Jak zareagowa³yby¶cie na takie s³owa? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-11-01, 11:18   #31
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367
Dot.: Jak zareagowa³yby¶cie na takie s³owa?

Cytat:
Napisane przez Demi93 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie no, mój facet bêdzie dla mnie najatrakcyjnieszy forever and ever, bo go kocham. Z tym, ¿e s± bardziej atrakcyjni chodzi³o mi o to, ¿e zawsze bêd± tacy, którzy bêd± bardziej umiê¶nieni, wy¿si, bêd± mieli gêstsze w³osy itp.

Ano mo¿e, ja jestem typem, co to uwielbia analizowaæ cudz± urodê/zachowanie
mój t¿ nazywa to "ty jeste¶ poza kategori±" bo wiadomo, znajd± siê fajne laski z wiêkszym biustem, lepszym ty³kiem itd
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-01, 11:22   #32
201607231707
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 414

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
mój t¿ nazywa to "ty jeste¶ poza kategori±" bo wiadomo, znajd± siê fajne laski z wiêkszym biustem, lepszym ty³kiem itd
Ooo, fajne rozwi±zanie I jakie prawdziwe, bo przecie¿ "w rankingu" i tak zawsze bedziesz inn± kategori±
201607231707 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-01, 11:47   #33
Kretka666
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 332

Cytat:
Nie no, mój facet bêdzie dla mnie najatrakcyjnieszy forever and ever, bo go kocham. Z tym, ¿e s± bardziej atrakcyjni chodzi³o mi o to, ¿e zawsze bêd± tacy, którzy bêd± bardziej umiê¶nieni, wy¿si, bêd± mieli gêstsze w³osy itp.

Ano mo¿e, ja jestem typem, co to uwielbia analizowaæ cudz± urodê/zachowanie

Mój jest naprawdê przystojny wed³ug mnie, nie tylko z powodu mojej mi³o¶ci do niego Choæ pewnie wielu kobietom by siê nie podoba³. Bardziej umiê¶nionego czy wy¿szego to nie chcia³abym akurat, gustujê w umiarkowanie umiê¶nionych (nie jakcy¶ co siê po plecach nie mog± podrapaæ) i równych / ni¿szych ode mnie facetach I w³a¶nie nie widzê tego w takich kategoriach porównywania, nie zwyk³am porównywaæ tak ludzi, ka¿dy zas³uguje na osob± analizê, bo na co mi to, ¿e kto¶ ma ³adniejsz± brodê od mojego, jak ma szkaradny ryj?

Zachowanie te¿ uwielbiam analizowaæ, oj tak I moje studia to na mnie wymuszaj± do tego, wiêc jestem ca³kiem spaczona pod tym wzglêdem
Stary 2012-11-01, 11:54   #34
201607231707
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Poka¿ wiadomo¶æ
Mój jest naprawdê przystojny wed³ug mnie, nie tylko z powodu mojej mi³o¶ci do niego Choæ pewnie wielu kobietom by siê nie podoba³.

Zachowanie te¿ uwielbiam analizowaæ, oj tak I moje studia to na mnie wymuszaj± do tego, wiêc jestem ca³kiem spaczona pod tym wzglêdem
O, z moim tak samo

Noo, cos sobie przypominam, ¿e ty by³a¶ na etnologii/etnografii? Mam kiepsk± pamiêæ
Stary 2012-11-01, 12:05   #35
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
O, z moim tak samo

Noo, cos sobie przypominam, ¿e ty by³a¶ na etnologii/etnografii? Mam kiepsk± pamiêæ
Mamy specyficzny gust najwyra¼niej Mój zawsze mia³ d³uuga¶ne w³osy, a teraz po 6 latach noszenia d³ugich obci±³ siê i ma jak Josh Gilbert, tak, na 5 zdjêciu widaæ Mój te¿ ma brodê i wygl±da , nawet lepiej ni¿ z d³ugimi! Kolczyka w nosie te¿ ma

Etnologii, dobrze pamiêtasz!

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-11-01 o 12:07
Kretka666 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-01, 12:17   #36
201607231707
Konto usuniête

Cytat:
Mamy specyficzny gust najwyra¼niej Mój zawsze mia³ d³uuga¶ne w³osy, a teraz po 6 latach noszenia d³ugich obci±³ siê i ma jak Josh Gilbert, tak, na 5 zdjêciu widaæ Mój te¿ ma brodê i wygl±da , nawet lepiej ni¿ z d³ugimi! Kolczyka w nosie te¿ ma

Etnologii, dobrze pamiêtasz!
Przypomnia³am sobie, czemu kocham tumblra - Kim jest pan w szarej czapce z tego zdjêcia? --> http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7...t0uo1_1280.jpg
Noo, atrakcyjno¶c fizyczna to w ogóle temat rzeka. Dla mnie przystojny mo¿e byæ taki Andrej Pejic, a inni siê bêd± pukac w czo³a

O, czyli nie jest ze mn± a¿ tak ¼le
Stary 2012-11-01, 12:38   #37
ulinkaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 881

To jest w du¿ej mierze kwestia "poziomu" i dojrza³o¶ci zwi±zku. Jakbym mia³a 18 lat i co¶ takiego us³ysza³a, to pewnie te¿ nie by³abym zachwycona, ale z perspektywy czasu wiem, ¿e to zupe³nie normalne, te¿ czasem mówiê do t¿, ¿e kto¶ tam to fajny facet. On doskonale wie, ¿e to tylko s³owa, za którymi nic nie stoi i jest to zupe³nie zdrowa, naturalna reakcja.
w nico¶ci za oknem, gdy budz± siê mg³y...
ulinkaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-11-01, 12:49   #38
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomnia³am sobie, czemu kocham tumblra - Kim jest pan w szarej czapce z tego zdjêcia? --> http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7...t0uo1_1280.jpg
Noo, atrakcyjno¶c fizyczna to w ogóle temat rzeka. Dla mnie przystojny mo¿e byæ taki Andrej Pejic, a inni siê bêd± pukac w czo³a

O, czyli nie jest ze mn± a¿ tak ¼le

To Tim Lambesis, g³ówny wokalista As I Lay Dying (jeden z moich ulubionych zespo³ów), cudnie growluje, Josh Gilbert jest basist± i drugim, czystym wokalem

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Poka¿ wiadomo¶æ
To jest w du¿ej mierze kwestia "poziomu" i dojrza³o¶ci zwi±zku. Jakbym mia³a 18 lat i co¶ takiego us³ysza³a, to pewnie te¿ nie by³abym zachwycona, ale z perspektywy czasu wiem, ¿e to zupe³nie normalne, te¿ czasem mówiê do t¿, ¿e kto¶ tam to fajny facet. On doskonale wie, ¿e to tylko s³owa, za którymi nic nie stoi i jest to zupe³nie zdrowa, naturalna reakcja.
Czym¶ innym jest wed³ug mnie stwierdzenie na widok ³adnego cz³owieka "o, fajnie wygl±da", a czym innym powiedzenie "podobaj± mi siê inni, ale jestem jednak z Tob±". Zupe³nie inny wyd¼wiêk to ma.
Stary 2012-11-01, 12:51   #39
201607231707
Konto usuniête

Cytat:
To Tim Lambesis, g³ówny wokalista As I Lay Dying, cudnie growluje, Josh Gilbert jest basist± i drugim, czystym wokalem
To tak w temacie - podoba mi siê

Cytat:
Czym¶ innym jest wed³ug mnie stwierdzenie na widok ³adnego cz³owieka "o, fajnie wygl±da", a czym innym powiedzenie "podobaj± mi siê inni, ale jestem jednak z Tob±". Zupe³nie inny wyd¼wiêk to ma.
Noo, dla mnie to by³ niefortunny dobór s³ów. Pewnie mia³o zabrzmieæ jak "podobaja mi siê inne, ale ty najbardziej", a zabrzmia³o jak "jest tyle fajnych lasek, a skoñczy³em z tob±"
Stary 2012-11-01, 13:00   #40
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
To tak w temacie - podoba mi siê

Noo, dla mnie to by³ niefortunny dobór s³ów. Pewnie mia³o zabrzmieæ jak "podobaja mi siê inne, ale ty najbardziej", a zabrzmia³o jak "jest tyle fajnych lasek, a skoñczy³em z tob±"
Mi siê Lambesis nie podoba, jest zbyt napakowany U Gilberta podobaj± mi siê w³osy, broda, kolczyk w nosie, wokal, postura nawet ok, ale twarz generalnie ma ¶redni± Za wybredna jestem.

Jak dla mnie to móg³by nic nie mówiæ, bo po co takie rzeczy gadaæ? ¯eby partner nie zapomnia³ przypadkiem, ¿e podobaj± nam siê inni ludzie i ma konkurencjê?
Stary 2012-11-01, 13:32   #41
201607231707
Konto usuniête

Cytat:
Mi siê Lambesis nie podoba, jest zbyt napakowany U Gilberta podobaj± mi siê w³osy, broda, kolczyk w nosie, wokal, postura nawet ok, ale twarz generalnie ma ¶redni± Za wybredna jestem.

Jak dla mnie to móg³by nic nie mówiæ, bo po co takie rzeczy gadaæ? ¯eby partner nie zapomnia³ przypadkiem, ¿e podobaj± nam siê inni ludzie i ma konkurencjê?
Dla mnie posturê ma ok, na s³owa "zbyt napakowany" automatycznie wizualizujê sobie tak± szynkê, z tych, co w sznurki zawiniête s±, z ludzk± g³ówk±

A nie wiem, musialabym siê dowiedzieæ, jaki by³ kontekst. Jakby wypali³ cos takiego w ¶rodku rozmowy o pierogach, to bym siê zastanowi³a, czy nie dosta³ udaru
Stary 2012-11-02, 06:54   #42
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 220

niepotrzebnie powiedzia³, ale to nie a¿ takie przestêpstwo w sumie nic z³ego.

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.