![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy powiedzieć facetowi, że mam rozstępy?
Ja też mam w niektórych miejscach
![]() jak idę na plażę to też mam informować innych "UWAGA UWAGA, zaraz się rozbiorę i zobaczycie moje rozstępy!" ![]() myślisz że w takim momencie Twój facet będzie w stanie się skupić na takich pierdołkach ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Dziękuje wszystkim za odpowiedzenie na mój post ![]() To nie jest tak, że ja go "bardzo lubię", czy jestem w nim zauroczona, bo tak nie jest. Od początku jak go poznałam to wiedziałam, że coś będzie, i że go kocham. To się wie od razu, jak się spotka tą właściwą osobę. A moje obawy są takie, dlatego, że nikt nigdy nie widział mnie nago, czy w bieliźnie. Nigdy nie założyłam bikini, czy nie ubrałam się tak, żeby było widać moje rozstępy. A są dosyć duże. Czuje do nich wstręt i się ich wstydzę. Jako 16 latka były dla mnie czymś, czego w ogóle nie powinnam mieć. Jak poczytałam na internecie o rozstępach to się załamałam, bo wiedziałam, że już się ich nigdy nie pozbędę. Czytałam też, że można je usunąć laserowo, ale jak popatrzyłam na cenniki to wybiłam sobie to z głowy Nie wyglądam jakoś okropnie. Brzucha też nie mam takiego dużego (schudłam 15kg), ale rozstępy pozostały. Przejmuje się nimi, bo kocham mojego faceta i mi na nim zależy. Nie chciałabym też później głupich sytuacji jak zauważy. No, ale może faktycznie moje obawy są zbędne, bo jak mówię mu, że jestem gruba, czy to i to mi się we mnie nie podoba, to zawsze mówi, że dla niego jestem piękna i podobam mu się taka jaka jestem, więc może faktycznie nie powinnam się aż tak tym martwić. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
bez kija nie podchodz
|
Większe prawdopodobieństwo, że zacznie o tym myśleć jak mu powiesz niż jak nie
![]() Moim zdaniem, nie jesteś gotowa na seks, nie zaprzataj sobie głowy tym, poznajcie się może bliżej ? wydaje mi się, że nie czujesz się przy nim pewnie i nie ufasz mu do końca Kobieto jak ja bym myślała podczas seksu o moich nogach, rozstrzepach czy pieprzyku w pachwinie ( co mnie krępowało kiedyś ) to bym miała całe ZERO przyjemności z ukochanym człowiekiem, więc daj się ponieść ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Zenek, słuchaj, mam rozstępy tu i tam. Nie opadnie Ci przez nie?" ![]() Wybacz, musiałam ![]() ![]() ja mam rozstępy, mój też ma, żyjemy jak ludzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Zrozumiałam na początku, że tylko ON Cię nigdy nie widział nago a teraz piszesz, że nikt więc tu sprawa jest troszkę inna i rzecz jasna, że każda z nas się martwi, gdy chodzi o pierwszy raz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja się z moimi rozstępami tak zżyłam, że nawet nie wpadłam na to, żeby mojego pięknego o nich informować
![]() ![]() Aczkolwiek, zachwycające jest to, że tyle nas tu jest! ![]() Powinniśmy stworzyć osobny wątek ![]() Edytowane przez MartaMagda Czas edycji: 2012-06-05 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
e tam, to nieprawda, że faceci nie wiedzą co to rozstępy i ich nie widzą. wiedzą i widzą, ale ponieważ wiedzą również jaki to drażliwy temat, to większość udaje, że nie widzi
![]() ja mam, mój tż sam zauważył, że mam, pomiział mnie po tych kreseczkach, pośmialiśmy się i rozmowa zeszła na inny temat. i już, po bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
żartuję oczywiście ... rozmyślam... miałam kiedyś na bank rozstępy (zbyt intensywne treningi w wieku 13-15 lat). teraz nie mam. nie wiem co się z nimi stało. pewnie się obraziły i sobie poszły bo nigdy nie poświęciłam im krzty uwagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
oj, ja tam kocham swoje rozstępy i nikt nigdy nie skomentował, że sa niefajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Jak żyję nie widziałem człowieka bez rozstępów.
Aż dziwne, że to jest dla niektórych taki problem. Podejrzane by było gdyby ktoś rozstępów nie miał - moim zdaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Rozstępy na plecach to najprawdopodobniej u większości efekt dojrzewania, a konkretnienej szybkiego wzrostu. Skóra po prostu nie nadąrzyła i stąd te 'pamiątki'.
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() (Btw w liceum moje koleżanki chciały wystosować pismo do dyrektora, żeby im fundował kremy na cellulit, bo szkoła była z kategorii tych stresujących, a stres jest ponoć jedną z przyczyn pomarańczowej skórki. ![]() ![]() Edytowane przez willy_nilly Czas edycji: 2012-06-07 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do rozstępów - racja, znaczna większość osób prędzej czy później się ich nabawi. U mnie się zbiegło. Dojrzewanie z wahaniami wagi no i teraz jest pupcia jaka jest :P A co do facetów - ojjj mój niestety doskonale wiedział, kiedy spytałam go czy wie co to są rozstępy ![]() Ale od razu zaznaczę, że nigdy nie było żadnych komentarzy odnośnie mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
raczej od śrzytycia ![]() rozbawiłas mnie ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
ludzie idealni istnieja tylko w kolorowych gazetkach i tv. na co dzien takich sie nie spotka, każdy ma jakies mankamenty.
Mój ex TŻ uwielbiał mój tyłeczek, a rozstępów na nim (białych, czyli juz nie do wyleczenia) w ogole nie zauważał, mimo, ze tyłek mam nimi usiany, że ho ho ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Faceci rzadko zwracają uwagę na takie rzeczy. Moim zdaniem nie musisz mu o tym mówić bo po co? Ja miałam powazny problem bo mam dwie duże blizny po operacji i się strasznie stresowałam czy mój obecny TŻ to zaakceptuje. Okazało się, że moje obawy były bezpodstawne. TŻ uwielbia mnie całą i uważa, że te blizny dodają mi uroku. Zresztą ja te blizny mam prawie od urodzenia więc już się do nich przyzwyczaiłam. Są częścią mnie i gdyby TŻ miał do nich jakies uwagi to myślę, że już dawno nie bylibyśmy razem. Zamiast na rozstępach skup się na budowaniu szczęścia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Adekwatnie rozbudowany tyłek musi posiadać rozstępy, inaczej jest nieadekwatny :-D
Wy to macie fobie - raz się założyłem z koleżanką - przegrany wygranemu miał wysłać rozbierane foty ![]() No i wygrałem, ale opory miała biedna, bo rozstępy, żylaki, siniaki, blizny. Po obejrzeniu mam jeden wniosek - z rozstępami itd. jest ta sama sprawa co z niektórymi kolorami - kobiety ewidentnie widzą co innego niż faceci. Pod jakim powiększeniem bym nie oglądał - nic takiego tam nie widziałem ![]() Z resztą sam mam na gębie dość sporą bliznę po rozcięciu - widzę ją codziennie a nie zauważam. To jest dobry temat na doktorat, to trzeba zbadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bo tak szczerze mi chodziło o smalec zwierzęcy, jak Ty sobie z tyłka po przegranej wytopisz to co ja z tym zrobię? Toż nie będę sobie na tym jajecznicy smażył - ogarnij się kobieto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zadomowienie
|
Uwielbiam...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.