![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witam bardzo bym chciala sie zmienic na lepsze bardzo bym prosila o porady co w sobie zmienic aby byc kobieca i seksowna. dodaje fotke.
jeszcze jedno zdjecie /
Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu." 'Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.' Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-07-03 o 20:18 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomozcie mi sie zmienic
Na początek odhodowałabym brwi i poszła do kosmetyczki, żeby wyregulowała je w bardziej naturalnym kształcie. Ładnie Ci z grzywką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
pierwsze co mi się rzuciło w oczy to okropne brwi ( jak można sobie coś takiego zrobić?) a po 2 czarne włosy Ci w ogóle nie pasują... trzeba je rozjaśnić i będzie ok
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
skoro pytasz to według mojego uznania powinnaś:
skorygować brwi - masz nierówne i zbyt mocno wystrzępione, zmienić kolor włosów - jeśli dobrze czujesz się w ciemnych ok, ale niech to będzie gorzka czekolada, mokka, pralina a nie ten czarno czarny matowy; niestety bez dekoloryzacji się nie obejdzie - nie wydaje mi się żeby to był Twój naturalny kolor P.S. do domowych koloryzacji polecam Syoss (tak się to chyba pisze). kiedy udałoby ci się zmienić kolor włosów pomyśl też nad zmianą koloru brwi - czarne są nienaturalne. Na kości policzkowe odrobina różu/brązera (ziemia egipska jest wszechstronna ale koszt około 100zł - tylko że starcza na wieki). Ja bym tyle zmieniła - do tego tylko uśmiech (który jak widać na załączonych zdjęciach nie schodzi Ci z twarzy) i voila. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a doloby rade zmienic kolor czarnych wlosow FARBOWANE nie naturalne na jasniejszy czekolada lub cos podobnego bez wizyty u fryzjera i rozjasniania?
Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu." 'Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.' |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
NIE wydaje mi się że jest to możliwe. Pytanie tylko czy nie masz kasy czy obawiasz się że włosy zniszczą ci się dekoloryzacją. Jeśli to 1 - to grosz do grosza i się uzbiera; jeśli to 2 to spokojnie - dobra MASKA do włosów (najlepsza jest loreal professional - koło 50zł za 300ml; ale równie dobrze może być panten, syoss, gllisscour) i nie ma się czego obawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a wedlug ciebie ile mam punktow z wygladu do 10? jestem bardzo brzydka i gruba?
Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu." 'Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.' |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() Zmień nastawienie do siebie - kiedy pytasz się obcych ludzi czy uważają Cię za grubą i brzydką - będą tych cech poszukiwali u Ciebie zamiast skupiać się na pozytywach. Myśl o sobie jak o tej ładnej, która dzięki prostym trikom może być ładniejsza. Jeśli bardzo oczekujesz punktów za wygląd, daj punkt odniesienia - do kogo mam Cię porównać. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
po pierwsze brwi... okropne. za cienkie .. dziwnie podkreslone. i dziwny ksztalt. ohydaaa ! figura moim zdaniem jest okej.. ładnie ci w spódniczkach.. kolor włosów zmienilabym na cieplejszy.. jakis ciemny brądz.. podejrzewam że w wyprostowanych by bylo mega... noo i chyba tyle ode mnie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hmm w porównaniu z np. z anna guzik i daria widawska
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podpisuję się pod tym! Dodatkowo zmieniłabym styl ubierania na mniej wyzywający. Mówię tu o pierwszym zdjęciu. Wyglądasz przed to tandetnie. Góra jakby zbyt obcisła, a spódniczka za krótka. Ubiór wiele może zmienić. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hmm masz ładną twarz , jednak te brwi Ci nie pasują. Są zdecydowanie zbyt cieniutkie i przez to nie wygląda to naturalnie. Co do włosów też byłabym za jakimś brązem ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a ogolnie wlosy krotkie takie jak sa czy moze dlugie??? i jak mozna bez uzycia rozjasniacza zrobic braz na wlosach czarnych? a figura nie za gruba jestem?
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- co sadzicie o tym zeby zrobic sobie tzw.MOKRA WLOSZKE?
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Podpisuję się pod tym co piszą dziewczyny - brwi do zmiany, rozjaśnienie włosów.
Masz bardzo zgrabne nogi, co widać na pierwszym miejscu. Warto je podkreślić. Twój brzuszek, jak mniemam pozostał po ciąży. Na pewno mogłabyś pokusić się o jego dopracowanie. Polecam wątki na dietetyce czy fitnessie, gdzie działają grupy wsparcia i mobilizacji dla dziewczyn po ciąży ![]()
#15 |
Zadomowienie
|
1. zapuść brwi jak odrosną niech ci kosmetyczka za pierwszym razem wyreguluje, później będziesz mogła sama. Powinnaś zrobić hennę brwi, ale brązową nie czarną.
