![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: LISTOPAD - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalo
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Dot.: Grudzień - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalo
hej, przepraszam ze dopiero teraz, nie bylo mnie na wizazu. Sukienka ktora wkleilas to raczej takie L/XL, bardziej L, bo to dział Divided z H&M młodzieżowy. Długość muszę zobaczyć dzisiaj wieczorem, dam jeszcze znac. I od razu zrobię zdjęcie tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
ja mam duzo spodni
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
:)
|
cos za ciemny stanik i ponczochy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
sprawdziłam tą sukienkę, jest to mini, jakieś 10-15cm za pupę, ja mam 167. Nie mam baterii do aparatu, jutro muszę kupić, ale wklejam zdjęcie na modelce, wygląda to tak jak u niej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za spódnicę z ćwiekami z dokładki?
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
coś za te rzeczy?
3. Pończochy samonośne Gatta z serii Michelle, rozmiar 3/4 (M/L), kolor beżowy, z dodatkiem Lycry, matowe, zostały wyjęte z pudełka i 'wypróbowane' na ręce, ale normalnie noszone nie były. 14. Spódnica czarna z ćwiekami marki Papaya, rozmiar 42, prześliczna, na mnie niestety sporo za duża, jest nowa, jeszcze z metkami, była tylko przymierzona, spódnica jest idealnie czarna, na podszewce, ćwieki są delikatnie zakończone pytałaś kiedyś o spodnie z zary w pasie mają 88 cm, a ich długość to 104 cm. Niestety sukienki nie znalazlam jak byłam w domu, bo mamy remont więc wszystkie ciuchy są pochowane i gdzieś wyniesione.. może znajdziesz coś jeszcze u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
jaskółki są dość wąskie
![]() szer pod pachami 40 cm szer tam gdzie jest guma 33 cm długość 88 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za spodniczke papaya?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
dlugosc jest podana natomiast podawanie szerokosci tutaj mija sie z celem poniewaz jest to nietoperz i szerokosc pach jest ogromna. chyba ze chodzi Ci o jakies inne wymiary to podaj konkretnie o co pytasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.