![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Jak zagadywać do nieznajomych chłopaków?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Jest taki jeden u mnie na uczelni, bardzo mi się podoba, ale wyczaiłam tylko jaki kierunek studiuje i że nie ma fejsa ani nk (przypadkiem podsłuchałam rozmowę), zawsze otoczony kumplami. I co tu robić? A facet warty grzechu. Po zachowaniu stwierdzam, ze jest otwarty, wesoły, towarzyski i lubi rapować
![]() ![]() Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2012-10-15 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) czatować na kolesia tak długo, aż w końcu będzie sam i wtedy spytać prosto z mostu, czy się umówi b) wersja bardzo odważna: wyciągasz go z tłumu kolegów, pod jakimś pretekstem czy też prosisz go na sekundkę(sama nie wiem, czy bym to zrobiła, ale może masz więcej odwagi ![]() No dziewczyny, tyle was tu zagląda, kombinujmy coś! ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ani doświadczenia w takich sprawach, ani też żadnego pomysłu, ale chętnie bym poczytała jakie tu Dziewczyny mają pomysły
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
solaola - obie wersje mega odważne! Ja się boję tego, ze koleś mnie oleje, a PRZEDE WSZYSTKIM, że obgada mnie przed kumplami i potem będą się na mnie patrzeć jak na wariatkę.
Chciałabym spróbować czegoś bardziej neutralnego żeby po prostu dać mu się poznać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba że wolisz działać cichaczem i puszczać mu tajemnicze uśmieszki jakieś przy mijaniu się czy coś w tym stylu - jest na to szansa na Twoim uniwerku?
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ Edytowane przez solaola Czas edycji: 2012-10-17 o 22:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
No na usmiechy szansa zawsze jest, ale na litość -nie przy kumplach, bo kolo im powie i zaczną się śmiać :p Chociaż co mi szkodzi zasmajlować ;p Zauważy mnie i już będzie wiedział, że może się coś święcić, a nie weźmie za desperatkę. Niestety nie bede mogłą swobodnie pociągnąć rozmowy o dupie marynie bez zadawania pytan niczym dziennikarka :p
Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2012-10-17 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
"Co tak stoisz, jak widły w gnoju?"
![]() to pytanie mnie rozwaliło ![]() Edytowane przez ciekawska90 Czas edycji: 2012-11-16 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.