|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ: glinka zielona, oleje, popiół wulkaniczny, lotion ziołowy, peeling i
Rozumiem.
Ostatnio zmieniłam rozmiar, także boję się brać sukienkę która będzie na mnie wisiała. Może następnym razem będę miała coś więcej. Henna na pewno zostaje, szybko się jej nie pozbędę, więc pozostaje mi zaprosić na przyszłą wymiankę
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: GRUDZIEŃ: glinka zielona, oleje, popiół wulkaniczny, lotion ziołowy, peeling i
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje,nic nie wypatrzyłam dla siebie
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- szukam Toniku z BU oraz dobrej jakości zalotki do rzęs |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie olej ze słodkich migdałów. Gdzie kupowany? Jaką ma datę ważności? Jest nowy, czyli nieotwarty?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hm......bo nie wiem jak go wycenić. Ile w takim razie chciałabyś oleju ode mnie i ile mogłabyś mi oddać swojego? Czy to jest czysty olej, czy z domieszką innych składników? To jest produkt zagraniczny i jesli mi się spodoba, chciałabym mieć pewność, że polskie zamienniki będą takie same i nie będę musiała przejmować się sprowadzaniem z zagranicy. Najzwyczajniej w świecie nie chciałoby mi się
.---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Hej, w związku z tym, że jest to dośc drogi olejek to mogłabym go wymienić za cały migdałowy, 25 ml avocado oraz odlewkę np. 25 ml Alterry........ ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- 45 ml, czyli tyle ile maksymalnie mogę. Jutro bym jeszcze potwierdziła na 100 % wymianę. Do kiedy są ważne pozostałe oleje? Tylko musiałabyś do wymiany dołączyć jakąś buteleczkę, bo nie wiem, czy ja znajdę....
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę Alterrę
. To jutro ostatecznie odezwę się co z naszą wymianą .
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a jaką wazność mają te pozostałe oleje? Kiedy były otwarte?
|
|
#40 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
nie wiem, co Ci zaproponować; moja przygoda z olejowaniem zaczęła się jakiś czas temu od nakupowania olejów w ilości hurtowej a zaraz potem zorganizowałam sobie sztuczne zagęszczenie włosów
w związku z czym oleje poszły do lodówki![]() z wątku o olejowaniu wyniosłam wiedzę, że spożywcze oleje - mające notabene bardzo krótkie daty, zwłaszcza jeśli są to oleje eko - nadają się do celów kosmetycznych. No ale to już Twoja decyzja. Mam jeszcze olej lniany budwigowy, konopny, krokoszowy |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pamiętam o Tobie
. Tylko nie ukrywam, że trafiła mi się możliwość wymiany we Wrocławiu, a to by mi się bardziej opłacało. Tak czy inaczej odezwę się. Jeśli masz możliwość wymiany komuś innemu tych produktów, to wymieniaj. Najwyżej nasza wymiana nie dojdzie do skutku albo trochę ją później zmodyfikujemy . Tak, czy inaczej odezwę się jak już będę wszystko wiedzieć . Pozdrawiam
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie
- 1 kg glinki zielonej (do wymiany w całości lub odsypki) tylko napisz mi kiedy ja zakupiłaś , gdzie i jaki jest jej termin ważnosci ?? - popiół wulkaniczny (odsypka - ilość do negocjacji) ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- to ja chętnie bym sie wymieniła
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam pogubiłam sie z odpisywaniem :/
to jest 18ml olejku jojoba nie ma innej buteleczki co do glinki to myślałam że wymienimy sie za całosć ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- w sumie to moze pół kilo glinki za olej było by rozsądniej ?? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- wiesz co nie mam kartonowego opakowania po olejku, niestety zawsze wyrzucam opakowania a otwarty był pod koniec listopada coś w ostatnich dniach
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Powiedz mi co to za oleje: migdałowy i kokosowy - są zimnotłoczone? Z jakiego są źródła?
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- W takim razie co powiesz na taką wymianę: lotion ziołowy przeciw wypadaniu włosów Babuszki Agafii 20-25 ml oleju awokado 100 ml oleju ze słodkich migdałów 'odlewka' oleju kokosowego w zamian za: olej Starej Mydlarni odżywka bananowa ? ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Zdjęcie odżywki masz w poście #9 - ostatnie zdjęcie. Olejek użyłam dwa razy, ale jest prawie pełny - też widać zawartość na zdjęciu, ale niewiele go ubyło, bo tylko wypróbowałam (zużywam ciągle inną wersję zapachową ). Na obu produktach nie ma podanej daty ważności, ale oba są świeże i kupione w ciągu ostatnich 3-4 miesięcy.---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Nic nie szkodzi . Coś na podobę. Mam wersję brzozowo-pomarańczową Alterry, więc mogę porównać. Alterra ma więcej ekstraktów w składzie, a przynajmniej ta, którą posiadam.
Edytowane przez vLain Czas edycji: 2013-01-02 o 00:31 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, mogę dorzucić małą odlewkę Alterry
. To poczekam do jutra na odpowiedź, jeśli tamta wymiana nie wypali to ja bardzo chętnie się wymienię. A jeśli chodzi o olej kokosowy to mi obojętnie - ile uważasz za stosowne, tyle dorzuć.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, niestety nic nie znalazłam
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie doszła do skutku, ale możesz wymieniać te produkty. Ja na razie mam czas z wymianą, bo olej będę otwierać dopiero koniec stycznia lub koniec lutego, więc nie spieszy mi się bardzo z wymianą. Ale dzięki
. Będę w razie czego pamiętać o Tobie .Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
hej,
przepraszam, czasem nie zauważam, ze komus nie odpisałam U Ciebie najbardziej podoba mi się lotion przeciw wypadaniu włosów oraz olejek migdałowy |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
mam fotę, ale robioną telefonem (aparat nie kontaktuje), i nic nie widać, więc może opiszę
http://2.bp.blogspot.com/-YRHIryl0B1...+malinowa2.jpg tak wygląda opakowanie, płukanka sięga idealnie do tej krawędzi, załamania na górze. Czyli śmiało można powiedzieć, że jest prawie cała. |
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Buuu
. Szkoda, Alterry nie chcę oddać, poza tym zależało mi na lotionie. Pozdrawiam!
|
|
|
#55 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
a możesz zdradzić skąd jesteś? Bo jak zerknęłam dziś na cennik poczty to tak podrożało, że szok
nie opłaca się takiej małej wymiany robić via PP ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- nie mam więcej khadi ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- w rezerwie. |
|
|
|
|
#56 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
przepraszam ze tak pozno odpisuje ale niestety nic nie znajde |
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
lokowke baaaaaardzo chetnie, ale nie mam juz beautyblendera
znajdziesz cos innego w zamian?...---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- a szukasz jeszcze czegos oprocz bb? bardzo zalezy mi na lokowce wiec rusze niebo i ziemie ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- skin79 oddaje bo bardziej polubilam sie z ciezszym nieco lioele mam jeszcze olejki alterra poza watkiem ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Mam jeszcze szampon Seanik Lush nowy i raz testowana odzywke Jungle. Chyba gdzies jeszcze jakis zapas wcierki Jantar by sie znalazl... ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- na pewno mam granat i awokado, ale sprawdzilam i niestety nie mam Jantara juz ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Jasne, daj znac A alterre mam jeszcze ta niby na cellulit
Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2013-01-03 o 00:24 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za odsypkę glinki i odlewki niektórych olejków?
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Szampon Seanik jest calutki okrąglutki i nowiutki
(przywieziony z Majorki).Alterra używana, ale zużycie niewielkie, z 15%. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Mogę Ci zaproponować szampon + Alterrę + słoiczek odlewki Skin79 |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
tak się składa, że mam tusz Wonder Lash a nawet dwa
nowe.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- A ile mogłabyś odsypać tej glinki?![]() Interesuje mnie również olejek ze słodkich migdałów. Ile mogłabyś oddać za jeden lud dwa tusze?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

. To jutro ostatecznie odezwę się co z naszą wymianą
w związku z czym oleje poszły do lodówki

a otwarty był pod koniec listopada coś w ostatnich dniach
nie opłaca się takiej małej wymiany robić via PP