Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-29, 22:45   #31
cudawianki
Raczkowanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Witam
Stary 2012-09-29, 22:46   #32
Sondrina
BAN stały

Dziewczyny, jak wstawiacie te zakładki u góry swoich blogów. Chodzi mi o te zakładki typu "na ratunek włosom", po kliknięciu których ukazuje się lista linków do odpowiednich notek. Brałam pod uwagę opcję z wyświetlaniem samodzielnych stron na blogu, z notką, ale żadnej nie udało mi się rozszyfrować;P
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 22:47   #33
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ale pędzicie...
Przepraszam ale... nie rozumiem twojego podpisu

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak wstawiacie te zakładki u góry swoich blogów. Chodzi mi o te zakładki typu "na ratunek włosom", po kliknięciu których ukazuje się lista linków do odpowiednich notek. Brałam pod uwagę opcję z wyświetlaniem samodzielnych stron na blogu, z notką, ale żadnej nie udało mi się rozszyfrować;P
Robisz strony i tam ustawiasz że ma przekierowywać do linku. A linkiem jest lista notek z danym tagiem
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 22:49   #34
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
tova - a my sie tak na tych zlotach w Warszawie mijamy! w zesżłym tygodniu podobno Cię mijałam

cynamon z dynią!! kiedy to będzie?? chcęęęęęęęęęęęęę!!!!
A bo na plotach nie zostałaś po Beneficie :P
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 22:53   #35
Llorandare
Raczkowanie

Yo!
Frytki zrobilam
Stary 2012-09-29, 22:59   #36
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
A bo na plotach nie zostałaś po Beneficie :P
nic nie poradzę, że mam takie durne połączenia z Waw... :/ musialabym zostać na kolejną nockę a nie chciałam już nadwyrężać gościnności mojej dobrej duszy )

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 23:08   #37
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
nic nie poradzę, że mam takie durne połączenia z Waw... :/ musialabym zostać na kolejną nockę a nie chciałam już nadwyrężać gościnności mojej dobrej duszy )
Przed nami jeszcze wiele imprez
Stary 2012-09-29, 23:11   #38
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
A widzisz, to nie są te zwykłe co już je zdążyłyśmy rozreklamować - znalazłam nowy przepis na takie TOTALNIE czekoladowe, z kakao i chyba 0,5kg czekolady w składzie. Są obłędne, lepsze od tradycyjnych - nawet mój mąż, który słodyczy praktycznie nie je ostatnio zjadł 3/4 blachy Pod wieczór wrzucę przepis na bloga
Odnośnie diety, w tym podejściu mam mega silną wolę, nie ruszają mnie w ogóle słodycze, a jak mam ochotę na nie to pomaga mi właśnie upieczenie czegoś - narobię się, napatrzę na te słodkości i potem mogę już nie jeść

Zapraszam do mnie pod Warszawę
Brzmi przepysznie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Byłam dziś na zakupach obkupiłam się że ho ho

W Naturze dostałam zawału nowe cienie My secret matowe i jakie kolory wzięłam trzy już jest notatka o nich na blogu co to było za zaskoczenie nie miałam pojęcia o nowościach
Wyglądają rewelacyjnie no i ta pigmentacja Kusi mnie ten beżowy, jako jedyny. To bardzo uniwersalny i przydatny kolor, więc prędzej czy później się w niego zaopatrzę. Tylko szkoda, że ceny podnieśli Niby tanio, ale jest rażące, szczególnie biorąc pod uwagę poprzednią cenę

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Piszę sobie notkę, piszę, na chwilę się zatrzymałam, bo coś mi nie pasowało, patrzę, a spod moich palców wyszło słowo minóta. Zgroza! Im więcej siedzę w necie tym więcej takich niespodzianek.
Ech, ja mam tak samo... Im dłużej siedzę w internecie, tym więcej "kwiatków" popełniam. I to jest straszne Nie piszę idealnie, ale staram się pisać w miarę poprawnie

Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
dobry wieczór

dzisiaj zabiegany dzień - znowu wyskoczyłam na "małe" zakupy kosmetyczne echhh to już chyba choroba hihihi
ale parę fajnych rzeczy wpadło do koszyka

iiiii news roku znalazłam u siebie w mieście pomadko- błyszczyki Celia tylko nie umiałam się na kolor zdecydować - doradźcie jakiś nr był chyba 603 i większość z numeracją 500 coś tam - zgłupiałam przy testerach z tego szczęścia

a tymczasem na blogu fotki organizera z biedronki
Ja mam 2 kolory z serii Nude - 604 i 606 - 604 to taki delikatny brązik, a 606 to niesamowity kolor , baaaaaardzo często gości u mnie na ustach, niemal codziennie, to najczęściej używana przeze mnie pomadka ze wszystkich. Wiem, że na pewno kupię ponownie, a nawet będę szukać mocniej kryjących i trwalszych odpowiedników tego koloru, bo w żadnym innym nigdy nie czułam się tak świetnie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Bry wieczór

Witam się jeszcze urlopowo Była jakaś aferka jak mnie nie było? Na pewno coś się działo przez te dwa tygodnie - jestem żądna informacji

W ogóle wchodzę w ustawienia bloga, a tam...nowy interfejs Nie mam czasu tego ogarniać. I tak póki co nie będzie nowej notki, więc będę powoli się tego uczyć :/
Czeeeeść Rodzynko
Jesteś szybciej?? Jak było na wyjeździe?

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Robisz strony i tam ustawiasz że ma przekierowywać do linku. A linkiem jest lista notek z danym tagiem
Oooo nie wiedziałam, że tak można, co prawda to nie było do mnie, ale dziękuję bo zapewne się przyda

Mam kiepski dzień i kiepski humor... Chyba wstałam lewą nogą, bo się nie wyspałam, wszystko leci mi z rąk, rozsypałam dziś herbatę z pokrzywy, wylałam mnóstwo rzeczy, wszystko mnie drażni... Byliśmy na urodzinach mojej siostry z TŻ, co chwilę mnie wkurzał, potem się pokłóciliśmy No i jestem pod wpływem, więc zapewne histeryzuję. Pewnie będzie lepiej, jeżeli się po prostu położę, wyśpię i wstanę jutro z innym samopoczuciem.

I mam bad-hair-day i bad-face-day, makijaż nie udał mi się tak, jak bym tego chciała, a od kuracji kwasami skóra mi się łuszczy i jak zobaczyłam, jak na mnie wygląda podkład L'Oreal True Match, to złapałam się za głowę i poleciałam go szybko zmyć - wlazł mi we wszystkie pory i podkreślił wszystkie skórki... Uratowały mnie minerałki AM Przez te moje nieudane próby makijażu, spóźniliśmy się na urodziny

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-09-29 o 23:16
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 23:14   #39
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Przed nami jeszcze wiele imprez
mam taką nadzieję!

Mój beauty blog
Stary 2012-09-29, 23:16   #40
_polly_
Zakorzenienie

A ja z tż oglądam supernatural. Caaaały dzień.
I dziś się tż dowiedział, że kolega z jednostki się rzucił pod pociąg, bo mu nie przedłużyli kontraktu.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 23:21   #41
tova1
Zakorzenienie

Ktoś zna ten sklep?
http://www.head2toebeauty.com/nail_p...ina_glaze2.htm

Jak z cłem?
Stary 2012-09-29, 23:35   #42
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Są organizowane zamówienia z niego. Czasami dadzą cło, czasami nie ;/
Stary 2012-09-29, 23:38   #43
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Witam w nowym wątku
Cytat:
Ale pędzicie...
No....
Ale podpis
Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
A ja z tż oglądam supernatural. Caaaały dzień.
I dziś się tż dowiedział, że kolega z jednostki się rzucił pod pociąg, bo mu nie przedłużyli kontraktu.
O rany....

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 23:54   #44
Sondrina
BAN stały

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36830745]

Mam kiepski dzień i kiepski humor... Chyba wstałam lewą nogą, bo się nie wyspałam, wszystko leci mi z rąk, rozsypałam dziś herbatę z pokrzywy, wylałam mnóstwo rzeczy, wszystko mnie drażni... Byliśmy na urodzinach mojej siostry z TŻ, co chwilę mnie wkurzał, potem się pokłóciliśmy No i jestem pod wpływem, więc zapewne histeryzuję. Pewnie będzie lepiej, jeżeli się po prostu położę, wyśpię i wstanę jutro z innym samopoczuciem.

