Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-05, 21:35   #4951
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dziekuje Ci
tez ostatnio na niego patrzylam, ale w koncu nie wzielam

moje spa:
malowanie paznokci odzywka
peeling ciala
depilacja
balsam
serum na uda
serum na brzuch
samoopalacz
henna na brwi
balsam na stopy z mocznikiem
krem do rak
wg mnie warto, mi pomaga
zastanawiam sie tez nad ampulkami z tej serii, ale stosuje saponics, lykam calcium i nie mialabym kiedy tego zuzyc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:39   #4952
buahhot
Marcelover ♥♥♥

mam teraz kilka produktow na wypadanie, wiec na razie nawet nie moge kupic (musze ustalic co dziala a co nie) pomimo fajnej promo w sp
poza tym, jestem na odwyku i o dziwo dobrze mi z tym

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:41   #4953
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jakbyście chciały coś fajnego zobaczyć w kinie, to polecam "Madagaskar 3"
byliśmy wczoraj z TŻ na tym filmie w 3D i faktycznie jest fajny

zrobilam peeling ciala, maseczke na twarz i szyje, depilacje, wtarlam Jantar i Capitavit w skalp i we wlosy, balsamowanie, mgielka i serum na twarz

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:51   #4954
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

wczoraj bylam w Bozkowie, Marta dziekuje za polecenie, zaluje ze tak pozno tam pojechalam

milego dnia
O kurcze, nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło i bardzo dziękuję za opis na blogu
Ujęcia są rewelacyjne I już zapowiedziałam TŻ owi, że chcę takie zdjęcie jakie masz 1, nawet nie wiedziałam, że tak można Tak naprawdę do tego miejsca już się przyzwyczaiłam, bo dzieciństwo i 6 lat szkoły tuż obok pałacu spędziłam, a mieszkam ok 0,5 km dalej. Niestety smutny jest widok jak taki piękny zabytek się rozpada, a miał go kupić sam książę Karol, ale niestety go nie wybrał Tym bardziej koło zamku zawalił się spalony budynek i całe otocze zamku pogarsza się.
Popatrzcie jaki BYŁ piękny http://www.google.pl/search?q=bo%C5%...w=1024&bih=629

caate jeszcze raz dziękuję Kochana

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:54   #4955
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
mam teraz kilka produktow na wypadanie, wiec na razie nawet nie moge kupic (musze ustalic co dziala a co nie) pomimo fajnej promo w sp
poza tym, jestem na odwyku i o dziwo dobrze mi z tym
rozumiem
ja tak faktycznie, wracam juz do pewniakow i tak mi o wiele latwiej. przyznam, ze sugeruje sie opniami innymi, przyz akupie nowego kosmetyki i to bardzo pomoglo mojemu budzteowi

zapewne jak zuzyjesz wszystko to seboradin znowu bedzie w promocji

mam tygodniowu lakier na paznokciach, musze zrobic test, czy to cuda wysuszacza z golden rose, czy po prostu taki lakier

za mna juz kapiel, depilacja, demakijaz, mycie wlosow+turban (seboradin maska+jedwab isana), saponics, jedwab, peeling stop, mleczko do ciala nutrilift (najlepsze), dernilan na stopy+stopki, olej rycynowy+krem do rak+rekawiczki, pielegnacja twarzy

dobranoc
Stary 2012-08-05, 22:05   #4956
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
dokladnie tego

dzis zaczelam druga tubke i nic sie nie zmienilo. na mnie nadal dziala, odzywia, regeneruje wlosy. jezeli go uzywam, to faktycznie miedzy myciami jest mniej tych wlosow wypadajacych, mi to wystarcza. lubie go za konsystencje, zapach, to ze dzieki niemu, moje wlosy nie odczuwaja dzialania suszarki i prostownicy. tak samo lubilam balsam do zniszczonych, z tym ze maska faktycznie zmniejsza to wypadanie, u mnie o jakies 40%
czy mogłabym zapytać, jak często teraz prostujesz włosy? czy może częściej robisz koka z loków? mam kręcone ale ich nie cierpię i szukam jakiegoś sposobu, żeby dać im odpocząć bo planuję regenerację trwającą kilka miesięcy. oczywiście nie pytam o pielęgnację bo używałam wielu kosmetyków polecanych i tu na forum i na Twoim blogu, wiem że wyprowadziłaś swoje włosy do super stanu i po prostu zastanawiam się jak je 'oszczędzałaś" (a może nadal to robisz), jak sobie radzisz z nielubianym (chyba) wizerunkiem siebie w lokach
myślałam o tym żeby kupić wypełniacz do koka i jakąś ładną spinkę ale kurcze nie lubię siebie w spiętych za bardzo:/
przepraszam za tak długą wiad. ale masz duże doświadczenie w pielęgnacji kręconych i widzę że to działa,dlatego pytam

widzę też że stosujesz jedwab, używasz też szamponów z sls żeby wypłukać silikony?

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Niestety smutny jest widok jak taki piękny zabytek się rozpada, a miał go kupić sam książę Karol, ale niestety go nie wybrał Tym bardziej koło zamku zawalił się spalony budynek i całe otocze zamku pogarsza się.
Popatrzcie jaki BYŁ piękny http://www.google.pl/search?q=bo%C5%...w=1024&bih=629

wow. rzeczywiście był piękny
bardzo lubię takie urokliwe miejsca i zameczki, to są takie zakątki z legendą
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 22:17   #4957
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość

Szczególnie to miejsce ma dla mnie wyjątkową wartość, bo pierwsze spotkania spędzałam tam z TŻ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-05, 22:33   #4958
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
O kurcze, nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło i bardzo dziękuję za opis na blogu
Ujęcia są rewelacyjne I już zapowiedziałam TŻ owi, że chcę takie zdjęcie jakie masz 1, nawet nie wiedziałam, że tak można Tak naprawdę do tego miejsca już się przyzwyczaiłam, bo dzieciństwo i 6 lat szkoły tuż obok pałacu spędziłam, a mieszkam ok 0,5 km dalej. Niestety smutny jest widok jak taki piękny zabytek się rozpada, a miał go kupić sam książę Karol, ale niestety go nie wybrał Tym bardziej koło zamku zawalił się spalony budynek i całe otocze zamku pogarsza się.

to ja Ci dziekuje, ze kiedys mi go polecilas
magiczne miejsce i powiem Ci szczerze, ze okolica bardzo mi sie spodobala. ten spokoj... nie wykluczam, ze w przyszlosci, jak juz stane na swoje nogi, to wlasnie w tamtych rejonach
to jest nierealne, jak tam mozna wypoczac. po prostu natura sama Ci sie wpycha w umysl, nagle zapomina sie o problemach, czlowiek sie oczyszcza. zakochalam sie w tym palacu jednym slowem i marzy mi sie odrestaurowanie go, mam nadzieje, ze ktos wpadnie na ten genialny pomysl, bo gdybym ja miala kase i doswiadczenie to bralabym sie za to.

pomysl zdjecia jest ciekawy, ale mi sie marzy takie z widoczna twarza, niestety bylo takie slonce, ze to nie bylo realne

Cytat:
czy mogłabym zapytać, jak często teraz prostujesz włosy? czy może częściej robisz koka z loków? mam kręcone ale ich nie cierpię i szukam jakiegoś sposobu, żeby dać im odpocząć bo planuję regenerację trwającą kilka miesięcy. oczywiście nie pytam o pielęgnację bo używałam wielu kosmetyków polecanych i tu na forum i na Twoim blogu, wiem że wyprowadziłaś swoje włosy do super stanu i po prostu zastanawiam się jak je 'oszczędzałaś" (a może nadal to robisz), jak sobie radzisz z nielubianym (chyba) wizerunkiem siebie w lokach
myślałam o tym żeby kupić wypełniacz do koka i jakąś ładną spinkę ale kurcze nie lubię siebie w spiętych za bardzo:/
przepraszam za tak długą wiad. ale masz duże doświadczenie w pielęgnacji kręconych i widzę że to działa,dlatego pytam

widzę też że stosujesz jedwab, używasz też szamponów z sls żeby wypłukać silikony?

