jedynie "maźnięty" lekko palcem dla sprawdzenia koloru 22. pędzel flat top, elf, użyty raz do podkładu i uprany coś u mnie?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
A co masz z zapachów poza wątkiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za pedzel Elfa?
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Pasuje mi taka wymianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
spodobał mi się
pędzel skośny do różu, Inglot 3P, pędzel jest praktycznie nowy, użyty jakieś 2-3 razy, włosie naturalne |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy może być Jupiter
![]() Jak coś to zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- tu są dobre swatche... choć dziewczyna chyba nałożyła duzo bo połysk jest mocniejszy ![]() Mnie interesują tylko te wkłady Inglota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się lakier Revlon i cień Artdeco, ale, tak jak napisałam, pędzel oddam tylko za inny pędzel do podkładu. jeśli widzisz u mnie coś jeszcze, to zapraszam
![]()
![]() |
#56 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za Inglota - lakier i eyeliner ? ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Szkoda, że widzisz nic za eyeliner. W takim razie lakier za lakier ![]() Prv? ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie pędzel inglota do rózu, ale on jest troszke wiecej warty niz ecotools (nowy chyba 37zl kosztuje, a ecotools cos kolo 25zl), natomiast za bobbi brown to troszke za malo..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.