![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - bourjois, bb, hakuro, ecotools, amla, avon i inne:)
Mam na wymianę
Zdjęcia przedstawiają po kolei produkty Kolorówka - podkład bourjois 123 perfect 51 vanille clair - zużycie około 1/4 - błyszczyk avon potrójny peach shimmer - użyty 2 razy - catrice róż mineralny coral sand - zużycie widoczne na zdjęciu - kobo - róż i cień luminous baked loro odcień 01 coral - zużycie niewielkie, ważny do 07 2014 - essence marble mania cień swirl it baby -nowy - catrice hidden world cień 03 rosy &cosy - użyty 2 razy - liner żelowy catrice in love with robot (srebrny) - kilka razy użyty, nie wyschnięty, świeży - joko virtual baza - zużycie około 20%, ważna do 08 2012 - avon, color trend korektor w sztyfcie medium, użyty z 10 razy, pęknięta zatyczka troszkę po bokach -szminka czerwona, avon red 2000 - użyta 3 razy - avon, szminka białe złoto shimmering nude – użyta kilka razy - avon, szminka 24k białe złoto glazed coral – zużycie widoczne na foto - avon, błyszczyk extralasting neverending nude - zużycie około 1/5 - puder bourjois healthy mix vanilla 52 - użyty kilka razy braworka - bronzer essence love to be matt - zużycie malutkie, na fotce - próbka w tubce bb cream skin79 vip gold super plus - użyta raz, ubyło maks pół ml z 5g - próbka skinfood peach sake pore odcień 2 bb cream - około 1,5 ml - próbka skinfood rose lemon bb cream - około 1ml-1,5 - essence blossoms puder rozświetlający- zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce - sensique glamour palette 102 - użyta raz - perełki brązujące (albo raczej rozświetlając) suada -zużycie na fotce Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-06-26 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka c.d.
- essence crystalliced rozświetlacz - zużycie na fotce, niewielkie, pompka nie dochodziła do spodu ![]() - perełki rozświetlające avon - prawie całe opakowanie - wkłady inglot 501 ds- około połowy, kobo papaya shake - niewielkie wgłębienie - mgielka231, inglot 352 matte - użyty kilka razy - sensique – cienie diamond shine odcienie 138 i 139 - użyte raz - essence circus circus topper do ust - raz użyty - my secret cień potrójny - przetestowany - avon poczwórne cienie do powiek icy lagoon – zużycie niewielkie - liner złoty essence circus circus - użyty 2 razy - catrice - cień welcome to miami peach - użyty kilka razy - tester bourjois healthy mix 51 light vanilla - połowa z 12 ml - liner żelowy avon shimmering sapphire - użyty kilka razy
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-06-29 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Lakiery
sensique oriental dream złoty - tylko przetestowany essence summer breeze jasnoniebieski pastelowy- tylko przetestowany vipera high life 01 jasnoszary- raz przestestowany vipera creation 19 - 2 razy użyty avon violetta sparkle ciemny fiolet ze złotymi drobinkami - tylko przetestowany vipera, lakier salamandra pękający biały - użyty 2 razy
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-06-23 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja
- bourjois płyn micelarny - zużycie widoczne na fotce - hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml - hydrolat z róży białej z mazideł - 50 ml, nowy, tylko powąchałam ![]() - dove odżywka ekspresowa oil nourishing care - jakieś 2/3, na pewno ponad pół - maska biovax do włosów suchych i zniszczonych - jakaś 1/3 1/4 z 200 ml - mgiełka do włosów avon kwiat wiśni - zużycie około 1/4 - avon naturals peelingi wanilia mgielka231 i truskawka - nowe - doliva żel do mycia twarzy - nowy lawendowa1 - fenjal sensual rose, olejek do kąpieli, zużycie 1/6 około - alterra - krem brązujący brzoskiwnia - użyty kilka razy - avon serum do ciała skin so soft z pompką - raz użyte - ziaja med kuracja lipidowa - zużyta ponad połowa - avon - planet spa maska do włosów himalajskie jagody goyi - nowa - avon - płyn do higieny intymnej - nowy- avon serum nabłyszczające limonka werbena- zużycie na fotce - avon solutions - kojąca maseczka żelowa - użyta raz - l'biotica krem do rzęs - zużycie około 1/2 - pasta do zębów elmex dla dzieci - raz użyta braworka - pasta maziajka o smaku gumy balonowej dla dzieci - raz użyta braworka - neutrogena skoncentrowany krem do rąk - została niecała połowa (bardzo wydajny) - serum naprawcze avon anew, - zużycie ok 1/3, otwarte w marcu kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wal-serum.html - carmex truskawka - użyty kilka razy - masło isana orzechowe - zużycie na fotce - masło perfecta ujędrniające czekoladowo- kokosowe - zużycie na fotce balsamu dove z tej fotki brak ![]() - amla hesh odlewka ok. 80ml w buteleczce 100ml z rossmana lawendowa1
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-06-29 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Perfumy i wody:
avon - woda pure o2 50 ml- nowa w kartoniku, oryginalnie niefoliowana kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-her-edt.html avon fergie outspoken - około 30 ml z 50 ml reese whitterspoon laugh often, avon, 50 ml, zużycie ok 5ml kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spoon-edp.html eternal magic, avon, na spróbowanie kilka ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...magic-edt.html christina aguilera inspire 7,5 ml w atomku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...spire-edp.html próbka kartonikowa carolina herrera vip 212 z atomizerem, raz psiknięta, ok. 1ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...2-vip-edp.html avon woda eternal magic enchanted - nowa zafoliowana. rozerwana folia troszkę