w ostatnim miesiacu jakos prostowalam wlosy co 2dni, bedac na wakacjach nie moglam sobie pozwolic na loki+morze=tragedia, strach na wroble. ogolnie nadal loki nosze na co dzien ale w formie upietej, albo koczek, ja je lubie bardzo i akceptuje, albo wysoko zwiazana kitka, ewentualnie lubie podpinac sam dol tymi malymi klamerkami-zabkami; raz na miesiac zdarza mi sie wyjsc do ludzi w rozpuszczonych lokach, ale loki to bardzo niszczy. szczegolnie taka hustawka pogody, wiatr, slonce. plata je niepotrzebnie. zawsze do tych fryzur prostowalam grzywke, teraz podpinam ja go gory. niestety aureolka lokow powstaje mi podczas dnia na okolo glowy, dlatego stosuje rozne opaski, albo paste isana. dopuszczam stylizator, jednak lubie go i fajnie mi sie z nim wspolgra. czasami jak mam czas, to pokusze sie na klosika lub dobieranca przez pol glowy, a dol lekko podpiety. fryzura efektowna, a ja ujarzmila jakos te loki proponowalabym podpinanie wlosow, nie uzywaj wsuwek, gumek z metalowymi elementami. pamietaj o zabezpieczaniu koncowek, a powinno byc dobrze do odsaczania wody z wlosow uzywam szmatek z mikrofibry, mysle ze one mi duzo pomaga. spie w koku.

u mnie systematycznosc i cierpliwosc wziela gore, dziekuje sobie bardzo za to, bo fakt, wlosy sa teraz po prostu ladne, zadbane i sama potrafie to przyznac.

dzieki za mile slowa

ja juz spadam dziewczyny, wstaje za 6,5h a week spedzilam bardzo aktywnie, wiec czuje ze to bedzie ciezki poniedzialek

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-08-05 o 22:34
Stary 2012-08-05, 22:50   #4959
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

faktycznie, cudowne miejsce
caate jakie masz śliczne zdjęcia w tej najnowszej notce, napatrzyć się nie mogę

http://www.youtube.com/watch?v=oUhWP...&feature=g-u-u jak ja lubię jej filmiki jest taka ładna, zadbana i ma super te rzeczy

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-08-05 o 23:06
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:12   #4960
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
w ostatnim miesiacu jakos prostowalam wlosy co 2dni, bedac na wakacjach nie moglam sobie pozwolic na loki+morze=tragedia, strach na wroble. ogolnie nadal loki nosze na co dzien ale w formie upietej, albo koczek, ja je lubie bardzo i akceptuje, albo wysoko zwiazana kitka, ewentualnie lubie podpinac sam dol tymi malymi klamerkami-zabkami; raz na miesiac zdarza mi sie wyjsc do ludzi w rozpuszczonych lokach, ale loki to bardzo niszczy. szczegolnie taka hustawka pogody, wiatr, slonce. plata je niepotrzebnie. zawsze do tych fryzur prostowalam grzywke, teraz podpinam ja go gory. niestety aureolka lokow powstaje mi podczas dnia na okolo glowy, dlatego stosuje rozne opaski, albo paste isana. dopuszczam stylizator, jednak lubie go i fajnie mi sie z nim wspolgra. czasami jak mam czas, to pokusze sie na klosika lub dobieranca przez pol glowy, a dol lekko podpiety. fryzura efektowna, a ja ujarzmila jakos te loki proponowalabym podpinanie wlosow, nie uzywaj wsuwek, gumek z metalowymi elementami. pamietaj o zabezpieczaniu koncowek, a powinno byc dobrze do odsaczania wody z wlosow uzywam szmatek z mikrofibry, mysle ze one mi duzo pomaga. spie w koku.

u mnie systematycznosc i cierpliwosc wziela gore, dziekuje sobie bardzo za to, bo fakt, wlosy sa teraz po prostu ladne, zadbane i sama potrafie to przyznac.

