Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-07, 22:14   #31
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

melduje się ...

nie udzilema sie ostatnio ale staram się podczytywać i być na bieżąco... codziennie pracuje, wracam skonana więc.... ze spamowaniem licho...:/

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 22:19   #32
Ania09121983
Zadomowienie

kolejna część!!! WITAM:j upi:
dawno nie zaglądałam dlatego w nowej czesci postanawiam sie czesciej udzielac
...dziewczyny wiecie jak chronic sie przed szkodliwym działaniem antybiotyków? biore juz druga porcje w tym miesiącu i boje sie o swoj układ trwaienny;/

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Co polecacie do ochrony włosów przed temperaturą? Kiedyś miałam jakiś żel, chyba z joanny, ale potwornie śmierdział i działania też jakoś specjalnie nie zauważyłam, a włosy muszę często prostować, bo inaczej wyglądam jak czupiradło
ja od zawsze uzywam jedwabiu CHI
Cytat:
Napisane przez Allly Pokaż wiadomość
Również ja się melduję.
I od razu mam pytanie- czy lepiej mieć jeden olej do włosów, czy wybrać kilka, żeby była różnorodność?
ja stosuje 3 oleje;
oliwa z oliwek
olej lniany
olej z pestek z winogron
np. 3 X zasosuje oliwe poźniej 3x lniany i tak na zmiane..czasami mam faze ze stosuje tylko lniany.
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znalazłam super bloga ślicznej dziewczyny http://aleksandra-makijaz.blogspot.com/, ma moim zdaniem cudowne włosy zwłaszcza kolor tylko nie uznajcie tego za spam chciałam wam tylko pokazać a jak nie macie ochoty to nie wchodźcie
zmyłam chwile nafte wymieszaną z olejem z włosów i puźniej był wax latte na 40 mi i maseczka z biedronki ta malinowa z AA, zaraz makijaż i lece do pracy
nakręciłam sie strasznie na Róż Golden Rose Terracotta Blush-On do tego mam drogerie z nim prawie pod samym domem i są też lakiery i szminki, jutro wszystko dokładnie obadam (moj biedny portfel)
a cooo tooo???? musze wiedzieć:brzydal :
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
tak Ja swojej mgiełki uzywam i przy prostownicy i przy lokówce i nawet jak suszarkę używam i widzę, że mniej zniszczone I są inne kiedy nic nie używam a kiedy używam mgiełki. Zresztą ta mgiełka ok 7 zł w Naturze kosztuje to warto wypróbować.
no dobra skusiłaś mnie
w sobote zakupy kosmetyczne ...wędruje po mgiełkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img141203.fryzury-srednie.1485364.jpg (41,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b8a1b7d60026d8aa4ee0daf3.jpg (24,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 869a10020011b5e24f43858e.jpg (25,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 78706a640009e48c4f37c8bd.jpg (32,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blair.jpg (29,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c52594fe001180b44f23fb25.jpg (27,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d13534780016ce034ed5153c.jpg (30,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e4a33a13002001c54ef0f3bb.jpg (26,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg popkorn.pl_moda-damska_268424.jpg (42,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg popkorn.pl_moda-damska_261896.jpg (23,7 KB, 13 załadowań)

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 22:24   #33
IwonciA_1992
Raczkowanie

dziewczyny upolowałam szminke z Celii jutro wam pokaże kolor jest półkryjąca troszke jak błyszczyk i kosztowała 12 zł napewno wróce po inne kolory. Tea teracota wypiekana u mnie kosztuje 27 zł wiec też troche dużo i tylko dostępne są 3 kolory wiec lipa i nie te co chciałam wiec poszłam do innej drogerji i znalazłam http://piekniej.com.pl/pl/p/Virtual-...AKED-POWDER-/7 za dokładnie 17 zł ale nie było już koloru 300 ani 302 i za 2 tyg ma dopiero być a ja sie zastanawiam czy nie wrócić po301 :/

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 23:18   #34
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość

no dobra skusiłaś mnie

Cytat:
dziewczyny upolowałam szminke z Celii jutro wam pokaże kolor jest półkryjąca troszke jak błyszczyk i kosztowała 12 zł napewno wróce po inne kolory. :/
ee ja kocham to pomadkę
Zapach też

Dobrej nocy
Stary 2012-08-07, 23:32   #35
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

ee ja kocham to pomadkę
Zapach też

Dobrej nocy

dziś ją pierwszy raz urzyłam i też ją kocham a jest u mnie ze 20 kolorów jak nie wiecej wiec juto pujde chyba po kolejną
dobrej nocki

