|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - bourjois, bb, hakuro, ecotools, amla, avon i inne:)
odpisałam wszystkim, nie licząc ostatnich coś u mnie, na które nie odpowiadam więcej
![]() w każdym razie u tych 2 coś u mnie nic nie widzę i tak
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dodatków nie ma
BB Creamy mam, ale wolałabym je wymienić na inne bb Co Cię interesuje z tego co jest na liście i co ewentualnie spoza wątku? ![]() ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Mogę zrobić też odlewkę panthenolu w żelu Gorvity czy żelu hialuronowego Maceratu z orzecha nie chcesz?
|
|
|
|
#33 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Zapraszam do mnie |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Może coś u mnie za - masło perfecta ujędrniające czekoladowo- kokosowe - amla hesh odlewka ok. 80ml - bronzer essence love to be matt - zużycie malutkie, na fotce |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
To zalezy jak dużo dla ciebie dużo jeśli chodzi o odlewkę ...
![]() NYX to pędzel z profesjonalnej serii ich pędzli... nie drapie, jest normalny miekki, ale ja go poprostu nie użwam ;/ bo się nie pudruje zbytnio, skoro uzywam minerałów to ten mi nie potrzebny obecnie
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzle?
-Ecotools z limitowanego zestawu kabuki - do korektora - użyty kilka razy - ecotools - z zestawu do pudru - moim zdaniem raczej do różu, użyty kilka razy - hakuro h24- skośny, użyty kilka razy - hakuro h52 - kulka do różu, brązera- użyta kilka razy |
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Poodba mi się:
-mały hydrolat - essence crystalliced rozświetlacz - zużycie na fotce, niewielkie, pompka nie dochodziła do spodu -- amla hesh odlewka ok. 80ml w buteleczce 100ml z rossmana -hakuro kulka do różu h52 -żel do mycia doliwa
Edytowane przez lawendowa1 Czas edycji: 2012-06-24 o 14:18 |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
bourjois płyn micelarny - zużycie widoczne na fotce
- hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml - hydrolat z róży białej z mazideł - 50 ml, nowy, tylko powąchałam amla hesh odlewka ok. 80ml w buteleczce 100ml z rossmana cos u mnie?
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Byłabyś skłonna przeprowadzić wymianę czy to za mało? Jeżeli miałabym z czegoś zrezygnować, to najchętniej z cienia catrice.
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie w wątku za:
-bourjois płyn micelarny - zużycie widoczne na fotce -hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml -hydrolat z róży białej z mazideł - 50 ml, nowy, Zapraszam cieplutko
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tak średnio zależy na tym bb, bo czekam właśnie na podkład mineralny, więc w sumie nie potrzebuję go teraz
![]() Najbardziej zależy mi na perełkach rozświetlających z Avonu (nie musi być całe opakowanie), hydrolatach i kremie brązującym Alterry ![]() Ja ten żel dodaję do psikaczy, rozpuszcza się bez problemu,mogę napisać Ci jego skład jak chcesz ![]() Mogę Ci dać też np. maskę algową do twarzy na wypróbowanie, jak nie próbowałaś Garniera avocado i karite też mogę trochę odlać
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie zdjęcia są na górze strony w wątku, link do picasa
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
wymiana
?
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Chętnei przygarnęłabym:
- hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml - hydrolat z róży białej z mazideł - 50 ml, nowy, tylko powąchałam - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce - avon naturals peelingi wanilia i truskawka - nowe - fenjal sensual rose, olejek do kąpieli, zużycie 1/6 około ?
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
A jakbyś widziała wymiankę?
Poodba mi się(przyjrzałam się jeszcze raz dokładniej): -mały hydrolat - essence crystalliced rozświetlacz - zużycie na fotce, niewielkie, pompka nie dochodziła do spodu -- amla hesh odlewka ok. 80ml w buteleczce 100ml z rossmana -hakuro kulka do różu h52 -żel do mycia doliwa
|
|
#46 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
bardzo zalezy mi na pedzlach hakuro, moze bylabys zainteresowana wkladami inglot? poza watkiem mam spora ilosc... daj znac prosze
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ?
masło perfecta ujędrniające czekoladowo- kokosowe - zużycie na fotce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1340461069 i pędzle ??
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
witaj, znajdziesz u mnie pare rzeczy za :
carmex truskawka ziaja med kuracja lipidowa hydrolat z róży stulistnej ?
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Z bb mogę Ci ewentualnie zaoferować tonymoly Expert Triple BB Cream, Hera Mineral Multi BB i próbkę, którą dostała do bb, a nie wiem właściwie czym jest Flosia oily skin control essence (wychodziłoby, że krem?).
Mam jeszcze 2 próbki podkładu mineralnego Pixie. |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
a co dokładnie oddałabyś mi za to co Ci się spodobało?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Mam też Waxa Kamille, mogę dołożyć trochę na spróbowanie, bo mi bardzo pasuje
![]() Moge dać też sproszkowany owies (do rozrobienia z pudrem, nawilża i wygładza wg BU) |
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszytsko mi sie podoba i wszytsko bym chciała ![]() to najbardzi mi przydatne reese whitterspoon laugh often, avon, 50 ml puder bourjois healthy mix vanilla 52 - użyty kilka razy
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;34897158]Chętnei przygarnęłabym:
- hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml - hydrolat z róży białej z mazideł - 50 ml, nowy, tylko powąchałam - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce - avon naturals peelingi wanilia i truskawka - nowe - fenjal sensual rose, olejek do kąpieli, zużycie 1/6 około ?[/QUOTE] to które z powyższych oddałabyś za hydrolat cytrynowy i aloes?
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
To co proponujesz?
![]() Mogę też dołożyć trochę masła shea. ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Zamawiałam ostatnio puder i dostanę do niego też próbkę MISSHA M Perfect Cover BB Cream nr 23, raczej nie jest mi za bardzo potrzebna, mogę odstąpić jak dojdzie, ale chciałabym ją jednak zobaczyć najpierw, a nuż...
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;34912793]
to które z powyższych oddałabyś za hydrolat cytrynowy i aloes?[/QUOTE]Hmm, to muszę się zastanowić. Akurat na 3 pierwszych pozycjach najbardziej mi zależało (hydrolaty i róż)
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Ja go używam głównie do włosów
![]() Szczerze mówiąc najbardziej zależy mi na perełkach, kremie alterry i którymś z hydrolatów, na BB i linerze niezbyt ![]() Myślę, że w tym przypadku nie ma też co ściśle wyliczać, zwłaszcza jeśli chodzi o kremy BB, chyba, że bardzo Ci zależy na tym ![]() BB Creamy mam w próbkach już zafoliowanych fabrycznie Avocado mogę Ci oddać cały, co do odlewek to zależy za co by to było ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Jeśli byś miała któryś hydrolat to winogrownowy mogę Ci oddać cały, trochę ponad 50 ml. Bez tego myślę, że mw tyle co avocado. Aloesu i panthenol, nie mam pojęcia, ile byś ich chciała? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

BB Creamy mam, ale wolałabym je wymienić na inne bb