![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Clarins, Mac, Beauty Blender, Real Techniques i inne
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
Real Techniques Starter Set Inglot Pro-3- zależy mi na cielistym cieniu matowym lub perłowym Sephora Eyeliner Korres - pędzel do pudru Z Twojej wish mam Biodermę Sensibio nówkę nieotwartą 250ml, a także książkę Ostatnia noc w hotelu Chateau Mormont raz przeczytaną ![]() Edytowane przez carollinnka Czas edycji: 2012-11-02 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Dior, Clarins, Beauty Blender, Real Techniques i inne
OK, jestem chętna na ten Beauty Blender
![]() Oryginalny - czyli ten różowy, a w jakim opakowaniu? W takim jakby pleksi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
perfumove love
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Clarins, Mac, Beauty Blender, Real Techniques i inne
Oj szkoda. Gdyby olejek się zwolnił to ja jestem chętna jakby co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Dior, Clarins, Beauty Blender, Real Techniques i inne
1Hej niestety za korektor nic nie widzę ale wpadły mi w oko pędzelki RT
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nie,poza wątkiem nic;(
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
Inglot Pro-3 - dwie paletki z matowymi cieniami w kolorze cielistym, beżowym, kawy z mlekiem, orzecha, śliwki, czekolady (o konkretne numery proszę pytać ), użyte kilka razy, ubytek niewielki ale chcialabym numerki ![]() Eveline Nail Therapy Professional 8w1 - odżywka do paznokci, nowa, nieużywana, jeszcze w kartoniku no i woski YC ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
okej
![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Ten spray naprawdę ładnie nabłyszcza włosy, nie daje sztucznego efektu jak niektóre tego typu produkty, tylko jest to efekt glow - jak na reklamach. Włosy ładnie odbijają światło.
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Książka została raz przeczytana, więc jest w stanie wręcz idealnym, teraz czeka na lepsze jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Hejka chciałabyś się wymienić za :
-puder inglot -pędzel smashbox -eyeliner sephora -mleczko do demakijazu 3 w 1 ??
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
gdzie mam szukać zdjęć?
![]() i jakie masz woski YC? ![]()
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-11-03 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
to ja bym chciala z 1 paletki 1 cien, a z drugiej 1 i 2
![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej zależałoby mi na pędzlu Korres i tym zestawie. Z palety jednak zrezygnuję, szukam tylko cielistego cienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
A wchodzi w grę wymiana pędzel za książkę? Książkę kupiłam za 36zł, a wysyłka wyniesie mnie trochę drożej z racji wagi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
chciałaś olejek i bioderme.. za bioderme dałam 50 zł bez kilku groszy, olejek zależy który, mały 15, większy 20
paletka jest warta ok 35 zł jak dobrze kojarze więc musze coś dobrać ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- nie wiem gdzie Bioderma kosztuje 50 zł za dużą butelke tu gdzie mieszkam mam dostęp do apteki, i tak kupuje przez neta bo jest taniej, jak ja kupowałam była po 48 z groszami albo 49 teraz już zdrożała ![]() http:// www. doz. pl /apteka/p9142-Bioderma_Sensibio_H20_ply n_do_mycia_twarzy_250_ml
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze, to ja dorzucę próbki wysokopółkowej pielęgnacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Clarins Everlasting Foundation - podkład w kolorze 103 Ivory, zostało ponad pół buteleczki (możliwe używanie do czasu wymiany więc proszę pytać ) Revlon Colorstay - podkład do cery suchej w kolorze 110 Ivory, użyty kilka razy Beauty Blender - oryginalna gąbeczka, nowa Real Techniques Starter Set - zestaw pędzli do makijażu oczu, użyte kilka razy, umyte i zdezynfekowane, w stanie idealnym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.. pozdr.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wieczne Kutango
|
podoba mi się tylko beauty blender więc nie wiem może za to coś byś wybrała ?
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
rozswietlacz EL jak najbardziej na wydaniu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Yankee Candle - woski w kształcie tart, Christmas Cupcacke, Apple&Pine Needle, River Valley, Beach Walk, Clean Cotton, Fresh Cut Roses, French Levander, połówki w woreczkach strunowych Beauty Blender - oryginalna gąbeczka, nowa Real Techniques Starter Set - zestaw pędzli do makijażu oczu, użyte kilka razy, umyte i zdezynfekowane, w stanie idealnym głównie woski mnie interesują ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2012-11-03 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.