2. włosy ciemny, zimny brąz, najlepiej jakby fryzjer zrobił dekoloryzację i farbowanie, poza tym powinnaś je odżywić bo są matowe i zniszczone. Fryzura może zostać. |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
W większości zgadzam się z dziewczynami. Po pierwsze brwi; trzeba zmienić ich kształt i kolor na bardziej naturalny. Po drugie włosy. Również proponuję dekolaryzację i jakiś brąz. Jakie masz naturalne włosy? Podobasz mi się z grzywką. Nie spinaj jej. Włosy mogłabyś trochę zapuścić. Podobasz mi się na tym zdjęciu w białym sweterku. Wyglądasz na nim tak romantycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym jasne brwi, włosy w ciemnym blondzie, tylko takim stonowanym, bo masz delikatną urodę, mniej więcej w takim: http://twist.pl/i/1/_art/48/250_8640...92406b487e.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Tak jak dziewczyny pisza ale przede wszystkim moim zdaniem powinnas zmienic sposob ubierania sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
co sadzicie o takiej wersji mnie?
jezeli macie jakies nowe rady piszcie!
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Jest trochę lepiej, Twoje brwi są ładniejsze, a włosy jakby bardziej odżywione. Jednak do Twojej twarzy zdecydowanie bardziej pasuje grzywka.
Widzę, że starasz się ubierać nieco drapieżnie, dlatego może pomyśl o drapieżnej fryzurce? |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=irmairmelin;3509007 1]NIE wydaje mi się że jest to możliwe. Pytanie tylko czy nie masz kasy czy obawiasz się że włosy zniszczą ci się dekoloryzacją. Jeśli to 1 - to grosz do grosza i się uzbiera; jeśli to 2 to spokojnie - dobra MASKA do włosów (najlepsza jest loreal professional - koło 50zł za 300ml; ale równie dobrze może być panten, syoss, gllisscour) i nie ma się czego obawiać.[/QUOTE
Tym silikonowym dziadostwem włosów nie zregeneruje a jedynie oblepi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem przede wszystkim zrezygnuj z czarnych włosów.
Poza tym masz okrągłą twarz, więc myślę, że lepiej by Ci było w długich włosach i do tego jakaś grzywka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
a nie uwazacie ze powinnam schudnac bo jestem za gruba?
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
A bo ja wogole czuje sie bardzo brzydka i gruba i wydaje mi sie ciagle ze wygladam jak chlopak...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mogłabyś schudnąć troszeczkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#27 |
Rozeznanie
|
I ja pozwolę sobie na kilka słów od siebie
![]() A więc zaczynając od początku, przeglądając Twoje zdjęcia uważam, że jesteś atrakcyjną dziewuszką ![]() ![]() Druga sprawa, masz wysokie czoło i grzywka Cię bardzo zdobi co idzie zauważyć porównując zdjęcie drugie z trzecim..Więc u Ciebie grzyweczka na bok obowiązkowo i do tego dłuugie włoski, które Ci optycznie wyszczuplą twarz ![]() A na koniec...pokochaj siebie taką jaką jesteś, bo to najważniejsze ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czesz się tak, jak na ostatnim zdjęciu. Przydałaby ci się dobrze zrobiona grzywka, a resztę włosów możesz zapuszczać dalej. Powinnaś też pomyśleć o lekkim chociaż rozjaśnieniu włosów, ten kolor wydaje się być za mocny, jak pisza dziewczyny. Poza tym wyglądasz zupełnie w porządku, masz miłą twarz, ładny uśmiech i niezłą figurę. Na pewno nie ma w tobie nic z chłopaka, wyglądasz bardzo kobieco. Odradzam mokra włoszkę, to ryzykowna fryzura, dobrze wygląda tylko na zdjeciach i też nie wszystkich, na żywo najczęściej wygląda jak brudne włosy i optycznie je przerzedza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Milo mi dziewczyny czyta sie wasze wypowiedzi
![]() aha i tak szczerze w jakiejj skali mnie oceniacie od 1 do 10? moze moja niska samoocena wynika z faktu ze partner zostawil mnie sama z dzidziusiem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To, że Cię zostawił partner to jego strata, doceni Cię pewnie po czasie i wróci z podkulonym ogonkiem, tylko Ty właśnie powinnaś się teraz wziąć w garść i pokazać Mu co stracił! ![]() ![]() ![]() co do skali, człowieka nie ocenia się tylko powierzchownie, liczy się piękno wewnętrzne, nikt Ci tu zapewne nie napiszę ile dają Ci punktów, bo ile ludzi tyle gustów. ![]() buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.