|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
ooo.... widzę że już nowa część wątku
![]() Renee84 te praktyki co się ich obawiasz to są tylko raz w trakcie szkoły, gdzie tak pod koniec szkółki TŻ jechał na nie, więc spokojnie ![]() ![]() dziewczyny bedzie dobrze, zobaczycie jak szybko to zleci... ja jakoś się nie mogę przyzwyczaić do myśli że TŻ jest już w domu
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!
![]() Nie było mnie ze dwa dni, a tu proszę… dyskusja wre!! ![]() ![]() Więc może i ja dodam co nieco od siebie… ![]() na początek dziewczyny głowa do góry ja już mam dwa miesiące za sobą i zleciały mi baaardzo szybko może też dlatego, że mam sporo roboty, zawsze coś…Czasem nawet nie mam czasu posiedzieć ze swoim mężem jak przyjedzie… pozostają jedynie wieczory, a w zasadzie noce ![]() Do mnie też mój TŻ za dużo nie dzwoni… Zazwyczaj pisze kilka czułych smsów dziennie. Wszystko uzależnione jest od ilości zajęć w tygodniu, potem kolacja…. Odpoczynek, wiadomo!! i nauka Ostatnio do mnie zadzwonił i mówił, że chłopaki grają w Fife.. Ach Ci mężczyźni… Dlatego nie ma co panikować, jak się kochacie to wszystko przetrwacie.Mój związek należy do powiedziała bym… bardzo burzliwych… wiele razem przeszliśmy i jeszcze więcej nauczyliśmy się. Wiem jedno.. że gdyby nie starania raz jednej raz drugiej strony, a z perspektywy czasu patrząc głownie mojego Lubego…, nie przetrwali byśmy tego wszystkiego. Zrezygnował dla mnie z bardzo wielu rzeczy i marzeń (m.in. z tego które realizuje teraz..) m.in. dlatego, że może nie byłam jeszcze na tyle dojrzała aby poradzić sobie z tym z czym wy walczycie obecnie. Dlatego dziewczyny życzę Wam dużo cierpliwości, wytrwałości i pewności siebie
|
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wlasnie spotkalam sie z przyjaciolka i od razu lepiej poczatki beda najgorsze, ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic i na pewno nie pokazywac za bardzo TŻtom jak nam ciezko, bo beda mieli na pewno sami duzo stresow. Poza tym moj juz po zajeciach do mnie dzwonil i pisal i mielismy sie spotkac dopiero na swieta, a tu prosze cos mi zaczal mowic, ze moze za tydzien przyjedzie---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Pajka062 juz ten pomysl z glowy wybity ;p , a propos slubowania bylam, ale moj tez mowil, ze chyba nie mozna byc, okazalo sie jednak, ze poszlam i moglam wejsc. Wolalam sprobowac na Pienistej strasznie cieplo panowie policjanci mnie przyjeli, nawet jeden mnie zaprowadzil bylo pare osob, rodzice jednego chlopaka, siostra innego z konwojowki, stalismy na gorze i nawet gdzies sie na filmiku zalapalam (jak przez mgle) na stronie dziennika lodzkiego:P ja tylko TŻtowi mowie, ze tesknie i ze dziwnie sie spi bez niego;p to sie smial, ze mam lozko dla siebie
|
||
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Hehe mój też już dzwonił ale tylko na chwilkę bo ciągle ktoś wchodził do pokoju i go wołał, powiedział że już nie da rady zadzwonić
. Poszedł na kolacje, a później pewnie będą siedzieć wszyscy w pokoju to nie będzie chciał pewnie dzwonić przy nich . Ale powiedział mi że jutro wracają po zajęciach to się dowiem wszystkiego dokładnie co i jak tam jest . Kurdę z Waszych stron takie czułości a my tylko piszemy o tym co się dzieje i w ogóle .
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
mój dzwoni bardzo zadko;/ i przez całe szkolenie zobacze go moze z 4 razy;/
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak wo gole to piatek jutro
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny głowa do góry jutro już piątek TŻ przyjeżdżają do was
![]() powiem wam, że myślę, że szybko zatęsknie za tą szkółką. Mialam chociaz pewność, że TŻ wróci na weekend i go zobacze, a teraz nie wiem jak to będzie |
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Moj wlasnie dzwonil i dlugo rozmawialismy
wczoraj na apelu dali im na powitanie wycisk, cos moj mowil, ze jakies dziewczyny sie nawet poplakaly , ale to pewnie taka tradycja pierwszy dzien wlasnie sie teraz moj TŻ uczy ;p i dzisiaj juz mowil, ze nie zadzwoni.
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
przyszle policjantki płaczące pierwszego dnia
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Annika90 witaj w klubie
Mój też jest 800km od domu i również wraca dopiero na święta... Mój jest w Słupsku a Twój?I wiesz co? DAMY RADĘ KOCHANA!!! Musimy...
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moj tez w słupsku;/ a jak Twój odzywa sie? i jak jego wrazenia....bo moj niestety jeszcze nic mi nie powiedział;/a rade musimy dac;P |
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...nie martw się ..Jak sie z nim spotkasz na żywo to mu powiedź o tym że Ci przykro jak nie dzwoni(wytłumacz że nie chodzi o nie wiadomo jak długie rozmowy, ale o sam fakt że na chwile go usłyszysz i wiesz, że o Tobie pamięta mimo tylu spraw)...bez nerwów, rozmowa to podstawa
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
"rozmowa to podstawa"
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze no właśnie, nie chodzi mi że ma mi wyznawać miłość przy kolegach czy coś po prostu opowiedzieć jak jest, jak mu minął dzień co robił itd. Powiem mu to jak wróci. Staram się być wyrozumiała i przecież nie mówię że ma ciągle pisać czy dzwonić ale mógłby chociaż na 15 minut i mi coś opowiedzieć... Ehh trzeba czekać do weekendu..
|
|
|
|
#49 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
My rozmawiamy przy kolegach, tak jak mowilam moj sie wogole nie krepuje, dlatego dzwoni. Ale nie kazdy od razu przy nowych znajomych jest na tyle otwarty, by rozmawiac o prywatnych sprawach
mysle Pajka062, ze Twoj po prostu nie chce przy kolegach rozmawiac, chcialby moze powiedziec cos milego, ale nie chce wyjsc na tzw.mieczaka ( bo jeszcze ich dobrze nie poznal). Jak ja rozmawiam ze swoim to ciagle slysze kolegow, czyli ciagle sa kolo siebie. Nawet jak gdzies na chwile wyszedl z pokoju to musial sie rozlaczyc, bo ktorys z nich do TŻta dzwonil ;p
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
No jasne, ja to w pełni rozumiem przecież ale chyba nic w tym złego jakby opowiedział mi przy nich jak mu minął dzień.
minimalutka wiesz, po prostu się denerwuje, z czasem mi przejdzie |
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo moj to i tak wyjatkowo teraz do mnie dzwoni, bo normalnie jak sie nie widzimy to juz tak nie jest, dzwoni do mnie wtedy rzadko (czyt. tylko jak cos potrzebuje ;p ) dlatego mam nadzieje, ze sie troche za mna steskni. Trudno jest rozszyfrowac faceta. Moze po prostu nic tam ciekawego sie nie dzieje ;p
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny serdecznie!! Z tego co czytałam, macie już jakieś doświadczenie w byciu z facetem policjantem (albo też przyszłym). Możecie się nimi podzielić? Jakieś rady, wskazówki? Ja od miesiąca spotykam się z policjantem (pracuje już ok 3 lata), muszę przyznać że nie jest to łatwe zadanie
spotkania z kolegami z pracy żeby "odreagować" mogą sprowadzić na złą drogę i o to się najbardziej obawiam. Mimo wszystko, mimo tego że udaje twardziela wyczuwam w nim tą potrzebę ciepła, bliskości. Jak się nie dać zwariować tylko w tym wszystkim?? Pozwalać na te "odreagowanie"? Oni naprawdę tego potrzebują?? Pomóżcie
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś rady?
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo cierpliwości i tak, pozwalać na odreagowanie gdyż ponieważ oni tego potrzebują wrzuć na luz a po jakims czacie będzie wolał przebywać i odreagowywać z Tobą a nie z kolegami
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napiszę Ci tak jeśli spotkania z kolegami miałyby Go sprowadzić na złą drogę to zapewne już by się to stało, ale w życiu różnie bywa. Mój EKS wydawał się nieimprezowym chłopakiem, taki romantyk, wypady do restauracji, kina, wspólne wyjazdy. Odnośnie Jego pracy/kolegów wiedziałam wiele, jednak pojawiła się INNA i po 2.5 roku stwierdził, że to nie to ![]() Wielu Policjantów tak ma, że przy kolegach to agresorzy, twardziele, ale przy swoich kobietach tak wymiękają, są tacy uczuciowi |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
I jak tam Pajka062 Twoj przyjezdza ?
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Tak, tak o 17 chyba już wyjechali
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, moj do taty do Slupska pojechal (jego tata mowil cos, ze zabral sie do Leborka z jakimis dziewczynami ;p ) a stamtad go juz tata zabierze moze za tydzien przyjedzie poki co czeka mnie samotny weekend (na szczescie mam zajecia) chociaz i tak juz czuje sie lepiej psychicznie:P
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Weekend jest to cisza
tylko ja sama siedze? ;p
|
|
|
|
#60 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

A co do pracy w policji to pomyśl że musiałabyś wytrzymać kolejne 6 miesięcy rozłąki to od razu Ci się odechce do policji iść
. Poszedł na kolacje, a później pewnie będą siedzieć wszyscy w pokoju to nie będzie chciał pewnie dzwonić przy nich
. Kurdę z Waszych stron takie czułości a my tylko piszemy o tym co się dzieje i w ogóle