![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wasze rodzeństwo
ja mam braciszka o 7 lat starszego. który właśnie jest w podrózy poślubnej [komu dobrze:P] jak byliśmy młodsi to odstawialiśmy rożne komedie..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
![]()
mam siostre o 4 lata starsza... niestety 16.lipca zmienilam stan cywilny z siostry na jedynaczke :P tak poprawnie mowiac siostra wyszla za mąź
![]() ![]() ![]() mieszkamy 10 minut drogi od siebie- teraz mieszka u tesciow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że bracia to jeden starszy (o 5 lat), a drugi młodszy (o 3 lata). A siostry starzsze (jedna o 4 lata, a druga o 6 lat). Jakoś w dzieciństwie nie mogliśmy się dogadać, zresztą ja zawsze "sprawiałam problemy" rodzicom - ale to już historia na inny temat. Moje kontakty z nimi? Nie są bliskie, ale wiem że moge liczyć na nich - zwłaszcza na siostry ![]() Zawsze żałowałam, że nie było między nami przyjaźni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja mam siostrę młodszą o 4,5 roku. Dogadujemy się raczej dobrze, czasem zdarzają sie nam drobne sprzeczki wynikające z różnicy poglądów.
Ostatnio stałyśmy sie bardzo podobne do siebie (niektórzy mówią:"bliźniaczki"), ale mimo podobienstwa fizycznego, charaktery mamy skrajnie różne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 4 rodzeństwa ,sami bracia
![]() Z najstarszym rozumiemy sie w pól słowa ,teraz jest w Anglii,wróci dopiero po koniec września i strasznie za nim tęsknię ![]() ![]() Dwaj najmłodsi mieszkaja z moim ojcem,są dziecmi jego i jego drugiej żony (świetna kobieta ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam brata o 3 lata starszego. Charktery mamy różne, ale dogadujemy się świetnie. Podobnie do siebie też nie jesteśmy. Znajomych mamy różnych. Teraz go nie ma. Jego w ogóle nigdy nie ma. Wiecznie jeździ po świecie.
![]() Dobry mamy kontakt ze sobą, jestem jego powiernicą, a on moim przyjacielem. Kiedyś jak bylismy takimi gówniarzami, jasne, jest to, że non stop się okładaliśmy. Na szczęscie teraz już nam przeszło i czasami robimy sobie sparing dla żartów. ![]() ![]() ![]() Bywają spięcia, to jest normalne, ale nie są to konflikty "aż po gób", tylko chwilowe. Podziwiam mojego brata za szaloną cierpliwość, której ja mam mało <albo nie mam wcale> . Strasznie lubię jak nasladuje innych. Parodiuje. Na mur beton się zaraz czyms obleję, popluję z panicznego śmiechu. Fajnie jest mieć rodzeństwo! ![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-07-30 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja mam siostrę o 4 lata młodszą.Jesteśmy totalnie różne, zarówno pod względem wyglądu, jak i charakteru.Lubimy inne rzeczy, zajmujemy się czym innym, mamy zupełnie różnych znajomych.Po prostu to niesamowite jak my się nie rozumiemy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Ja mam rodzeństwo-brata-5 kat starszy i siostre-9 lat starszą. Z bratem kiedyś byliśmy najlepszymy przyjaciółmi i spiskowaliśmy przeciwko mojej siostrze, ale teraz się wszystko zmieniło! Żyje z nim jak pies z kotem, natomiast z siostrą mam świetny kontakt. Muszę przyznać, że jest moją najlepszą przyjaciółką
![]()
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
moj brat jest starszy ode mnie o rok (24), jednak zachowuje sie jakby mial 16 lat(nie ublizajac nikomu). nie dogadujemy sie przez to- problemem jest tez taki, ze z naszego pokolenia jest jedynym chlopakiem w rodzinie i zawsze byl rozpieszczanym rodzynkiem (czy to przez babcie czy to przez ciocie...) nie rozumiemy sie, mamy zupelnie inne zycie- ja jestem juz usamodzielniona, mam prace, meza, wiem czego chce, radze sobie sama i zachowuje sie odpowiedzialnie i konsekwentnie.on natomiast caly czas wykorzystuje wszystkich, zwala wine na innych i nie przyjmuje zadnych obowiazkow i nie jest odpowiedizlany. sam jeszce nie wie co ma zrobic ze swoim zyciem i najlepiej aby wszyscy latwili za niego wszystko. no i strasznie klamie.wogole czesto mnie denerwuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem jedynaczką
![]() ![]() Rozpieszczona nie jestem (a jak jestem to tak w granicach normy- myślę,że jak każdy ![]() ![]() ![]() ![]() Ale moim cichym marzeniem..zawsze było mieć starszego brata ![]() A na chwilę obecną nie wyobrażam sobie jak bym mogła żyć z czwórką rodzeństwa ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
ja mam właśnie 4 rodzeństwa, na dodatek wszyscy młodsi (mam 21 lat) i dogadujemy się całkiem nieźle, widomo czasami dochodzi do spięć, ale nie jest tak źle żebyśmy musieli do siebie
![]() ![]() bardzo się cieszę, że mam rodzeństwo, przynajmniej jest wesoło, i nie wyobrażam sobie żebym mogła być jedynaczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja mam brata starszego o 3 lata (w tym roku kończy 21). Dogadujemy się świetnie i powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie siebie jako jedynaczki. Zawsze jest się kogo poradzic, z kim pogadać a że mamy podobne charakterki to kłócimy się rzadko(w dziecińskwie było inaczej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
ja mam Brata o rok młodszego...
gdy byliśmy mali, wiecznie się tłukliśmy, wrzeszczeliśmy itp.ale w stanach "zagrożenia" tworzyliśmy bardzo silną koalicję, gdy byliśmy osobno tęsknilismy za sobą, razem obmyslaliśmy niespodzianki dla Rodziców i Babci, mieliśmy swoje sekrety i tajemnice przed nimi - jak to Rodzeństwo ![]() Jednaknajbardziej zbliżyliśmy się , gdy wyjechałam na studia - odległość, wbrew pozorom, scala ![]() ![]() teraz mój Krystian jest w Anglii, byłam u niego w wakacje,i taki żal mi było odjeżdżać... popłakałam się jakbóbr przy pożegnaniu, a on - mimo,ze "chopaki nie płaczą" też miał łzy w oczach... ale mimo odległości - dzwoni do mnie co tydzień, prawie codziennie piszemy do siebie maile i smsy, i ciągle mamy o czym ze sobą rozmawiać, mamy z czego się śmiać, możemy sobie doradzać ![]() strasznie tęsknię za moim "małym" Braciszkiem ![]() na fotkach- ja , moj Braciszek (blondyn w niebieskeij kurtce) i jego kumpel od czasów Liceum (razem też studiowali) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ja mam mlodszego od siebie o 7 lat brata, jeszcze niedawno dzililismy ze soba pokoj co czesto i gesto doprowadzalo do przeroznych sprzeczek miedzy nami konczacych sie najczesciej rekoczynami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
ja niestety jestem jedynaczką. nie ukrywam, że jest mi tak wygodnie. wszytsko mam dla siebie, jestem tym przysłowiowym "pępkiem świata". zawsze chciałam mieć straszego brata, który by mnie bronił, do którego przychodziliby przystojni koledzy etc.
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201804200947 Czas edycji: 2006-06-29 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ja mam to szczescie, ze jestem średniaczka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2006-06-30 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez różowiutka Czas edycji: 2006-12-30 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201804200947 Czas edycji: 2006-06-29 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
mam siostre i brata.
siostra, 3 lata starsza, odkad wyjechala do liceum do francji (teraz tam studiuje) nasze stosunki sie poprawily ![]() ![]() braciszek z kolei jest 3 lata mlodszy - typ swira komputerowego, wiec klocic sie z nim tez nie mam kiedy (bo prawie caly czas poswieca swojej 'milosci').lubie go - za to, ze nigdy nie kablowal (hehe), mozna z nim pogadac na wiele ciekawych tematow nio i ponabijac z otoczenia tez sie z nim da, bo ma fajne poczucie humoru ![]() ogolnie lubie moje rodzenstwo, chociaz przyznam, ze gdy bylismy mlodsi te stosunki byly jakby mniej przyjazne (np. kiedy mialam 8 lat siostra rzucala mnie po domu i ciagnela za wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kilka lat pewnie docenisz fakt, ze masz siostre. I nie zycze Ci aby zycie wczesniej ZMUSIŁO Cię do pozalowania takiego zachowania ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Warszawianka wysłałam Ci PW.
Ja mam kochanego brata notabene neonka21.. Kochamy sie i zawsze możemy na siebie liczyc!!Nie wyobrażam sobie bez niego mojego życia...tak długo na niego czekałam 11 lat. Jest moim uspakajaczem,koi moje nerwy,dodaje sił i pobudza we mnie spontaniczność na skraju z szaleństwem!! Tęsknie za nim,piszemy do siebie co dzień.Oddałabym mu wszystko!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic nie poradze na to że odziedziczylam charakter po ....wujku(?) ehh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-26 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Neonka bardzo Ci dziekuje.Jestes naprawde wspaniala
![]() Wyslalam juz odpowiedz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
... choć nie Westwood
|
![]()
Mam młodszego brata...
14-letni gagatek! ![]() Cały czas zajmuje mi kompa... Jest zbyt bezczelny [ma to po siostrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
A ja dochodze do wniosku że mimo wszystko smutno by mi było bez siostry... Muzse sie poprawic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.