![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomozcie mi sie zmienic
To ja dodam cos od siebie. Jestes ładną i zgrabną kobietą tylko niestety zamiast to podkreslać to się oszpecasz. Chodzi mi przede wszystkim i brwi, kolor włosów i .... ubranie. Nie obraź się ale moim zdaniem ubierasz się trochę tandetnie- wiem, że to kwestia gustu ale czaarna bluzka z koronkowymi rękawkami, mini w kratkę i białe klapki totalnie do siebie nie pasują.
Powinnas nosić bardziej klasyczne rzeczy i stonowane kolory. Skompletuj jakąs podstawową garderobę - kilka klasycznych rzeczy jako bazę. Absolutnie nie musisz rezygnować ze swojego stylu ale np. bluzka z koronkowymi rękawami dużo lepiej pasowałaby do klasycznych spodni cygaretek. Co do włosów widzę cię w ciemnym chłodnym brązie ale bez rudego odcienia. Zainwestuj w róż i rozswietlacz bo masz duże poliki, które można fajnie modelować. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
jestes naprawde madra osoba zadziwiasz mnie swoimi wypowiedziami
![]() szczerze mowiac przed ciaza bylam jeszcze grubsza niz teraz hhehe. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
szczerze mowiac przed ciaza bylam jeszcze grubsza niz teraz hhehe.
Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu." 'Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Czy masz rzadkie włosy, ciężko mi to stwierdzić po zdjęciach...Ale sama napisałaś, że Ci po ciąży mega wypadały więc wnioskuję, że przydała by się Twoim włoskom jakaś kuracja wzmacniająca
![]() ![]() ![]() Nie masz się co czepiać swojej figurki, uwierz mi. Jesteś atrakcyjną kobietą, mającą wszystko na swoim miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
hmm a co do mojej fryzury zapuszczac czy moze sciac a moze wyjdzie z tego bob?
Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu." 'Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.' |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jaka fryzura dla mlodej mamy?
Witam niedawno urodzilam dzieciatko na skutek ciazy jak i samego porodu stracilam bardzo duza ilosc wlosow az musialam nosic peruke... teraz wloski wracaja do swojej dawnej kondycji ale chcialabym sie od was dowiedziec jaka fryzurka by mi pasowala? oto najbardziej aktualne zdjecie.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka fryzura dla mlodej mamy?
urocza jest fryzurka na czarnobialym zdjeciu
![]() ![]() ![]() Wiem, ze nie na temat, ale cos niedobrego dzieje sie z brwiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
To i ja dorzucę swoje 3 grosze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ajjj....zmien kolor wlosow....strasznie cie postarzaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
według tych drugich zdjęć,to moim zdaniem figurkę masz ok,ale popracowałabym nad udami. Włosy przefarbuj na kasztanowo. w ogóle ciemne włosy-ciemne ubrania,popracuj nad rozjaśnieniem tego. zostaw dziecko na 1 wieczór pod opieką męża/rodziców/koleżanki/opiekunki i idź do sklepu i mierz kolory,których nawet obecnie nie nosisz. na pewno znajdziesz coś jasnego z ubrań. poza tym na Twoim miejscu zapuściłabym włosy.
#41 |
Raczkowanie
|
bardzo prosze o usuniecie tego watku!
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Ojj tu chyba nie usuwają wątków
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Nie ma opcji usuniecia watku na wizazu, dodatkowo w metamorfozach nie ma opcji edycji postow. Czemu chcesz go usunac?
#44 |
Raczkowanie
|
![]() PISZCIE DALEJ PORADY Z KTORYCH CHETNIE SKORZYSTAM! |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
To ja też się wtrącę
![]() Brwi w bardziej naturalnym kształcie, zdecydowanie. Włosy dałabym w jakimś brązie zlocistym albo karmelowym. Sama jeszcze 4 msc temu byłam kruczo czarną brunetka ( do moich zdj link w podpisie. Są przed i po. ). Znalazłam świetną fryzjerke, ktora mowi wprost jak sie bedzie wygladalo, jakie koszta i jaki stan wlosow. Odradza jesli sie na cos upre, a nie bedzie to dobre dla moich wlosow xD. Poza tym maseczki, odzywki itp robia swoje dobrze. Lecialy mi wlosy strasznie przed rozjasnianiem, a teraz wracają mniej wiecej do normy. Jeśli chodzi o ubiór to wedlug mnie byloby wszystko ok, gdybyś łączyła ciuchy spokojniej tj drapiezna bluzka delikatniejszy dół i na odwrot. A co do fryzury jeszcze to grzywa prosta + zapusc wloski z tylu rak mniej wiecej do ramion. |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Bardzo bym chciała mieć jasniejsze wlosy jakie farby polecacie? a moze jakies ciekawe fryzurki? a co dodatkow polecicie mi zeby byc LADNA?
