|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa wymiana- sporo nowych kosmetykow, inne jedynie testowane
niestety niczego nie znalazlam
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- napisz co Cie u mnie interesuje i pod tym katem bede szukala |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pozdr.
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za zielony china glaze?
|
#35 |
|
BAN stały
|
Witaj palau,
wyszukasz coś u mnie za: 3) Essie kondycjonujacy olejek do skorek - nowy 1) BELNATUR Power pearls ( perly mlodosci ) LINK - w szklanym pojemniczku. ? |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1)Zapach nadajacy sie na prezent - Heidi Klum - edt Shine - 15ml. Zapach otwiera się nutami mandarynki, różowego pieprzu i gruszki. Jego serce zawiera absolut mimozy, konwalii i słonecznika. Baza składa się z wanilii, bobu tonka z Wenezueli i piżma. Pielegnacja: 1) BELNATUR Power pearls ( perly mlodosci ) LINK - w szklanym pojemniczku. Nowe. 6) Bielenda Pro - arbuzowa maska nawilzajaca i redukujaca celulit. Nowa, wymienie najchetniej na algowa maske do twarzy. 7) Perfekta matujacy tonik Eko mango - nowy. 8) Nivea pure effect clean deeper - zel-peeling do codziennego mycia twarzy -nowy. 9) Naturals Avon Milk & Honey: -mleczno miodowy zel pod prysznic -nowy ?
|
#38 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : 4) Delon plus- maslo do ciala waniliowe, tylko mazniete, moj zapas, oddam jedynie za cos niezbednego. 6) Bielenda Pro - arbuzowa maska nawilzajaca i redukujaca celulit. Nowa, wymienie najchetniej na algowa maske do twarzy. ? ![]() Pozdrawiam
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ten BB krem jest na razie negocjowany, ale nie ukrywam, że wybiorę po prostu lepszą ofertę.
![]() Ciężko mi coś zaproponować, napisałam u siebie w wątku ile dałam za ten krem, ale nie wiem jak mam wycenić twoje rzeczy. Nie chciałabym brać cen z allegro (bo nie wiem czy tam kupowałaś), bo mój krem też nie pochodzi z allegro i nie byłoby to fair. Może napisz na ile wyceniasz rzeczy, które wymieniłam i co mogłabyś oddać za mój BB, a ja pomyślę nad twoją ofertą i innej wizażanki - niestety mam tylko jeden BB ![]() W razie jak zostanie wymieniony, widzisz coś innego zamiast tego? ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Z zielonych mam poza wątkiem jeszcze Diesel - Green w śmiesznej butelce a la rozpylacz. Jak nie znasz to sobie obwąchaj - jest świeży, w sam raz na lato. A ja pomyślę do wieczora co zaproponować... ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Aha, o wysyłce doczytałaś i nie przeszkadza Ci to?
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic za wymienione. Spodobala mi sie glinka i probki olejku do masazu. Ale to zdecydowanie za malo.
Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-06-12 o 15:33 |
|
|
|
#41 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() A czy byłabyś skłonna oddać odlewkę Bielendy za glinkę i próbki? Pozdrawiam
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-06-12 o 16:06 |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Masek algowych na stanie brak Aktualnie wykańczam maski, które mi zostały, jednak są to znikome ilości, dlatego proponować nie będę ![]() Może innym razem wymiana się uda ![]() Nie zawracam już głowy
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
1)Zapach nadajacy sie na prezent - Heidi Klum - edt Shine - 15ml.
hej, moze wybralabys pare rzeczy u mnie za ten zapach? ![]()
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Widzi mi się kremiszcze do łap z Weledy, butelkowa zieleń lakier i perfumy Heidi.
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że to nieco za dużo jak za sam BB krem. W związku z tym mogłabym Ci zaproponować w celu wyrównania wymiany połowę mojej maski algowej do twarzy Clarena - masz to w wish. Jeszcze jest nie otworzona. Mogłabym Ci odsypać do woreczka strunowego połowę (wtedy nic się nie rozsypie). + dorzucić kilka próbeczek na testy. Daj znać jak to widzisz.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Pełna nazwa:
Clarena - Algaplast Calming Mask Na opakowaniu nie ma wagi w gramach, pisze 500 ml Ale to proszek. Pełnowymiarowe opakowanie. Moja kuchenna waga pokazuje 156 gram (razem z opakowaniem) - więc pewnie będzie ok 140 g wagi samego produktu. Mogłabym oddać połowę.
