|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siłownia Toruń
ja to bym chciała się z kimś na jakiś fitness zapisać (zumba?
), bo samej mi głupio... :P
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam karnet i na siłownie i na fitness.
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co dokladnie nie powiem jakie ceny.
Ale ja np. mam umówe na 12m-cy za 129 zl/m-c w tym jednorazowe wpisowe za 119 i chcę wykupić 2 sesje po 60 min z trenerem personalnym za 100 zl (mam skleroze okropna) mam już nr trenera i mam sie z nim umowic na pierwsze spotkanie. Jeśli podasz mi nr gg do siebie to dokładnie bedziemy mogly sie zgadac, bo nie chce tutaj pisac gdzie dokladnie mieszkam
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
I co ?? Jest jakaś Torunianka, która wybierze się ze mną do siłowni
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Chyba wszystkie na cmentarzach są
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
na pewno nie polecam nowego Centrum Formy Fitness w Toruniu przy Lelewela, okropna obsługa, jawne obgadywanie klientów, o paragon trzeba się upominać, bo inaczej nie ma szans ( może połowa trafia do kieszeni kobiet z obsługi, bo jak policzyć klientów ). Najgorsza jest taka niska blondynka i wysoka szatynka ścięta na męsko, nie wiem jak mają na imię, bo nikt tam się nie przedstawia- obsługa klapa, plotkują, kolejka rośnie, na wszystko trzeba długo czekać, po prostu zła atmosfera. ajęcia ok, ale wszystkie tak pomieszane, że nigdy nie wiesz na co idziesz. Nie informują o zmianie instruktora i odwołaniu zajęć a z instruktorem zmienia się rodzaj zajęć, więc nie bardzo... Jestem stałą klientką dawnej Siłowni Centrum i Centrim Formy i jest ok, ale ten fitness to klapa... |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
a co sądzicie o tym Gra fitness? na dziewulskiego? mam zamiar się wybrać na fitness bądź na siłownie, ale nie mam pojęcia co wybrać... mieszkam na rub I i chciałabym chodzić blisko domku
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Również nie polecam Centrum formy, obsługa fatalna, byłam 3 razy i więcej nie pojawię się tam z pewnością.
Od niedawna chodzę do Studia Rekreacji dla Pań bella line na Sukienniczej, jak na razie mi się podoba, obsługa bardzo sympatyczna. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
A ja moge polecic, Pure Jatomi w C.H. Plaza
Obsluga mila i usmiechnieta, a trenerzy bardzo sympatyczni.
|
|
#41 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chodzę tam , bo mam blisko i rozkład zajęć które mi pasują fajnie uzupełnia się z moją pracą. Same zajęcia bardzo mi się podobają. Instruktorki już mniej, niektóre są w porządku ( Beata!^^), ale w większości jakieś takie mało komunikatywne. Do Belli na Sukienniczej też chodziłam. I fakt - kolosalna różnica jeśli chodzi o obsługę. Dziewczyny miłe, uśmiechnięte, rozgadane. Super. No ale niestety, nie po drodze mi do nich i godziny zajęć troszkę nie pasują...:| |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
A ja zamówiłam sobie płytę Ewy Chodakowskiej i będę sama walczyć w domku
Zaoszczędzę troszkę
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
hej, temat troche stary ale może ktoś odpisze
![]() ja właśnie dzisiaj podpisałam umowe na 12 miesięcy do Pure w Plazie i płace 89 zł/miesiąc za nielimitowany czas i ilość wejść, ale tak troche głupio mi chodzić samej. Może ktoś z was tam chodzi ? |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
szkoda ze podpisalas umowe bo ja wlasnie szukam kogos kto przejmie karnet ode mnie na 6 miesiecy
|
|
#45 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z tą brunetką nie miałam za bardzo styczności, a ta blondynka jest bardzo miła I nikt nie dziwił się, jak chodziłam na 3 zajęcia codziennie przez tydzień ![]() Jeżeli jest ktoś chętny, kto chce ze mną pochodzić to będzie mi bardzo miło
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może polecicie gdzie warto zapisać się na zumbę? Macie jakieś doświadczenia z toruńskimi klubami w tym zakresie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

), bo samej mi głupio... :P

(mam skleroze okropna) mam już nr trenera i mam sie z nim umowic na pierwsze spotkanie.