I mam bad-hair-day i bad-face-day, makijaż nie udał mi się tak, jak bym tego chciała, a od kuracji kwasami skóra mi się łuszczy i jak zobaczyłam, jak na mnie wygląda podkład L'Oreal True Match, to złapałam się za głowę i poleciałam go szybko zmyć - wlazł mi we wszystkie pory i podkreślił wszystkie skórki... Uratowały mnie minerałki AM Przez te moje nieudane próby makijażu, spóźniliśmy się na urodziny [/QUOTE]
Nie przejmuj się, nie jesteś jedyna. Ja rano i po południu odczuwałam mdłości. Mdliło mnie od zapachu chleba, herbaty, cytryny, ogniska, obiadu. Gdy mdłości ustąpiły, zaczęło mnie boleć gardło i cieknąć z nosa. W międzyczasie odwiedziłam centrum handlowe z zamiarem zakupu butów, kurtki skórzanej o torebki. Nie znalazłam nic. Na chwilę weszłam do Rossmanna po bezbarwny lakier, ekspedientka postanowiła mi pomóc i przez to wyszłam z niego z top coatem świecącym w świetle UV. Jak wracałam do domu komunikacją miejską,to mnie jeszcze dziadki chciały przeganiać z miejsca siedzącego, ale było mi tak słabo i niedobrze, że nie ustąpiłam. W końcu nie tylko starsza osoba może potrzebować miejsca siedzącego, a za bilet zapłaciłam.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:

Mam najpierw ręcznie zrobić taką listę notek, wstawić ją na bloga, po czym zalinkować przy robieniu strony? Czy to się zrobi poniekąd automatycznie, jak podam taga?
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 23:58   #45
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

dzię-do-bryyyyyy się w nowym wątku

tak gadacie o tym B&BW, a ja byłam w czwartek w złotych tarasach i jakoś obojętnie obok tego sklepu przeszłam - ćwiczę silną wolę, ale jak tak dalej będziecie tu skrobać o tych wspaniałościach to nie wiem ile jeszcze wytrzyMIĘ
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 00:00   #46
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:

Kliknij w ten prostokącik z ">" koło nicku przy cytacie, to przeniesie Cię do wątku z którego jest
Korona małej ksieżniczki wizaż 2012 w dziedzinie mózgi matematyczne - odpowiedź roku Ale dziewczyna-autorka wypowiedzi bardzo spoko zareagowała, gdy odkryła jaką głupotę palnęła
Stary 2012-09-30, 00:25   #47
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość

[/COLOR]
Mam najpierw ręcznie zrobić taką listę notek, wstawić ją na bloga, po czym zalinkować przy robieniu strony? Czy to się zrobi poniekąd automatycznie, jak podam taga?
Robi się automatycznie jak podasz tag. Kliknij w tag, który chcesz zalinkować i przeklej adres strony, na którą cię przeniesie
Stary 2012-09-30, 00:27   #48
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknij w ten prostokącik z ">" koło nicku przy cytacie, to przeniesie Cię do wątku z którego jest
Korona małej ksieżniczki wizaż 2012 w dziedzinie mózgi matematyczne - odpowiedź roku Ale dziewczyna-autorka wypowiedzi bardzo spoko zareagowała, gdy odkryła jaką głupotę palnęła
Ja też się zastanawiałam nad Twoim podpisem. Aż w końcu sama zgłupiałam.

Ale już się wgłębiłam w wątek.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 01:02   #49
kasiaj85
Moderator

jako córka matematyczki chociaż w tym jednym przypadku wiedziałam, o co chodzi

kurde, od pięciu lat jestem na wizażu i dopiero teraz zajarzyłam te kwadraciki przy "cytat"

Mój beauty blog
Stary 2012-09-30, 01:22   #50
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja też się zastanawiałam nad Twoim podpisem. Aż w końcu sama zgłupiałam.

Ale już się wgłębiłam w wątek.
Ja chcę Twoją tunikę z konikami
Naprawdę świetne te lumpy masz, u mnie nie ma aż takich kwiatków
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 01:45   #51
Senaliah
Raczkowanie

Dobry wieczór
Fajny wątek. Mam do Was takie pytanie... zauważyłyście,że jest jakaś moda na białe, jasne blogi? Hmm... takie "glamour"? Czy może tylko mnie się tak to rzuciło w oczy?
Senaliah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 01:57   #52
Llorandare
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Senaliah
zauważyłyście,że jest jakaś moda na białe, jasne blogi?
Przeczytalam "nogi" zamiast "blogi" i spedzilam 5 minut majac przed oczami nogi corki mlynarza.
W kwestii blogow - a nie ma tak ogolnie mody na minimalizm? Moze to dlatego
Stary 2012-09-30, 02:18   #53
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Senaliah Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Fajny wątek. Mam do Was takie pytanie... zauważyłyście,że jest jakaś moda na białe, jasne blogi? Hmm... takie "glamour"? Czy może tylko mnie się tak to rzuciło w oczy?
Nie sądzę żeby chodziło o modę. Raczej o to że najwygodniej czyta się ciemny tekst na jasnym tle
Stary 2012-09-30, 07:14   #54
ciriness
Zadomowienie

Jestem i ja w nowej części

Dzisiaj wstałam sama z siebie o 6tej, czego efektem jest puszyste ciasto z jabłkami i świeżymi włoskimi orzechami które się już piecze i pachnieeeee
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 08:04   #55
Karen15
Zakorzenienie

Dzień dobry
Melduję się
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 08:11   #56
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Huh, człowiek wraca z wycieczki z Czech, a tu nowy wątek Bajdełej, jestem zmęczooooona ;( I co najlepsze - w sobotę w Czechach uświadczyć jakiegoś przechodnia graniczy z cudem Oo
opowiesz trochę o Czechach. Bo TŻ chce jechać na wakacje za rok właśnie do Czech, ja bym wolała poleżeć nad morzem. Warto jechać do Czech?

Cytat:
Napisane przez Senaliah Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Ja niedawno zmieniłam wygląd bloga. Właśnie na biały. Wcześniej wyglądał jak w załączniku. Zmieniłam dlatego, że u innych mi się to podobało, wszystko jest bardziej czytelne i jest wszystko czego potrzebuję i nie jest tego za dużo. Jeszcze nie do końca jestem zadowolona z czcionek i nagłówka, ale na razie niech tak zostanie.

Naprawdę bardziej podobają mi się biało czarne blogi niż np. szare napisy, wymyślna czconka na jaskrawym pstrokatym tle (oczywiscie skrajny przykład)

Czym trzeba zasłużyć żeby znaleźć się w pierwszym poście na liście blogów?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blog.jpg (79,5 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-09-30, 09:20   #57
Takajakaya
Wtajemniczenie

summerisgone od razu Ci mówię, że zestaw który pokazałaś może być, ale żarówki tam są do wymiany. Baaaardzo szybko się nagrzewają.

PS. Sama od dawna myślę o namiocie

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 09:47   #58
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Będę musiała pokombinować z tym namiotem

Na blogu nowe hasełka z Google
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 10:08   #59
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

Dzień dobryyy ! Melduję się, późno, bo późno, ale mam dobre wytłumaczenie... Jestem już w Krakowie zostały mi do złożenia tylko dwa pudła, które od TŻa przywiozłam. Miło spać we "własnym" łóżku już. Tylko wizja jutrzejszego wykładu o 7.50 trochę mnie przeraża
Na blogu od iks czasu nic nie było, aż wstyd muszę się ogarnąć po południu. Koniecznie !
Miłego dnia, Kobietki !

btw, podbijam pytanie zyskowej...
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 10:24   #60
cudawianki
Raczkowanie

Witam! U mnie dziś cudownie słonecznie.

A tak poza tym brakuje mi tylko jednego obserwatora do 100-tki

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości