![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Podoba mi sie:
- Paletka do brwi - beauty blender - pedzelek do różu - woda termalna |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
bardzo podoba mi się Beauty Blender, ew. któreś z minerałów
#34 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
Z Charmsów podoba mi się kostka.
Mogę oddać paletkę Lancome i OPI za beautyblender i Pupę. |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Szkoda bardzo mi zalezy na jajku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
mi bardzo zależy na Beauty Blenderze, szukam od dawna. jeśli się zwolni to daj mi znać. jeśli znajdziesz coś poza wątkiem z mojej wish to też możemy porozmawiać, ale pędzle oddam tylko za coś super.
#37 |
Zadomowienie
|
Zerknij, za colorstay, jeśli będzie wolny.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Czekam na Ragnarok
|
A za:
Tangle Teezer Salon Elite - użyta kilka razy PUPA Lasting Color No 706 - użyty około 5 razy oryginalny beautyblender - produkt nowy Charms kostka Mój róż + OPI + jakiś drobiazg może byś dobrała? |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
A mogę trochę szczegółów, tzn gdzie kupiony i czy dawno już otwarty stoi?
![]() Polowałam na niego teraz w super-pharm, bo zachciało mi się go znowu poużywać, ale tego koloru nie uświadczysz, Twoja wersja z tego co widzę, jest to starszą? Nie obecnie najnowszą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Czekam na Ragnarok
|
Myślę, bo moje rzeczy kwotowo przewyższają, chyba, że źle wyceniam beautyblender...
![]() Szukam drobiazgu jeszcze jakiegoś u Ciebie, zaraz dam znać. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-01-01 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
To jak z nasza wymianka ? Wybralas co chcesz w zamian ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Wysyłam wymiary czerwonych spodni
![]() pas 42 cm, ale do 50 naciągają się na bank(sprawdzone ![]() dlugosc nogawki od kroku 82 cm szerokosc nogawki na dole 15 cm ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- To moze zostaniemy tylko przy wymianie bluzy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Bluza jest w stanie idelnym, mialm ją moze z 3 razy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Czekam na Ragnarok
|
Czy pasuje Ci taka wymianka?
Tangle Teezer Salon Elite - użyta kilka razy PUPA Lasting Color No 706 - użyty około 5 razy oryginalny beautyblender - produkt nowy Charms kostka Nuxe Reve de Miel balsam do ust 12/15 g Yves Rocher Beaute des Pieds - krem intensywnie odżywiający do suchych stóp 50 ml – produkt nowy za Guerlain Blush Eclat, kolor Cherry Blossom 07, kod 9X01, 9g, róż z pędzlem skośnym, z lusterkiem, zużycie niewielkie - na zdjęciu Lancome Ombre Absolue Palette, kolor Baby Glam, kod 62H62A, paletka czterech cieni z 3 aplikatorami i lusterkiem, róż, brąz, beżyk i nude (tylko testowany brąz i beż, różowy delikatnie, nude więcej) - zużycie widać na zdjęciu OPI Nail Lacquer, kolor Bring On The Bling, czyli złoty glitter (ciężko określić kolor, jest zdjęcie w 3 poście), 15ml, użyty 2 razy ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Idę na PW ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-01-01 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
A masz moze gdzies poza watkiem jakiś fajny bronzer?
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ziemia egipska, o taaaak! Chętnie zobacze fotke ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Tak tak, wiem o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
u Ciebie wpadł mi w oko ten podkład: Revlon Photoready odcień 003 Shell 25/30 ml Co Ty na to?
#52 |
Wtajemniczenie
|
Aa wlaśnie, bo nie wiem jak to jest z opakowaniem testerowym, czy 'pojemnosc' jst taka sama jak wormalnym opakowaniu?
![]() I za co chcesz wymienic ziemie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
A u Ciebie widzi mi się moschino, revlon, pędzel sephora do bronzera i oczywiscie ziemia egipska
![]() Duzo bym jeszcze dała za beautyblender, ale pewnie nic u mnie nie znajdziesz, chyba że pogrzebie troche poza watkiem ![]() Edytowane przez yours0destiny Czas edycji: 2013-01-01 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Inglot AMC pomadka do ust odcień 53 - zużycie minimalne EDM blush Walkee Talkee sample - użyty raz ? |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
To moze napisz mi jeszcze czego poszukujesz, moze znajde coś, bo zalezy mi bardzo na wszystkim, co wymieniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Mam czerwony portfel ze skórki
![]() ![]() Aaa, torebke tez tam jakąś mam, moge wymienic ![]() Edytowane przez yours0destiny Czas edycji: 2013-01-01 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.