![]() |
#31 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 479
|
Dot.: NI¯SZY facet a zwi±zek. help :<
Te¿ mia³am ni¿szego ch³opaka, i rozstali¶my siê z ca³kiem innych powodów, wzrost nie mia³ nic do rzeczy. Mój obecny T¯ jest odemnie o 1-2cm wy¿szy, wiêc jak za³o¿ê obcasy, jestem wy¿sza i nie ma z tym problemu, ani mi, ani jemu, ani nikomu to nie przeszkadza. Liczy siê uczucie a nie kilka centymetrów w jedn± czy w drug± stronê.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Oho, kto¶ ma podobny dylemat do mojego
![]() Obecnie spotykam siê z ch³opakiem, który jest naprawdê bardzo fajny. Jego charakter jak na razie mi bardzo odpowiada. Wizualnie nie jest to mój typ, w³a¶nie dlatego, ¿e nalezy do tych ni¿szych ch³opaków. Nie jestem wysoka, mam 165cm, ale przez swoj± karierê zwi±zkow± ( ![]() ![]()
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Inkwizytor
Wiadomo¶ci: 2 452
|
Cytat:
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka ksi±¿kowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, mo¿e po prostu muszê siê przyzwyczaiæ, ¿e nie wszyscy moi wybrankowie musz± cioraæ w kosza i zahaczaæ czo³em o futrynê.
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
cos w tym jest. przesta³am o nim rozmawiaæ. nagle ona mowi do mnie: Widzisz, pierwszy raz spotkalas fajnego ch³opaka,który jest toba zainteresowany i jestes tym faktem zauroczona; nie chcialabym zebys sie za bardzo angazowala,bo to dopero pierwszy taki chlopak, poznasz wielu i mozesz wtedy zalowac.
POZNALAM WIELU CHLOPAKÓW W SWOIM KRÓTKIM 20LETNIM ¯YCIU. ¿aden mu poki co nie dorówna³ dojrza³o¶ci±, troskliwoscia wzgledem mnie, zaden nie byl tak wspaniala osoba. ja wiem dobrze,ze chodzi o wzrost. moja mama jest z ojcem 24 lata, kochaja sie, wiadomo,sa wzloty i upadki,ale pokonali chorobe mamy, wiele przeciwnosci, ALE, nie o nich. widze,ze ona nie chce,zebym sie angazowala w relacje z nizszym chlopakiem. bo skoro mam 1.68, to on nalezy do tych bardzo niskich. w kolko mi wspomina o jednym moim koledze z roku, 1.80, przystojny,meski, chyba mnie lubi,ale jest chamem! nie dojrzalym palantem, ktory potrzebuje raczej matki,a nie dziewczyny ![]() a z nim.. ³±czy mnie bardzo duzo. samodzielno¶æ, zaradno¶æ zyciowa, mi³osc do psów, ech, d³ugo by wymieniac. wiem jedno, matce juz nic o nim nie powiem. gdy tamten "przyjaciel", w ktorym sie kochalam bawil sie mna, zachowywal, jakby cos mialo z tego byc,ani razu nie uslyszalam: daj spokoj, odkochaj sie, glupia!". a tu nagle jestem zniechecana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Inkwizytor
|
Cytat:
![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka ksi±¿kowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 242
|
Jak macie tego typu w±tpliwo¶ci to dajcie sobie spokój z tymi facetami. Jak siê cz³owiek na serio zabuja to ma gdzie¶ takie rzeczy. Widaæ to nie jest to.
Takie jest moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdziwy dojrza³y facet czerpie poczucie swojej warto¶ci z wa¿niejszych rzeczy, ni¿ wzrost. Zreszt± chyba z wiekiem przy doborze partnera staje siê on mniej istotny, na rzecz innych rzeczy. Ja sama nie szukam idea³u, ale ka¿dy mój facet, czy prawie mój facet ![]() ![]() Jednak sama ³apiê siê od d³u¿szego czasu na tym, ¿e móg³by byæ i blondyn, byle mia³ co¶ ciekawego w sobie, zatrzymywa³ czym¶ wiêcej mój wzrok. Lubiê okre¶lon± proporcjonaln± sylwetkê (nie potrafiê jej opisaæ, mog³abym za to pokazaæ na przyk³adzie, nawet ubranym ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Inkwizytor
|
Cytat:
Wiesz skoro ten ch³opak na ciebie leci to mo¿liwe s± dwa scenariusze. Dasz mu szanse i zostaniecie par±, albo dasz mu kosza. wtedy na pewno nie zostaniecie przyjació³mi, kontakt sie os³abi a on znajdzie sobie inny± dziewczyne bo z opisu wynika ¿e to nie jest typ masochisty. Wyobra¼ sobie obie te sytuacje i podejmij decyzjê. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
nie wyobrazam sobie,ze moglabym nagle zerwac z nim kontakt, przestac spedzac z nim tyle czasu. a gdyby mial teraz kogos...nie, wtedy chyba bym na to patrzec spokojnie nie mogla. moja kolezanka, ktora jest swiadkiem tej :relacji: mowi,ze "nikt nie bedzie szczesliwy za mnie", ze jesli jest mi dobrze tak, jak to sie teraz rozkreca, to co tu analizowac? nad czym sie zastanawiac? powinnam "poddac sie" temu i zobaczyc, co bedzie. bo nigdy sie nie dowiem, co by z tego wyszlo, jesli nie sprobuje. mysle,ze czasem warto zaryzykowac,nawet jesli mialabym sie rozczarowac. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 88
|
Je¶li Tobie ( i jemu) to nie przeszkadza, to nie masz siê czym martwiæ
![]() osobi¶cie ja bym siê ¼le czu³a, trochê jak Yeti :P ale w sumie przy moich 188 to jest ca³kiem zrozumia³e ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 190
|
Kiedy czytam takie w±tki jest mi zwyczajnie przykro i to nie ze wzglêdu, ¿e mam problem ze swoim wzrostem bo osobi¶cie jestem raczej wysoki (187 cm) ale chodzi o mentalno¶æ niektórych dziewczyn.