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ładna to ty już jesteś
![]() Farb Ci nie polecę, bo nigdy nie używałam, ale myślę, że powinnaś zapuścić włosy na tyle, żeby zrobić z nich tego typu fryzury, co na obrazkach poniżej, strasznie mi się spodobały, a myślę, że Tobie również byłoby w nich dobrze: |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
KObietko przypadkiem tarfilam na Twoj watek
![]() tez jestem mama trojeczki i powiem ci ze dziewczyny moga ci doradzac, ale problem nie lezy w kolorze wlosow czy ksztalcie brwi czy figurze a w tym jak ty sie ze soba czujesz. mozna zmienic fryzure, schudnac czy utyc ale jak sama siebie nie polubisz, nie zaakceptujesz i nie bedziesz sie z soba dobrze czula to taka wieczna pogon- co by tu zmienic, udoskonalic... zmiany trzeba zaczac od srodka kwestia partnera- kochajacego faceta nie odstraszy waga czy nietwarzowe ciuchy... a tego co chce odejsc wyglad tez raczej nie zatrzyma ![]() zycze ci wszystkiego dobrego, cierpliwosci, zaakceptowania siebie i gratuluje uroczego synka ![]()
#49 |
Raczkowanie
|
Ale ja sie sama wlasnie ze soba zle czuje mam caly czas wrazenie ze wygladam jak chlopak ze jestem zaniedbana i ze nie wygladam WOGOLE atrakcyjnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Głowa do góry
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Nie rozumiem Twoich kompleksów związanych z wagą, niedawno urodziłaś, jeszcze zdążysz popracować nad figurą, póki co po prostu więcej się ruszaj, jak oglądasz telewizję to rób rowerek lub inne proste ćwiczenia, zamiast zjeść coś tłustego na przekąskę między posiłkami zjedz owoc, warzywo ![]() Jesteś bardzo sympatyczna i nie oceniaj siebie tak krytycznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
co waszym zdaniem pomoglo by mi na porost wlosow szybszy? ja chce juz miec dluugie chociaz do ramion
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Najprostszym sposobem na porost włosów jest olejek rycynowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
<3 wizażowanie...
|
Cytat:
Też jestem mamą, trochę starszego dziecka, niż Twoje, ale dalej młodą ;-) Z doświadczenia powiem Ci, że musisz znaleźć czas dla siebie. Codziennie. Chociaż chwilę, ale codziennie zrób dla siebie coś miłego, kto ma o Ciebie zadbać jak nie Ty sama? Poleż w wannie dłużej, pomaluj paznokcie, użyj pachnącego balsamu, wypij kawę z dodatkiem cynamonu, na spacer weź książkę dla siebie. Niech to będą drobiazgi, ale nigdy o sobie nie zapominaj. Dziecko od tego nie ucierpi, a Ty poczujesz się lepiej. I rób to dla siebie - nie dla faceta (czy jest, czy go nie ma) ani nie dla dziecka, po prostu dla siebie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak siedzialam z maluchami w domu to tez sie czulam jak mamuska- cycek, para domowych kapci, zaniedbana bo ciezko dla siebie chwilke czasu znalezc pomogl powrot do pracy, to ze idac miedzy ludzi trzeba sie elegancko ubrac, kupilam kilka kosmetykow do makijazu, jakies ciuszki nowe, perfumy obowiazkowo ![]() zacznij myslec o swoich zaletach. myslisz ze jak bedziesz miala wlosy do ramion to automatycznie siebie polubisz ![]() ja kiedys tak myslalam ze jak schudne to bede lepszym czlowiekiem, bardziej otwartym itd. i co schudlam a w moim zyciu nie zmienilo sie nic. potem przytylam mega ale zaczelam akceptowac siebie- i wtedy dobre rzeczy zaczely sie dziac, poznalam swojego meza, zakochalam sie i wypieknialam w oczch ![]() pomysl o tym co w tobie jest ladne, jakie masz zalety, za co inni cie lubia i cenia i na tym sie koncentruj
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
prosze o dalsze wasze porady
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ja przede wszystkim radzę zapuścić brwi i rozjaśnić trochę włosy, bo ten kolor jest dla ciebie zbyt ciemny i ponury
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- I zapomniałam o najważniejszym, więcej wiary w siebie. Jesteś atrakcyjną, zgrabną kobietą która zupełnie nie docenia swojego uroku i potencjału. Masz strasznie zabużoną samoocenę i duże kompleksy w które sama się wkręcasz i sama na siłę szukasz problemów tam gdzie ich nie ma (żekome problemy z figurą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Teraz aktualnie wygladam tak. jakie macie jeszcze rady?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Jest coraz lepiej, zmieniłaś kształt i rozjaśniłaś brwi, prawda?
No ale ja widzę Cie tylko w jaśniejszych włosach ![]() A propo's, naturalne nie są czarne, prawda? Czuję, że Twoja metamorfoza będzie jedną z największych i najlepszych w historii wizażu ;p
#59 |
Raczkowanie
|
moje naturalne wlosy to ciemny blond brwi poprostu nie maluje juz kredka i sa jasniejsze dlaczego uwazasz ze bedzie najwiekszą metamorfoza?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
No i właśnie w ciemnym blondzie najbardziej Cię widzę
![]() Czemu największa? Bo jesteś bardzo ładną kobietą( gdybyś była brzydka, metamorfoza nieiwele by dała), ale bardzo się moim zdaniem tym imagem zeszpeciłaś, więc myślę, że gdy już będziesz mieć odpowiednią fryzurę, makijaż, styl ubierania się itd., to znajomi resztę wakacji spędzą na zbieraniu szczęki z podłogi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.