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-06-23 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pędzle - wymienię tylko za pędzle - ecotools do bronzera i wygładzania, real techniques do różu, pudru lub skunks, hakuro h55, sephora
Nic innego nawet nie proponujcie ![]() -Ecotools z limitowanego zestawu kabuki - do korektora - użyty kilka razy - ecotools - z zestawu do pudru - moim zdaniem raczej do różu, użyty kilka razy - hakuro h24- skośny, użyty kilka razy - hakuro h52 - kulka do różu, brązera- użyta kilka razy - avon - pędzle do pudru i różu - używane - przy tych nie będę wybredna
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-06-23 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dsgdfg
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się: perełki rozświetlające z Avonu, liner Essence, hydrolat z róży stulistnej z mazideł, hydrolat z róży białej z mazideł, krem brązujący Alterry, bb cream skin79 vip gold super plus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za avon naturals peelingi wanilia i truskawka - nowe i lakier do paznookci avon?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za amlei - bourjois płyn micelarny - zużycie widoczne na fotce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za któras z tych rzeczy/czesc:
- kobo - róż i cień luminous baked loro odcień 01 coral - zużycie niewielkie, ważny do 07 2014 - liner żelowy catrice in love with robot (srebrny) - kilka razy użyty, nie wyschnięty, świeży - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce -lakier essence (niebieski) -hakuro h24 (nie ukrywam, ze najbardziej podoba mi sie srebrny eyeliner) mam poza wątkiem olej kokosowy, moge odskrobac ok. 100 ml (jest w formie zbrylonej, która rozpouszcza sie pod wpływem ciepła) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos mnie za :
- podkład bourjois 123 perfect 51 vanille clair - zużycie około 1/4 - puder bourjois healthy mix vanilla 52 - użyty kilka razy - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce - essence crystalliced rozświetlacz - zużycie na fotce, niewielkie, pompka nie dochodziła do spodu ![]() - tester bourjois healthy mix 51 light vanilla - połowa z 12 ml - bourjois płyn micelarny - zużycie widoczne na fotce - hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml - hydrolat z róży białej z mazideł - 50 ml, nowy, tylko powąchałam ![]() avon fergie outspoken - około 30 ml z 50 ml
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Coś za HAKURO H52 ?
![]() Wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34607545 Poza wątkiem mogę odsypać puder bambusowy BU, zrobić odlewkę dermacolu i mam PĘDZEL MAESTRO 110 rozmiar i MAESTRO 150 rozm 22 do różu lub bronzera ścięty na górze , 24 do pudru, lakier Safari nr 339 mocna pomarańcz, butterfly biały pękający. Edytowane przez olssonxdd Czas edycji: 2012-06-23 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kochana może znajdziesz coś u mnie za pędzle Hakuro... i cien Inglot 352
![]() Przejrzałam twoją wish i mam poza wątkiem : chanel chance eau fraiche, dkny fresh blossom ![]() Odpisz u mnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za avon naturals peelingi wanilia i truskawka - nowe?Zajrzyj do obu wątków
![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy albo chociaż jedną z nich?
- ecotools - z zestawu do pudru - moim zdaniem raczej do różu, użyty kilka razy - hakuro h24- skośny, użyty kilka razy - hakuro h52 - kulka do różu, brązera- użyta kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej. Coś u mnie za:
- bourjois płyn micelarny - zużycie widoczne na fotce -próbka w tubce bb cream skin79 vip gold super plus - użyta raz, ubyło maks pół ml z 5g -tester bourjois healthy mix 51 light vanilla - połowa z 12 ml - catrice hidden world cień 03 rosy &cosy - użyty 2 razy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie? Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- podkład bourjois 123 perfect 51 vanille clair - zużycie około 1/4 --chetie probke 5 ml. - liner żelowy catrice in love with robot (srebrny) puder bourjois healthy mix vanilla 52 - użyty kilka razy - hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml - hydrolat z róży białej z mazideł - 50 ml, nowy, tylko powąchałam ![]() fenjal sensual rose, olejek do kąpieli, zużycie 1/6 około pasta do zębów elmex dla dzieci - raz użyta - pasta maziajka o smaku gumy balonowej dla dzieci - raz użyt reese whitterspoon laugh often, avon, 50 ml wpisze sie jeszcze raz bo staryn watek zamkniety, sporo mi sie poodba. moze wybierzesz cos jescze? i co bys oddała z tej listy/
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- essence blossoms puder rozświetlający- zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce -Ecotools z limitowanego zestawu kabuki - do korektora - użyty kilka razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
- avon - planet spa maska do włosów himalajskie jagody goyi - nowa
- amla hesh odlewka ok. 80ml w buteleczce 100ml z rossmana coś u mnie?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
W jakim sensie 100%? Naturalne?
![]() Masło shea i algi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.