kocham, ale zdradziałem dla seksu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-08, 19:21   #31
apows
Zadomowienie

Dot.: kocham, ale zdradziałem dla seksu

Cytat:
Napisane przez itozga Pokaż wiadomość
witam
jestem od 3 lat w związku wydajem mi sie ze niczego mi nie brakuje seku równiez lecz zdazył mi sie juz 2-3 razy seks z dziewczyna w ktorej totalnie nic nie widze nic nie czuje a robie to dla seksu ma dobra figure i jest łatwa i to moj była za czasow gimnazjum :E
mam wyrzuty sumienia kazdy kto mnie zna ma mnie za swietego itp itd a tu takie rzeczy nigdy nikomu o tym nie powiem w sieci jest troche anonimowosci

jestem frajerem ? wydaje mi sie ze powinienem odejsc ale kocham te dziewczyne chodzi o ciekawosc i seks tyle
jeste młody mam 19 lat studiuje z dziewczyna widze sie w weekendy co myślicie ? nie dopuscic do kolejnego razu czy cieszyc sie zyciem jestem poukladany nigdy nie robie nic glupiego az cos znalazlem

moze jak mnie wyzwiecie to się 'ogarne' bo znow mam pokuse moze pomoze

dzieki
Widocznie kręci Ci za bardzo, skoro nie umiesz się opanować. Na nic nasze mrały i prośby być sprzestał. Któż z nas nie zdradził? Na palcach zliczyć by szło...
Proponuję się porządnie wyżyć....ale konsekwencje będę wielkie....no bo żyć w kłamstwie na dłuższą metę się nie da.
Możesz także nie spotykać się z tą łatwą zdobyczą, i wtedy na odległość nie zdradzisz. A kiedy przyjdzie Ci ochota po prostu zrób sobie przyjemność sam....
Stary 2013-01-08, 19:31   #32
Ingridelle
Przyczajenie

Cytat:
wykreowaliscie mi obraz ruchacza

(...)

a co myślicie o powiedzmy czym takim że jestescie z kims w zwiazku badzo krotko powiedzmy pol roku i w skutek jakiegos spotkania mowiac krotko dziewczyna " robi dobrze" facetowi

istnieja jakies usprawiedliwienia dla jakis wyczynów czy nie dzielimy 'zdray' n kategorie o roznych stopniach
Ja to jakieś stare podejście do seku mam, że to intymne dla mnie jest...
Wole przestudiować pełną kamasutrę z jednym i tylko moim niż po urywkach zaznawać chwilowej przyjemności z kimś przypadkowym czy choćby nawet byłym. Dla mnie co było to minęło a dwa razy do tej samej wody się nie wchodzi nawet jesli chcesz tylko umoczyć stopy - takie moje staroświecie jak na mój wiek zdanie.

Młodość to napaloność a młody człowiek jako zaczynający swoją napaloną przygodę, którą będzie jeszcze przeżywał dziesiątki lat swojego życia musi się nauczyć ją kontrolować. Sam musisz wyznaczyć sobie swoje własne granice, jedni jak choćby ja potrzebują się w młodości wyszaleć by docenić to co teraz piszę, inni mają to szczęście, że odrazu potrafią określać, kontrolować i odpowiednio zaspokajać swoje potrzeby. Ważne żeby przy tym nieranić drugiej osoby... Wiesz, taka już jest dorosłość.

Czy zdradę można stopniować?
A wolisz jak twoja dziewczyna zrobi twojemu kumplowi loda, polecą w anal, czy będzie go pieścić dłonią żeby jej się spuścił na brzuch? (bo rozumiem, że stosunek pochwowy to zdrada absolutna wg twojego kryterium)
Skoro robienie drugiej osobie dobrze gdy jesteśmy z kimś innym w związku nie jest niczym wielkim to może sciągnijmy od razu majtki i choćmy na czworaka z otwartymi buziami.
A nasze chłopy niech patrzą i zazdroszczą, że mamy akurat innego...
Myślisz, że będą kolejki jak za komuny?

