![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuteria. :)
piekna biżuteria Elfiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
a mi sie nawet podoba złoto, i szaleję za tym pierścionkeim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
ja z biżuterii jedynie co toleruje i chyba juz kolekcjonuje
![]() ta złota od Cappucino ![]() no i jescze duże orginalne kolczyki Lańcuszki piersciąki to nie dla mnie zawsze gubie hheheeh wiec strata pieniedzy
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ogólnie nie lubie nosic biżuterii na codzien bo bardzo często ja gubie
![]() ![]() ![]() pierścionek wygląda na żywo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Hybris, cudeńko ten Twój wisior! Kosztował pewnie fortunę
![]() Elfiku, to srebrne cuś z motywem kwiatowym to obrączka? Piękna jest ![]() Ja też nie przepadam za złotem, noszę srebro. Choć pewnie złoto bardziej by do mnie pasowało, bo jestem rudzielcem. Lubię nosić długie kolczyki, mam kolekcję takich długich, ręcznie robionych, ale jakoś nie za często je noszę. Na uszach mam kolczyki-wkrętki z dużymi cyrkoniami, takie dość eleganckie, idealne na co dzień do pracy. Najbardziej zżyłam się z pierścionkami. Czasem - choć bardzo rzadko - zdarza się, że zapomnę o nich. Wtedy z reguły wracam do domu lub cierpię katusze, bo czuję się, jakbym była nie do końca ubrana ![]() Na lewej dłoni noszę pierścionek zaręczynowy z granatem (to jedyny wyjątek od mojej reguły nienoszenia złota), a na prawej łapce - obraczkę na kciuku i dwie obrączki z kamieniami zalożone jedna na drugą. I do tego obrączkę tytanowo-srebrną - razem z moim TŻ kupiliśmy je sobie jakiś czas temu jako obrączki przedślubne ![]() Lubię też biżuterię etniczną, choć cierpię na jej niedobór. Muszę to zmienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
To ja się moim najnowszym nabytkiem pochwalę
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
o mateczko ale cudeńko!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie się do Was dostała, ah te awarie!
![]() Widze i ciesze się, że nie tylko ja jestem taka sroczka-błyskotka. Nie tylko mnie cieszy biżuteria. ![]() ![]() Catherinne mi przypomniała, że ja też nie mogę nosić sztucznej biżuteri, ale tylko na szyji i w uszach. Dostaję obrzydliwego uczulenia i ogromnej wysypki. Nie mogę się tego pozbyć przez parę dni. Dlatego sztuczne naszyjniki, łańcuszki i kolczyki są nie dla mnie. Choć czasami chciałabym kupić na okazję jakiś okaz sztuczny do ucha, np. na jednorazowe wyjście typu wesele. Nie bardzo. Elfie ja także nie lubię pereł. I choć nie wierzę w magiczną moc kamieni. To mam ciągłe przeświadczenie, że perły przynoszą mi pecha. Poza tym nie podobają mi się. ![]() ![]() Lili fajny masz ten naszyjnik, a raczej blaszke. Podoba mi się. ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja nie lubie raczej zlota, moze biale troche
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strony z bizuteria : http://www.bijou-brigitte.com/ http://www.andriotti.com/ http://www.apart.pl/ http://www.wkruk.pl/ http://www.jewelry.com/
o O o O o O o O o O o O o O o O O o O o O o O o O o O o O o O o o O o O o O o O o O o O o O o O O o O o O o O o O o O o O o O o Edytowane przez martaa65 Czas edycji: 2005-07-31 o 13:24 Powód: O_o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Ja ograniczam biżuterię do minimum - kolczyki i łańcuszek - nic wiecej
![]() Już wiele razy próbowalam przekonać się do pierścionków, ale bardzo mi na ręce przeszkadzają, zaczynam się nimi bawić i w efekcie gubie, zresztą pierścionki do mnie nie pasują. Moje zbiory są skromniutkie - dominuje w nich srebro, kilka par kolczyków ze złota (nosi je mama). W mojej szkatułce można znaleźć różne kulki do łańcuszkow, swego czasu miałam bzika na ich punkcie ![]() ![]() Ostatnio coraz bardziej przekonuję się do broszek, mam na razie tylko jedną - jaszczurkę ze starego srebra z cyrkoniowymi oczami ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja też wam zaczepie kilka fotek biżuterii, której mogłabym na przykład dostać
![]() ![]() W ogóle mnie strasznie podobają się wyroby jubilerskie Tiffaniego. ![]() Fotki przedstawiają wyroby z białego złota i diamentów Tiffaniego. ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Do lil'sexy ile to cudenko kosztowalo????i gdzie je kupilas/
![]()
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
kosztowało ok. 100 zł, a dorwałam je w Aparcie
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Doklejam jeszcze kilka fotek. Trochę Tiffaniego i jeszcze jakiejeś takie przykładowe cacka.
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Pomadko nie szalej tak z tym wklejaniem, bo zaraz ktoś mnie będzie musiał reanimować przed kompem
![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Ja nie marzę, tylko od razu się w tym wszystkim zakochuję.
![]() ![]() ![]() Dzięki za ten wątek - super pomysł miałaś ![]()
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Może po prostu miałaś pecha. Ja mam bardzo dużo biżuterii z Apartu, wszystko z cyrkoniami i jeszcze nic mi się z tym nie działo. Mam też jeszcze jedną przywieszkę - takie serduszko całe wysadzane cyrkoniami i również wszystko ok
![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Biżuterie kocham szalenie, ale nie zmienia to faktu, że jestem wyjątkowo wybredna. Po pierwsze tylko sredbro, złota nie lubie i obawiam się że nie polubię. Nie przepadam za kamieniami, mało które mi się podobają. No i najważniejsze: serbro musi być duże, masywne, nie lubie delikatnej biżuterii, kiedy trzeba się długo przyglądać, aby ją zuważyć
![]() ![]() Na codzień nosze, trzy srebrne pierścionki, czasem do tego dochodzą kolczyki, czasem zawieszka. Mam dwie ulubiona zawieszki, jedna duża płaska blaszka, którą dostałam od moje TŻ, druga to duży krzyż z cyrkoniami, którego sama sobie kupiłam, a szukałam takiego prawie rok ![]() Sztucznej biżuterii zdecydowanie nie lubie. Może wieczorkiem wrzucę zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiekszosc to obraczki ,pierscionki(oprocz zdjec w 1 poscie-to sa bransoletki-te 2 pierwsze) Ja sie zakochalam w tym pierscionku ze srebrnym motywem kwiatowym i w srodku jakis bialy kamien -niewiem co to dokladnie jest,podoba mi sie tez ten zloty pierscien z duzym zoltym czyms w srodku i naokolo brylanciki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Podaje stronke gdzie ja znalazlam wiekszosc bizuterii
http://www.tjmaxx.com/catalog/category.jsp?categoryId=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ja nie przepadam za biżuterią.Toleruję jedynie kolczyki, bransoletki i ozdoby "wokółkostkowe", ale to tylko latem, jak się chodzi z odkrytymi stopami.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze takie mi sie spodobaly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
lubie tez takie bransolety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię wszelkiego rodzaju czarne ozdoby, wykonane z korali [ale nie z drewnianych, tylko z plastikowych]. Często odwiedzam sklepy Bijou Brigitte, tam jest całe mnóstwo kolczyków, naszyjników, w przeróznych kolorach. Szkoda, że nie mam cyfrówki, wkleiłabym zdjęcia moich czarnych naszyjników, bo mam ich sporo. Ale mam zdjęcie mojego ostatniego nabytku, kolczyków i pierścienia ze szkła, które kupiłam w Krakowie
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Ja generalnie, od jakiegoś czasu mam stały, standardowy zestaw. Czyli: pierścionek złoty (otok żółte złoto, a na przedzie z białego złota "korona" a w niej diament) oraz obrączkę (także łączoną żółte i białe złoto, także z diamentem), do tego kolczyki z białego złota (takie płatki kwiatka, a w środku po cyrkonii), oraz posrebrzany zegarek Timex. Czasem jeszcze założę łańcuszek z jakimś wisiorkiem i to wyszystko. Jednak pociągają mnie także kolczyki, jak Lovisa sobie sprawiła.
Widziałm ostatnio bodajże w aparcie pierścionek złoty (żółte + białe złoto) i chyba miał ze 7 diamencików. Poprostu PIĘKNY!! Może kiedyś edę miała kaskę na taki ![]() ![]() lil' sexy wisior cudo!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.