![]() |
#31 |
Perfumoholik z wyboru
|
Dot.: tatuaże z henny ?
jest opcja znalezc henne ktora wyjdzie w kolorze rozowawym ? kurcze marzy mi sie drzewo wisni na boku - od biodra do piersi... chcialam kolorowe (kolezanka grafik) tj - czern i roz...
tylko pytanie jak uzyskac ten roz
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Na stronie bodydeco.pl rzuciła mi się w oczy henna w kolorze czerwonym, warto sprawdzić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem czy taka henna (ELD) do włosów tez się nadaje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Właśnie wróciłam znad morza, gdzie razem z dzieciakami zrobiłyśmy sobie tatuaże z henny... I mój ciekawski mąż, zaczął szukać w internecie czy można kupić ble ble ble... i gdzie... I trafił na artykuł, który mnie bardzo zaniepokoił ![]() Z henną trzeba uważać, bo jeśli artysta jest nieuczciwy, to może się to dla naszego zdrowia żle skończyć. Prawdopodobnie używają czarnej farby do włosów, która zawiera jakiś szkodliwy i to bardzo związek. ( oczywiście nie wszyscy ). Nie wiem co mam teraz myśleć i czekam czy dostanę jakichś wrzodów i ropiejących ran czy nie> Mam nadzieję że nie!! Jakby co to wychodzi po kilku dniach od zrobienia tatuażu. Życzcie mi szczęścia A oto link do tego art. http://www.hennapage.com/henna/ppd/bigbrochvpol.pdf Edytowane przez Do celu Joasia Czas edycji: 2011-08-15 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Ja robilam kiedys nad morzem taki tatuaz i nic nie mialam, ale zmyl sie duzo wczesniej ni zapewniali. chyba trzebaby bylo sie nie myc dopoki sam nie zejdzie zeby utrzymal sie tyle co mowili
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Wpadłam tu przez przypadek, ale mogę podrzucić info, że pakistanki robią piękne malowidła na rękach właśnie henną(widziałąm, bo byłam jakiś czas w Uk. Spróbujcie poszukać na e-bay - u może znajdziecie taką henne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.