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
u Ciebie nadal podoba mi się zapach Heidi Klum
![]() jednak paletka jest już w negocjacjach, czekam na odpowiedź Wizażanki jeśli wymiana nie dojdzie do skutku, odezwę się
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym w strunie, bo pewniej że nie będzie się sypać.
Ale OK, nie ma problemu - mogę wysłać w oryginalnym skoro na tym Ci zależy. Postaram się to dobrze zabezpieczyć. Chyba, że wolałabyś Clarena - No more Hair Silver Emulsion. Wtedy chętnie dobrałabym ten żel pod prysznic Avonu, strasznie mnie kusi, a cenowo i tak byłoby dla Ciebie korzystniej niż połowa maski.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-12 o 22:30 |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za China Glaze??
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
To poszperaj i pomyślimy.
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Pomyślę jeszcze... A te mini Opi to jakie to są kolory?
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
9) Naturals Avon Milk & Honey: -mleczno miodowy zel pod prysznic -nowy -balsam do ciala i rak - mleko i miod - nowy ? |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi, ale niczego za lakier nie znalazlam.
Dziekuje, ale niczego nie wyszukalam, dodatkowo zel jest juz niemal wymieniony |
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy Heidi za wodę termalną i cień EDM?
![]()
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro kremik masz na zapas to nie będę Ci wydzierać
, i złożyłam wymiankę bez niego.Proponowałabym: Od Ciebie: Heidi Klum - edt Shine - 15ml. 1) BELNATUR Power pearls ( perly mlodosci ) LINK - w szklanym pojemniczku - Nowe 6) Bielenda Pro - arbuzowa maska nawilzajaca i redukujaca celulit - Nowa 7) Perfekta matujacy tonik Eko mango - nowy. 8) Nivea pure effect clean deeper - zel-peeling do codziennego mycia twarzy -nowy. 9) Naturals Avon Milk & Honey -mleczno miodowy zel pod prysznic -nowy - i te 3 mini lakiery Opi Ja oddaję wszystko to, co chciałaś, czyli: emulsja Clarena opóźniająca odrastanie włosów po depilacji (ubytek do max. 5%) Clarena - połowa maski algowej w oryginalnym opakowaniu (ok.70 g) BB Crem - Oriental Gold (po 1 teście) Obie Clareny są ważne do 2013 - maska nawet bodajże do kwietnia czy maja, a emulsja zdaje się do stycznia czy lutego. Nie musisz wypisywać mi dat wszystkich kosmetyków, które wybrałam - tylko napisz czy są ważne do 2013, a jeśli coś krócej, to wtedy napisz do kiedy ma ważność. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-13 o 16:18 |
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to wydaje się dużo, ale sam BB krem to już 140 zł, a twoje kosmetyki są raczej dużo tańsze: Avon, Perfecta czy Nivea...
Chyba najdroższym kosmetykiem jest ta maska Bielenda. Perfum 15 ml na allegro kosztuje ok 40 zł - stąd taka propozycja. Lakiery OPI - to wersje mini - duże są po ok. 40 zł - nie mam pojęcia ile kosztują mini... ![]() Jeśli przesadziłam, to najwyżej odrzucimy ten tonik mango - chciałam oddać BB krem w lepszej ofercie, ale oczywiście nie mam zamiaru cię ograbić. ![]() Także pomyśl na spokojnie... Podaję ceny wraz kosztami wysyłki, bo tak niestety to kosztuje - nie można tego kupić w sklepie. ![]() BB Cream - 140 zł Clarena maska - 57 zł cała, czyli wychodzi - 28,50 Clarena emulsja - ok. 50 zł (wydaje mi się, że ja płaciłam wtedy za nią ponad 60 zł, ale może staniały... )Jak wspomniałam, nie znam cen lakierów mini, ani toniku czy tego Nivea do twarzy - sama wiesz ile za to zapłaciłaś, więc pomyśl i daj znać jak to widzisz.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-13 o 19:10 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

?