dzieki za mile slowa

ja juz spadam dziewczyny, wstaje za 6,5h a week spedzilam bardzo aktywnie, wiec czuje ze to bedzie ciezki poniedzialek
oj tak zgadzam się też na wakacjach a nawet wyjeździe poza sezonem mam ten problem. ale włosy i tak się puszą
a to pomyłka pardon pewnie jak są takie ładne to i łatwiej je lubić
Dziękuję za rady, w końcu będę wiedziała jak się z nimi obchodzić od strony "technicznej", na co dzień myślałam o wypełniaczu do koka i podpięciu koka wsuwkami ale teraz widzę, że nie był to najlepszy pomysł chciałabym kiedyś osiągnąć choć w połowie taki efekt jak u Ciebie ale nie wiem,czy to możliwe hehe
No tak, jak to się mówi, czas i tak upłynie
To tym bardziej dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=oUhWP...&feature=g-u-u jak ja lubię jej filmiki jest taka ładna, zadbana i ma super te rzeczy
Ja wolę filmiki jej siostry, jest bardziej naturalna i w wyglądzie i w zachowaniu, RockGlam wydaje się sztuczna i odnoszę wrażenie, że tak gra (szczególnie te jej powitania) a jej siostra, zdecydowanie bardziej sympatyczna i przy niej to można boki zrywać

* lśniące włosy
* A6W 6 /42

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-08-06 o 09:14
Stary 2012-08-06, 10:11   #4961
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Ja jeszcze u Tż siedzę pewnie do donu dopiero wieczorem wrócę
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
jak mi się marzy SP blisko mnie

taka natura kobieca Co ciekawego w Naturze było? Były te peelingi w tym porcelanowym słoitku z krową? Bo je wycofują i są po 10 zl A u mnie ich nie ma A opakowanie mi się takie marzy
Mnie jeszcze pigmenty Kobo kuszą i ta baza pod nie i Essence bo też trochę promocji jest A na te kosmetyki z krową zapomniałam spojrzeć bo fajne te opakowania i nawet dla tego opłaca się brać

Miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 11:10   #4962
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Ja jeszcze u Tż siedzę pewnie do donu dopiero wieczorem wrócę

Mnie jeszcze pigmenty Kobo kuszą i ta baza pod nie i Essence bo też trochę promocji jest A na te kosmetyki z krową zapomniałam spojrzeć bo fajne te opakowania i nawet dla tego opłaca się brać

Miłego dnia
własnie opakowanie najlepsze

Caat ale masz boskie fotki

Dziewczyny 38 postó i nowa część
Stary 2012-08-06, 11:13   #4963
ghana
Zakorzenienie

dzien dobry troche mi sie zaspalo efektem czego musze teraz leciec na autobus ze skrzynka narzedzi i spedze cały dzien przy remoncie miłego dnia
Stary 2012-08-06, 11:33   #4964
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
to ja Ci dziekuje, ze kiedys mi go polecilas
magiczne miejsce i powiem Ci szczerze, ze okolica bardzo mi sie spodobala. ten spokoj... nie wykluczam, ze w przyszlosci, jak juz stane na swoje nogi, to wlasnie w tamtych rejonach
to jest nierealne, jak tam mozna wypoczac. po prostu natura sama Ci sie wpycha w umysl, nagle zapomina sie o problemach, czlowiek sie oczyszcza. zakochalam sie w tym palacu jednym slowem i marzy mi sie odrestaurowanie go, mam nadzieje, ze ktos wpadnie na ten genialny pomysl, bo gdybym ja miala kase i doswiadczenie to bralabym sie za to.

pomysl zdjecia jest ciekawy, ale mi sie marzy takie z widoczna twarza, niestety bylo takie slonce, ze to nie bylo realne
Też mam takie marzenie, zrobiłabym z tego hotel gdzie np można zrobić przyjecie weselne + noclegi

Okolice rzeczywiście mamy piękną, same góry, lasy i doliny. Za domem mam takie widoki jak w załączonym zdjęciu

Wtarłam w skalp wodę brzozową + olejek Sesa.
Bardzo polecam róż z Bell nr 02, przepiękny jest Kupiłam jeszcze niebieski lakier, maseczkę, płatki kosmetyczne x3 i płyn do demakijażu oczu z bawełną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg AXA!!!.jpg (109,3 KB, 19 załadowań)

