![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kocham, ale zdradziałem dla seksu
Cytat:
Proponuję się porządnie wyżyć....ale konsekwencje będę wielkie....no bo żyć w kłamstwie na dłuższą metę się nie da. Możesz także nie spotykać się z tą łatwą zdobyczą, i wtedy na odległość nie zdradzisz. A kiedy przyjdzie Ci ochota po prostu zrób sobie przyjemność sam....
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wole przestudiować pełną kamasutrę z jednym i tylko moim niż po urywkach zaznawać chwilowej przyjemności z kimś przypadkowym czy choćby nawet byłym. Dla mnie co było to minęło a dwa razy do tej samej wody się nie wchodzi nawet jesli chcesz tylko umoczyć stopy - takie moje staroświecie jak na mój wiek zdanie. Młodość to napaloność a młody człowiek jako zaczynający swoją napaloną przygodę, którą będzie jeszcze przeżywał dziesiątki lat swojego życia musi się nauczyć ją kontrolować. Sam musisz wyznaczyć sobie swoje własne granice, jedni jak choćby ja potrzebują się w młodości wyszaleć by docenić to co teraz piszę, inni mają to szczęście, że odrazu potrafią określać, kontrolować i odpowiednio zaspokajać swoje potrzeby. Ważne żeby przy tym nieranić drugiej osoby... Wiesz, taka już jest dorosłość. Czy zdradę można stopniować? A wolisz jak twoja dziewczyna zrobi twojemu kumplowi loda, polecą w anal, czy będzie go pieścić dłonią żeby jej się spuścił na brzuch? (bo rozumiem, że stosunek pochwowy to zdrada absolutna wg twojego kryterium) Skoro robienie drugiej osobie dobrze gdy jesteśmy z kimś innym w związku nie jest niczym wielkim to może sciągnijmy od razu majtki i choćmy na czworaka z otwartymi buziami. A nasze chłopy niech patrzą i zazdroszczą, że mamy akurat innego... Myślisz, że będą kolejki jak za komuny? ![]() PS: obraz ruch*cza? e tam. Bardziej napaleńca co zapomniał do czego ręka służy ![]() Edytowane przez Ingridelle Czas edycji: 2013-01-08 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Zadaj najpierw sobie pytanie .. Czy ty chciałbyś być zdradzany . Pamiętaj , że kiedyś .. Prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw.. A jak nie wyjdzie to Ciebie zje sumienie ( oby tak było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Facet, który nie potrafi skupić się na jednej kobiecie, nie jest wart żadnej. Amen.
![]() Osobiście bym zabiła. ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
oj oj widac, że nie czytalisc calego tematu
![]() mowiłem, że uprzedzalem fakty nie pije nie pale same plusy chodzacy ideał nie bede tego psul mam nadzieje, żę hormonki nigdy nie wygraja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez Ingridelle Czas edycji: 2013-01-08 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
oj oj moja dziewczyna też jest cicha woda ma nadzieje ze nie rwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
spokojnie nie uważam sie za cipke więc myśle, że nie zrobie zadnej glupoty jak bede miał głupie myśli jakos sobie poradze ^^
Ingridelle dzięki za wymiane zdań i pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl o tym jak ty byś się czuł,gdyby ktoś był z tobą z litości i pomiatał twoją godnością jak śmieciem. odejdź i baw się życiem jako wolny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
jesteś beznadziejnym burakiem. zostaw swoją dziewczynę, bo masz popularną wadę kręgosłupa - dupę na boku.
---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
przepraszam, ale jeebłam czytając to. jeśli ideał zdradza swoją kobietę, to ... i don't want to live on this planet anymore. ![]() ps. znaki interpunkcyjne to przydatna rzecz. poczytaj o nich. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2013-01-08 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
jeśli zdradzasz to nie kochasz i tyle w tym temacie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
mam nadzieję, że Twoja dziewczyna przejrzy na oczy. jesteś skończonym dupkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Biała Dama
|
Zdradziles dla seksu to sie przygotuj na rozstanie z wlasnej glupoty. Ona sie zawsze kiedys dowie i Cie zostawi jak ma odrobine godnosci. Co to za milosc jak Cie ciagnie przy kazdej okazji na bok? Najpierw wydoroslej dopiero sie zakochuj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
czytajcie cały temat do niczego nie doszło wyprzedzałem fakty po prostu mialem złe mysli w glowie powiesicie mnie za jaja za to ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Co do pewności że ktoś dowie się o zdradzie partnera prędzej czy później - pewna w życiu jest tylko śmierć
![]() "Jeśli prawda nie wyjdzie na jaw to zjedzą cię wyrzuty sumienia" - to zależy od mentalności człowieka. Mając rozum można pomyśleć - ja tak robię gdy zamierzam zrobić coś co budzi ewentualnie moje wątpliwości (nie chodzi o zdradę) - zastanawiam się czy może to właśnie kłócić się z moim systemem wartości czy nie. Jeśli nie - robię to. Jak do tej pory sprawdza się bez zastrzeżeń. A co do autora tego wątku - widzę że traktujesz sprawę jak coś w rodzaju nawrotowej przypadłości, więc może warto skorzystać z pomocy specjalisty i się leczyć? Nałogowcom zwykle pomaga psycholog i raczej jest to przypadłość uleczalna. Jeśli ktoś CHCE. Czy ktoś cię tu zlinczuje za podejście do sprawy? To w przypadku forumowej dyskusji zupełnie niewykonalne ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- W życiu człowieka jest tak że pierwsze miłości pojawiają się dużo wcześniej niż wydoroślenie. Na zakochanie się nie ma się wpływu - chyba że będziesz żyć na pustyni, ale stykając się z ludźmi ulega się ich "urokowi". |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Zostaw tą biedną dziewczynę. Nawet nie uzasadniaj, rozstanie bez słowa o wiele mniej boli niż poniżenie, zdrada.
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
tobo1
dzięki za dobre słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Przede wszystkim dziewczyna jest bardzo skrzywdzona.
Skoro zdradziłeś zaledwie po 3 latach, to powinieneś jak najszybciej rozstać się z nią, bo jak tu spędzić całe życie ze sobą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli kochasz to dlaczego krzywdzisz?
Zastanów się człowieku czy Ty w ogóle dojrzałeś do związku? Jeżeli nie to zostaw dziewczynę i baw się sam ale nie krzywdź jej. Ona pocierpi ale znajdzie kogoś kto ją poszanuje w przeciwieństwie do Ciebie.
![]() |
#56 |
ReklaMO(D)żerca.
|
nie zdradził. rozkmnia tylko czy to by było bardzo be, gdyby chciał przelecieć swoją byłą, bo jest łatwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Biała Dama
|
Wiec, byloby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Seks z inna osobą, nie zawsze wynika z głupoty. Każdy ma inne potrzeby seksualne i czasami wykluczają one monogamię. Co prawda biorąc pod uwagę Twój wiek, raczej musisz się wyszaleć i tyle. Porozmawiaj o tym z dziewczyną. Może znajdziecie kompromis?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Skoro autor rozwaza zdradę i jeszcze liczy, ze obecna dziewczyna nie zrobiłaby tego samego to hipokryzja. Zerwij z nią, to nie bedziesz miał moralnych rozterek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie karmcie trolla!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.