PS: obraz ruch*cza? e tam. Bardziej napaleńca co zapomniał do czego ręka służy

Edytowane przez Ingridelle
Czas edycji: 2013-01-08 o 20:03
Ingridelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:52   #33
andzia01234
Przyczajenie

Zadaj najpierw sobie pytanie .. Czy ty chciałbyś być zdradzany . Pamiętaj , że kiedyś .. Prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw.. A jak nie wyjdzie to Ciebie zje sumienie ( oby tak było ) To okropny ból.. tym bardziej jeśli kogoś się kocha i temu komuś się ufa. Pozdrawiam i powodzenia w rozsądnym rozumowaniu !
andzia01234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 20:21   #34
KuQ
Raczkowanie

Facet, który nie potrafi skupić się na jednej kobiecie, nie jest wart żadnej. Amen.
Osobiście bym zabiła.
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie.
KuQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 20:32   #35
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

oj oj widac, że nie czytalisc calego tematu
mowiłem, że uprzedzalem fakty

nie pije nie pale same plusy chodzacy ideał nie bede tego psul mam nadzieje, żę hormonki nigdy nie wygraja
itozga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 20:49   #36
Ingridelle
Przyczajenie

Cytat:
nie pije nie pale same plusy chodzacy ideał
Oj Oj...
Cicha woda...

Edytowane przez Ingridelle
Czas edycji: 2013-01-08 o 20:50
Stary 2013-01-08, 20:53   #37
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

oj oj moja dziewczyna też jest cicha woda ma nadzieje ze nie rwie
Stary 2013-01-08, 21:01   #38
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

jestem frajerem ?
Tak, jestes nim

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 21:05   #39
Ingridelle
Przyczajenie

Cytat:
oj oj moja dziewczyna też jest cicha woda ma nadzieje ze nie rwie
Nadzieja matką głupich.
Tutaj pewność bez sprawdzania trzeba mieć! Pewno taką jaką ona ma do Ciebie...
Stary 2013-01-08, 21:23   #40
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

spokojnie nie uważam sie za cipke więc myśle, że nie zrobie zadnej glupoty jak bede miał głupie myśli jakos sobie poradze ^^

Ingridelle dzięki za wymiane zdań i pomoc
Stary 2013-01-08, 22:01   #41
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
takich odp. sie spodziewalem

musicie zabic moje argumenent a odstapie od głupoty myslicie ze jak przestane miec takie mysli i przestane tak robic bedzie dobrze ? obiecujac sobie i nie robiac juz krzywdy moge odskupi winy ?
nie ma żadnych argumentów ZA zdradą.
pomysl o tym jak ty byś się czuł,gdyby ktoś był z tobą z litości i pomiatał twoją godnością jak śmieciem.

odejdź i baw się życiem jako wolny
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 23:29   #42
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

jesteś beznadziejnym burakiem. zostaw swoją dziewczynę, bo masz popularną wadę kręgosłupa - dupę na boku.

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
oj oj widac, że nie czytalisc calego tematu
mowiłem, że uprzedzalem fakty

nie pije nie pale same plusy chodzacy ideał nie bede tego psul mam nadzieje, żę hormonki nigdy nie wygraja

przepraszam, ale jeebłam czytając to. jeśli ideał zdradza swoją kobietę, to ... i don't want to live on this planet anymore.

ps. znaki interpunkcyjne to przydatna rzecz. poczytaj o nich.

Edytowane przez kisielova
Czas edycji: 2013-01-08 o 23:31
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 00:14   #43
Ljus
Raczkowanie

jeśli zdradzasz to nie kochasz i tyle w tym temacie
Ljus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 09:50   #44
aneta111332
Raczkowanie

mam nadzieję, że Twoja dziewczyna przejrzy na oczy. jesteś skończonym dupkiem.
aneta111332 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 09:57   #45
_Matilde_
Biała Dama

Zdradziles dla seksu to sie przygotuj na rozstanie z wlasnej glupoty. Ona sie zawsze kiedys dowie i Cie zostawi jak ma odrobine godnosci. Co to za milosc jak Cie ciagnie przy kazdej okazji na bok? Najpierw wydoroslej dopiero sie zakochuj

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 10:40   #46
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

czytajcie cały temat do niczego nie doszło wyprzedzałem fakty po prostu mialem złe mysli w glowie powiesicie mnie za jaja za to ?
Stary 2013-01-09, 16:48   #47
shirleyyy
Rozeznanie

Cytat:
czytajcie cały temat do niczego nie doszło wyprzedzałem fakty po prostu mialem złe mysli w glowie powiesicie mnie za jaja za to ?
to po co trolujesz i siejesz zamęt? to też gówniarstwo. Trzeba było od początku walić o co tak naprawdę chodzi
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 21:30   #48
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:
wiesz, jeśli facet będący w związku ma myśli z serii "pukałbym swoją byłą bo jest ładna i łatwa", to ja podziękuję.
Stary 2013-01-10, 09:26   #49
tobo1
Raczkowanie

