![]() |
#31 |
Naczelny Hipster
|
Dot.: w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :)
jeśli chodzi o to, żeby wielkie plany i listy nie zginęły, to można je wstawić do pierwszego posta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie muszę to przemyśleć i sobie ułożyć ładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy ile członkow zbierzemy za rok i dajmy na to, po zakończeniu roku rozliczenia z tego czasu, co się dokonało, a czego jeszcze nie. Myślę, ze dłuższa lista rzeczy "zrobione" również motywuje, nie tylko nas samych, ale i osoby postronne. ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie zaczęłam wypisywać listę celów w Wordzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
To ja założę, ale wieczorem, bo teraz czas na pracę i realizację
![]() ![]() Czuję, że nam się uda! ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Aż się podnieciłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 | ||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Wiem, że 47 brzmi szalenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ogóle pomysł uwielbiam! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja od rana jakoś mam siłę, posprzątałam nawet w pokoju ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem, czy miesiąc to nie za dużo. Ja już mogę zapowiedzieć, że z każdym dniem będzie mnie mniej, bo mam już sesję ![]() ![]() Fajnie by było, gdyby też każda coś napisała o sobie ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja to ogólnie niedługo zacznę praktyki, więc czasu mniej będzie, ale codziennie zaglądam na wizaż, więc na pewno nie zniknę
![]() To ja zacznę o sobie : Klaudia, 21 lat, studentka finansów i rachunkowości. Od roku spełniam się w samorealizacji, a od miesiąca postanowiłam zadbać również o wygląd zewnętrzny. Urodzony leń, ale ostatnio z nim walczę ! Choleryczka. Celów nie będę pisać, bo są na moim blogu, ale podobne do większości nas tu zgromadzonych ![]() a teraz czas zająć się czymś pożytecznym, czyli porządek w pokoju ! ale zaglądać co chwilę będę ![]()
![]() |
#43 |
Naczelny Hipster
|
To może tydzień poczekajmy i zobaczmy ile nas
![]() ![]() Agnieszka, 21, historia sztuki, właśnie smaruję licencjat. Następnie mgr z historii sztuki, a zaocznie zacznę konserwację zabytków. Mam obsesję na punkcie języków i uwielbiam się ich uczyć. Tańczę po irlandzku już od stu lat. Okropny tchórz (i z tym chcę walczyć, np. nie wyobrażam sobie na dziko pojechać do innego kraju stopem. w ogóle nie wyobrażam sobie stopem gdzieś jechać, a chciałabym) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Lena, 19 lat. Zostały mi dwie ostatnie matury (ustny ang i pol). Dzisiaj muszę koniecznie skończyć swoją prezentację i póki co staram się na tym skupić. W piątek zaczną się moje najdłuższe wakacje, muszę znaleźć pracę, zorganizować sobie czas. Przystąpię wtedy do projektu 30 Days to Change (http://lifeskillsacademy.blogspot.co...e-zycie-w.html). Ten moment w moim życiu jest chyba najlepszy na zmiany.
![]() Piekę, choć dawno już mnie nie było w kuchni: http://tastyworldbylena.blogspot.com/ Wiele zdjęć przez przypadek się skasowało i będę musiała piec wszystko po raz kolejny (domownicy się ucieszą). Dziewczyny, jesteście świetne. Nie wiedziałam, że tyle osób chce po prostu stać się lepszym! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Pomysł bloga genialny- bardzo mi się podoba.