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
kolejna część!!!
a cooo tooo???? musze wiedzieć:brzydal :

no dobra skusiłaś mnie
http://blueberry-crush.blogspot.com/...-maseczka.html taka maseczka kosztuje w biedronce 1,99 bardzo przyjemna i ładnie pachnie choć może nie bardzo intensywnie, ja polecam

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 23:35   #36
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
kolejna część!!! WITAM:j upi:
dawno nie zaglądałam dlatego w nowej czesci postanawiam sie czesciej udzielac
...dziewczyny wiecie jak chronic sie przed szkodliwym działaniem antybiotyków? biore juz druga porcje w tym miesiącu i boje sie o swoj układ trwaienny;/
jestem przez ostatni rok specjalistka od antybiotyków zatem mnie nic nie łapało[a mam pronblemy zzoaldkiem] kiedy godzine pod awce antybiotyku zażywałam tabletkę probiotyku o nazwie 'Biotyk' DO kupienia za 11 zł w aptece, kazdy komu poelcilam był zadowolony Plus cozywiscie jogurty naturalne. No i my kobiety musimy tez dbac o flore bakteryjna w drogach rodnych, wiec w trakcie antybiotykoterapii poleciłabym branie probiotyku skierowanego specjalnie do tych meijsc Ja zazywam trivagin, ale to juz drozsza impreza bo 10 t abletek kosztuje koło 3 dych, ale tez jest naprawde dobre, bo procz drog rodnych ochrania pecherz. A i w trakcie brania antybiotykow [nie wiem na co je beirzesz][ trzeba duzo pic [przynajmniej ja tak mialam keidy rbalam je na nerki lub poecherz]
Cytat:
dziewczyny upolowałam szminke z Celii jutro wam pokaże kolor jest półkryjąca troszke jak błyszczyk i kosztowała 12 zł napewno wróce po inne kolory. Tea teracota wypiekana u mnie kosztuje 27 zł wiec też troche dużo i tylko dostępne są 3 kolory wiec lipa i nie te co chciałam wiec poszłam do innej drogerji i znalazłam http://piekniej.com.pl/pl/p/Virtual-...AKED-POWDER-/7 za dokładnie 17 zł ale nie było już koloru 300 ani 302 i za 2 tyg ma dopiero być a ja sie zastanawiam czy nie wrócić po301 :/
o to i tak 27 zł jest mniej niż 40 , a tyle kosztowało to na wyspece golden rose jak bylam u rpzyjaciolki w meiscie. u nas pomadek celii nie ma, wiec nawet sie na nie nie napalam ;D

jutro ide do biedry z tata to moze dyskretnie wrzuce mu jakiś produkt z kosmetykow z gazetki do koszyka
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 23:42   #37
la_chica
Raczkowanie

cześć

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Tak szczerze, to nie przywiązuję uwagi do tej ciszy i widoków bo mam to na co dzień i jestem przyzwyczajona. Nawet mogłabym mieszkać w mieście, bo wszędzie jest bliżej. Tak samo jak ludzie żyjący nad morzem woleliby w górach i odwrotnie
no tak to zwykle bywa zawsze trawa jest bardziej zielona po drugiej stronie a nie u nas
miasto i centrum mają swoje niewątpliwe zalety, ale na okres wiosenny i letni zdecydowanie wolałabym mieszkać gdzieś poza miastem
choć szczerze mówiąc nie mogę pojąć jak jak można nie przywiązywać wagi do takich krajobrazów hehe
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
[...]
la chica
przyjmyję zaproszenie
[...]
Miłego dnia!
cieszę się
powtórzę to co dziewczyny: piękne włosy, robi a mega wrażenie
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
kok jest ok, ale czy nie lepiej kupic gruuua frotke, taka xxl? bedzie z frote, a nie z tego szczutcznego materialu. podepniesz zabkami i bedzie ok, sama mam zamiar zakupic taka frotke

co do systematycznosci, to jak piszesz, dni i tak leca, wiec lepiej cos starac sie robic, niz nic nie robic w tym temacie ja dlugo nie widzialam efektow, omo i olejowanie dopiero ruszylo moje wlosy, a loki zaczely ladnie sie skreac od kiedy zawijalam je w koszulke. wtedy je polubilam, teraz mam fajny krem do lokow z tigi i to dzieki niemu rozpuszczam je czasami. gdyby byly dluzsze, to chodzilabym w rozpuszczonych czesciej, ale ja srednio po prostu wygladam w lokach do ramion, jak mam proste po piersi. to zbyt drastyczna roznica, niekorzystna dla mojej twarzy.

powodzenia
dziś w pepco oglądałam takie niebieskie frotki ale w końcu nie wzięłam, to samo z żabkami za późno odczytałam Twojego posta. ale nic straconego, znaczy że intuicja mnie nie myliła

jak si e widzi efekty to i od razu dużo większa motywacja jest tak samo jak Ty średnio wyglądam w lokach do ramion(a nawet jeszcze krótsze teraz mam), w tym problem że w spiętych też nieciekawie ale coś muszę pokombinować
dziękuję
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja nie odbieram zastrzeżonych zwykle. A poza tym wyleczyłam się z posiadania jednego nr dla wszystkich, więc sobie mogą dzwonić.
Kiedyś się śmiałam z ludzi z kolekcją telefonów, ale czasami się nie da inaczej- np mieć jako jednego tel prywatnego i do pracy, bo chwili spokoju nie ma.
Ja też nie odbieram, a co do posiadania nr dla rodziny/bliskich i "służbowego" jestem jak najbardziej za, na razie nie mam takiej potrzeby ale znam osoby, które taki system sobie bardzo chwalą i wiem, że też będę z tego korzystała w razie potrzeby.
Cytat:
wiara niestety nic nie pomogła, nie zakwalifikowałam się, ale za to jestem oficjalna studentką kosmetologii od dziś
Zaszłam dzis do pepco i obłowiłam się w świetnie biustonosze typu push up ale nie wygąbkowane tylko z odpowiednim krojem Za praktycznie identyczny w tamtym roku w h&m zapłaciłam cos ok 60 zł, a w pepco są po 15, kupiłam biały, czarny i fioletowy Rozmiarówka jest dziwna, bo normalnie kupowałam 75 B, a tutaj wzięłam 70 A ale leży fajnie
gratuluję
byłam w pepco szkoda że ich nie widziałam, 15zł za dobrze leżący stanik to cena jak bajka

dobranoc
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-08-07 o 23:44
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-08, 00:05   #38
Allly
Raczkowanie

kobietasukcesu, ParoleParole, Ania09121983
dziękuję za rady jedyny olej jaki mam w domu, to kokos, dlatego nie mam porównania, jak inne działałyby na moje włosy, muszę jakieś zakupić. Ahh, a od sierpnia miałam zacząć oszczędzać pieniądze
W życiu nie pomyślałam o odbiorze osobistym, świetny pomysł!

loluska mimo wszystko, gratuluję!

PS- sądzicie, że samoopalacz to dobry pomysł? pięknie się opaliłam w hiszpanii, ale widzę, że opalenizna coraz bledsza, skóra zaczyna schodzić... A miało być tak pięknie we wrześniu
Allly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 07:13   #39
Soph
Zakorzenienie

Witam w nowej części

Cytat:
Również ja się melduję.
I od razu mam pytanie- czy lepiej mieć jeden olej do włosów, czy wybrać kilka, żeby była różnorodność?
I drugie pytanie- gdzie najlepiej kupić wszystkie oleje i inne "gadżety" do włosów? Ja zamawiałam na allegro, ale trzeba kupować u kilku sprzedawców i dużo za wysyłkę wychodzi- nie opłaca się ;/
na początku na pewno jest dobrze przetestować kilka i określić jakie oleje Ci najbardziej służą poza tym myślę, że można je łączyć, lub stosować na przemian.
w małych pojemnościach po 30ml to najlepiej na : zrób sobie krem, mazidła i inne sklepy z półproduktami

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 07:49   #40
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

dlaczego?

mi zniknely wszystkie gule podskorne odkad myje twarz tylko micelem, wiec jak narazie jestem na tak

bo chyba każdy ma wysoko glicerynę (albo chociaż każdy, który miałam) i na dłuższą metę miałam zapchane pory.
Bez mycia żelem do twarzy i tak się u mnie nie dało, a tuszy używam trwałych, które bez dobrej dwufazówki nie chcą schodzić, także nie miało ten produkt u mnie za bardzo zastosowania.