Stary 2012-08-06, 11:57   #4965
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Okolice rzeczywiście mamy piękną, same góry, lasy i doliny. Za domem mam takie widoki jak w załączonym zdjęciu
wow w takim miejscu się pewnie i super mieszka, i super odpoczywa, i w ogóle... ja mieszkam w centrum miasta więc dla mnie taka lokalizacja to byłby rarytas prawdziwy
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
Stary 2012-08-06, 12:07   #4966
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
wow w takim miejscu się pewnie i super mieszka, i super odpoczywa, i w ogóle... ja mieszkam w centrum miasta więc dla mnie taka lokalizacja to byłby rarytas prawdziwy
Tak szczerze, to nie przywiązuję uwagi do tej ciszy i widoków bo mam to na co dzień i jestem przyzwyczajona. Nawet mogłabym mieszkać w mieście, bo wszędzie jest bliżej. Tak samo jak ludzie żyjący nad morzem woleliby w górach i odwrotnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (49,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (42,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (43,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (50,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (35,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (35,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (36,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (28,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (33,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (29,0 KB, 3 załadowań)

Stary 2012-08-06, 13:44   #4967
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Też mam takie marzenie, zrobiłabym z tego hotel gdzie np można zrobić przyjecie weselne + noclegi

Bardzo polecam róż z Bell nr 02, przepiękny jest Kupiłam jeszcze niebieski lakier, maseczkę, płatki kosmetyczne x3 i płyn do demakijażu oczu z bawełną
moze ktoś wpadnie na ten pomysł Bo na pewno pieniędze by sie szybko zwróciły za to

Kupiłam ten róż I tez jestem meega zadowolona
Stary 2012-08-06, 14:20   #4968
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

Kupiłam ten róż I tez jestem meega zadowolona
ooo to fajnie Piękny ma kolor, satynową konsystencję i ten delikatny połysk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (58,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (37,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (41,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (27,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (37,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (48,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (42,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (35,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (32,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (53,8 KB, 4 załadowań)

Stary 2012-08-06, 15:54   #4969
AmaiMomo
Zadomowienie

Hej,

Muszę uzupełnić swoją kosmetyczkę o jakieś cudowne środki, które przywrócą moim włosom blask. Wracam do naturalnego koloru i od końca kwietnia nie farbuję włosów, więc farba zdążyła się już totalnie wypłukać - włosy są matowe, puszą się i w dodatku mają fatalny kolor.

Marta 85 zazdroszczę widoków. Ja co prawda mieszkam na obrzeżach miasta , ale nasze osiedle jest bardzo zaniedbane - dużo starych budynków, nierówne chodniki, śmieci, opuszczone działki i parę melin. A dosłownie kilometr dalej są cudowne lasy, piękne willowe domki i to zarówno jadąc na południe, jak i na wschód od mojego domu. :/
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 16:07   #4970
loluska
Zakorzenienie

Dzien dobry Ja byłam dzisiaj na egzaminie na uczelni, mogłabym sie załapać do stypendium gdybym dobrze wypadła ale totalnie nie jestem zadowolona z tego jak mi poszło i niestety na nic nie liczę Myślałam że się usmarzę jadąc tam w galowym stroju 2,5 godz i potem droga powrotna... Ale spróbować, spróbowałam...

caate
zdj śliczne

la chica
przyjmyję zaproszenie

marta
widok u mnie z okna jest bardzo podobny, gdyby tylko większe były możliwości rozwoju w mojej okolicy nigdy bym sie stąd nie ruszała...

Miłego dnia!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 17:31   #4971
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
faktycznie, cudowne miejsce
caate jakie masz śliczne zdjęcia w tej najnowszej notce, napatrzyć się nie mogę

dziekuje

Cytat:
oj tak zgadzam się też na wakacjach a nawet wyjeździe poza sezonem mam ten problem. ale włosy i tak się puszą
a to pomyłka pardon pewnie jak są takie ładne to i łatwiej je lubić
Dziękuję za rady, w końcu będę wiedziała jak się z nimi obchodzić od strony "technicznej", na co dzień myślałam o wypełniaczu do koka i podpięciu koka wsuwkami ale teraz widzę, że nie był to najlepszy pomysł chciałabym kiedyś osiągnąć choć w połowie taki efekt jak u Ciebie ale nie wiem,czy to możliwe hehe
No tak, jak to się mówi, czas i tak upłynie
To tym bardziej dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

Ja wolę filmiki jej siostry, jest bardziej naturalna i w wyglądzie i w zachowaniu, RockGlam wydaje się sztuczna i odnoszę wrażenie, że tak gra (szczególnie te jej powitania) a jej siostra, zdecydowanie bardziej sympatyczna i przy niej to można boki zrywać

kok jest ok, ale czy nie lepiej kupic gruuua frotke, taka xxl?
bedzie z frote, a nie z tego szczutcznego materialu. podepniesz zabkami i bedzie ok, sama mam zamiar zakupic taka frotke

co do systematycznosci, to jak piszesz, dni i tak leca, wiec lepiej cos starac sie robic, niz nic nie robic w tym temacie ja dlugo nie widzialam efektow, omo i olejowanie dopiero ruszylo moje wlosy, a loki zaczely ladnie sie skreac od kiedy zawijalam je w koszulke. wtedy je polubilam, teraz mam fajny krem do lokow z tigi i to dzieki niemu rozpuszczam je czasami. gdyby byly dluzsze, to chodzilabym w rozpuszczonych czesciej, ale ja srednio po prostu wygladam w lokach do ramion, jak mam proste po piersi. to zbyt drastyczna roznica, niekorzystna dla mojej twarzy.

powodzenia

Cytat:
własnie opakowanie najlepsze

Caat ale masz boskie fotki

Dziewczyny 38 postó i nowa część
dziekuje

Loluska, dziekuje

Cytat:
Hej

ooo jaaaaa
mi sie marzy, aby kupic dzialke wlasnie z takim krajobrazem, postawic domek i na tarasie popijac kawke rozkoszujac sie tym piknym widokiem

teraz to Ci na maxa zazdroszcze, co ja bym za to dala, ehh.

ja bym tam dolozyla jeszcze wellnes, spa, mysle ze to bylby hit na polske, bo nie ma nigdzie nic takiego. ale racjonalnie - kosztowne by to bylo w cholore, jak sie zblizylam do okna, to mimo upalu, to ze srodka palacu buchal taki chlod, jakbym co najmniej lodowke otworzyla
w zime, jednak to bylby minus. a wiesz kto jest wlascicielem tego palacu?
Stary 2012-08-06, 17:36   #4972
loluska
Zakorzenienie

Dziewczyny w aktualnym katalogu avonu (9) jest ta szminka colordisiac, kiedy«s pokazywałam wam różową jej wersje i wam sie bardzo podobała nie ma niestety odcienia flirty fuschia, ale czerwienie też są śliczne, ja na pewno zamówie jakąś

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 20:01   #4973
ghana
Zakorzenienie

i w ogole usuneli z avonu moj ulubiony kolor szminki z color terend [sama seria do bani ale odcien Pink Sunrise cudowny ]

wrocilam wlasnie i biore sie chyba za kilera chodakowskiej bo jakos nie docwiczona jestem ;D
Stary 2012-08-06, 21:53   #4974
Allly
Raczkowanie

loluska - najważniejsza jest wiara w siebie, to potrafi czasem zdziałać cuda!
Allly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:13   #4975
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate w nowej gazetce beda wszystkie plyny micelarne z svr -40% podobno rubialine jest ekstra

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 00:12   #4976
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Cześć!
Ogłaszam wszem wobec, że własnie trafiłam na odwyk zakupowy! DO ODWOŁANIA! To co się ze mną dzieje ostatnio, przekracza wszelkie granice. Koniec z zakupami
Pomożecie?
pomożemy

Tak sobie niedawno myślałam 'buah w tamtym roku ogłosiła ban na zakupy od października do końca roku, ja chyba muszę od połowy do końca roku ogłosić na większość produktów'

Na początek polecam spisać listę produktów w notatniku, ja mam spisaną, łącznie z datami otwarcia,a teraz nawet sobie rozpisałam w jakiej kolejności mam zużyć.

Dobrze też mieć całą kolekcję sfotografowaną.

--
na mnie promocje słabo działają, w sumie często mi się gazetek nie chce przejrzeć

Największe zakupy robię jak mi się nudzi, w sytuacjach typu- muszę na kogoś poczekać pół godziny to sobie wejdę i kupię 5 balsamów.

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:

Olejek rycynowy
jak działa:
[..]

.
Lubię te teksty, które wklejasz

Mam zamiar kupić aloes i hodować. A póki co mam żele aloesowe (w końcu coś porządnego, co ma w sobie prawie sam aloes, a nie tylko nim pachnie) i będę ich dodawać do masek itd.

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość

Dla włosów lepsze jest spanie w upiętych, ale mi jakoś nigdy nie chce się wieczorem spinać włosów, chociaż staram się robić to coraz częściej
Ja śpię w warkoczu.
Niestety strasznie jestem aktywna podczas snu i włosy plącze tak, że są nie do rozplątania czasem.
Także albo warkocz albo przypinanie pasami do łóżka

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Cytat:

Wczoraj zmyłam Sesę 2x Joanna Naturia len i rumianek, nie dałam żadnej odżywki i włosy miałam cudowne, mięciutkie, lśniące. Już pokochałam ten olejek
sesy jeszcze nie próbowałam, ale ten szampon bardzo lubię

Polecam też wersję z miodem i cytryną (do tego fajnie miodowo pachnie)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-06 o 23:48
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 08:12   #4977
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Vagabunda Pokaż wiadomość
Mam 16 lat, nie wiem czy są tu dziewczyny w moim wieku
Jestem w liceum, nie mam kompletnie żadnych planów na przyszłość, na razie tylko słucham wizji mojego chłopaka który chce mieszkać kiedyś na łodzi Ale myślę też po ciuchu żeby przeprowadzić się kiedyś do Hiszpanii, bo uwielbiam ten kraj i język.
A na ile język już umiesz?

Ja zamierzam się za niego zabrać, na pierwszy rzut oka wygląda przyjaźnie do nauki, chociaż słowa mają jakieś logicznie ułożone litery, nie to co w niemieckim np.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
o fakt, 2 zł a nie4 jednak najbardziej mnie irytuja Ci ludzie, ktorzy wiecznie do mnie wydzwaniaja z roznymi ofertami ub ezpieczen , ktorzy nie znają chyba znaczenia dania 'nie dziękuję, nie jestem zainteresowana. Kobieta wydzwaniała do mnie po kilka razy dziennie usiłujac wcisnac mi jakies ubezpieczenia, az w koncu zablokowalam sobie mozliwosc dzwonienia na moj numer z numerow prywatnych i mam spokoj
Ja nie odbieram zastrzeżonych zwykle.

A poza tym wyleczyłam się z posiadania jednego nr dla wszystkich, więc sobie mogą dzwonić.
Kiedyś się śmiałam z ludzi z kolekcją telefonów, ale czasami się nie da inaczej- np mieć jako jednego tel prywatnego i do pracy, bo chwili spokoju nie ma.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 09:01   #4978
samaraNW
Zakorzenienie

hej

spamujcie, bo ok. 12-ej wychodzę, a chcę przed tym założyć nową część
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 09:13   #4979
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Zaraz olej planuję nałożyć mam odlewkę sesey i brwi wyregulować

Chłodno dziś

Samara najwyżej przed samym wyjściem założysz a my już tu dokończymy i przeniesiemy się do nowego wątku
Stary 2012-08-07, 09:30   #4980
samaraNW
Zakorzenienie

dopiję zieloną herbatę i idę umyć włosy muszę znowu zacząć olejować

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Samara najwyżej przed samym wyjściem założysz a my już tu dokończymy i przeniesiemy się do nowego wątku
tylko żebyście nie pisały 20 postów cały dzień
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości