![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: rozterka sercowa
wiesz... chodzi mi o to ze dziewczyna powinna sie szanowac, a nie sadzisz ze jak dziewczyna 17letnia mowi mi ze miala "tylko" 5 to cos nie tak ? a 20staloatka nawet kolo 10 ? niestety realia... nie szanowanie sie w moim odczuciu nei chodzi glownie o ilos ale jest wazna lecz o to by dziewczyna zrobila to z kims z milosci a nie z pierwszym lepszym po 5 minutach znajomosci.. ja jestem zdania ze co moje to moje, nie chcialbym meic dziewczyny co pol miasta mialo...
Edytowane przez warszawskismak Czas edycji: 2013-01-08 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
DOMator
|
Cytat:
Dla mnie to kuriozum, że puszczalski facet wymaga od kobiety, aby się szanowała i nie miała w życiu wielu partnerów łóżkowych ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ku pamięci zanim skasujesz: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
zacznijmy od tego ze nie powiedzialem ile ja mialem... wrocmy do tematu pierwszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
DOMator
|
Cytat:
Nie uwierzę ci, że umawiałeś się z tymi dziewczynami wyłącznie na spólne robienie babek z piasku na osiedlowym placu zabaw? Tak pomiędzy jedną, a drugą babką zwierzały ci się z ilości partnerów? Fajne są takie podwójne standardy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
to jest Twoje zdanie i masz do tego prawo a jak bylo tylko ja wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Przeczytałam.
Szkoda mi Ciebie bo cierpisz. Kobieta Ciebie nie kocha. Zostaw ją pierwszy, odejdż od niej bo będziesz cierpiał tysiąc razy bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Czekać, kochać, dawać szanse, stawiać ultimatum i kiedy ona Cię znów wykiwa będziesz cierpieć i będziesz czuł się upodlony i odrzucony. 2. Zerwać kontakt jako pierwszy - będziesz cierpieć, ale przynajmniej z głową w górze i nie na kolanach. To już zależy od Ciebie co wolisz, ale uwierz mi na słowo - jeśli będziesz cierpieć na kolanach, to dla niej będziesz tylko zabawny, na pewno nic nie przemyśli i nic nie zmieni. Jeśli zależy Ci na ewentualnym wywołaniem efektu, to pozostaje Ci zerwanie kontaktu, a jak ona będzie próbowała go odnowić, to maksimum wycofania, chłodu i obojętności. Może jak zobojętniejesz, to się zreflektuje ALE to jest proces, na pewno nie wystarczy jeden raz albo jeden miesiąc. Minimum kilka miesięcy. Musiałaby odczuć co dobrego straciła. Tak podkreślasz to, że ona się szanuje. Co z tego, skoro Ciebie nie szanuje. Proponuję, po raz kolejny, zerwać kontakt, przecierpieć bez poniżania się, a zobaczysz - kiedy ona przemyśli sprawę, wróci na kolanach błagając, Ty już dawno będziesz szczęśliwy z dziewczyną, która jest warta Twoich starań. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;38537409]- kiedy ona przemyśli sprawę, wróci na kolanach błagając, .[/QUOTE]
Wróci albo i nie wróci. A jak wróci to też tylko z rozsądku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.