U mnie sprawdza się opcja przemycia twarzy olejkiem (nawet nie ocm, tylko normalnie na płatku) a potem delikatnym żelem.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość

Ja też nie odbieram, a co do posiadania nr dla rodziny/bliskich i "służbowego" jestem jak najbardziej za, na razie nie mam takiej potrzeby ale znam osoby, które taki system sobie bardzo chwalą i wiem, że też będę z tego korzystała w razie potrzeby.
Ja jeszcze większy podział wprowadziłam
-dla najbliższych osób jak tata, brat, tż itd
-do potwierdzeń sms, sklepów internetowych i takich tam pierdół; ludzi mniej ważnych
-do pracy od odbierania połączeń
-do pracy dla wszelkich urzędów (po kija mają sobie wpisywać numer w google i ma im wyskakiwać strona, a poza tym pewność że jak coś ważnego to odbiorę)

Sporo osób myśli, że mnie powaliło na czaszkę, ale to jedyna opcja żeby mieć czasem spokój wtedy mam włączony tylko tel nr 1.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:

PS- sądzicie, że samoopalacz to dobry pomysł? pięknie się opaliłam w hiszpanii, ale widzę, że opalenizna coraz bledsza, skóra zaczyna schodzić... A miało być tak pięknie we wrześniu
a gdzie byłaś dokładnie w tej Hiszpanii?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 09:31   #41
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Zaraz Was nadrobię
Nie spałam pół nocy bo mi pies szczekała za oknem no masakra

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:

Zaszłam dzis do pepco i obłowiłam się w świetnie biustonosze typu push up ale nie wygąbkowane tylko z odpowiednim krojem Za praktycznie identyczny w tamtym roku w h&m zapłaciłam cos ok 60 zł, a w pepco są po 15, kupiłam biały, czarny i fioletowy Rozmiarówka jest dziwna, bo normalnie kupowałam 75 B, a tutaj wzięłam 70 A ale leży fajnie

Wpadły mi też w ręce dwa lakiery w odcieniu nude - safarii więc spróbuję z nich zrobić ombre, może dłużej wytrzyma tym razem
Fajne te staniki widziałąm ostatnio ale nie miałam czasu zmiarzyć ale następnym razem się im przyjrzę
Cytat:
ja od zawsze uzywam jedwabiu CHI
Chi też dobry i bez alkoholu
Cytat:
Zazdroszczę szminek Celii u mnie niestety nie ma

Nie wiem co dziś robić nudy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-08, 09:53   #42
ghana
Zakorzenienie

ale jestem wkurzona mama zmieniła internet i nagle z rachunku 110 zł urósł do 279;/ czytalysmy setki razy umowe i nic nie ma zmian o płaceniu, jedynie jednorazowa opłata aktywacyjna 20 zł;/ i teraz niewiadomo co robić. już którys raz czuję się wrobiona z tym orange i tp;/
Stary 2012-08-08, 09:59   #43
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

Nie wiem co dziś robić nudy
Oj, ja dzisiaj mam co robić - sprzątanie i TŻtowi mam umyć dywaniki do auta

Nałożyłam Sesę, krem na twarz i pod oczy, później będzie samoopalacz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (34,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (35,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (70,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (20,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (30,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (30,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (20,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (31,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (24,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (28,0 KB, 7 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 10:09   #44
samaraNW
Zakorzenienie

hej

Cytat:
ciasto, desery

a gdzie bylas? ja od pon mam wolne i mysle, gdzie sie wybrac
ciasta odpadają z kilku przyczyn, a nad jakimiś deserami na pewno pomyślę zaraz zabieram się za szukanie ciekawych przepisów

byłam tylko w NY, nic ciekawego nie było i doszłam ogólnie do wniosku, że niczego nie potrzebuję, więc nie ma sensu chodzić po innych

Cytat:

Wpadły mi też w ręce dwa lakiery w odcieniu nude - safarii więc spróbuję z nich zrobić ombre, może dłużej wytrzyma tym razem
mogłabyś wrzucić zdjęcie tego biustonosza? ja u siebie jakoś nie kojarzę żadnych ciekawych, ale ostatnio tam byłam przed wyjazdem
i napisz, jak jakość tych nude z safari

