|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe różności: Missha Perfect Cover 23, krem tonujący MAC i masa innych.
Kurcze, nie popatrzyłam na rozmiar i bluzeczka będzie za duża, ale chętnie oddam Ci ramonseskę za coś z kosmetycznego.
Może wypiszę wszystko co mi się podoba, a Ty wybierzesz co byś oddała, bo nie za bardzo orientuję się tu w wartości: 5. The Body Shop olejek do ciała i włosów Moringa, ubytek ok 5-10ml ze 100ml 8. Pierre Rene, długotrwały eyeliner w kremie, czarny, ubytek ok 50% 17. Pędzle: Kozłowski do eyelinera 5. Borghese maseczka oczyszczająca do skóry wrażliwej Active Mud, odlewka! 100ml 6.Eyeliner Essence czarny, ubytek ok 10% 8.The Body Shop balsam do ust malinowy, ubytek 40% 12. ELF rozświetlacz z efektem tafli, ubytek ok 15% 18. Lumene oczyszczający i wygładzający olejek myjący do suchej skóry, ubytek ok 10% z 200ml Najbardziej zależałoby mi na rozświetlaczu z ELFa i pędzelku do eyelinera
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowe różności: Pomadka Dior i Urban Decay, LUSH, Clinique, MAC i masa i
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowe różności: Pomadka Dior i Urban Decay, LUSH, Clinique, MAC i masa i
szminka diora mi się podoba, ale to pewnie za mało do kredki może dobrałabyś coś jeszcze?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Pasowałaby mi taka wymiana
Masz jeszcze jakieś pytania co do kurteczki?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
nie opłaca mi się wymieniać angela za szminkę wychodzi dość spora różnica w cenach
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
A czy oddałabyś coś z kosmetyków za gorset? Bo w sumie bardziej mi na kosmetykach zależy
Podoba mi się:-lakiery Essence i Miyo -podkład Inglot -mini paletka Smashbox -perfumy Lush i rozświetlacz Elf
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe różności: Yves Rocher woda malinowa, krem tonujący MAC i masa innyc
Coś u mnie za Chubby Stick?
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- A jak widziałabyś naszą wymianę?
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
18. Lumene oczyszczający i wygładzający olejek myjący do suchej skóry, ubytek ok 10% z 200ml 17. Yves Rocher krem odżywczy z nagietkiem 50ml NOWY 5. The Body Shop olejek do ciała i włosów Moringa, ubytek ok 5-10ml ze 100ml ? |
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnei za: 1. Pomadka Urban Decay Wanted, z kartonikiem, z wymianki, ubytek testowy
2. Clinique Chubby Stick, kolor Melon, miniatura, kolor 04 mega melon, ubytek testowy?
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe różności: Yves Rocher woda malinowa, krem tonujący MAC i masa innyc
nie chcialabys oddac wkladu ketta ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.