Dzisiaj zrobię sobie zdjęcie mego niewyćwiczonego ciała- cóż z tego, że od pewnego czasu ćwiczę, skoro tu i ówdzie jeszcze straszy galaretka ![]() Notabene- do aktywności fizycznej niezmiernie motywuje mnie endomondo- zapisuje sobie treningi a mam przeliczone kalorie i statystyki moich zmagań. ![]() Fiszki to fajna sprawa, trochę pouczyłam się dzisiaj i mam zamiar wypracować sobie systematyczność w tym zakresie. Ogarnęłam także w domu i siedzę obecnie z maseczką karotenową na twarzy zakładając konto na remember the milk. Odnośnie mojej osoby: Martyna lat 21. Była jednoroczna studentka polonistyki, obecnie czekająca na październik by podjąć studia na innym kierunku. Cóż, zawsze trochę pod prąd. Zafascynowana dawnym kinem- pasjonatka Felliniego, lubująca się w literaturze, zakochana w Elvisie retromaniaczka. Tysiąc pomysłów na minutę i brak wiary w siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
o mnie:
Patrycja, 19 lat, maturzystka. Nie wiem, na co chcę iść na studia, marzy mi się politechnika, coś związanego z budownictwem/ geodezją. Uwielbiam czytać, lecz musiałam zrezygnować na czas matur. Ogromny LEŃ, pragnacy zmienić swoje życie. Cięzko mi walczyć o swoje, i ruszyć dup-ę, by zacząć spełniać marzenia. Mam nadzieję, że mnie zmotywujecie ![]()
I need you more than I can take You promised forever and a day And then you take it all away. Edytowane przez JustLetMeFlyAway Czas edycji: 2012-05-14 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Naczelny Hipster
|
Też chciałam endomondo, ale nie mam smartfona
![]() To remember the milk też chyba tylko na smartfony, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem, czy z tym blogiem to taki dobry pomysł dla mnie, bo ja raczej nie mam tyle czasu, żeby notować swoje "postępy"
![]() ![]() O mnie: lat 21, studentka prawa. Kocham języki obce, jazdę konną, ogólnie sport lubię uprawiać, ale ciężko mi idzie znaleźć czas, choć wiem, że na pewno pół godzinki dziennie się znajdzie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2012-05-14 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Naczelny Hipster
|
Myślę, że z blogiem nie będzie tak ciężko - po prostu wrzucimy listy i będziemy je uzupełniać, wykreślać itd. Czy chcemy coś więcej robić? Bo jak chcemy pisać, to nikogo nie będziemy zmuszać przecież, można mieć tylko swoją zakładkę z listą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Pomysł z blogiem jest dobry ale właśnie też poczekałabym na to, ile nas zostanie na pewno. Tydzień, może dwa. I wtedy myślę, że tak z raz, czy dwa razy w tygodniu mogłybyśmy meldować co udało nam się zrobić.. takie minimum, bo wiadomo, że nie ślęczymy nad komputerem 24h (zazwyczaj :P)
To o mnie trochę, 21 lat, filologia hiszpańska, licencjat w tym roku, zainteresowania: hiszpański, hiszpański, hiszpański :P plus rysunek, aranżacja wnętrz, dobre książki, długie spacery, szukam właśnie sposobu jak pogodzić ze sobą to wszystko ![]()
![]() |
#52 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Historia sztuki! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() Damy radę razem ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Och, no ja tak nie bardzo wiem, bo ja mam egzaminy poszatkowane na epoki i jeszcze na malarstwo, rzeźbę i architekturę. Świetne są książki ullmanna, ale dość szczegółowe. Gdybyś miała do nich dostęp to możesz przejrzeć, bo są fajnie napisane. No a tak to ogólna i dość dobra jest Sztuka i czas Osińskiej - to jest podręcznik do matury (stare wydanie ma 4 tomy, a nowe 2, ale jest w nich dokładnie to samo) ![]() Zabieram się za opisywanie postulatów konserwatorskich dla zamku, muszę to na jutro oddać. Nie miałam jak wcześniej tego zrobić, bo miałam wyjazd ze studiów obowiązkowy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Oj nie, nie. Ja już jestem studentką, ale gdybym miała 2 życie, byłabym na budownictwie, albo architekturze
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() A ja wkuwam historię grafiki ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ale się rozpisałyscie, ja przed chwilą wróciłam ze szkoły i spokojnie konsumuję obiad, a potem zabieram się za robotę.
z blogiem świetny pomysł, z umieszczeniem naszych celów w pierwszym poście też, ale tak jak Mitsukki napisała też poczekałabym z tym jakiś miesiąc ![]() aj, i znowu gnojem się czuję, bom najmłodsza ![]() Martyna, 17 lat, uczennica klasy pierwszej o profilu humanistycznym, uwielbiam czytac ![]() ![]() ![]() w planach na dzisiaj: - nauka chemii - nauka angielskiego & rosyjskiego - cwiczenia 8 minute abs + skakanka - dokończyc czytac książkę - fajnie by było przejrzec notatki z historii przed jutrzejszą lekcją a na 19:30 idę na koncert chóru, w którym kiedyś śpiewałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak pewnie tam nie pójdę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam architekturę, ale sama bym tworzyć nie była w stanie, za dużo matmy i fizyki ![]() Cytat:
![]() ![]() Dlaczego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
jestem pewna, że się nie dostanę, matematyka rozszerzona mi słabo poszła, zresztą nie potrafię fizyki
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
moge sie przyłączyć??
![]() to teraz moja lista ![]() - przyłozyc sie do nauki jezyka niemieckiego ![]() - ćwiczyc regularnie ![]() - jakos sie ogarnac i dobrze gospodarowac czas - zrobic cos ze swoim zyciem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.