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ale jestem wkurzona mama zmieniła internet i nagle z rachunku 110 zł urósł do 279;/ czytalysmy setki razy umowe i nic nie ma zmian o płaceniu, jedynie jednorazowa opłata aktywacyjna 20 zł;/ i teraz niewiadomo co robić. już którys raz czuję się wrobiona z tym orange i tp;/
za sam internet tyle płacisz?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 10:35   #45
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

za sam internet tyle płacisz?
mam neostrade i zawsze za internet i stacjonarny płaciłam 110 zł Ostatnio zadzwonił do nas facet, powiedział, że zmieniaja nam modem i mozemy rpzejsc na jakas inna oferte, ze bedziemy płacić tyle samo i bedziemy meic jeszcze telewizję w HD. Mama powiedziała, ze nam niepotrzebna bo mamy tylko 1 tv HD na ktorym mam już cyfrowy polsat, ale gosc powiedzial, ze nawet nie trzeba wlaczac tego dekodera bo uzywanie go nic nie kosztuje;/ i nie powiedział też, ze rpzelacza nas na nowoczesniejsze lacze - ktorego ksozt utrzymania co meisiac to 4 dychy, a roznicy w poprzednim nie ma. Oczywiscie umowa nie rozni sie zapisem nic od starej. No i efektem tego, na tych nowych laczach nie chodzi stacjonarny [lol], mamy telewizor za ktory placimy jak sie oakzalo 30 zł internet xD mama teraz dzwonila, jedynym wyjsciem jest napisanie skar gi na tego kolesia, ale trzeba meic nagranie rozmowy, a niestety mama nie zna dokladnej daty i godziny ekidy on dzwon il;/ io chyba zerwiemy umowe na telewizor, bo zerwan ie to koszt 300 zł, a placic 3 dychy przez 2 ata za cos czego nie uzywamy to tez nie bardzo;/ ale najbardziej rozwala mnie koszt utrzymania nwoego lacza;/ oszusci, juz ktorys raz nas nacinaja;/

Musiałam się wyżalić, bo nie cierpię czegoś takiego

b yłam dzisiaj w beidronce, chciałam kupić sobie róż bell, ale juz bylo tak porzebrane;/ zostalo kilka blyszczykow, jakis budrow i pojedyncze sztuki cieni do powiek no coz moze innym razem ciekawe keidy do rossmana wejdzie ta limitka miami, bo moze skusilabym się na róż, bo widziałam go u karolcia198506 na blogu i mi się spodobał

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-08-08 o 10:41
Stary 2012-08-08, 10:51   #46
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra tylko żeby wcisnąć człowiekowi jakiś drogie gówno współczuję ja teraz zamierzam rozwiązać umowę z polsatem niech mnie w tyłek ugryzą będą mnie komornikiem straszyć jak mam zawsze wszystko opłacone
Cytat:

Oj, ja dzisiaj mam co robić - sprzątanie i TŻtowi mam umyć dywaniki do auta
To powodzenia mi też by się zdało posprzątać
Stary 2012-08-08, 10:52   #47
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
mam neostrade i zawsze za internet i stacjonarny płaciłam 110 zł Ostatnio zadzwonił do nas facet, powiedział, że zmieniaja nam modem i mozemy rpzejsc na jakas inna oferte, ze bedziemy płacić tyle samo i bedziemy meic jeszcze telewizję w HD. Mama powiedziała, ze nam niepotrzebna bo mamy tylko 1 tv HD na ktorym mam już cyfrowy polsat, ale gosc powiedzial, ze nawet nie trzeba wlaczac tego dekodera bo uzywanie go nic nie kosztuje;/ i nie powiedział też, ze rpzelacza nas na nowoczesniejsze lacze - ktorego ksozt utrzymania co meisiac to 4 dychy, a roznicy w poprzednim nie ma. Oczywiscie umowa nie rozni sie zapisem nic od starej. No i efektem tego, na tych nowych laczach nie chodzi stacjonarny [lol], mamy telewizor za ktory placimy jak sie oakzalo 30 zł internet xD mama teraz dzwonila, jedynym wyjsciem jest napisanie skar gi na tego kolesia, ale trzeba meic nagranie rozmowy, a niestety mama nie zna dokladnej daty i godziny ekidy on dzwon il;/ io chyba zerwiemy umowe na telewizor, bo zerwan ie to koszt 300 zł, a placic 3 dychy przez 2 ata za cos czego nie uzywamy to tez nie bardzo;/ ale najbardziej rozwala mnie koszt utrzymania nwoego lacza;/ oszusci, juz ktorys raz nas nacinaja;/

