Zero czułości, odrzucenie, niechęć do seksu i mętlik w głowie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-01, 20:33   #31
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Dot.: Zero czułości, odrzucenie, niechęć do seksu i mętlik w głowie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Jeszcze lepiej. Po cholerę być z kimś, kogo trzeba zmieniać i przebudowywać od podstaw, nie lepiej poszukać modelu, który posiada niezbędne podstawowe opcje?

Jeśli chłop tylko nago będzie ją pociągał, to trochę lipa, bo musiałby chyba chodzić nago, żeby była chemia.
Nagi i pachnący Czego chcieć więcej.

A jak będzie ją pociągał w nowych ciuchach, a nago już nie?

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Przepraszam,ale nie wytrzymalam

Ja zrozzumialam, ze autorka juz to zrobila, cyt.: "Chyba seks zbliża ludzi bo dostałam siłe żeby wprowadzić zmiany"

Pomysł chyba nie mniej absurdalny niż usilne próby odpicowania niedostatecznie pociągającego modelu, żeby tylko na siłę podkręcić sobie "chętkę".
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 21:07   #32
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Pokaż wiadomość

Pomysł chyba nie mniej absurdalny niż usilne próby odpicowania niedostatecznie pociągającego modelu, żeby tylko na siłę podkręcić sobie "chętkę".
No wiesz rozne sa "zboczenia"

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 04:01   #33
anita9005
Rozeznanie

daj sobie troszkę czasu może to jeszcze nie ten?

Na propozycje wymianek odpisuj w moim profilu - nie śledzę na bieżąco profili z wymiankami.
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 00:54   #34
Boogini
Raczkowanie

Zapomniałam totalnie o tym wątku ale już odświeżyłam sobie pamięć.

J

Edytowane przez Boogini
Czas edycji: 2013-09-23 o 19:54
Boogini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 15:49   #35
Agutka0990
Przyczajenie

Myślę że nie ma sensu być z kimś kto nie podoba nam się fizycznie,a wręcz Ty masz do niego odrazę. Co z tego że on nieba by Ci przychylił,że ma dobry charakter itp jak na sama myśl o zbliżeniu robi Ci się słabo?? Chłopak ma po prostu ze sobą problem,nie dba o siebie,może porozmawiaj z nim szczerze? Nie wyobrażam sobie siebie na Twoim miejscu,ja nie trwała bym w takim związku,i myślę że jesteś z nim nie z wyboru tylko po prostu z przymusu. Pomyśl jak on się czuje,na pewno widzi że coś jest nie tak,nie znam go ale głupi nie jest Partner musi nas pociągać,taka jest prawda i nie ma co się oszukiwać
Agutka0990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 22:12   #36
Agnieszka2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Pokaż wiadomość
Z tego co zrozumiałam to autorka chce odstawić jego, a nie siebie - kupić mu jakieś ciuchy.

Niemniej jednak, uważam to za totalny bezsens. Facet nie pociąga autorki fizycznie, a ona na siłę chce sprawić byś coś drgnęło. Łatwiejszy i oszczędniejszy - na początek - byłby wspólny prysznic i sprawdzenie czy nagi i wypucowany sprawia, że rośnie Ci ciśnienie. niestety wątpię.

Zgadzam się zupełnie.
Kobieto , nie czujesz chemii do faceta, którego niedawno poznałaś- nie pakuj się z nim w związek bo nic z tego nie będzie !
Chemia w zwiazku musi być, bynajmniej na początku- tak by chociaż było, co wspominać po 20 latach pożycia!!
Z postu autorki wynika, że facet jej w ogóle nie pociąga, ale ta mimo to chce z nim być bo ten nadaje się na męża.
A kto Ci każe jutro wychodzić za mąż? Może poszukaj ciut mniej "idealnego" za to by miał ciut ciut tego "czegoś" w sobie.
Agnieszka2011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 19:19   #37
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shirleyyy Pokaż wiadomość
cóż.....ja też wpadłam w taką relację jak ty. Byłam świerzo po rozstaniu z moją pierwszą miłością z którą byłam 5 lat. Po 4 m-cach znalazł się "lepszy model".....dobry na smutki, podbudowujący samoocenę, diablenie inteligentny, pracowity, myślący tylko o tym czego mi trzeba, można było na niego liczyć w przeciwieństwie do mojego poprzedniego za którego ja musiałam pełnić funkcje faceta w tamtym związku.
i też myślałam jak ty.....chciałam to ubrać w "zdrowy rozsądek", też myślałam "lepszego nie znajdę"......rozwiązałam to najprościej jak się dało.....po prostu o tym wszystkim mu powiedziałam. Powiedziałam ,ze mam ciezki czas za sobą, że nie chce go wykorzystywać aby siebie podbudować, że lubie z nim spędzać czas, rozmawiać ale nie wiem czy coś z tego będzie na dłuższą metę i zrozumiem jak zechce zakończyć tą znajomość. On powiedział ,że rozumie ale zaryzykuje.
I tak jesteśmy ze sobą ponad dwa lata, ja go pokochałam i wiem ,że faktycznie "lepszego" nie znajdę, planujemy wspólną przyszłość, niczego nie żałuje

ja bym wyłożyła kawę na ławę i powiedziała wprost co jest, niech facet wie na czym stoi. Powiedz mu też co ci przeszkadza i nad tym pracujcie jeśli chcesz temu dać szansę.
Bo mi sie wydaje ze charakter jest bardzo istotny.

Za urodę pokochasz w końcu..a charakteru nie zmienisz
Stąd prosty wniosek))

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Boogini Pokaż wiadomość
Zapomniałam totalnie o tym wątku ale już odświeżyłam sobie pamięć.

Jak się skończyło?
A no skończyło się na prezentach z mojej strony. Tu koszula, tu t-shirt, pomogło może na chwilę. Później wspólny wypad 5 dniowy w góry. Kiedy do mnie podchodził to brałam nóż w rękę i mówiłam "nie dotykaj mnie", może w żartach, ale przesłanie zrozumiał (o dziwo!).
Co później? Moje szczytowanie, oczywiście negatywne. Co sprawiło, że wybuchłam? Widok przez 3 dni tych samych skarpetek z tą samą dziurą, w tym samym miejscu.

Dziewczyny, które są w podobnej sytuacji - NIE MĘCZCIE SIĘ. Jest mi wstyd za siebie, ale jednocześnie jestem dumna, że nie uprawialiśmy seksu bo zapewne dzień w dzień leżałabym przez pare godzin w wannie z obrzydzenia. Dziękuję za KAŻDĄ radę, bardzo mi pomogłyście.
Wiem jedno, wole żeby facet mnie rozkochał, wykorzystał i rzucił, nic tkwić w związku z rozsądku, bez żadnych fajerwerek.

Jestem szczęśliwą singielką od nowego roku
Jak dla mnie to jego charakter Ci nie pasował a nie uroda ;p
chodzi mi np o skarpetki.

Jak juz uroda jest pośrednia a charakter całkowicie anty,to nie ma żadnej szansy.

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-18, 07:37   #38
Boogini
Raczkowanie

To uroda była anty. Gdyby ktoś mnie obudził o 3 w nocy i powiedział "wymień dziesięć defektów **" zrobiłabym to bez zająkncięcia
Boogini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości