|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Podoba mi sie:
- Paletka do brwi - beauty blender - pedzelek do różu - woda termalna |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
bardzo podoba mi się Beauty Blender, ew. któreś z minerałów
|
#34 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
Z Charmsów podoba mi się kostka.
Mogę oddać paletkę Lancome i OPI za beautyblender i Pupę. |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Szkoda bardzo mi zalezy na jajku
Pisalas ze najbardziej podobaja Ci sie perfumy Lalique 90/100ml a co bys chciala w zamian
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
mi bardzo zależy na Beauty Blenderze, szukam od dawna. jeśli się zwolni to daj mi znać. jeśli znajdziesz coś poza wątkiem z mojej wish to też możemy porozmawiać, ale pędzle oddam tylko za coś super.
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Zerknij, za colorstay, jeśli będzie wolny.
|
|
|
|
#38 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A za:
Tangle Teezer Salon Elite - użyta kilka razy PUPA Lasting Color No 706 - użyty około 5 razy oryginalny beautyblender - produkt nowy Charms kostka Mój róż + OPI + jakiś drobiazg może byś dobrała? |
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
A mogę trochę szczegółów, tzn gdzie kupiony i czy dawno już otwarty stoi?
![]() Polowałam na niego teraz w super-pharm, bo zachciało mi się go znowu poużywać, ale tego koloru nie uświadczysz, Twoja wersja z tego co widzę, jest to starszą? Nie obecnie najnowszą?
|
|
|
|
#41 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Myślę, bo moje rzeczy kwotowo przewyższają, chyba, że źle wyceniam beautyblender...
![]() Szukam drobiazgu jeszcze jakiegoś u Ciebie, zaraz dam znać. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-01-01 o 18:43 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
To jak z nasza wymianka ? Wybralas co chcesz w zamian ?
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Wysyłam wymiary czerwonych spodni
![]() pas 42 cm, ale do 50 naciągają się na bank(sprawdzone ) dlugosc nogawki od kroku 82 cm szerokosc nogawki na dole 15 cm ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- To moze zostaniemy tylko przy wymianie bluzy?
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluza jest w stanie idelnym, mialm ją moze z 3 razy
Wymiary podam jak tylko wroce do domu(jeszcze dzis) ale na chwile obecna moge powiedziec ze jest dluga, idealna do leginsow
|
|
|
|
#46 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Czy pasuje Ci taka wymianka?
Tangle Teezer Salon Elite - użyta kilka razy PUPA Lasting Color No 706 - użyty około 5 razy oryginalny beautyblender - produkt nowy Charms kostka Nuxe Reve de Miel balsam do ust 12/15 g Yves Rocher Beaute des Pieds - krem intensywnie odżywiający do suchych stóp 50 ml – produkt nowy za Guerlain Blush Eclat, kolor Cherry Blossom 07, kod 9X01, 9g, róż z pędzlem skośnym, z lusterkiem, zużycie niewielkie - na zdjęciu Lancome Ombre Absolue Palette, kolor Baby Glam, kod 62H62A, paletka czterech cieni z 3 aplikatorami i lusterkiem, róż, brąz, beżyk i nude (tylko testowany brąz i beż, różowy delikatnie, nude więcej) - zużycie widać na zdjęciu OPI Nail Lacquer, kolor Bring On The Bling, czyli złoty glitter (ciężko określić kolor, jest zdjęcie w 3 poście), 15ml, użyty 2 razy ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Idę na PW
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-01-01 o 20:09 |
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
A masz moze gdzies poza watkiem jakiś fajny bronzer?
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ziemia egipska, o taaaak! Chętnie zobacze fotke
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak tak, wiem o co chodzi
A jakie jest zuzycie?
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
u Ciebie wpadł mi w oko ten podkład: Revlon Photoready odcień 003 Shell 25/30 ml Co Ty na to?
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Aa wlaśnie, bo nie wiem jak to jest z opakowaniem testerowym, czy 'pojemnosc' jst taka sama jak wormalnym opakowaniu?
![]() I za co chcesz wymienic ziemie?
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
A u Ciebie widzi mi się moschino, revlon, pędzel sephora do bronzera i oczywiscie ziemia egipska
![]() Duzo bym jeszcze dała za beautyblender, ale pewnie nic u mnie nie znajdziesz, chyba że pogrzebie troche poza watkiem
Edytowane przez yours0destiny Czas edycji: 2013-01-01 o 20:56 |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Inglot AMC pomadka do ust odcień 53 - zużycie minimalne EDM blush Walkee Talkee sample - użyty raz ? |
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
To moze napisz mi jeszcze czego poszukujesz, moze znajde coś, bo zalezy mi bardzo na wszystkim, co wymieniłam
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam czerwony portfel ze skórki
Trochę go ponosiłam, ale dostałam nowy od narzeczonego, więc ten leży Chcesz zobaczyć zdjęcie?Aaa, torebke tez tam jakąś mam, moge wymienic
Edytowane przez yours0destiny Czas edycji: 2013-01-01 o 21:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

Pisalas ze najbardziej podobaja Ci sie perfumy Lalique 90/100ml a co bys chciala w zamian

)