Zero czu³o¶ci, odrzucenie, niechêæ do seksu i mêtlik w g³owie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-11-01, 19:33   #31
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 117
Dot.: Zero czu³o¶ci, odrzucenie, niechêæ do seksu i mêtlik w g³owie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Poka¿ wiadomo¶æ
Jeszcze lepiej. Po cholerê byæ z kim¶, kogo trzeba zmieniaæ i przebudowywaæ od podstaw, nie lepiej poszukaæ modelu, który posiada niezbêdne podstawowe opcje?

Je¶li ch³op tylko nago bêdzie j± poci±ga³, to trochê lipa, bo musia³by chyba chodziæ nago, ¿eby by³a chemia.
Nagi i pachn±cy Czego chcieæ wiêcej.

A jak bêdzie j± poci±ga³ w nowych ciuchach, a nago ju¿ nie?

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Poka¿ wiadomo¶æ
Przepraszam,ale nie wytrzymalam

Ja zrozzumialam, ze autorka juz to zrobila, cyt.: "Chyba seks zbli¿a ludzi bo dosta³am si³e ¿eby wprowadziæ zmiany"

Pomys³ chyba nie mniej absurdalny ni¿ usilne próby odpicowania niedostatecznie poci±gaj±cego modelu, ¿eby tylko na si³ê podkrêciæ sobie "chêtkê".
CzerwonaKokarda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-01, 20:07   #32
Samantha7
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 258

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Poka¿ wiadomo¶æ

Pomys³ chyba nie mniej absurdalny ni¿ usilne próby odpicowania niedostatecznie poci±gaj±cego modelu, ¿eby tylko na si³ê podkrêciæ sobie "chêtkê".
No wiesz rozne sa "zboczenia"

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-02, 03:01   #33
anita9005
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 607

daj sobie troszkê czasu mo¿e to jeszcze nie ten?

Na propozycje wymianek odpisuj w moim profilu - nie ¶ledzê na bie¿±co profili z wymiankami.
anita9005 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-12, 23:54   #34
Boogini
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 100

Zapomnia³am totalnie o tym w±tku ale ju¿ od¶wie¿y³am sobie pamiêæ.

J

Edytowane przez Boogini
Czas edycji: 2013-09-23 o 18:54
Boogini jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-13, 14:49   #35
Agutka0990
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

My¶lê ¿e nie ma sensu byæ z kim¶ kto nie podoba nam siê fizycznie,a wrêcz Ty masz do niego odrazê. Co z tego ¿e on nieba by Ci przychyli³,¿e ma dobry charakter itp jak na sama my¶l o zbli¿eniu robi Ci siê s³abo?? Ch³opak ma po prostu ze sob± problem,nie dba o siebie,mo¿e porozmawiaj z nim szczerze? Nie wyobra¿am sobie siebie na Twoim miejscu,ja nie trwa³a bym w takim zwi±zku,i my¶lê ¿e jeste¶ z nim nie z wyboru tylko po prostu z przymusu. Pomy¶l jak on siê czuje,na pewno widzi ¿e co¶ jest nie tak,nie znam go ale g³upi nie jest Partner musi nas poci±gaæ,taka jest prawda i nie ma co siê oszukiwaæ
Agutka0990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 21:12   #36
Agnieszka2011
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 155

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Poka¿ wiadomo¶æ
Z tego co zrozumia³am to autorka chce odstawiæ jego, a nie siebie - kupiæ mu jakie¶ ciuchy.

Niemniej jednak, uwa¿am to za totalny bezsens. Facet nie poci±ga autorki fizycznie, a ona na si³ê chce sprawiæ by¶ co¶ drgnê³o. £atwiejszy i oszczêdniejszy - na pocz±tek - by³by wspólny prysznic i sprawdzenie czy nagi i wypucowany sprawia, ¿e ro¶nie Ci ci¶nienie. niestety w±tpiê.

Zgadzam siê zupe³nie.
Kobieto , nie czujesz chemii do faceta, którego niedawno pozna³a¶- nie pakuj siê z nim w zwi±zek bo nic z tego nie bêdzie !
Chemia w zwiazku musi byæ, bynajmniej na pocz±tku- tak by chocia¿ by³o, co wspominaæ po 20 latach po¿ycia!!
Z postu autorki wynika, ¿e facet jej w ogóle nie poci±ga, ale ta mimo to chce z nim byæ bo ten nadaje siê na mê¿a.
A kto Ci ka¿e jutro wychodziæ za m±¿? Mo¿e poszukaj ciut mniej "idealnego" za to by mia³ ciut ciut tego "czego¶" w sobie.
Agnieszka2011 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 18:19   #37
Clemence
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 383

Cytat:
Napisane przez shirleyyy Poka¿ wiadomo¶æ
có¿.....ja te¿ wpad³am w tak± relacjê jak ty. By³am ¶wierzo po rozstaniu z moj± pierwsz± mi³o¶ci± z któr± by³am 5 lat. Po 4 m-cach znalaz³ siê "lepszy model".....dobry na smutki, podbudowuj±cy samoocenê, diablenie inteligentny, pracowity, my¶l±cy tylko o tym czego mi trzeba, mo¿na by³o na niego liczyæ w przeciwieñstwie do mojego poprzedniego za którego ja musia³am pe³niæ funkcje faceta w tamtym zwi±zku.
i te¿ my¶la³am jak ty.....chcia³am to ubraæ w "zdrowy rozs±dek", te¿ my¶la³am "lepszego nie znajdê"......rozwi±za³am to najpro¶ciej jak siê da³o.....po prostu o tym wszystkim mu powiedzia³am. Powiedzia³am ,ze mam ciezki czas za sob±, ¿e nie chce go wykorzystywaæ aby siebie podbudowaæ, ¿e lubie z nim spêdzaæ czas, rozmawiaæ ale nie wiem czy co¶ z tego bêdzie na d³u¿sz± metê i zrozumiem jak zechce zakoñczyæ t± znajomo¶æ. On powiedzia³ ,¿e rozumie ale zaryzykuje.
I tak jeste¶my ze sob± ponad dwa lata, ja go pokocha³am i wiem ,¿e faktycznie "lepszego" nie znajdê, planujemy wspóln± przysz³o¶æ, niczego nie ¿a³uje

ja bym wy³o¿y³a kawê na ³awê i powiedzia³a wprost co jest, niech facet wie na czym stoi. Powiedz mu te¿ co ci przeszkadza i nad tym pracujcie je¶li chcesz temu daæ szansê.
Bo mi sie wydaje ze charakter jest bardzo istotny.

Za urodê pokochasz w koñcu..a charakteru nie zmienisz
St±d prosty wniosek))

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Boogini Poka¿ wiadomo¶æ
Zapomnia³am totalnie o tym w±tku ale ju¿ od¶wie¿y³am sobie pamiêæ.

Jak siê skoñczy³o?
A no skoñczy³o siê na prezentach z mojej strony. Tu koszula, tu t-shirt, pomog³o mo¿e na chwilê. Pó¼niej wspólny wypad 5 dniowy w góry. Kiedy do mnie podchodzi³ to bra³am nó¿ w rêkê i mówi³am "nie dotykaj mnie", mo¿e w ¿artach, ale przes³anie zrozumia³ (o dziwo!).
Co pó¼niej? Moje szczytowanie, oczywi¶cie negatywne. Co sprawi³o, ¿e wybuch³am? Widok przez 3 dni tych samych skarpetek z t± sam± dziur±, w tym samym miejscu.

Dziewczyny, które s± w podobnej sytuacji - NIE MÊCZCIE SIÊ. Jest mi wstyd za siebie, ale jednocze¶nie jestem dumna, ¿e nie uprawiali¶my seksu bo zapewne dzieñ w dzieñ le¿a³abym przez pare godzin w wannie z obrzydzenia. Dziêkujê za KA¯D¡ radê, bardzo mi pomog³y¶cie.
Wiem jedno, wole ¿eby facet mnie rozkocha³, wykorzysta³ i rzuci³, nic tkwiæ w zwi±zku z rozs±dku, bez ¿adnych fajerwerek.

Jestem szczê¶liw± singielk± od nowego roku
Jak dla mnie to jego charakter Ci nie pasowa³ a nie uroda ;p
chodzi mi np o skarpetki.

Jak juz uroda jest po¶rednia a charakter ca³kowicie anty,to nie ma ¿adnej szansy.

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-18, 06:37   #38
Boogini
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 100

To uroda by³a anty. Gdyby kto¶ mnie obudzi³ o 3 w nocy i powiedzia³ "wymieñ dziesiêæ defektów **" zrobi³abym to bez zaj±knciêcia
Boogini jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.