![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30-latki i starsze łączą się w grupę, żeby poklikać w wolnej minucie :)
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3730353 5]to ja się też wproszę, można? 30stka od 5 miesięcy się wita
![]() ![]() Oooo cześć Kocie ![]() Byłam dzisiaj z moją rodzinką w odwiedzinach u znajomej. Zmęczyłam się bardziej niż bym fizycznie pracowała. Nie wiem dlaczego tak się czuję, bo było fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3730468 0]a ja nie mam co czytać bo nie przywiozłam sobie nic z Polski
![]() ![]() Ja do biblioteki na razie nie biegam, bo obie są na drugim końcu miasta. Otwarte do 18-tej więc zanim wrócę z pracy, zrobię obiad i zjem, to już bym musiała lecieć z językiem na brodzie... Dlatego póki co korzystam z ebook'ów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witajcie po weekendzie
![]() ja w weekendy też nie pracuję i cenię sobie stałą pracę, ale tym razem weekend miałam tak obłożony kawusiami obiadkami i imprezami że nawet nie zdążyłam tu zajrzeć. Poza tym mam dwie małe księżniczki (roczek i 3 lata), które niestety są przekonane że mamusia to chodzący robot na Duracelkach ![]() ![]() Kot, też polecam e-booki, fajna sprawa, często korzystam, bo tak jak cinusiowa nie mam czasu na bieganie po bibliotekach. Chociaż ostatnio przeczytałam nawet wersję papierową, książka Hołowni i Prokopa "Bóg, kasa i rock n' roll". Ale się uśmiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Bo pewnie zawsze coś jest ważniejsze
![]() ![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3730468 0]a ja nie mam co czytać bo nie przywiozłam sobie nic z Polski ![]() Moja koleżanka jak przyjedzie do PL z Belgii to wykupuje pół Empiku ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Martucha dzieki, przypomnialas mi o tej ksiazce. Zobacze na all czy wysylaja za granice bo u mnie w polskich ksiegarniach pewnie tego nie znajde.
A co polecacie do ebookow? Jakich czytnikow uzywacie? Kindle czy cos innego? Jejku tu dzis dzien wolny a Ja do pracy. Na szczescie na 6 godz tylko ( co nie zmienia faktu ze I tak mi sie nie chce) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ebooka bo jakoś papier to papier ale nie zarzekam się
![]()
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a w ogole to wkur*iona jestem, bo jak wychodzilismy rano z domu to zamknęlismy kota w sypialni na cały dzien no i oczywiście zalała nam łóżko, całe popołudnie starałam się zaprać taki cienki materac, który mamy na wierzchu, ale chyba będzie do wywalenia, a w weekend welcome to IKEA i nowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Czołem, ja dzisiaj popołudnie spędziłam u rodziców.
Tż spał całe popołudnie, to ja wybrałam się do taty, potem wróciła już mama, doszedł wujek i wesoło minął nam czas przy kawie ![]() Za chwilę "Niedźwiedź w dużym niebieskim domu" na Mini Mini, jak co dzień i młodzież idzie spać, a ja do książki, ewentualnie wcześniej jakieś sprzątanie. Przez to, że tak spędziłam dzień nic nie robiąc w domu, to mam wrażenie, ze jakiś taki do niczego, ze zmarnowany, nie wiem dlaczego ![]() Cytat:
![]() ![]() Przecież można wydrukować o ile ktoś ma możliwość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Ale to już nie to samo, jedno i drugie ma swoje zalety ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3731985 9]nie przepadam za czytaniem z kompa a czytnika nie dorobilam się jeszcze
![]() ![]() a w ogole to wkur*iona jestem, bo jak wychodzilismy rano z domu to zamknęlismy kota w sypialni na cały dzien no i oczywiście zalała nam łóżko, całe popołudnie starałam się zaprać taki cienki materac, który mamy na wierzchu, ale chyba będzie do wywalenia, a w weekend welcome to IKEA i nowy ![]() Ja też nie mam czytnika, albo czytam z kompa, albo drukuję. Ja miałam ostatnie kilka dni tak zawalone, że nawet nie miałam czasu tu zajrzeć. ale.. zachciało mi się mieć dzieci to mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Martucha gratulacje dla Lileczki za pierwsze kroki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale uwierz małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot to świętę powiedzenie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() koleżanka która ma nastoletnie dzieci mówi że żałuje że dzieci nie zostały na etapie przedszkola ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale teraz zamiast kręgosłupa zaczną boleć nogi, bo zacznie się ganianie ![]() Cytat:
![]() Moja dziecina dzisiaj mi zgotowała cudowny poranek. Najpierw w domu mi raz zwymiotowała ale zaraz było ok. Cofała parówkami z wieczora, więc myślałam, że coś jej zaszkodziło, czy stanęło, bo dobrze nie pogryzła i takie wielkie kawałki zwymiotowała. Zaprowadziłam ją mimo wszystko po godzinie do przedszkola i po kolejnej godzinie znowu miałam telefon z przedszkola, że Nina ściska "toaletę" ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
witajcie, chciałam się dołączyć jak można, jestem 32-latką z mężem i 2 dzieciaków, brakuje mi bratniej duszy do pogadania i wygadania się. Mąż niestety nie zawsze ma czas dla mnie
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
chyba jestem jedyna niedzieciata i nieplanujaca w tym gronie - dziwnie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
jak sobie przypomnę moje lata w małżeństwie bez dzieci, to pamiętam jak było - inaczej... wszystko inaczej, jak przychodzą dzieci wszystko się zmienia... tęsknię za tym czasami
![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ivi witaj
![]() ![]() ![]() Ja mam męża i jedną 3-letnią córkę i często mam jakieś depresje związane z "uwiązaniem mnie" w domu, przy dziecku itd. A kiedyś byłam taki wolny strzelec ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj w domu, mam urlop na żądanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Kot ja tez bez dzieci
Planuje owszem ale nie w tym momencie. Najpierw chce kraj zmienic a to za jakies 2 lata bo puki co jestesmy w Irlandii a chcemy sie do Francji przeniesc ( tz francuz) a na to potrzebna kasa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
irenkaaa biorąc pod uwagę to, że Polacy do Irlandii, czy Anglii jeżdżą głównie za pracą, to zakładam, ze ty też m. in. z tego powodu. A Twój Tż? Francuzi też tam jeżdżą za pracą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
cinusiowa dokładnie mnie zrozumiałaś dzięki
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
nie moj tz przyjechal do mnie
a ja przyjechalam zyc po prostu i miec prace nie zeby zbijac kokosy i oszczedzac na czym sie da niektorzy tak robia nic nie kupuja , oszczedzaja ile sie da i wracaja ja nie mialam i niemam w planie wracac do Polski wiec do tego roku mialam inne nastawienie tzn z tz-em jestem kilka lat ale dopiero teraz pomyslelismy jakos konkretnie kiedy wracamy do Francji ( tzn on wraca a ja spelniam marzenia i jade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
nie , my sie poznalismy przez neta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Tż też poznałam przez neta ale my trochę bliżej mieliśmy do siebie, bo jakieś 80 km ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
No u nas to godzina lotu byla ale pol dnia w podrozy w sumie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3737672 9]chyba jestem jedyna niedzieciata i nieplanujaca w tym gronie - dziwnie tak ![]() Dlaczego dziwnie?nie wszyscy, chcą mieć dzieci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
A mnie jakoś nigdy nie ciągnęło za granicę, do żadnej Anglii, Irlandii, czy Niemiec...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.