Naprawdê uwa¿acie, ¿e o to chodzi w mi³o¶ci albo chocia¿by nawet w b³ahym zauroczeniu? Jest naprawdê bardzo wiele czynników decyduj±cych czy bêdziemy bardzo dobrze siê bawiæ z partnerem a dyskwalifikacja ze wzglêdu na wzrost mo¿na porównaæ do dyskwalifikacji ze wzglêdu na rozmiar biustu u kobiet ![]() Tak naprawdê cieszê siê kiedy ni¿szy facet jest odrzucony w³a¶nie z tego powodu u kobiety, bo przynajmniej ma szanse na znalezienie bardziej warto¶ciowej partnerki. Oczywi¶cie ka¿dego osobista sprawa kto z kim próbuje stworzyæ zwi±zek i nic mi do tego tylko chcia³em pokazaæ jak to wygl±da z trochê innej strony. Edytowane przez CoJaPacze Czas edycji: 2012-12-26 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby mówi±, ¿e jak cz³owiek kocha, to nie patrzy na jakie¶ niedoci±gniêcia, ¿e wygl±d siê nie liczy itp., ale ja jestem dopiero na etapie spotykania siê i poznawania. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
A co do dyskwalifikacji biustów, to przecie¿ te¿ tak siê zdarza ![]() ![]()
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#46 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() We wszystkim najlepszy jest umiar i zdrowy rozs±dek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() gdyby jemu przeszkadza³o,ze jestem wy¿sza, nie szuka³by ci±gle mojego towarzystwa i nie zachowywa³ tak, jak siê zachowuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
http://deser.pl/deser/1,111857,13107...na_ma_210.html
Tak odno¶nie dyskusji tutaj ![]()
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 980
|
Cytat:
![]() Taaa, nie jeste¶ warta zainteresowania, bo masz jakiekolwiek preferancje odno¶nie wygl±du partnera. Daj sobie dalej robiæ pranie mózgu przez takie slogany, to zostaniesz kolejn± cierpiêtnic±, która dusi siê w zwi±zku z niechcianym niepoci±gaj±cym facetem, krzywdz±c i siebie i jego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||||
BAN sta³y
|
Cytat:
Poza tym napisa³em Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez CoJaPacze Czas edycji: 2012-12-26 o 19:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i czym ja siê martwiê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Dok³adnie
![]() I ja jeszcze jedno odno¶nie opinii rodziców. Zau¿ylam po swoich, ¿e jak przyprowadza³am do domu swoj± now± zdobycz ( ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() szczerze? coraz bardziej do mnie dociera, ze chcialabym czegos wiecej. dobrze,ze napisalam na forum. spojrza³am na to wszystko z innej strony. Edytowane przez kunegunda92 Czas edycji: 2012-12-27 o 01:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 218
|
Cytat:
![]() Mimo, to uwa¿am, ¿e ka¿dy ma prawo byæ z tym z kim chce, niezale¿nie od jego wygl±du. Nie to ³adne co ³adne ale co siê komu podoba. I nie dziwi mnie, kiedy dziewczyna idzie za rêkê z ni¿szym facetem, nie komentuje, nie wy¶miewam, nie oburzam siê. Ich ¿ycie, ich zwi±zek, ich cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 64
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Ja np. mam g³êboko w dupie, co my¶l± o mnie inni (których te¿ mam w dupie
![]() ![]() Inna sprawa, ¿e mnie np. by przeszkadza³o, bo ja wolê wysokich (nie: wy¿szych ode mnie (170), ale wysokich). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 218
|
Cytat:
Bo jestem w stanie zrozumieæ, ¿e komu¶ podobaj± siê wy³±cznie wysokie dziewczyny, wy³±cznie chude blondynki i tylko te z du¿ym biustem a jeszcze dobrze by by³o, gdyby mia³y br±zowe oczy. Lub odwrotnie - tylko niskie brunetki o pe³nych kszta³tach ale z klatk± piersiow± przypominaj±c± 15 letniego ch³opca. I dobrze, bo ka¿dy jest inny i ma swój gust. I super, niech z takimi siê wi±¿±. Koniec, kropka i nikomu nic do tego. Tym bardziej matce - przecie¿ ona ju¿ raz wybra³a, teraz niech siê nie wtr±ca. Pytanie jak czuje siê z tym osoba zainteresowana - czy jej brak tych kilku cm przeszkadza czy nie, i je¶li nie - niech olewa zdanie innych osób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 182
|
Cytat:
Jasne, ¿e trzeba czuæ poci±g do partnera, ale je¿eli poci±g opiera siê na wyliczeniach centymetrowych obwodu biustu, wzrostu czy talii, to dla mnie to jest po prostu chore. Bo nie da siê zbudowaæ g³êbokiej, prawdziwej relacji z drugim cz³owiekiem przy podej¶ciu "bêdê ciê kochaæ po 90 cm w biu¶cie, potem jest ju¿ oble¶nie".
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.