![]() |
#31 |
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
melduje się ...
nie udzilema sie ostatnio ale staram się podczytywać i być na bieżąco... codziennie pracuje, wracam skonana więc.... ze spamowaniem licho...:/
![]() |
![]() |
#32 | ||||
Zadomowienie
|
kolejna część!!! WITAM
![]() ![]() ![]() dawno nie zaglądałam dlatego w nowej czesci postanawiam sie czesciej udzielac ...dziewczyny wiecie jak chronic sie przed szkodliwym działaniem antybiotyków? biore juz druga porcje w tym miesiącu i boje sie o swoj układ trwaienny;/ Cytat:
![]() Cytat:
oliwa z oliwek olej lniany olej z pestek z winogron np. 3 X zasosuje oliwe poźniej 3x lniany i tak na zmiane..czasami mam faze ze stosuje tylko lniany. Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sobote zakupy kosmetyczne ...wędruje po mgiełkę. ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
dziewczyny upolowałam szminke z Celii jutro wam pokaże kolor
![]()
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zapach też ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
dziś ją pierwszy raz urzyłam i też ją kocham ![]() dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jutro ide do biedry z tata to moze dyskretnie wrzuce mu jakiś produkt z kosmetykow z gazetki do koszyka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Raczkowanie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() miasto i centrum mają swoje niewątpliwe zalety, ale na okres wiosenny i letni zdecydowanie wolałabym mieszkać gdzieś poza miastem ![]() choć szczerze mówiąc nie mogę pojąć jak jak można nie przywiązywać wagi do takich krajobrazów hehe ![]() cieszę się ![]() ![]() powtórzę to co dziewczyny: piękne włosy, robi a mega wrażenie ![]() Cytat:
![]() ![]() jak si e widzi efekty to i od razu dużo większa motywacja jest ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() byłam w pepco szkoda że ich nie widziałam, 15zł za dobrze leżący stanik to cena jak bajka ![]() dobranoc ![]()
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami ![]() Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-08-07 o 23:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
kobietasukcesu, ParoleParole, Ania09121983
dziękuję za rady ![]() ![]() W życiu nie pomyślałam o odbiorze osobistym, świetny pomysł! loluska mimo wszystko, gratuluję! ![]() PS- sądzicie, że samoopalacz to dobry pomysł? pięknie się opaliłam w hiszpanii, ale widzę, że opalenizna coraz bledsza, skóra zaczyna schodzić... A miało być tak pięknie we wrześniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() Cytat:
![]() w małych pojemnościach po 30ml to najlepiej na : zrób sobie krem, mazidła i inne sklepy z półproduktami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Bez mycia żelem do twarzy i tak się u mnie nie dało, a tuszy używam trwałych, które bez dobrej dwufazówki nie chcą schodzić, także nie miało ten produkt u mnie za bardzo zastosowania. U mnie sprawdza się opcja przemycia twarzy olejkiem (nawet nie ocm, tylko normalnie na płatku) a potem delikatnym żelem. ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
-dla najbliższych osób jak tata, brat, tż itd -do potwierdzeń sms, sklepów internetowych i takich tam pierdół; ludzi mniej ważnych -do pracy od odbierania połączeń -do pracy dla wszelkich urzędów (po kija mają sobie wpisywać numer w google i ma im wyskakiwać strona, a poza tym pewność że jak coś ważnego to odbiorę) Sporo osób myśli, że mnie powaliło na czaszkę, ale to jedyna opcja żeby mieć czasem spokój ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- a gdzie byłaś dokładnie w tej Hiszpanii?
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz Was nadrobię ![]() Nie spałam pół nocy bo mi pies szczekała za oknem no masakra ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() Chi też dobry i bez alkoholu ![]() Cytat:
![]() Nie wiem co dziś robić nudy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
ale jestem wkurzona mama zmieniła internet i nagle z rachunku 110 zł urósł do 279;/ czytalysmy setki razy umowe i nic nie ma zmian o płaceniu, jedynie jednorazowa opłata aktywacyjna 20 zł;/ i teraz niewiadomo co robić. już którys raz czuję się wrobiona z tym orange i tp;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Oj, ja dzisiaj mam co robić - sprzątanie ![]() Nałożyłam Sesę, krem na twarz i pod oczy, później będzie samoopalacz
![]() |
#44 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() byłam tylko w NY, nic ciekawego nie było i doszłam ogólnie do wniosku, że niczego nie potrzebuję, więc nie ma sensu chodzić po innych ![]() Cytat:
![]() i napisz, jak jakość tych nude z safari ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
mam neostrade i zawsze za internet i stacjonarny płaciłam 110 zł Ostatnio zadzwonił do nas facet, powiedział, że zmieniaja nam modem i mozemy rpzejsc na jakas inna oferte, ze bedziemy płacić tyle samo i bedziemy meic jeszcze telewizję w HD. Mama powiedziała, ze nam niepotrzebna bo mamy tylko 1 tv HD na ktorym mam już cyfrowy polsat, ale gosc powiedzial, ze nawet nie trzeba wlaczac tego dekodera bo uzywanie go nic nie kosztuje;/ i nie powiedział też, ze rpzelacza nas na nowoczesniejsze lacze - ktorego ksozt utrzymania co meisiac to 4 dychy, a roznicy w poprzednim nie ma. Oczywiscie umowa nie rozni sie zapisem nic od starej. No i efektem tego, na tych nowych laczach nie chodzi stacjonarny [lol], mamy telewizor za ktory placimy jak sie oakzalo 30 zł internet xD mama teraz dzwonila, jedynym wyjsciem jest napisanie skar gi na tego kolesia, ale trzeba meic nagranie rozmowy, a niestety mama nie zna dokladnej daty i godziny ekidy on dzwon il;/ io chyba zerwiemy umowe na telewizor, bo zerwan ie to koszt 300 zł, a placic 3 dychy przez 2 ata za cos czego nie uzywamy to tez nie bardzo;/ ale najbardziej rozwala mnie koszt utrzymania nwoego lacza;/ oszusci, juz ktorys raz nas nacinaja;/
Musiałam się wyżalić, bo nie cierpię czegoś takiego ![]() b yłam dzisiaj w beidronce, chciałam kupić sobie róż bell, ale juz bylo tak porzebrane;/ zostalo kilka blyszczykow, jakis budrow i pojedyncze sztuki cieni do powiek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-08 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
naciąganie, pogoń za kasą - ciężkie i bezwzględne czasy Nam się trafiły
![]() ogólnie nie wiem po co jeszcze ludziom stacjonarne telefony, tp powinno już dawno upaść za wszystkie przekręty w rachunkach, umowach, itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- my stacjonarkę mamy tylko właśnie pod internet i żeby opiekunka mogła zadzwonić do ans jkaby się coś z dziadkiem stało, bo ona nie ma komorki. a niestety nie moge miec neta z netii, orange czy playa bo u mnie na wiosce jest tylko neostrada z niepelnym zasiegiem;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Kitka
![]() ![]() la_chica dziękuje za komplement i gratulacje ![]() ![]() Allly dzięki ![]() samaraNW wczoraj pomalowałam paznokcie, dzis wyglądają do niczego ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ghana kłopotów nie zazdroszczę! Znam takie przypadki i miałam w bliskiej rodzinie i tylko kłopotów sobie może narobić załatwiając coś przez telefon. Szkoda, że mama nie pamięta daty ani godziny. Myślę, że jakby chcieli to bez problemu by to znaleźli po numerze telefonu. Marta ja też musiałabym dziś sprzatać, bo goście dziś pojechali, ale najpierw praca, a potem mam nadzieję wyjść z tż. Dziś idziemy chyba po okap do kuchni ![]() Loluśka stanik śliczny ! Chyba wybiorę się do Pepco jeszcze w tym tygodniu, bo obecnie mam 1 stanik ! ![]() ![]() Po wczorajszej sesie i isanie, mam dziś fajne włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesteś zadowolona z Sesy? Bo ja bardzo, nakładam na skalp i długość, po umyciu nawet odżywki nie potrzebuję żeby rozczesać włosy, Isana to zapewne ta wygładzająca, tez bardzo ją lubię ![]() Mam spray malinowy Marion i w sumie nie wiem co o nim myśleć, nie widzę żadnego efektu po niej, dla mnie to taka woda nic nie robiąca, nawet zapachu nie pozostawia
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, bardzo jestem zadowolona. Ja również daję na skalp i na długość. Zwykle nic po olejach nie daję, ale wczoraj dałam Isanę tę wygładzającą, bo jest lekka i cudnie pachnie ![]() Mnie te kosmetyki z Marion kuszą chyba z tego względu, że są na nich takie soczyste maliny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Z moją babcią też było fajnie, bo dzwoniła baba i zaproponowała zmianę oczywiście na lepsze, a potem się okazało, że dużo drożej, to babcia dzwoniła, czy poszła do nich i się pyta dlaczego takie ceny są, jak niby miało być taniej, a babka jej w twarz powiedziała, że to jest chwyt marketingowy.... I znajdź tu człowieku kogoś uczciwego w tych czasach....
Ja się zastanawiam nad cyfrówką z polsatu, ale jak mówicie, że też różne przekręty robią, to już sama nie wiem.... W sumie jak mają wprowadzić w przyszłym roku tą telewizję naziemną, to podobno tam sobie można będzie dokupić kanały jakie się chce.... Kupiłam wczoraj jedwab na końcówki, bo jak je podcięłam, to szkoda, żeby znowu się szybko poniszczyły. Jak byłam w marcu u fryzjerki, to widziałam że miała jakiś fajny jedwab w różowawej buteleczce, ale nie mogę takiego nigdzie znaleźć ![]() ![]() Kurde, jak nie byłam z Wami na bieżąco, to mnie do zakupów nie ciągnęło,a teraz jak wróciłam, to od razu mam ochotę lecieć i pokupować jakieś nowe kosmetyki (bo w ciuchy jakie są teraz w sklepach chwilowo się nie zmieszczę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Dziewczyny, a może któraś wie co mi się zrobiło z włosami.... Przed dekoloryzacją użyłam kilka razy odżywki z radicala i wydaje mi się że to od niej, ale pewna nie jestem. Do tej pory rozczesywanie włosów po myciu sprawia mi ogromny problem, chociaż zawsze stosuję odżywkę po myciu, chociaż teraz jest i tak o niebo lepiej, niż kilka tygodni temu, gdzie nie mogłam nawet wbić grzebienia.... I przy rozczesywaniu włosy tak jakby piszczą, jakby były spirytusem nasmarowane (takie mam przynajmniej skojarzenie). Przed używaniem radicala wszystko było ok. włosy bez problemu się rozczesywały, a dodam, że użyłam ją dosłownie 3-4 razy i od tamtej pory przestałam.... A może coś innego jest powodem tych problemów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Melduje się w nowej części wątku
![]() ![]() przyszedł dziś mój glossy i jestem bardzo z niego zadowolona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zostałam oskarżona, że spamuję ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-08-08 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
dodaja
ale fajnieeee ![]() ![]() Elvii ![]() ![]() marta dlaczego??? kobieto zapomniałam wczesniej odp ![]() ![]() ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-08-08 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.