Co do pewności że ktoś dowie się o zdradzie partnera prędzej czy później - pewna w życiu jest tylko śmierć

"Jeśli prawda nie wyjdzie na jaw to zjedzą cię wyrzuty sumienia" - to zależy od mentalności człowieka.
Mając rozum można pomyśleć - ja tak robię gdy zamierzam zrobić coś co budzi ewentualnie moje wątpliwości (nie chodzi o zdradę) - zastanawiam się czy może to właśnie kłócić się z moim systemem wartości czy nie. Jeśli nie - robię to. Jak do tej pory sprawdza się bez zastrzeżeń.

A co do autora tego wątku - widzę że traktujesz sprawę jak coś w rodzaju nawrotowej przypadłości, więc może warto skorzystać z pomocy specjalisty i się leczyć? Nałogowcom zwykle pomaga psycholog i raczej jest to przypadłość uleczalna. Jeśli ktoś CHCE.

Czy ktoś cię tu zlinczuje za podejście do sprawy? To w przypadku forumowej dyskusji zupełnie niewykonalne

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta111332 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że Twoja dziewczyna przejrzy na oczy. jesteś skończonym dupkiem.
Żeby przejrzeć na oczy trzeba być skonfrontowanym z sytuacją która tego wymaga. Jeśli nasz bohater faktycznie wobec niej jest "bez skazy" to trudno utracić taki wizerunek człowieka z którym się jest. Ludzie potrafią mieć dwoistą naturę i jej pokazywanie wypada im często bardzo naturalnie.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Zdradziles dla seksu to sie przygotuj na rozstanie z wlasnej glupoty. Ona sie zawsze kiedys dowie i Cie zostawi jak ma odrobine godnosci. Co to za milosc jak Cie ciagnie przy kazdej okazji na bok? Najpierw wydoroslej dopiero sie zakochuj
W życiu człowieka jest tak że pierwsze miłości pojawiają się dużo wcześniej niż wydoroślenie. Na zakochanie się nie ma się wpływu - chyba że będziesz żyć na pustyni, ale stykając się z ludźmi ulega się ich "urokowi".
tobo1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 09:36   #50
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez tobo1 Pokaż wiadomość
Co do pewności że ktoś dowie się o zdradzie partnera prędzej czy później - pewna w życiu jest tylko śmierć

"Jeśli prawda nie wyjdzie na jaw to zjedzą cię wyrzuty sumienia" - to zależy od mentalności człowieka.
Mając rozum można pomyśleć - ja tak robię gdy zamierzam zrobić coś co budzi ewentualnie moje wątpliwości (nie chodzi o zdradę) - zastanawiam się czy może to właśnie kłócić się z moim systemem wartości czy nie. Jeśli nie - robię to. Jak do tej pory sprawdza się bez zastrzeżeń.

A co do autora tego wątku - widzę że traktujesz sprawę jak coś w rodzaju nawrotowej przypadłości, więc może warto skorzystać z pomocy specjalisty i się leczyć? Nałogowcom zwykle pomaga psycholog i raczej jest to przypadłość uleczalna. Jeśli ktoś CHCE.

Czy ktoś cię tu zlinczuje za podejście do sprawy? To w przypadku forumowej dyskusji zupełnie niewykonalne

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Żeby przejrzeć na oczy trzeba być skonfrontowanym z sytuacją która tego wymaga. Jeśli nasz bohater faktycznie wobec niej jest "bez skazy" to trudno utracić taki wizerunek człowieka z którym się jest. Ludzie potrafią mieć dwoistą naturę i jej pokazywanie wypada im często bardzo naturalnie.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

W życiu człowieka jest tak że pierwsze miłości pojawiają się dużo wcześniej niż wydoroślenie. Na zakochanie się nie ma się wpływu - chyba że będziesz żyć na pustyni, ale stykając się z ludźmi ulega się ich "urokowi".
No dobra moze mi chodzilo zeby nie uskutecznial tego zakochania wchodzac w zwiazek jesli przerasta go zachowywanie sie jak czlowiek w zwiazku zakochany w partnerze. Za duzy skrot myslowy zastosowalam poprzednio

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2013-01-10, 10:02   #51
cukierenkaa
Raczkowanie

GG do cukierenkaa

Zostaw tą biedną dziewczynę. Nawet nie uzasadniaj, rozstanie bez słowa o wiele mniej boli niż poniżenie, zdrada.