Musiałam się wyżalić, bo nie cierpię czegoś takiego

b yłam dzisiaj w beidronce, chciałam kupić sobie róż bell, ale juz bylo tak porzebrane;/ zostalo kilka blyszczykow, jakis budrow i pojedyncze sztuki cieni do powiek no coz moze innym razem ciekawe keidy do rossmana wejdzie ta limitka miami, bo moze skusilabym się na róż, bo widziałam go u karolcia198506 na blogu i mi się spodobał
I dlatego najlepiej nigdy się na coś takiego nie zgadzać, bo ZAWSZE są z tym problemy. Babcia TŻta ma stacjonarny telefon, który jest na mojego teścia. Jak były jakieś problemy, to tylko teść mógł to załatwić, bo na niego... A pewnego dnia właśnie zadzwonili i nawciskali kitu, że tańsze rozmowy, ten sam abonament i się babcia zgodziła, a tu teraz 3xtyle musi płacić.... No i teoretycznie, gdyby telefon odebrało małe dziecko i się zgodziło na ich warunki, to też by była zawarta umowa i do tego wcale właściciel potrzebny nie jest...

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 11:01   #48
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja jeszcze większy podział wprowadziłam
-dla najbliższych osób jak tata, brat, tż itd
-do potwierdzeń sms, sklepów internetowych i takich tam pierdół; ludzi mniej ważnych
-do pracy od odbierania połączeń
-do pracy dla wszelkich urzędów (po kija mają sobie wpisywać numer w google i ma im wyskakiwać strona, a poza tym pewność że jak coś ważnego to odbiorę)

Sporo osób myśli, że mnie powaliło na czaszkę, ale to jedyna opcja żeby mieć czasem spokój wtedy mam włączony tylko tel nr 1.[COLOR="Silver"]
?
masz 4 telefony?
Cytat:
najlepiej iść do nich i niech wyjaśnia dlaczego taki duży
Stary 2012-08-08, 11:05   #49
samaraNW
Zakorzenienie

naciąganie, pogoń za kasą - ciężkie i bezwzględne czasy Nam się trafiły

ogólnie nie wiem po co jeszcze ludziom stacjonarne telefony, tp powinno już dawno upaść za wszystkie przekręty w rachunkach, umowach, itp.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-08, 11:08   #50
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Masakra tylko żeby wcisnąć człowiekowi jakiś drogie gówno współczuję ja teraz zamierzam rozwiązać umowę z polsatem niech mnie w tyłek ugryzą będą mnie komornikiem straszyć jak mam zawsze wszystko opłacone

To powodzenia mi też by się zdało posprzątać
a z polsatem też mieliśmy jakieś hocki klocki, ale jak już się od nich wycofaliśmy i mieliśmy podpisywać umowę z Cyfrą, zadzwonili i rpzedstawili takie bajeczne oferty że jednak rpzystanelismy u nich i jestesmy zadowoleni
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
I dlatego najlepiej nigdy się na coś takiego nie zgadzać, bo ZAWSZE są z tym problemy. Babcia TŻta ma stacjonarny telefon, który jest na mojego teścia. Jak były jakieś problemy, to tylko teść mógł to załatwić, bo na niego... A pewnego dnia właśnie zadzwonili i nawciskali kitu, że tańsze rozmowy, ten sam abonament i się babcia zgodziła, a tu teraz 3xtyle musi płacić.... No i teoretycznie, gdyby telefon odebrało małe dziecko i się zgodziło na ich warunki, to też by była zawarta umowa i do tego wcale właściciel potrzebny nie jest...
mamy już za swoje, kolejnym razem załatwi się to w salonie orange a nie przez telefon wiadomo nie od dziś, że konsultanci wymyślają cuda na kijku, żeby ophcnąc umowe i meic z tego kase. no cóż. ja mam rpzedłużać u nich abonament w grudniu i chyba zrezygnuję;/

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:

ogólnie nie wiem po co jeszcze ludziom stacjonarne telefony, tp powinno już dawno upaść za wszystkie przekręty w rachunkach, umowach, itp.
my stacjonarkę mamy tylko właśnie pod internet i żeby opiekunka mogła zadzwonić do ans jkaby się coś z dziadkiem stało, bo ona nie ma komorki. a niestety nie moge miec neta z netii, orange czy playa bo u mnie na wiosce jest tylko neostrada z niepelnym zasiegiem;/
Stary 2012-08-08, 11:17   #51
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

my mieliśmy stacjonarny w tp i było fajnie. Mama przeszla na orange na stacjonarnym i trafia nas teraz Zasiegu cały czas nie ma O tym, żeby pogadać z kimś chociaż 5 minut mowy nie ma
Stary 2012-08-08, 11:34   #52
loluska
Zakorzenienie

Kitka

la_chica
dziękuje za komplement i gratulacje takie słowa na prawde motywuja do dalszej pielęgnacji

Allly
dzięki

samaraNW
wczoraj pomalowałam paznokcie, dzis wyglądają do niczego spróbuje jeszcze nałożyć na sam pzanokieć bez utwardzacza... Stanik w załączniku U mnie były białe, czarne, różowe i fioletowe

Miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6670.jpg (95,7 KB, 52 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 11:41   #53
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny

Ghana kłopotów nie zazdroszczę! Znam takie przypadki i miałam w bliskiej rodzinie i tylko kłopotów sobie może narobić załatwiając coś przez telefon. Szkoda, że mama nie pamięta daty ani godziny. Myślę, że jakby chcieli to bez problemu by to znaleźli po numerze telefonu.

Marta ja też musiałabym dziś sprzatać, bo goście dziś pojechali, ale najpierw praca, a potem mam nadzieję wyjść z tż. Dziś idziemy chyba po okap do kuchni

Loluśka stanik śliczny ! Chyba wybiorę się do Pepco jeszcze w tym tygodniu, bo obecnie mam 1 stanik ! Tak mi piersi urosły

Po wczorajszej sesie i isanie, mam dziś fajne włosy Na urodziny dostanę tonik, żel i szampon novoxidyl. Zobaczymy czy będzie odpowiednio działać. Chciałabym jeszcze dorwać te cuda malinowe z Marion, ale w mojej dziurze chyba tego nie ma Przynajmniej na stronie nic nie piszą.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 12:01   #54
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
samaraNW
wczoraj pomalowałam paznokcie, dzis wyglądają do niczego spróbuje jeszcze nałożyć na sam pzanokieć bez utwardzacza... Stanik w załączniku U mnie były białe, czarne, różowe i fioletowe
dzięki za odpowiedź luknę na nie, jak będę niedaleko pepco, bo fajne się wydają
Stary 2012-08-08, 12:07   #55
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ghana kłopotów nie zazdroszczę! Znam takie przypadki i miałam w bliskiej rodzinie i tylko kłopotów sobie może narobić załatwiając coś przez telefon. Szkoda, że mama nie pamięta daty ani godziny. Myślę, że jakby chcieli to bez problemu by to znaleźli po numerze telefonu.

Marta ja też musiałabym dziś sprzatać, bo goście dziś pojechali, ale najpierw praca, a potem mam nadzieję wyjść z tż. Dziś idziemy chyba po okap do kuchni

Loluśka stanik śliczny ! Chyba wybiorę się do Pepco jeszcze w tym tygodniu, bo obecnie mam 1 stanik ! Tak mi piersi urosły

Po wczorajszej sesie i isanie, mam dziś fajne włosy Na urodziny dostanę tonik, żel i szampon novoxidyl. Zobaczymy czy będzie odpowiednio działać. Chciałabym jeszcze dorwać te cuda malinowe z Marion, ale w mojej dziurze chyba tego nie ma Przynajmniej na stronie nic nie piszą.
Kurcze, jak ja chciałbym już mieszkać z TŻ

Jesteś zadowolona z Sesy? Bo ja bardzo, nakładam na skalp i długość, po umyciu nawet odżywki nie potrzebuję żeby rozczesać włosy, Isana to zapewne ta wygładzająca, tez bardzo ją lubię

Mam spray malinowy Marion i w sumie nie wiem co o nim myśleć, nie widzę żadnego efektu po niej, dla mnie to taka woda nic nie robiąca, nawet zapachu nie pozostawia

Stary 2012-08-08, 12:11   #56
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Kurcze, jak ja chciałbym już mieszkać z TŻ

Jesteś zadowolona z Sesy? Bo ja bardzo, nakładam na skalp i długość, po umyciu nawet odżywki nie potrzebuję żeby rozczesać włosy, Isana to zapewne ta wygładzająca, tez bardzo ją lubię

Mam spray malinowy Marion i w sumie nie wiem co o nim myśleć, nie widzę żadnego efektu po niej, dla mnie to taka woda nic nie robiąca, nawet zapachu nie pozostawia
Doczekasz się

Tak, bardzo jestem zadowolona. Ja również daję na skalp i na długość. Zwykle nic po olejach nie daję, ale wczoraj dałam Isanę tę wygładzającą, bo jest lekka i cudnie pachnie

Mnie te kosmetyki z Marion kuszą chyba z tego względu, że są na nich takie soczyste maliny
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 12:28   #57
Kalpana
Zakorzenienie

Z moją babcią też było fajnie, bo dzwoniła baba i zaproponowała zmianę oczywiście na lepsze, a potem się okazało, że dużo drożej, to babcia dzwoniła, czy poszła do nich i się pyta dlaczego takie ceny są, jak niby miało być taniej, a babka jej w twarz powiedziała, że to jest chwyt marketingowy.... I znajdź tu człowieku kogoś uczciwego w tych czasach....
Ja się zastanawiam nad cyfrówką z polsatu, ale jak mówicie, że też różne przekręty robią, to już sama nie wiem.... W sumie jak mają wprowadzić w przyszłym roku tą telewizję naziemną, to podobno tam sobie można będzie dokupić kanały jakie się chce....

Kupiłam wczoraj jedwab na końcówki, bo jak je podcięłam, to szkoda, żeby znowu się szybko poniszczyły. Jak byłam w marcu u fryzjerki, to widziałam że miała jakiś fajny jedwab w różowawej buteleczce, ale nie mogę takiego nigdzie znaleźć Na kwc znalazłam taką odżywkę z jedwabiem właśnie różową, aleto raczej nie było to Chyba muszę iść do niej zapytać o nazwę, bo miałam wtedy takie fajne włosy, więc teraz by mi się przydała na grzywkę, bo przez upały pół godziny po wyjściu z domu cała się kręci i odstaje we wszystkie strony....

Kurde, jak nie byłam z Wami na bieżąco, to mnie do zakupów nie ciągnęło,a teraz jak wróciłam, to od razu mam ochotę lecieć i pokupować jakieś nowe kosmetyki (bo w ciuchy jakie są teraz w sklepach chwilowo się nie zmieszczę ). No ale przecież dzidziuś musi mieć ładną mamusię, nie?

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Dziewczyny, a może któraś wie co mi się zrobiło z włosami.... Przed dekoloryzacją użyłam kilka razy odżywki z radicala i wydaje mi się że to od niej, ale pewna nie jestem. Do tej pory rozczesywanie włosów po myciu sprawia mi ogromny problem, chociaż zawsze stosuję odżywkę po myciu, chociaż teraz jest i tak o niebo lepiej, niż kilka tygodni temu, gdzie nie mogłam nawet wbić grzebienia.... I przy rozczesywaniu włosy tak jakby piszczą, jakby były spirytusem nasmarowane (takie mam przynajmniej skojarzenie). Przed używaniem radicala wszystko było ok. włosy bez problemu się rozczesywały, a dodam, że użyłam ją dosłownie 3-4 razy i od tamtej pory przestałam.... A może coś innego jest powodem tych problemów?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 12:30   #58
Elvii
Zadomowienie

Melduje się w nowej części wątku ) w starej prawie nic się nie udzielalam ale w tej napewno będzie lepiej )

przyszedł dziś mój glossy i jestem bardzo z niego zadowolona ) wieczorem zabiore się za testowanie kosmetyków a tym czasem idę zmyc olej z włosów z Nuxa (jak dla mnie jest cudowny :p)

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 13:08   #59
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Doczekasz się

Tak, bardzo jestem zadowolona. Ja również daję na skalp i na długość. Zwykle nic po olejach nie daję, ale wczoraj dałam Isanę tę wygładzającą, bo jest lekka i cudnie pachnie

Mnie te kosmetyki z Marion kuszą chyba z tego względu, że są na nich takie soczyste maliny
Tez z tego względu kupiłam ten spray i jak zobaczyłam w Biedronce tą maseczkę z malinkami to od razu wzięłam Dziś ja wypróbuję

Zostałam oskarżona, że spamuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maseczka.jpg (23,5 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-08-08 o 13:11
Stary 2012-08-08, 13:20   #60
loluska
Zakorzenienie

dodaja
ale fajnieeee zdradź przepis na porost, chętnie skorzystam

Elvii

za opuszczenie nas

marta
dlaczego???

kobieto
zapomniałam wczesniej odp moim pierwotnym założeniem było faktycznie 60 na razie niech rosną dłuższych niż 60 na pewno nie chce mieć

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-08-08 o 13:22
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości