![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień NOWE Sukienki Asos, japonki meliski r. 37, 38, 39 XS S
Przesyłam zdjęcie, a odcień możesz sprawdzić w internecie, bo ja mam zbyt kiepski aparat żeby to uchwycić
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
nie bede juz nic wiecej dokladac.
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Pomocy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391742&page=48 Wątek kosmetyczny - wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65797096 watek ciuchowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65831766 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
hej, moja córka niestety nic nie wybrała
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam, gdzie sa zdjecia Twoich ciuchow, bo nie moge sie doszukac?
![]() |
#37 |
A.
|
no nie wiem czy mi sie oplaca bo prostownica jest nowa
![]() prostownice za japonki ew moglabym wymienic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
ten link mi nie dziala :P
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Podobała mi się ta sukienka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1346750586 ale nie wiem czy nie będzie za krótka i czy będziesz chciała się za nią wymienic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
jasne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cześć. dzięki za propozycje. gorąca prośba: zmierz obwód w spoczynku i po naciągnięciu staników 60/65 czy tam 28/30. będę wdzięczna.
szukasz kolorówki czy czegoś do ciała? poszukam co mam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
pierwszy stanik odpada, interesowałyby mnie drugi, trzeci i czwarty. one są usztywniane czy miękkie? wolałabym usztywniane, choć trochę. dasz radę zmierzyć głębokość miseczki, rozstaw fiszbin i pokazać zdjęcie wszystkich realne? w jakim są stanie?
z wątku część aktualna, część nie, mam też nowe rzeczy. na ile wyceniasz te staniki? chciałabym wiedzieć za ile mniej więcej kosmetyków mam szukać. bo części nie planuję wystawić, ale jeśli drożej wyceniasz, to mogę je zaproponować. czy interesowałaby cię biżuteria czy nic a nic? ![]() jutro planuję założyć aktualny wątek, to obejrzysz na zdjęciach co mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
z wymiarów nowy spencer i lepel by były najbardziej odpowiednie i na nie się zdecyduję.
wątek powstanie albo jeszcze w nocy albo jutro. także pod wieczór jutro zapraszam, powinien już być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
jeszcze raz ja
![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
*polar w paski - 12 Polar Active, r. 140, stan bdb z kapturem róż/zieleń
Przepraszam za zwloke ale nie moge do tej pory znelesc centymetra za to dorwalam duza linijke 30cm ![]() *czerwona spudniczka - 33. Spódnica Terranova, r. 146, NOWA, też taka grubsza, sweterkowa - prosze o szerokosc w pasie brak / masz ja jeszcze czy poleciała w swiat ? *ze sweterkiem- 32. Sweterek Cubus r.9lat, NOWY, rozm 134cm / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? rekaw 40, plecy 37 / to ten czarny ? *granatowy golf-37.Golf Cool Club, r.134 stan idealny / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? rekaw 40, plecy 35 *ostatnia tunoiczka w paski- 36. Tunika KappAhl, r.140 stan bdb,ona jest taka grubsza, sweterkowa Szukam ciuszków o dlugosci rekawa 47cm, plecy 36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Wszystko z tych ciuchów powyzej masz na stanie? Jesli tak to robimy wymianke zadalam Ci tam kilka pytan pogrubiona trzcionką ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
proponuje tak:
od ciebie stanik 28dd plus ze zdjęcia: poza pudełkiem to co na zielono, z pudełka wszystko poza tym co na czerwono(czyli poza drewnianymi mniejszymi i większymi koralikami, przypinkami) ale te brązowawe kwiatuszki chcę. ode mnie: algi i krem do rąk Bingo,żel pod prysznic czekoladowy (wszystko było otwierane ale nieużywane, daty raczej conajmniej do 2013 ale dokładnie jeszcze sprawdzę bo to nie daje 6 miesięcy tak jakbyś chciała, napisze ci daty jak odpiszesz co myślisz o takiej wymianie), rozświetlacz Essence-muszę sprawdzić datę, ostatnia z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1347666405 bransoletka z perełek: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1347671032. to mniej więcej będzie równe wartościowo. ewentualnie jeszcze mi napisz co dokładnie chcesz pisząc "dwie branzoletki z czarnych rzemyków: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1347666405 " bo tam jest jedna z rzemyków i sznurków a ta z koralikami po prawej na dole to są sznurki. to ewentualnie jedna z nich jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
balsam 08.2013
algi 11.2013 żel czek nie widzę daty, jest tylko słoiczek 12M. otwarty był jakieś 4-5 mies temu i tak mi leżał bransoletki: albo 3, w tym sznurki z kulkami, rzemień pleciony płaski i do wyboru perełkowa albo rzemykowo-sznurkowa, albo 2:perełkowa i rzemykowo-sznurkowa. weź pod uwagę wagę mojej paczki dla ciebie! i wiesz, ja muszę dojechać na pocztę, na piechotę nie da rady... aha, puder nabłyszczający- nie ma daty,jest oznaczenie AGAO i słoiczek 24M ale nie wiem kiedy był otwierany, dostałam z wymiany.
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2012-09-20 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze raz od nowa :
* Rajstopy 130-142 NOWE *polar w paski - 12 Polar Active, r. 140, stan bdb z kapturem róż/zieleń *ze sweterkiem- 32. Sweterek Cubus r.9lat, NOWY, rozm 134cm / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? rekaw 40, plecy 37 / to ten czarny ? *granatowy golf-37.Golf Cool Club, r.134 stan idealny / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? rekaw 40, plecy 35 *ostatnia tunoiczka w paski- 36.Tunika KappAhl, r.140 stan bdb,ona jest taka grubsza, sweterkowa * Różowe jeansy 5*10*15, r.146, stan bdb+ *24. Bolerko Benetton, r. S to te fioletowe ? ile mają rekawy ? *szara tuniczka w kratke, - 17. Koszulowa tunika H&M, r. 146, stan idealny *bialy sweterek,9.Długi pleciony sweter Cubus, r. 146, NOWY * Kamizelka, r.152, NOWA jest w kolorze żółtym ? Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-09-21 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No to tak:
Rajstopy 130-142 NOWE *polar w paski - 12 Polar Active, r. 140, stan bdb z kapturem róż/zieleń *granatowy golf-37.Golf Cool Club, r.134 stan idealny / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? rekaw 40, plecy 35 *ostatnia tunoiczka w paski- 36.Tunika KappAhl, r.140 stan bdb,ona jest taka grubsza, sweterkowa *24. Bolerko Benetton, r. S to te fioletowe ? ODPADA MA ZA KRÓTKI REKAW *szara tuniczka w kratke, - 17. Koszulowa tunika H&M, r. 146, stan idealny * Kamizelka, r.152, NOWA jest w kolorze żółtym ? TEZ ODPADA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
* dwie spódniczki: dzinsóweczka 152cm i sztruksowa w kol brązowym 146cm, obie 32cm w pasie
*Rajstopy 130-142 NOWE *polar w paski - 12 Polar Active, r. 140, stan bdb z kapturem róż/zieleń *granatowy golf-37.Golf Cool Club, r.134 stan idealny / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? rekaw 40, plecy 35 *ostatnia tunoiczka w paski- 36.Tunika KappAhl, r.140 stan bdb,ona jest taka grubsza, sweterkowa *szara tuniczka w kratke, - 17. Koszulowa tunika H&M, r. 146, stan idealny * różowe spodnie 5*10*15 Podoba mi sie też koszulka ta króciutka w czarno białe paski j aki to rozmiar ? I bylo by na tyle w zamian korektor BM, podklad edm jest jego mniej niz 1/3 pozniej moge wrzucic Ci zdjęcie no i ta probeczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-09-24 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Jimmiego mam w rezerwacji. Moge dorzucic odsypke podkladu BM kol Medium w woreczku strunowym, próbke Lily LoloPopsicle, Meow probke w woreczku Flawless Fline 2-frisky Siamese, Meow Flawless Fline 2-frisky Abyssinian
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-09-24 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Kuleczki wymienie tylko na inne kulki A gdybym dorzucila Ci jeszcze kilka próbek perfum? Ta odsypka z BM w kol medium jest jej jakies 2g
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A co do tych meteorytow oferuje odsypke 10 kuleczek, chcesz odsypke plus korektor ? dobrze zrozumiałam ? ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Tak kuleczki są nowe nie używane, jeśli z nich korzystam to robie sobie idsypke w oddzielnym pudeleczku. Ok niech bedzie tylko prosila bym o przeslanie mi jakiegos pudeleczka na odsypke. W takim razie zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Hej mozesz mi napisac liste co mi wysleszz ubran ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.