![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU zapachy i 5 Diora GRUDZIEŃ
Cytat:
![]() podoba mi sie tez 7.Mugler Angel Pivoine 5ml (miniaturka) pełna (bede wybredna) oraz 15. Thierry Mugler Eau de star miniaturka 5ml (ale juz musialabys sobie cos dobrac) Ogolnie duzo masz fajnych rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Magdo , pytałaś mnie w wątku wymiankowym na perfumach o:
The Body shop Neroli Jasmin 28/30 ml Kenzo Amour Indian Holi - 3,5 ml Dior Midnight poison 2 ml Guerlain Jicky edp - 1,8ml Chanel Cuir de Russie 2 ml (f) MP już wzięte, ale podoba mi się u Ciebie: 6. odlewka Yves Rocher Voile d'ambre 5.5/10ml 7. odlewka Guerlain Shalimar edp 3/12ml 18. odlewka Tom Ford Violet Blonde 4.5/5ml
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy, odlewki i probki i cztery paletki 5 Diora grudzien
nie udalo sie, bo nie mialam silywyjsc z domu i isc do douglasa (mam najblizej)-grypa mnie rozlozyla, i w dodatku mam zatkany nos, jak jutro bede sie czuc tak fatalnie, to pojde do lekarza a przy okazji odwiedze perfumerie i wezme probke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Z miniaturek to mialabym nową mini Fendi theorema. Mam tez nową(nieotwieraną) mini tuszu Clinique. Twoich Wish-y wiecej nie posiadam
![]() aaa i jeszcze bym chciala od Ciebie : odlewka Guerlain Shalimar edp 3/12ml Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-12-29 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Dot.: zapachy i 5 Diora
jakis kosmetyk u mnie za JPG bez puszki 20 ml ?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
JESTEM ONA
|
Absolutnie nie blokujesz wymiany - Coco to jedne z moich wish
![]() ![]() Grypa, przeziębienie,wirusy, to podstępne choróbska. Atakują znienacka. Dziecko moje już od ponad tyg. na lekach, a i ja czuję, ze też coś mnie rozbiera ![]() ![]()
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Przeanalizowalam swoje zasoby i znalazlam zarowno flowerbomba jak i shalimara
Zainteresowana jestem zatem tylko 2. odlewka Van Cleef&Arpels Feerie edt 9/10ml 18. odlewka Tom Ford Violet Blonde 4.5/5ml tymi dwoma odlewkami i miniaturkami pivonie oraz star (jak pachnie tak samo jak angel edt albo edp to nie chce ![]() ![]() oddam to co chcialas *Chanel Allure EDT 10/10ml w atomizerze * Serge Lutens Daim Blond 2ml w atomizerze * Hermes Un Jardin Sur Le Toit 2ml * Chanel Chance Eau Tendre 2ml * kosta sephorowa *zel pod prysznic JPG Co do tuszu to mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...t-mascara.html , nowy, nieotwierany, świeży, 3,5ml, prawie polowe standardowej pojemności ![]() A co chciałabyś za paletkę diora?? ![]() tak tak, naf naf chce ![]() ![]() ![]() Stara tez b ym chciala i paletke diora bym chciala z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1356874226 prawy dolny róg ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-12-30 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za :
Dior 5 couleurs edition dentelle 059 pearl glow kod 9Y03 zuzycie testowe, paletka z welurkiem, paletka z edycji limitowanej,niedostepna juz w sprzedazy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokladke
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38372198]Coś u mnie za : Dior 5 couleurs edition dentelle 059 pearl glow kod 9Y03 zuzycie testowe, paletka z welurkiem, paletka z edycji limitowanej,niedostepna juz w sprzedazy ? ![]() niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Zyczę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
![]() ![]() Reasumując chcialabym : odlewka Van Cleef&Arpels Feerie edt 9/10ml odlewka Tom Ford Violet Blonde 4.5/5ml Mugler Angel Pivoine 5ml (miniaturka) pełna (bede wybredna) naf naf une touche de naf naf edt 15ml zostalo ok 2ml bez pudelka pudelka Thierry Mugler Eau de star miniaturka 5ml i te cienie ![]() Sama zdecydujesz co mi dać za te rzeczy, ktore Ci sie u mnnie podobaly ![]() Pisalas ze szukasz flakoników, mam na zbyciu taki oto, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,425,exult-edt.html Juz niedostępny ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-01 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Loverdose edp szukam. Oprócz w/w podoba mi się u Ciebie: Tom Ford Violet Blonde 4.5/5ml odlewki z wlasnych flakonow midnight poison, cacharel eden edp, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Dot.: zapachy i 5 Diora
a masz może coś z mojej wish listy?
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Magdo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
podoba mi się ta paleta, jeśli chcesz mi ją oddać
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1356874226
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chanel coco madmłazela, chance eau tendre i eau fraiche, signorina ferragamo, vera wang bouquet, bvlgari jasmin noir, jimmy choo edp, flowerbomba edp, dior jadore edp, chloe chloe edp, givenchy le secret, kenzo slonik, guerlain la petite robe noir, prada candy, 2 lutki (5o'clock, vaniliowy), hermes ogrodek nilowy .. wiecej nie pamietam :P madmłazela edp, ![]() ![]() AA jak lubisz slodziaki, to moze zamiast prady wolisz sampla lancomiaka najnowszego la vie est belle? Dla mnie nie ma problemu ![]() Czyli zostajemy przy Twojej ostatniej propozycji + piwonia za te odlewki, czy chcesz modyfikowac? ![]() ![]() To tak: moje rzeczy: * Chanel Allure EDT 10/10ml w atomizerze * Serge Lutens Daim Blond 2ml w atomizerze * Hermes Un Jardin Sur Le Toit 2ml * Chanel Chance Eau Tendre 2ml * kosta sephorowa * mini tusz clinique * 4-5ml madmazelli i prada na sprobowanie * zel JPG za Twoje odlewka Van Cleef&Arpels Feerie edt 9/10ml odlewka Tom Ford Violet Blonde 4.5/5ml naf naf une touche de naf naf edt 15ml zostalo ok 2ml bez pudelka Thierry Mugler Eau de star miniaturka 5ml, Miniaturka Mugler Angel Pivoine 5ml Ja chetnie dam zel, a moze Ty sobie cos dobierzesz za cocona, bo chcialabym sprobowac, a nie mialam okazji? Mozesz mi przepsikac, nie musi byc we flakonie(bo widze ze zbierasz ) Masz tyle wspaniałosci, ze nie trzeba szukac pod ladą ![]() ![]() __________________ Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-02 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.