12.07.12 r. Zaręczyny
15.06.13 r. Jestem Żoną
WŁOSY!
[COLOR=Magenta]70[COLOR=Black]-68-66-64-62-60-58-56-54
cukierenkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 14:39   #52
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

tobo1

dzięki za dobre słowo
Stary 2013-01-10, 17:51   #53
Rule Britannia
BAN stały

Przede wszystkim dziewczyna jest bardzo skrzywdzona.
Skoro zdradziłeś zaledwie po 3 latach, to powinieneś jak najszybciej rozstać się z nią, bo jak tu spędzić całe życie ze sobą?
Rule Britannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 23:52   #54
tobo1
Raczkowanie

Cytat:
tobo1

dzięki za dobre słowo
Ale nie masz mi za co dziękować bo ja nie popieram takiej filozofii jak prezentujesz.

Co to znaczy że dziewczyna jest skrzywdzona? Skrzywdzony jest ten, kto odczuwa krzywdę, jest jej świadom.
tobo1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 00:51   #55
Suqub
Zakorzenienie

Jeżeli kochasz to dlaczego krzywdzisz?

Zastanów się człowieku czy Ty w ogóle dojrzałeś do związku? Jeżeli nie to zostaw dziewczynę i baw się sam ale nie krzywdź jej. Ona pocierpi ale znajdzie kogoś kto ją poszanuje w przeciwieństwie do Ciebie.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 19:42   #56
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:
Napisane przez Rule Britannia Pokaż wiadomość
Przede wszystkim dziewczyna jest bardzo skrzywdzona.
Skoro zdradziłeś zaledwie po 3 latach, to powinieneś jak najszybciej rozstać się z nią, bo jak tu spędzić całe życie ze sobą?
nie zdradził. rozkmnia tylko czy to by było bardzo be, gdyby chciał przelecieć swoją byłą, bo jest łatwa.
Stary 2013-01-11, 19:46   #57
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
nie zdradził. rozkmnia tylko czy to by było bardzo be, gdyby chciał przelecieć swoją byłą, bo jest łatwa.
Wiec, byloby

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2013-01-12, 09:20   #58
ButterflyDefect
Raczkowanie

Cytat:
witam
jestem od 3 lat w związku wydajem mi sie ze niczego mi nie brakuje seku równiez lecz zdazył mi sie juz 2-3 razy seks z dziewczyna w ktorej totalnie nic nie widze nic nie czuje a robie to dla seksu ma dobra figure i jest łatwa i to moj była za czasow gimnazjum :E
mam wyrzuty sumienia kazdy kto mnie zna ma mnie za swietego itp itd a tu takie rzeczy nigdy nikomu o tym nie powiem w sieci jest troche anonimowosci

jestem frajerem ? wydaje mi sie ze powinienem odejsc ale kocham te dziewczyne chodzi o ciekawosc i seks tyle
jeste młody mam 19 lat studiuje z dziewczyna widze sie w weekendy co myślicie ? nie dopuscic do kolejnego razu czy cieszyc sie zyciem jestem poukladany nigdy nie robie nic glupiego az cos znalazlem

moze jak mnie wyzwiecie to się 'ogarne' bo znow mam pokuse moze pomoze

dzieki
Pewnie zostanę zlinczowana za to, co napiszę.

Seks z inna osobą, nie zawsze wynika z głupoty. Każdy ma inne potrzeby seksualne i czasami wykluczają one monogamię.

Co prawda biorąc pod uwagę Twój wiek, raczej musisz się wyszaleć i tyle. Porozmawiaj o tym z dziewczyną. Może znajdziecie kompromis?

Zapuszczam włosy
Drożdże: 10.01.2013r
Skrzyp: 10.01.2013r
Siemię Lniane: 01.01.2006r

Totalna rewolucja
ButterflyDefect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-12, 20:49   #59
LadyW
Przyczajenie

Skoro autor rozwaza zdradę i jeszcze liczy, ze obecna dziewczyna nie zrobiłaby tego samego to hipokryzja. Zerwij z nią, to nie bedziesz miał moralnych rozterek.
LadyW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 23:31   #60
Małgosia89
Zakorzenienie

dziewczyny nie karmcie trolla!

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości