|
|
#31 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Sierpień: oleje, dry flow, minerały, boss selection, chusteczki pampers:D
Za dwa olejki moge ci dac wiecej np lyzeczke softa radiant i goldy chyba mam w roznych formulach. Tylko musze zerknac, moze umowmy sie ze ja chetnie wezme te oleje a ja dzis poszukam dokladnie i ci napisze ale wieczorem bo bede dosc pozno ok?pisze pw
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Tylko chętna byś była na paletkę? Widzę ,że na zdjęciu dobrze nie widać ale jasny cień i ostatni od góry ze sleeka był często używany reszta 3kolory całe a reszta tknięta może ze 3-4razy. Coś może jeszcze poza wątkiem by się znalazło dla Ciebie Ja chętna jeszcze bym była na oleje
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
mam parę ciuszków chłopięcych nieco większych w wątku czerwcowym na 1i 2 stronie, zajrzyj może wpadnie Ci coś w oko
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
coś za
Ekologiczny olej z róży piżmowej 70% z 30 gr termin 04/2013 Olej z nasion truskawki 45% z 10 gr termin 12/2012 - masło kakaowego w pastylkach o takie http://www.artmade.intelishop.pl/Mas...ONZER-p69.html wyjsciowo 50g zużyte z 15% |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
nic w twoim wątku mnie nie zainteresowało, poza tym - puder perłowy już wymieniony
pozdrawiam |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Najchętniej wymieniłabym się na Hugo Bossa
Chyba, że masz coś poza wątkiem. Zajrzyj też do drugiego wątku w moim podpisie, jest tam też o tym, czego z ciuchów ewentualnie szukam (bo ubrań raczej nie potrzebuję).
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
heloł
![]() mialam nie szukac kosmetykow ale powiedz czy te oleje z mazidel nadaja sie do ocm, prawda? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- pytam bo interesi mnei konkretnie roza |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za:
Ekologiczny olej z orzechów laskowych 90% z 30 gr temin 12/2012 Dry flo - data 12/2012 - odsypie sporo bo sama jej w zyciu nie zużyję. ORIENTANA odlewki w zastępczym słoiczku ok 15 - 18 gr - trawy tybetańskiej - krem maska na noc ok10 gr - papai- krem maska na noc. ? Z priorytetem na odlewki orinetalnej. ![]() |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Stan z przodu - 17 cm
w pasie rozciągają się do 37-38 cm |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze:
ORIENTANA odlewki w zastępczym słoiczku ok 15 - 18 gr - trawy tybetańskiej - krem maska na noc ok10 gr - papai- krem maska na noc. Ekologiczny olej z orzechów laskowych 90% z 30 gr temin 12/2012 Ekologiczny olej z róży piżmowej 70% z 30 gr termin 04/2013 Przejrzę Twoją wish i dorzucę dziś zdjęcie różu itp. Może coś sobie wybierzesz |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przybiegam ze zdjęciem Clementine.
![]() Z tych wczoraj przeze mnie wymienionych najbardziej zależy mi na maskach Orientany, oleje mogę sobie odpuścić jeśli nic nie dobierzesz. Z Twojej wish mam w wątku mydełko naturalne Savon du Midi z masłem shea, kostka 20g (ale baaardzo wydajne, to moje zapasy i nieprędko je zużyję ) - róża lub werbena.Mam też próbki dwóch róży Meow - Cadillac i Cotton Candy. Poza wątkiem mam pół kostki mydełka Phenome miętowego z rozmarynem (ukruszyło się trochę podczas krojenia). Daj znać co i jak
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pasuje
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Hej Marsy przepraszam ze tak pozno ale w tym tyg mam bardzo kiepski dostep do neta. Niestety ale na olej sie nie zdecydyje. Po prostu inna wizazanka skusila mnie czym innym. Mimo ogromnej sympatii nie chce sie wymieniac na sile
|
|
|
|
#49 |
|
Blessed be the fruit
|
Cos u mnie za oba edm? Moge poszukac poza watkiem.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

dla Ciebie

) - róża lub werbena.